Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5775978 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı ferdi1903

firat aydunus mevzusu midemi bulandirdi benim,

yanlis bilgi deilse son 5 sezonda yönetigi hic bir maci kazanmamisiz, sanki mac beraberlige oynatilmak isteniyor,

es kaza yenilirsekde kremasi olur tarzinda bir atama

Çevrimdışı yoruk

hükmen mağlup oluruz :bandit:

Eee genel kadro için dedim ya yarın için değil  :D

Çevrimdışı EMİR EMRE

Cumartesi iki kere  Matador müziği duyarız ;)

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı tuncaboylu

yanlis bilgi deilse son 5 sezonda yönetigi hic bir maci kazanmamisiz, sanki mac beraberlige oynatilmak isteniyor,

Aydunus deplasmandaki derbilerde başa bela olacak bir heriftir, rakip taraftarla birlikte maçı yönetir ve seni ezer de ezer.

Ama iç saha maçlarında nispeten ortada maç yönetiyor bizim açımızdan. Kötü bir atama değil o yüzden.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ferdi1903

Aydunus deplasmandaki derbilerde başa bela olacak bir heriftir, rakip taraftarla birlikte maçı yönetir ve seni ezer de ezer.

Ama iç saha maçlarında nispeten ortada maç yönetiyor bizim açımızdan. Kötü bir atama değil o yüzden.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Insallah dedin gibi olur

Çevrimdışı panic13

Hoydaaaa...
Uyar abi sen ne yemiştim demiştin locada?
yoksa içmiş miydin ne olmuştu orda gördüklerin senin olsun yediğini içtiğini anlatırmısın unuttum ben..

@onurturan cığım şimdi fransa'da locaya öyle günlük kıyafetlerin ile giremiyorsun, erkekler papyon ve smokin ile, kadınlar gece kıyafetleri ile maçları izliyorlar. efendime söyleyeyim, girişte herkese içinde bir adet yeşil zeytin olan 1965 yılı lyon konyağı ikram ediliyor. işte locaya geçince garson kızlar bize reverans ile servis yapıyor, yemek yerken mutlaka beyaz eldivenlerin olmak zorunda. efendim gol atınca sevinmek falan yok, onlar ayak takımı işi, biz locadayız. biz kibarca parmak uçlarımızı birbirine vurarak alkışlıyoruz. o sırada lyon belediye başkanı locaları geziyor bize "oğuvağğ, ısğ teğr eniting missing?" falan diye halimizi hatrımızı soruyor. sonra maça motorlu araçla gitmiyorsun, fayton tarzı at arabaları ile gidiyorsun. işte maç sırasında yanlışlıkla küfür edersen hemen bakışlar sana dönüyor ve "cıks cıks cıks" nidaları ile seni ayıplıyorlar. velhasıl azizim, bu ecnebilerle maç izlemek ayrı bir dert.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı panic13

şakamı yapıyorsun adam vodafonedaki maçlara bakmıyor onu yurt dışına deplasmana götürüyorlar

artık horoyin gibi bağımlılık yaptı, ölümüne tüm çekilişlerine katılıyorum vodafoneun :D

Çevrimdışı mylife1903

@onurturan cığım şimdi fransa'da locaya öyle günlük kıyafetlerin ile giremiyorsun, erkekler papyon ve smokin ile, kadınlar gece kıyafetleri ile maçları izliyorlar. efendime söyleyeyim, girişte herkese içinde bir adet yeşil zeytin olan 1965 yılı lyon konyağı ikram ediliyor. işte locaya geçince garson kızlar bize reverans ile servis yapıyor, yemek yerken mutlaka beyaz eldivenlerin olmak zorunda. efendim gol atınca sevinmek falan yok, onlar ayak takımı işi, biz locadayız. biz kibarca parmak uçlarımızı birbirine vurarak alkışlıyoruz. o sırada lyon belediye başkanı locaları geziyor bize "oğuvağğ, ısğ teğr eniting missing?" falan diye halimizi hatrımızı soruyor. sonra maça motorlu araçla gitmiyorsun, fayton tarzı at arabaları ile gidiyorsun. işte maç sırasında yanlışlıkla küfür edersen hemen bakışlar sana dönüyor ve "cıks cıks cıks" nidaları ile seni ayıplıyorlar. velhasıl azizim, bu ecnebilerle maç izlemek ayrı bir dert.
Yahu bu gavur turkce kufuru nasil anlayacak

