Günaydın arkadaşlar,
Zaman zaman @mylife1903 @tangaz @Cagatay ve @Egos ile saçma sapan konularda gönderiler yazıp kafamızı dağıtıyoruz. arada siyasi mevzularda da kendimizce yarı ironi yarı saçma göndermeler yapıyoruz. Dün yine evrim konusunda @Osvaldonun Saçı ile takılırken gönderimin sonunda o an için bana komik gelen ama şimdi büyük eşeklik olduğunu farkettiğim bir cümle kullandım. aslında o cümle'yi de (@mylife1903'ün açıkladığı gibi, kendisine çok ama çok teşekkür ederim açıklamaları ve yardımları için) ben üretmedim, daha önce siyasilerimizden birinin söylediği bir sözdü. İroni olsun diye, yaptığımız yazışmaların ne kadar saçma olduğunu anlatmak için oraya ekledim. Bazen aptallık ile espri arasında ince bir çizgi oluyor. Onu fazlası ile aştım. Yaptığım eşeklik için o gönderiyi okuyup üzülen tüm arkadaşlarımdan özür dilerim. Ne kadar üzgün olduğumu kelimelerle anlatamam. Hiç bir özür veya bahane ile açıklaması yok bu konunun. Dikkatli olmam lazımdı, tekrar çok ama çok özür dilerim.
Sevgili @yorgo_d(geodem)
Benim bu konuda sana (senin özelinde tüm Rum ve Ermeni arkadaşlarıma) yazacak maalesef hiç bir şeyim yok, umarım benim eşekliğimi mazur görürsün de beni affedersin (iz). Ben Bakırköylüyüm... sen de bilirsin, bizim memlekette Rum, Ermeni ve Müslüman mezarlıkları, kiliseleri, okulları aynı yerdedir. Bizim Bakırköylü arkadaşlar kahveye girerken "selamın aleyküm" der, evlerine gitttiğimizde aileleri bize enfes şaraplarında ikram eder, noel zamanlarında bizi mutlaka evlerinde ağırlar. Dostlarımla olan samimiyetini her yere taşıyabileceğini düşünüyor insan, eşeklik de burada başlıyor. Tekrar başta sen olmak üzere alınan ve üzülen tüm arkadaşlarımda özür dilerim.
Son olarak gelecek maçtan önce, eğer gelirsen seninle Beşiktaş'ta beraber bir masa kurmak isterim, rakı, balık, şarap ne istersen işte. Yüzyüze konuştuğumuzda gerçekten o tip düşüncelere sahip olmayan bir adam olmadığımı belki anlatabilirim.
Tüm arkadaşlarımdan ve forum ahalisinden özürler dilerim.
not: ayrıca @cagdas44 @scarfright ve @Berat 'a destekleri için çok teşekkür ederim. Kendimi yanlış tanıtmadığım için bana çok büyük destek oldular.
sevgili kardesim Uyar, tum gun calistigimdan su an okuyorum tum mesajlari .. Forumun dogal olagan her uyesi gibi ben de geriden gelerek okuyorum

Senin yaptigin ironiyi aslinda eminim karsilikli oturup konusarak yapsaydin hep beraber guelrdik de ama yazi dilinde tabi hersey farkli olabiliyor. Ben de fazla hassasiyet
gosterdim gece gece senin genel tavir ve hareketelrinden bagimsiz bir degerlendirmeyle olayin sadece negatif yanini gordum . Normalde ben de tesbihi ironiyi seven bir herifimdir ama neden bilemiorum belki de Malatya'da alevi evlerinin kirmiz iboyayala isaretlenemsi olayi ve bu Bosnak muhabbeti biraz hassas sinirlerime dokundu ... Sol damari da baskin bir herif oldugumdan ... Neyse, foruma rahatsizlik verdiysek kendi adima herkesten ozur dilemek isterim .. Bir turlu biraraya da gelemedim forum uyesi degerli arkadaslarla zira calsiam saatelrimin duzensizliginden kombien de alamiyorum ama gonuller bir tabi .. Umarim en kisa zamanda hepinizle gorusur konusur sohebt eder sakalasiriz .. Bu forum yakinda taniamsam da herkesi kardesi bildigim seviyeli cok da usluplu bir forum... Seninle de onumuzdeki haftalar icinde mutlak bi raki meze yapalim sevinirim .. Yer ve zaman soyle yeter

Verdigim gecici rahatsizliktan dolayi ozur dilerim