Günaydın arkadaşlar,
Zaman zaman
@mylife1903 @tangaz @Cagatay ve
@Egos ile saçma sapan konularda gönderiler yazıp kafamızı dağıtıyoruz. arada siyasi mevzularda da kendimizce yarı ironi yarı saçma göndermeler yapıyoruz. Dün yine evrim konusunda
@Osvaldonun Saçı ile takılırken gönderimin sonunda o an için bana komik gelen ama şimdi büyük eşeklik olduğunu farkettiğim bir cümle kullandım. aslında o cümle'yi de (
@mylife1903'ün açıkladığı gibi, kendisine çok ama çok teşekkür ederim açıklamaları ve yardımları için) ben üretmedim, daha önce siyasilerimizden birinin söylediği bir sözdü. İroni olsun diye, yaptığımız yazışmaların ne kadar saçma olduğunu anlatmak için oraya ekledim. Bazen aptallık ile espri arasında ince bir çizgi oluyor. Onu fazlası ile aştım. Yaptığım eşeklik için o gönderiyi okuyup üzülen tüm arkadaşlarımdan özür dilerim. Ne kadar üzgün olduğumu kelimelerle anlatamam. Hiç bir özür veya bahane ile açıklaması yok bu konunun. Dikkatli olmam lazımdı, tekrar çok ama çok özür dilerim.
Sevgili
@yorgo_d(geodem) Benim bu konuda sana (senin özelinde tüm Rum ve Ermeni arkadaşlarıma) yazacak maalesef hiç bir şeyim yok, umarım benim eşekliğimi mazur görürsün de beni affedersin (iz). Ben Bakırköylüyüm... sen de bilirsin, bizim memlekette Rum, Ermeni ve Müslüman mezarlıkları, kiliseleri, okulları aynı yerdedir. Bizim Bakırköylü arkadaşlar kahveye girerken "selamın aleyküm" der, evlerine gitttiğimizde aileleri bize enfes şaraplarında ikram eder, noel zamanlarında bizi mutlaka evlerinde ağırlar. Dostlarımla olan samimiyetini her yere taşıyabileceğini düşünüyor insan, eşeklik de burada başlıyor. Tekrar başta sen olmak üzere alınan ve üzülen tüm arkadaşlarımda özür dilerim.
Son olarak gelecek maçtan önce, eğer gelirsen seninle Beşiktaş'ta beraber bir masa kurmak isterim, rakı, balık, şarap ne istersen işte. Yüzyüze konuştuğumuzda gerçekten o tip düşüncelere sahip olmayan bir adam olmadığımı belki anlatabilirim.
Tüm arkadaşlarımdan ve forum ahalisinden özürler dilerim.
not: ayrıca
@cagdas44 @scarfright ve
@Berat 'a destekleri için çok teşekkür ederim. Kendimi yanlış tanıtmadığım için bana çok büyük destek oldular.