Gömücülerin lideri @tangaz yanına bu sefer @Necmi abiyi de alarak @mylife1903 ve @Serhat Akkaya ile birlikte hocayı yemeye başladılar.
Kadroya bak mahşerin 4 gömücüsü 
Şaka bir yana sene sonu başakcity ve biz 1 ve 2 yi paylaşırız ama biz 1 mi oluruz 2 mi orası biraz muallakta.
Eğer başakcity geçen sene ki gibi basit maçlarda puan kayıplarını tekrarlarsa biz 1 oluruz yok bu sene ders alıp işi sıkı tutarlarsa maalesef 2 oluruz.
Gs ve fb 3 ve 4 ü paylaşırlar .
Bakalım zaman @tuncayboylu gibi pozitif düşünenleri mi haklı çıkaracak yoksa kadrosunu @Necmi abi gibi bi üstadı katan mahşerin 4 gömücüsünü mü ?
böyle puan kayıplarıyla devam edilirse şampiyonluk zorda öyle başakşehirle falan yarışacak durumda olursak ezer geçeriz başak bu sene çok puan kaybediyor şampiyonluk şansımız kaybolmuş değil ama bayağı iyi performans göstermemiz lazım ikinci devre. daha bu ligin altından çok sular akarda bizim artık sıfır kredimiz var.
kimse haklı çıkmak için sidik yarışı yapmıyor Beşiktaş şampiyon olsun ben seve seve haksız çıkayımda çıkmış olmuyorumki burda Beşiktaş şampiyon olur olmazı tartışmıyoruz bu takımın sorunları var onu tartışıyoruz bunu ligin başında ilk dillendiren bendim. bu sorunları geçen senede dillendiren bendim milletin gereksiz yere abou gömücülüğü
yapması yüzünden hep perdelendi bu sorunlar geçen senede vardı.hep söyledim abou şöyle böyle denirken abou bize şampiyonluk getirecek dedim çünkü takımın ciddi defoları vardı ve onları örtüyordu. geçen sene bunun kimse farkında olmadı yüzeysel sığ şekilde baktıklarını defalarca döyledim ben bu sorunların hepsini geçen sene sıraladım bu olacaklar geçen seneden belliydi çünkü sorun olan yerlere transfer yapılmadı. yapılanda hocanın makasına girdi.
insanlar olaylara o kadar yüzeysel bakıyorki bu yüzeysellik nedeniyle geçen sene göremediler bu aksayan yanları defalarca eleştirdim hemde şampiyonluğa giderken önemli olan şampiyonluk değilki.
Beni sahadaki oyun ilgilendiriyor insan çıplak gözle o kadar net görüyorki burda millet sene başından beri yok hakemler yok operasyon diye döktürdü ben ne dedim ne operasyonu siz dönün önce takıma bakın bu takım güçsüz o nedenle sürekli faullü oynuyor. operasyon falan yok takım yetersiz kalıyor bu nedenlede çok agrasifleşiyor.
bu gün haklı çıktım demeyeceğim o gün ben bunları konuşurken bana karşı gelenlerin bugün itiraz etme hakkı yok bence o zaman ayan beyan görünüyordu. sürekli insanlara lokale değil bütüne bakın diye ikaz ettim.
benim iki yıldır söylediklerimi insanlar bu gün söylüyor birde beni poliyannacılıkla suçluyorlardı.
sadece haklı çıkmanın üzüntüsünü yaşıyorum.