hakem atamasını beğenmedim. fırat aydınus'u çok severim, oyuncularla iletişim şekli lahoz'u andırır bana. güler yüzüyle, sempatik tavırlarıyla, genel olarak iyi bir hakemdir.
neden beğenmedim? bence bir süre daha low tension maçlar yönetmeliydi, yavaş yavaş formunu kazanıyor çünkü.
bu maç özelinde genç ve fresh bir arkadaş ataması olmalıydı diye düşünüyorum. bunlar kimdir? benim beklediğim, halil umut meler ya da yaşar kemal uğurlu atamasıydı. ikisi de iyi hakemler bence. çok tecrübeli olmasalar da maçın çirkefe saracağını pek düşünmediğim için (iki takımda da çirkef oyuncu sayısı gerçekten az, iki takım da futbol oynamayı seven açık oynayan ekipler, futbola doyacağız) öyle kafalardaki büyük isme gerek yoktu.hele ki aydınus daha tam olarak formuna kavuşmamışken bu sezon.
umarım fırat aydınus başarılı bir yönetim gösterir. güzel ve adil şekilde biter maç.
en azından bildiğimiz bir şey var, kendisi palabıyık gibi bir tetikçi hiç bir zaman değildir ve olmayacaktır. hata olursa da onun bireysel hatasıdır, buna inancım tam.