Yoksa hemen locada yataga mi yansitiyonuz

Çevrimdışı panic13

Yahu bu gavur turkce kufuru nasil anlayacak

Yoksa hemen locada yataga mi yansitiyonuz

Orada havaya girip "what the fuck!" "fakin' refree" "you bastard" falan diyosun. şimdi bu ecnebiler çok dil bilen adamlar. İngilizce Fransızca her şeyi anlıyor. Bi de yanlışlıkla "seyin ben an*ğ* k*ya*ım!" dedim, yan locada fransız bi adam "benim turuk iscğim vağğ, her ay basinda bana bu cumleği soğluyoğlağğ. Ne demek buğ?" diye sordu Türkçe. Açıklayınca adamcağız kıpkırmızı oldu. Evet

Çevrimdışı İsmail Özyurt

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Geçen sezon içerde o kötü seriyi bozacaktık FB maçında son saniye kendi kalemize atmasaydık. Maçın hemen başında penaltımızı yemişti ama biz de çok fırsat kaçırmıştık.  Artık bu maç kırarız kötü şansı inşallah.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı onurturan

:D 

Çevrimdışı onur_U

işin sırrı aynı leipzig maçı gibi coşkulu oyun ve erken gol..

yaldır yaldır oynayıp gol atamazsak "ki bu sezonki net en büyük sorunumuz gol" gs hızlı çıkışlar yaparak bizi sıkıntıya sokabilir.
sanıyorum ati-tolgay-ozy başlayacak hoca. talisca'nın dışarda kalması skor yönünden zayıflatır ama negredo 11 başlarsa ozy oyuna daha çok girer..ayırca negredo bu maçta acaip motive ve hırslı oynayabilir..bu avantajı kullanmalıyız bence..

Çevrimdışı Berat

7. veya 8. kategoriden bileti olan varsa bana ulaşabilir mi acaba babama arıyoruz.

Çevrimdışı mertozlu

Bu 11 gelsin.

Fabri

GG-Pepe-Mitrovic-Adriano

Atiba-Tolgay

Ozi/Orkan

Babel-Şaklo7

Negredo

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bu 11 gelsin.
Fabri
GG-Pepe-Mitrovic-Adriano
Atiba-Tolgay
Ozi/Orkan
Babel-Şaklo7
Negredo

Orkan'ı ben de çok beğendim ancak Manisa gibi zayıf bi takıma karşı oynadığını unutmayalım. Ayrıca maç eksiği çok fazla ve seyirci baskısı altında ne yapacağını bilmiyoruz. İlk 11 oynamasını desteklemiyorum ancak sonradan oyuna girebilir duruma göre.

Çevrimdışı kyiv

Sevmiyorum böyle şeyleri. Genel olarak herkesin favorisi olarak gösteriliyoruz.Bu ters tepebilir. Galatasaraya nefes alma fırsatı vermeden ilk yarıda 2-0 yapacaksın.Yoksa beraberlik için çalışacak Fırat Aydınusun ekmeğine yağ sürmüş oluruz.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sagdakinin maaşı 5 milyon , soldakinin maaşı 1 milyon

Baska sözüm yok :)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Derbinin oranları yine değişmiş gs'yi arttırmışlar.

Beşiktaş 1.65
Beraberlik 3.30
Gs 3.40

Çevrimdışı mylife1903

Derbinin oranları yine değişmiş gs'yi arttırmışlar.

Beşiktaş 1.65
Beraberlik 3.30
Gs 3.40
Ooo firat bunu beyeendi

Çevrimdışı Necmi

Sagdakinin maaşı 5 milyon , soldakinin maaşı 1 milyon

Baska sözüm yok :)
ben burda zamanında fabri musleradan iyi kaleci dediğimde millet dalga geçiyordu :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ben burda zamanında fabri musleradan iyi kaleci dediğimde millet dalga geçiyordu :D
Abi şuan da Gs lilerin bile bir bölümü bu gerçeği kabul etmeye başladı

Benim GS li kuzen Genel anlamda Muslera daha iyi kaleci ama bu sene Fabri daha iyi diyor :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Necmi

Abi şuan da Gs lilerin bile bir bölümü bu gerçeği kabul etmeye başladı

Benim GS li kuzen Genel anlamda Muslera daha iyi kaleci ama bu sene Fabri daha iyi diyor :D
fabri oynamaya başlayınca musleranın defoları ortaya çıkmaya başladı
genel olarak neresi iyiymiş sor bakalım kuzenine her sene 40 gol civarı yemesimi daha iyiymiş :D

Etiketler: