Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5777544 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Abiler Vodafone Karakartal'dan bilet kazanmışım. Ne kadan mutluyum.  :ishock:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı mylife1903

Sat sat sat koy sonra besiktasa iddiada ikiye katla kazancini

Çevrimdışı yoruk

Acaba Caner-Adriano kanat Babel ortada nasıl oynarız ?  :tabe: Hoca denemez ama ?  :D

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Sat sat sat koy sonra besiktasa iddiada ikiye katla kazancini

Şu ligde deseler ki tek maça gitme hakkın var GS maçı derim. Ayrı bir muhabbetim var bunlara.  :evillol:

Çevrimdışı onurturan

Sevgiyi sizden ogrencek degiliz
Hep sevilen olduk biz artik seven olmaliyiz, diyoruz
Ben ne tek seven dedim ne tek sevilen dedim..
Bunlar hep Yaşar usta lobisi ..

Çevrimdışı mellfred

https://twitter.com/besiktas_video/status/936209598515679233
Eyyamcı Beşiktaş katili fıratnan Aleksi vermişler
Geçmişler olsun

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı Necmi

Acaba Caner-Adriano kanat Babel ortada nasıl oynarız ?  :tabe: Hoca denemez ama ?  :D
hükmen mağlup oluruz :bandit:

Çevrimdışı mertozlu

hakem atamasını beğenmedim. fırat aydınus'u çok severim, oyuncularla iletişim şekli lahoz'u andırır bana. güler yüzüyle, sempatik tavırlarıyla, genel olarak iyi bir hakemdir.

neden beğenmedim? bence bir süre daha low tension maçlar yönetmeliydi, yavaş yavaş formunu kazanıyor çünkü.

bu maç özelinde genç ve fresh bir arkadaş ataması olmalıydı diye düşünüyorum. bunlar kimdir? benim beklediğim, halil umut meler ya da yaşar kemal uğurlu atamasıydı. ikisi de iyi hakemler bence. çok tecrübeli olmasalar da maçın çirkefe saracağını pek düşünmediğim için (iki takımda da çirkef oyuncu sayısı gerçekten az, iki takım da futbol oynamayı seven açık oynayan ekipler, futbola doyacağız) öyle kafalardaki büyük isme gerek yoktu.hele ki aydınus daha tam olarak formuna kavuşmamışken bu sezon.

umarım fırat aydınus başarılı bir yönetim gösterir. güzel ve adil şekilde biter maç.

en azından bildiğimiz bir şey var, kendisi palabıyık gibi bir tetikçi hiç bir zaman değildir ve olmayacaktır. hata olursa da onun bireysel hatasıdır, buna inancım tam.

Çevrimdışı kyiv

Biliriz o duyguyu  :bandit:

Çevrimdışı onder23

Bir tek ben kazanamadım heralde şu bileti  :akuma: :akuma:
Olimpiyat döneminden beri vodafone karakartallıyım.
Topraktan kombineye girdim vodafone karakartal çıktı hemen aldım.
Bir bileti çok gördüler   :money: :money:

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Bir tek ben kazanamadım heralde şu bileti  :akuma: :akuma:
Olimpiyat döneminden beri vodafone karakartallıyım.
Topraktan kombineye girdim vodafone karakartal çıktı hemen aldım.
Bir bileti çok gördüler   :money: :money:
Ben de geçen hafta senin gibi kızıyordum niye bana çıkmıyor diye. Tam istediğim maçta çıktı. Çok seviniyor insan hayata bağlanıyor resmen o derece.  :biggrinking:

Çevrimdışı panic13

Ben de geçen hafta senin gibi kızıyordum niye bana çıkmıyor diye. Tam istediğim maçta çıktı. Çok seviniyor insan hayata bağlanıyor resmen o derece.  :biggrinking:

Tebrikler @İsmail Özyurt, inşallah ayağın uğurlu gelir.

Aramızda bu çekilişten Lyon maçını Lyon'da izleme hakkını kazananlar da var. anlamıyorum, bunların içeride adamları falan mı var yav? :( :(
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Tebrikler @İsmail Özyurt, inşallah ayağın uğurlu gelir.

Aramızda bu çekilişten Lyon maçını Lyon'da izleme hakkını kazananlar da var. anlamıyorum, bunların içeride adamları falan mı var yav? :( :(
Teşekkür ederim. Ayağım uğurludur benim rahat olun   İnşallah beklemediğiniz bi anda size de çıkar @panic13

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 30 Kasım 2017, 17:14:19 İsmail Özyurt ]

Çevrimdışı onurturan

Teşekkür ederim. Ayağım uğurludur benim rahat olun   İnşallah beklemediğiniz bi anda size de çıkar @panic13

Hoydaaaa...
Uyar abi sen ne yemiştim demiştin locada?
yoksa içmiş miydin ne olmuştu orda gördüklerin senin olsun yediğini içtiğini anlatırmısın unuttum ben..

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı mylife1903

Abi duj

Çevrimdışı mylife1903

hakem atamasını beğenmedim. fırat aydınus'u çok severim, oyuncularla iletişim şekli lahoz'u andırır bana. güler yüzüyle, sempatik tavırlarıyla, genel olarak iyi bir hakemdir.

neden beğenmedim? bence bir süre daha low tension maçlar yönetmeliydi, yavaş yavaş formunu kazanıyor çünkü.

bu maç özelinde genç ve fresh bir arkadaş ataması olmalıydı diye düşünüyorum. bunlar kimdir? benim beklediğim, halil umut meler ya da yaşar kemal uğurlu atamasıydı. ikisi de iyi hakemler bence. çok tecrübeli olmasalar da maçın çirkefe saracağını pek düşünmediğim için (iki takımda da çirkef oyuncu sayısı gerçekten az, iki takım da futbol oynamayı seven açık oynayan ekipler, futbola doyacağız) öyle kafalardaki büyük isme gerek yoktu.hele ki aydınus daha tam olarak formuna kavuşmamışken bu sezon.

umarım fırat aydınus başarılı bir yönetim gösterir. güzel ve adil şekilde biter maç.

en azından bildiğimiz bir şey var, kendisi palabıyık gibi bir tetikçi hiç bir zaman değildir ve olmayacaktır. hata olursa da onun bireysel hatasıdır, buna inancım tam.
Firat maclari manipule eden bir tetikcidir.
Fb macini yonetti icine sicti o macin gene kazanamadik

Iyi yonetti gibi gozuktugu macta lensi atamadi
Ustune penaltiyi yedi
Yedigimiz golde de faulu vermeyerek tuz biber ekti
O mac kadikoyde olsa mesela

Bizden 3 oyuncu atar fbye penalti verirdi ustune aleks de ofsaytten golu yedirirdi 2-0 kaybederdik

Çevrimdışı onder23

Hayırlı olsun abi inşallah uğurlu gelirsin darısı başıma diyeyim  :)

Çevrimdışı mylife1903

@Necmi abi
Bak bak buldugum vidyoya bak
Sizin teibunden degil mi bu cekim?

Ampul gibi penalti iste

Onumuzde oldu penalti yok diyordun

http://mobile.twitter.com/Besiktas_video/status/936210070177832961/video/1

Neyse ozlu sozumuzle tamamlayalim iletiyi

Farim acik penalti net

Çevrimdışı mertozlu

Firat maclari manipule eden bir tetikcidir.
Fb macini yonetti icine sicti o macin gene kazanamadik

Iyi yonetti gibi gozuktugu macta lensi atamadi
Ustune penaltiyi yedi
Yedigimiz golde de faulu vermeyerek tuz biber ekti
O mac kadikoyde olsa mesela

Bizden 3 oyuncu atar fbye penalti verirdi ustune aleks de ofsaytten golu yedirirdi 2-0 kaybederdik

formsuz zaten 1,5-2 senedir. ona bakarsak bizim lehimize hataları da var. trabzon maçında mesela. palabıyık kategorisine koymam fırat hocayı.

Çevrimdışı Berat

@Necmi abi
Bak bak buldugum vidyoya bak
Sizin teibunden degil mi bu cekim?

Ampul gibi penalti iste

Onumuzde oldu penalti yok diyordun

http://mobile.twitter.com/Besiktas_video/status/936210070177832961/video/1

Neyse ozlu sozumuzle tamamlayalim iletiyi

Farim acik penalti net

Buzz.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çevrimdışı Necmi

şakamı yapıyorsun adam vodafonedaki maçlara bakmıyor onu yurt dışına deplasmana götürüyorlar

Çevrimdışı Necmi

Etiketler: