Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5780098 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Kendimizi kandırmayalım boşuna.
İkis de kart görmeye meyilli agresif adamlar, stresli bir maç olursa en az biri kart görür.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

İkis de kart görmeye meyilli agresif adamlar, stresli bir maç olursa en az biri kart görür.

Kart değil abi yaş sınırı konusuna katılmıyorum. Oyun olarak üstün geliyoruz son zamanlarda da bu sonuca abartı bir şekilde yansımıyor. İçerde aldığımız kilit maç Leipzig sadece.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Malatya maçından önemsiz şu an GS maçı.. Çünkü yarınki maçta yaşanacak puan kaybı moral bozar, stres yapar.. Yarına konsantre olmamız lazım. 

Çevrimdışı tuncaboylu

Kart değil abi yaş sınırı konusuna katılmıyorum. Oyun olarak üstün geliyoruz son zamanlarda da bu sonuca abartı bir şekilde yansımıyor. İçerde aldığımız kilit maç Leipzig sadece.
Valla Serdar Aziz - Denayer stoper ikilisini düşündükçe içim gıcıklanıyor.

Çevrimdışı Berat

2018-2021: Şampiyonlar Ligi'nin yeni yayıncısı beIN Sports oldu.

Çevrimdışı kyiv

Onlarda da Maicon ve N'diaye ceza sınırında. Özellikle Maicon cezalı olursa, bizim maçtaki yayına 18 yaş sınırı getirirler.

Üzülerek söylemek lazım ki rakibimiz 10 kişi kalsa hatta 10 kişi kalan anadolu takımı olsa bile bunu kullanamıyoruz. Cezayı kesmek lazım gomezli sene acımasızca yakaladık mı cezayı kesiyorduk şimdi sanki çok gol atmamaya özen gösterir bir halimiz var. :akuma:

Çevrimdışı Berat

Onur abi ben de Neto&Neustadter defansını deleriz, q7 Sabri'yi deli eder vs. eşleşmeler üzerinden bir sürü kıyas gördüm de hep dediğimiz mevzu "fişi çekemiyoruz".

Üzülerek söylemek lazım ki rakibimiz 10 kişi kalsa hatta 10 kişi kalan anadolu takımı olsa bile bunu kullanamıyoruz. Cezayı kesmek lazım gomezli sene acımasızca yakaladık mı cezayı kesiyorduk şimdi sanki çok gol atmamaya özen gösterir bir halimiz var. :akuma:

:ok:

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Babel Gs maçı öncesi sarı kart ceza sınırında.  :money:
İnşallah kart görmez. Olmazsa olmaz elemanımız. :bandit:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tangaz

İnşallah kart görmez. Olmazsa olmaz elemanımız. :bandit:

bence de, muzleraya uzaktan saplayacak hissediyorum...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı İhsan

ikinci sariyi görüp Kupa macinda cezayi cekerler :bandit:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ardiles

Panic13 adli arkadasi  esefle  kiniyorum , bu ulkede  yasayan askerligini  15  ay  guneydoguya yakin bolgede terorist telsiz karistirmasi  yaparken  nobeti benim devralmam istenen  bir  bolukte  bu memlekete , bu  vatanin tum halkalrina  hizmet etmis  biriyim  ..  Bu  paylasimi okuyup da arkadasa tepki vermeyen bu  duzeyli  forumun da  beni agzi  acik biraktigini  acik ve secik bir sekilde ifade etmek isterim... Buyuk bir saskinlik ve derin bir uzuntuyle ..

"maymunsunuz olm" diyen darwine laf yok, "rum" diyen @panic13 e ouuuv  :) ki niyetinin ne olduğunu anlamayacak kadar gündemden uzak olamazsın. sanırım senin tepkin  türk rum ermeni tarihsel sürecinde yaşanan problemlerin sosyal hayatında bazen sana fatura edilmesi. haklısın ama bunu değiştirebileceğimizi sanmıyorum.

ırkçılık saçmalıklarını bir tarafa bırakalım, türkiyede ırkçılık olsaydı sırf rengi yüzünden veya çekik gözleri yüzünden dünyada hor görülen insanlara ırkçılık yapılırdı.

panic i resmen vesayet altına almışsın dur hafızanı tazeleyeyim. "antik yunan" diye birşey yoktur, büyük iskender toplumları asimile etti, bölgenin kültürel değerlerini tek potada eritti dediğimde @Necmi abi cevap olarak "o kadar geriye gidersek" ile başlayan cümle kurdu ve sende hemen alkış tuttun. türk kahvesi için aslında bizans kahvesi falan dedin. yani hiçbirimiz öyle masum değiliz. yeri geldiğinde hepimiz ucundan köşesinden ırk ayrımına giriyoruz.

askerlik yaptım demişsin de hepimiz yaptık, bu ülkeyi vatan bilen herkesin yaptığı gibi. ev sahibi misafir ayrımı yok, sen ben hepimiz ev sahibiyiz. ama rum falan dersen şöyle söyleyeyim hatta bolt ve italik olsun türkiyede en çok aşağılanan yine türklerdir

Çevrimiçi Samet Demir

yine aynı lens öne doğru hareketleniyor fakat talisca açığa doğru atıyor.
Çünkü takımın lens ile oynama alışkanlığı yok.

O bölgede q7 vardı o olsa kanada doğru koşardı...

Lens ile oynama alışkanlığı kazanmamız gerekli..

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Samet Demir

2018-2021: Şampiyonlar Ligi'nin yeni yayıncısı beIN Sports oldu.
Bizim tivibu lar yalan oldu yanı?

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mylife1903

Serdar aziz yanina ahmet calik ciksinlar solbek de linnes olsun

Çevrimdışı ardiles

Hakkı Yalçın'ın kaleminden...

Şenol Güneş’in zafer işareti!
Beşiktaş'ın Porto karşısında oynadığı oyunun adı; yeniden izlenmesi gereken bir futbol resitalidir.
Bir teknik adam şaheseri.
Bugün Avrupa medyası Beşiktaş için methiyeler düzerken, onların dilini çözen ustalığın adı Şenol Güneş'tir.
İlklerin adamı, onurlu ilkelerin.
Not: Aşklar da savaşmadan kazanılmıyor, övgüler de.

Şenol Güneş fındık kabuğundan gemiler yapar, denizlerde yüzdürür.
Ama dereleri küçümsemez.
Tarih konulu vermiştir Avrupa'ya son dersini.
Beşiktaş'la Devler Ligi'ni grupta birinci bitirerek.
Futbol antolojisine Türkiye'yi dünya üçüncüsü yaparak girmiştir zaten.
Şenol Güneş'in futbolumuz için ne kadar gerekli olduğunun bilincine varamayanların göremediği gerçekler bazen gözlere sokulur.
Not: Elçiye zeval olmaz.

Şenol Güneş günlük yaşamaz, geleceğe yönelik yapılanmanın ustasıdır.
Uyumak için değil uyanmak için okur kitapları.
Gönül adamıdır ama ciddi meselelere de kafa patlatır.
Yanlışları halının altına süpürmez üstüne gider.
Haksızlıkla uzlaşmaz, arada bir hırçınlaşma sebebi budur.
Çünkü gerçek adalet; haksızlığın lisanını sevmez.
Gerçek adalet; Şenol Güneş gibilerinin emeklerini görmezlikten gelen kompleksli insanları da sevmez.
O yüzden pozisyonları tartışanlar, Şenol Güneş'in futbol kompozisyonlarını okumak zahmetine katlanmaz.
Not: Doğru somuttur.

Şenol Güneş hiçbir yeri işgal etmez, oturduğu makamın hakkını verir.
Güzellikler önerir hayat adına.
Beslenme alanı sevgidir, futbolcu kardeşlerini şefkatine ilikler.
Demirin pasını siler.
Geliştirmenin sırrı onun kalbinde ve bilgisinde mevcuttur.
O yüzden elden çıkarılacak gözüyle bakılan futbolcuları takımın gözbebeği yapmakta üstüne yoktur.
Not: Quaresma'nın Beşiktaş'ta Şenol Güneş'ten önceki kaprisli macerası.
Cenk Tosun'un Şenol Güneş'ten önceki resmi.

Şenol Güneş, çocuklarımızın başındaki elmaya nişan alıp, onları kalbinden vuran kabadayılara benzemez.
Büyüttüğü çocuklara benzer.
Hâlâ o eski siyah beyaz filmlerde bulur masumiyeti.
Kaybolan vicdanlar için kayıp ilanları verir çocuklar aşkına.
Çocuklara ömrünü verir gözünü kırpmadan..
Not: Yaşlı olduğu için "büyük" denmez insanlara, çocukları sevdiği için "büyüktür."
Bugün Avrupa'nın en çok konuştuğu takımın teknik direktörü olarak bütün övgüleri hak eden bir adamı yazdım.
Şenol Güneş'in zafer işareti duruşudur.
Öğretmen duruşu.
Bir harf öğretene 40 yıl kölelik verilen dünyada, hükümdarlığa yüz vermeyen insan duruşu.
Not: Şenol Güneş gibi öğretmeni bin tane imparatora değişmem.
.

basın mensuplarının ekmek teknesidir teknik direktörler. onlar olmasa işsiz kalırlar. bazen böyle güzellemeler yapacaklar bazen de gömecekler tabi, yoksa kim izler spor programlarını. bütün suç td lerin üzerine yıkılacak basına malzeme çıkacak, başkanlar td yi yollayıp taraftara umut verecek... teknik direktörler mağdur değil yanlış anlaşılmasın, krallık rejiminin yıkılmaması için ufacık bir diyet ödüyorlar. bugün devrik olabilirler ama yarın başka takımda yaşasın yeni kral

Çevrimdışı kyiv

Bir toplumda azınlık olarak yaşamadığımız müddetçe o kesimin ne sıkıntı yaşadığını yüzde yüz anlayamayız.Hadi dili, dini, ırkı geçtim şu toplumda en basitinden gündelik hayatta özürlüler düşünülerek yapılmış birşey var mı? Günlük hayatta ne varsa sağlam insanlar için yapılmış. Oysaki bu ülkede hiç de azımsanmayacak özürlü insanımız var.Empati yapabilsek herşey daha kolay olacak ama kolay kolay yapamıyoruz veya yapmak istemiyoruz.

Bu arada Türkiyede en çok aşağılanan, hor görülen Türkler değil açık ara ÇİNGENELERDİR.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı underworld

Çünkü takımın lens ile oynama alışkanlığı yok.

O bölgede q7 vardı o olsa kanada doğru koşardı...

Lens ile oynama alışkanlığı kazanmamız gerekli..

Aynen

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı ardiles

çoğunlukla katılıyorum ama boyko transferi taraftara yapıldı ya alacaklardı yada taraftarı kaybedeceklerdi. Fabri ile anlaşılmışdı genede alındı. Alınmayıp tolganın ilk hatalı yediği golde
yapılan her şey yıkılırdı. Taraftarın tahammül limitinin kalmadığını farkettiler.
Şenol hoca evet haklısın Beşiktaşın büyümesinin biraz gerisinde kalıyor ama daha iyisini bulamayız Şenol hocanın bir artısı var değişime ayak uydurabiliyor. Kendini sorguluyor. hatalarından dönebiliyor katı ısrarcı değil Beşiktaşla birlikte oda büyüyecek saydığın hocalar zaten büyümüş takımlarda hocalık yaptı. Büyüyen takımda hocalık yapmak için herşeyden önce aç olmak gerekiyor hırslı olmak gerekiyor bunlar Şenol hocada var. Biliçdede vardı ama onun hırsı Beşiktaşın büyümesindende daha fazlaydı. Beşiktaşı küçük görüyordu. Sadece hocada değil oyuncu profilininde böyle olması lazım. Beşiktaşın bu kadar hızlı büyüyeceğini bence kimse öngöremedi hedefde vardı ama hedefinde önüne geçti. O nedenle alınan oyuncular sürekli yetersiz kalıyor. İki sene önce medel hayali kuramazdık şimdi stoperde pepe oynuyor. Medeli beğenmiyoruz.Kaliteli yabancıların yanında hedeflerini çok yukarıya koyan yerli oyuncularda olunca hızlı büyüme oluyor işde ama bu büyümenin esas sebebi camia bundan 3 sene önce takım camiayı çekiyordu şimdi camia takımı itmeye başladı. güçlü camia iyi bir takımla birleşince ve bu potansiyeli iyi yöneten kişiler başta olunca hızlı büyüme kaçınılmaz. Dikkatli olmak lazım hızla yükselen çabuk düşer.

bazen okuyorum, şenol hocanın gitmesini isteyenler zamanında lucescuyu da göndermişti sürekli başarı için hocaya sabretmeli yazılıyor. luce nin erken yollandığına katılıyorum "erken" yani zamanından önce ama mutlaka zamanı gelince değiştirilecekti. sonra yeni biri gelecekti sonra yine sonra yine... her defasında yaptığımız yanlış, sürekli başarı denilen şeyi hocaların altında konumlandırıp paçavraya çevirmek. rastgeleden başarı umarsak ne zaman düşeceğimizi ne zaman çıkacağımızı hocalar tayin eder. oysa iyi bir organizasyon ve görev paylaşımı, kimin ne işi yapacağının yeniden tanımlanması + sürekli denetimle düşüş yaşanmaz.

Çevrimdışı kyiv

Leverkusenden Arjantinli Lucas Nicolas Alario'nun adı geçiyor.Bu arkadaş hakkında bilgisi olan?

Çevrimdışı tangaz

basın mensuplarının ekmek teknesidir teknik direktörler. onlar olmasa işsiz kalırlar. bazen böyle güzellemeler yapacaklar bazen de gömecekler tabi, yoksa kim izler spor programlarını. bütün suç td lerin üzerine yıkılacak basına malzeme çıkacak, başkanlar td yi yollayıp taraftara umut verecek... teknik direktörler mağdur değil yanlış anlaşılmasın, krallık rejiminin yıkılmaması için ufacık bir diyet ödüyorlar. bugün devrik olabilirler ama yarın başka takımda yaşasın yeni kral

bu gazeteci ciddi bir şenol güneş hayranı ve sempatizanıdır
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Leverkusenden Arjantinli Lucas Nicolas Alario'nun adı geçiyor.Bu arkadaş hakkında bilgisi olan?

yalan haberdir muhtemelen leverkusen 24 miyo bayılıp almış

Çevrimdışı sozkul

"maymunsunuz olm" diyen darwine laf yok, "rum" diyen @panic13 e ouuuv  :) ki niyetinin ne olduğunu anlamayacak kadar gündemden uzak olamazsın. sanırım senin tepkin  türk rum ermeni tarihsel sürecinde yaşanan problemlerin sosyal hayatında bazen sana fatura edilmesi. haklısın ama bunu değiştirebileceğimizi sanmıyorum.

ırkçılık saçmalıklarını bir tarafa bırakalım, türkiyede ırkçılık olsaydı sırf rengi yüzünden veya çekik gözleri yüzünden dünyada hor görülen insanlara ırkçılık yapılırdı.

panic i resmen vesayet altına almışsın dur hafızanı tazeleyeyim. "antik yunan" diye birşey yoktur, büyük iskender toplumları asimile etti, bölgenin kültürel değerlerini tek potada eritti dediğimde @Necmi abi cevap olarak "o kadar geriye gidersek" ile başlayan cümle kurdu ve sende hemen alkış tuttun. türk kahvesi için aslında bizans kahvesi falan dedin. yani hiçbirimiz öyle masum değiliz. yeri geldiğinde hepimiz ucundan köşesinden ırk ayrımına giriyoruz.

askerlik yaptım demişsin de hepimiz yaptık, bu ülkeyi vatan bilen herkesin yaptığı gibi. ev sahibi misafir ayrımı yok, sen ben hepimiz ev sahibiyiz. ama rum falan dersen şöyle söyleyeyim hatta bolt ve italik olsun türkiyede en çok aşağılanan yine türklerdir

Çok gereksiz bir yazı olmuş bu @ardiles, neresinden tutup bi laf söylesem diye bakıyorum ama tutacak yer bulamıyorum.
Seni bloklayarak protesto ediyorum,  birşey yazarsan ve görmediğim için cevap veremiyorumdur. Darılmaca yok.

Çevrimdışı Ripley

maçın tekrarını yeni izledim şu pozisyon dikkatimi çekti cengo top istiyor karejma tıklasa % 90 gol olacak ama topu sürüp arka direğe kimsenin olmadığı yere attı ezbere oynadı. bunları yapabilse çok farklı olurdu zaten neyse yinede o akşam iyiydi...

Etiketler: