Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5780025 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı underworld

şimdi adidas 12 milyon yuro verirken nike çıkıp heeeyt çekilin ulen 20 milyon dolar dese gene dolar olmasın mı  :bandit:
Teklifler euro üzerinden yapılacaktır diye demedik mi lan ne sığır firmasınız der, ceza olarak 20 yi avro olarak alırdım

Çevrimdışı mylife1903

Teklifler euro üzerinden yapılacaktır diye demedik mi lan ne sığır firmasınız der, ceza olarak 20 yi avro olarak alırdım
Neden avro neden birakin bu avrupa birligi  hayranligini siterlink versinler hem avrupaya gozdagi vermis olur hemi de ekonomilerini baltalamis oluruz, nasil

Çevrimdışı underworld

Neden avro neden birakin bu avrupa birligi  hayranligini siterlink versinler hem avrupaya gozdagi vermis olur hemi de ekonomilerini baltalamis oluruz, nasil
Ovvv o zaman baklava üstü kaymak olur.

Çevrimdışı kyiv

5 milyon ronaldo formasi satiliyordur yahu cakmalar haric

Su herifi tutup kolundan getirecek bi babayigit ariyorum bi olmadi da bej oldu o da olumlu

Şöyle bir göz gezdirdim tam güvenilecek bir bilgimi bilmiyorum ama Manchester United en çok forma satan kulüp gözüküyor farklı kaynaklarda 2.85 milyon adet satmış realde 2.5 milyon. Tepedeki 3,5 kulüp hariç diğerleri ile arada çok fark yok.1-2 sene daha benzer başarılarla 1 milyon minimumuz olur.

Çevrimdışı İhsan

Günaydın arkadaşlar,
....
Son olarak gelecek maçtan önce, eğer gelirsen seninle Beşiktaş'ta beraber bir masa kurmak isterim, rakı, balık, şarap ne istersen işte. Yüzyüze konuştuğumuzda gerçekten o tip düşüncelere sahip olmayan bir adam olmadığımı belki anlatabilirim.

Tüm arkadaşlarımdan ve forum ahalisinden özürler dilerim.
...

Olgunluk ve hassasiyetle verdigin tepki icin tesekkür ederim. :biggrinking:

Ama olasi tartismayi önlemek icin araci olarak o masada bende olabilirim  :iblush: :evillol: (noch zu klären):
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Koa_lAA

Tineri senden ogrenecek degiliz, en guzeli sentetik olandir

@mylife1903  bize atar yaparak, yuro seviciliği yaparak... ne yapmak.... nereye varmak istemektedir....

Çevrimdışı tangaz

en güzeli tiner...

hem dolar yuro artmış bize ne.. ben mesela tl ile alışveriş yapıyorum... sıkıntı yok..

ben mesela geçen ayda 20 bin TL maaş alıyordum şimdi de
şu 1 nisan gese de zam alsam yaw :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kyiv

ben mesela geçen ayda 20 bin TL maaş alıyordum şimdi de
şu 1 nisan gese de zam alsam yaw :money:

O kadar az parayla ay sonunu getirmek zor olmuyor mu? :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Şöyle bir göz gezdirdim tam güvenilecek bir bilgimi bilmiyorum ama Manchester United en çok forma satan kulüp gözüküyor farklı kaynaklarda 2.85 milyon adet satmış realde 2.5 milyon. Tepedeki 3,5 kulüp hariç diğerleri ile arada çok fark yok.1-2 sene daha benzer başarılarla 1 milyon minimumuz olur.

arada şöle bir ayrım war dostlar atlanmasın.

geçen bir arkadaş barcelonaya gitti formalar 180 yuro idi bizimkiler 180 tl yani adamlar 1 forma satarken bizim 4-5 forma satmamız gerekiyor aynı ciroyu yapmak için. hatta o arkadaş ordan forma almadı yanındaki 3 kişiye de aldırmadı döndüklerinde kartal yuvasından aynı paraya 4er forma aldılar birini de bana hediye etti  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı sozkul

lan zaten hep senle @tangaz 'ın gazına geliyoz la minor Q . Eşekliğin cezası boyun büküp oturmaktır, başka bişey değil.

Bu defa benim gazıma geldin @panic13 ,  tavuk dedim evrim dedim, ozon dedim, sonra geriye çekildim.. :)

Çevrimdışı tangaz

olmaz olur mu yaw oluyor elbet boşuna şu 1 nisan gelse de zam alsak demiyoruz  :acim:

Çevrimiçi Necmi

günaydın herkese selamlar  :)
hayırdır buralara gelmezdin 5 liranımı arıyorsun :D

Çevrimdışı tangaz

Hakkı Yalçın'ın kaleminden...

Şenol Güneş’in zafer işareti!
Beşiktaş'ın Porto karşısında oynadığı oyunun adı; yeniden izlenmesi gereken bir futbol resitalidir.
Bir teknik adam şaheseri.
Bugün Avrupa medyası Beşiktaş için methiyeler düzerken, onların dilini çözen ustalığın adı Şenol Güneş'tir.
İlklerin adamı, onurlu ilkelerin.
Not: Aşklar da savaşmadan kazanılmıyor, övgüler de.

Şenol Güneş fındık kabuğundan gemiler yapar, denizlerde yüzdürür.
Ama dereleri küçümsemez.
Tarih konulu vermiştir Avrupa'ya son dersini.
Beşiktaş'la Devler Ligi'ni grupta birinci bitirerek.
Futbol antolojisine Türkiye'yi dünya üçüncüsü yaparak girmiştir zaten.
Şenol Güneş'in futbolumuz için ne kadar gerekli olduğunun bilincine varamayanların göremediği gerçekler bazen gözlere sokulur.
Not: Elçiye zeval olmaz.

Şenol Güneş günlük yaşamaz, geleceğe yönelik yapılanmanın ustasıdır.
Uyumak için değil uyanmak için okur kitapları.
Gönül adamıdır ama ciddi meselelere de kafa patlatır.
Yanlışları halının altına süpürmez üstüne gider.
Haksızlıkla uzlaşmaz, arada bir hırçınlaşma sebebi budur.
Çünkü gerçek adalet; haksızlığın lisanını sevmez.
Gerçek adalet; Şenol Güneş gibilerinin emeklerini görmezlikten gelen kompleksli insanları da sevmez.
O yüzden pozisyonları tartışanlar, Şenol Güneş'in futbol kompozisyonlarını okumak zahmetine katlanmaz.
Not: Doğru somuttur.

Şenol Güneş hiçbir yeri işgal etmez, oturduğu makamın hakkını verir.
Güzellikler önerir hayat adına.
Beslenme alanı sevgidir, futbolcu kardeşlerini şefkatine ilikler.
Demirin pasını siler.
Geliştirmenin sırrı onun kalbinde ve bilgisinde mevcuttur.
O yüzden elden çıkarılacak gözüyle bakılan futbolcuları takımın gözbebeği yapmakta üstüne yoktur.
Not: Quaresma'nın Beşiktaş'ta Şenol Güneş'ten önceki kaprisli macerası.
Cenk Tosun'un Şenol Güneş'ten önceki resmi.

Şenol Güneş, çocuklarımızın başındaki elmaya nişan alıp, onları kalbinden vuran kabadayılara benzemez.
Büyüttüğü çocuklara benzer.
Hâlâ o eski siyah beyaz filmlerde bulur masumiyeti.
Kaybolan vicdanlar için kayıp ilanları verir çocuklar aşkına.
Çocuklara ömrünü verir gözünü kırpmadan..
Not: Yaşlı olduğu için "büyük" denmez insanlara, çocukları sevdiği için "büyüktür."
Bugün Avrupa'nın en çok konuştuğu takımın teknik direktörü olarak bütün övgüleri hak eden bir adamı yazdım.
Şenol Güneş'in zafer işareti duruşudur.
Öğretmen duruşu.
Bir harf öğretene 40 yıl kölelik verilen dünyada, hükümdarlığa yüz vermeyen insan duruşu.
Not: Şenol Güneş gibi öğretmeni bin tane imparatora değişmem.
.

Çevrimdışı mylife1903

Yazik o parayla monakoda iki gun gecinemezsin. Sonra nankorluk yapiyonuz. Avrupa boylemis soylemis alim gucu farazitesiymis bilmem ne
Mesela 5 liraya 3 kilo domates aliyorsun 1 yuro etse 1 tane alamazsin monakoda 1 tane alamazin

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

bir babayiğit çıksın versin 15 anlaşalım, win-win  :money:

Adidas Beşiktaş'ımızın formalarına gereken özeni göstermiyor. Tasarımlar da fiyasko. 35 verse bile adidas istemiyorum ben.

Çevrimdışı Egos

kesinlikle şakası bile hoş değil. Kusura bakma senin ikazınla farkettim mesajı.
ironi yapmak isterken maksadını aşmış. Uyar öyle bir insan değil.

ilk tepkin komikti ağabey, yorumunu okuyunca en azından panic ile ortak ataları paylaştığımıza yönelik düşüncem güçlendi.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bu arada dün benzer bi yorum okudum başka bi yerde, burada da zamanında tartışması çıkmıştı. Şampiyonlar Ligi grup aşamasında 1 süpürücü 1 basit takım mı olsun, her takım birbirini yenebilecek güçte mi olsun tartışmasından bahsediyorum. Sanırım her takımın birbirini yenebildiği gruplar daha iyi.. Leipzig, Porto ve Monaco ilk 3 maçta birbirini yerken aradan sıyrıldık ve garantiledik. Atıyorum PSG ve Maribor'un olduğu bir grupta veya Bayern ve Apoel'in olduğu bir grupta olsak bu kadar erken rahatlayamazdık. Yine son maça kanser olurduk.

Çevrimiçi Necmi

şampiyonlar ligi performansımızın ardından nike ve new balance sponsorluk için sıraya girmişler. kaynak: güneş

bana kalırsa nike daha iyi, ama new balance de güzel formalar yapıyor; sevilla, porto'nun turkuaz ve turuncu forması, liverpool vs.
nıke berbat forma yapıyor asker üniforması gibi herkese tek tip sadece renkler değişiyor kimse gs formaları görmedi herhalda
pazar malından hallice. nb güzel piyasada yeni olduğu için özen gösteriyor

Çevrimiçi Necmi

Bu arada dün benzer bi yorum okudum başka bi yerde, burada da zamanında tartışması çıkmıştı. Şampiyonlar Ligi grup aşamasında 1 süpürücü 1 basit takım mı olsun, her takım birbirini yenebilecek güçte mi olsun tartışmasından bahsediyorum. Sanırım her takımın birbirini yenebildiği gruplar daha iyi.. Leipzig, Porto ve Monaco ilk 3 maçta birbirini yerken aradan sıyrıldık ve garantiledik. Atıyorum PSG ve Maribor'un olduğu bir grupta veya Bayern ve Apoel'in olduğu bir grupta olsak bu kadar erken rahatlayamazdık. Yine son maça kanser olurduk.
aslında grubun süpüreni biz olduk.

Çevrimdışı tangaz

Adidas Beşiktaş'ımızın formalarına gereken özeni göstermiyor. Tasarımlar da fiyasko. 35 verse bile adidas istemiyorum ben.

adidas kurumsal bir kimlik ve kendi kurumsallıkları arasında bir politikaları ve sistematikleri war. forma satışları ve kulübün marka bilinirliğine göre kategorize etmişler A B C D .... gibi. kulüp forma satışları ile ve uluslarası başarıları ile aslında kendi kategorisini kendi belirliyor ve adidasda ona göre forma üretiyor (tasarım anlamında)...

Çevrimdışı levitate

nıke berbat forma yapıyor asker üniforması gibi herkese tek tip sadece renkler değişiyor kimse gs formaları görmedi herhalda
pazar malından hallice. nb güzel piyasada yeni olduğu için özen gösteriyor
yeni denge iyidir hoşdur onlar gelsin
bipbipbupbup

Çevrimdışı Egos

monaco 2 puanla tamamlarsa bizim grup bir basit, bir süpürücü kontenjanında yer bulur. bence en büyük başarı işin son haftaya kalmaması, birinciliği özümsedim; fakat bunu hâlâ garipsiyorum.

Çevrimdışı tangaz

yeni denge iyidir hoşdur onlar gelsin

senin haftasonu hangi dersin war şu kursta?

Çevrimdışı underworld

Adidas salak değildir kolay kolay pes etmez

Çevrimdışı mylife1903

Bu forma konusunda azicik yenilikci olalim, devrim yapalim mesela kswiss firmasi var acayip bir mfceo lari var konusalim adamla anlasalim. Neden hep adidas nike biraz degisiklik yapalim

Cok modern yonetilen bir sirket

Mfceolari kendi oynuyor reklamlarinda

Etiketler: