Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5785954 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

nie bozuyosun kardeşim totemi
kıyamadın mı bedenine  :D
bedenine derken :alala:

Çevrimdışı Neo Nesil

Liderlik ve ikincilik farksız.

Psg lider, Bayern ikinci
Tottenham lider, Real ikinci.
Barcelona lider, Juventus ikinci.
Roma lider, Chelsea ikinci. Tersi de olabilir bence aynı.
Liverpool'un grubu karışık, lider de olabilir ikinci de.

Mancheter takımları dışındaki gruplarda çok belirgin bir fark yok lider ve ikinci arasında.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sevilla/spartaktan biri ve (yüksek ihtimal) basel gelir bize umarım. chelsea ve shaktar/napoliden birine de hayır demem. ikisi de dişimize göre rakipler.

ama juve, real ve bayern gelirse çeyrek işi yatar. bana göre bu üçlünün bize gelme ihtimali %35-%40.

Çevrimiçi Necmi

Berabere kalsınlar, alacağımız para artsın, 300k fena para değil.  :)
şimdi biz iki maçı alırsak diğer iki maçta berabere biterse havuzdan alacağımız para
bir beraberlikte kaybettiğimizden fazla olur :D

Çevrimiçi Necmi

Liderlik ve ikincilik farksız.

Psg lider, Bayern ikinci
Tottenham lider, Real ikinci.
Barcelona lider, Juventus ikinci.
Roma lider, Chelsea ikinci. Tersi de olabilir bence aynı.
Liverpool'un grubu karışık, lider de olabilir ikinci de.

Mancheter takımları dışındaki gruplarda çok belirgin bir fark yok lider ve ikinci arasında.

olurmu canım ikinciler içinde %50 şansımız olacak denk takım çekmek için
ama ikinci torbadan girersen hangisi çıkarsa çıksın hiç bir şey farketmiyor kurayı izlemeye bile gerek kalmaz :D hatta ikinci torbaya giren güçlü dediğimiz bazı takımlar bile aslında hiçde güçlü değil denk çıkabiliriz. gerçekten dişli diyebileceğimiz iki üç takım var. ve bütün ikinci torba takımlarıyla başa baş oynarız. birtek realin guruptan gelecek ikinci dert olur bize. chelsea falan gözünü korkutmasın romaya tercih ederim. Benim istemeyeceğim takım real psg olur. mesela tottenham gelsin henry kane i tut
takım durur.  tattenhamın herşeyi. şl de bir iki takım hariç hiç bir takım bize mutlak üstünlük kuramaz real psg city juve bayern ile mümkün olduğu kadar geç eşleşelim bayernle bile kafa kafaya oynarız. bu takımlarla bile deplasman performansımız belirler Birinci torbanın en büyük avantajıda ilk maçı deplasmanda oynamak oluyor sanırım birinci torba takımları ilk maçlarını deplasmanda yapıyor. Bunun için bile birinci torbaya adımızı yazdırmamız şart. Madem gruptan çıkacağız bari gidebildiğimiz kadar gidelim :bandit:

Çevrimiçi Necmi

dedimya sempatik geliyor totoşlar die gerekçelerimi de sen sölemişsin :)
çok ırkçı bir söylem yanlız hiç yakışmıyor bir Beşiktaşlıya :bandit:
Türkiyede çok yahudi var ve bunların çoğuda Beşiktaş taraftarı acaba
senin bu sözlerin için ne düşünürler :bandit:

Çevrimiçi Necmi

ikimize de beraberlik yarıyor aslında.
portoya beraberlik yaramaz sadece yenemiyorsam yenilmeyeyim der.
bizle berabere kaldı leipzigde yendi monacoyu 11-7-7 olur ikili averajla porto ikinci olur
biz grup birinciliğini garantilediğimiz için leipzig maçına asılmayız yani leipzig 10 olma ihtimali yüksek olur
portonun evinde işini bitirmiş rahat bir monaco ile oynama zorunluluğu var. monaco
portoyu şl den etmek içinde asılır o maça geçmişden hesapları var. Porto istemez son maça bırakmak.
heleki bize yenilirse büyük ihtimal heşeyi kaybedecek yani porto için hayati bir maç olacak bizim maç
ve bugünkü maçtan çok daha zor olacak Bugünkü oyunla portoyu yenmemiz çok zor

Çevrimiçi Necmi

hala 3. olma şansımız war uefaya mı yürüsek  :D

şaka bi yana bugün fişi çekmeliydik...
hiç istemem uefayı bu sene şl den taş gibi takımlar gidiyor uefa çeyrek finali bu sene şl gibi olur

Çevrimiçi Necmi

Oguzhandan baskası yok ki zaten abi.
İnsallah su saatten sonra aklını celmemiştir menejerleri. Hadi oldu bari Avrupa olsun , renkli felan olursa düşünmek istemiyorum :)
zerre üzülmem vizyonu o kadarmış derim renklilere gidecek adam durmasın gitsin
burdaki oyununu beğenmiyorum renklilerde iyice balonu patlar. Beşiktaş gibi dominant takımda bile iyi görünmüyorken koşmuyorken ben renklilerdeki halini merak ederim. ilginç olur.
giden bizden değildir. Gidenin topuğuna bakmayacaksın demiş atalarımız.

Çevrimiçi Necmi

Monaco Leipzig'e fena saldıracak, onlar da iki maçlarını kazanırsa büyük ihtimalle(Biz Porto'ya yenilmezsek) çıkıyorlar gruptan.

evet bu beraberlikle gruptaki her takımın huzurunu kaçırdık kendi huzurumuz dahil buna
şimdi hiç biri sonunu göremiyor.

Çevrimiçi Necmi

Tolgay da var ama bahsettigi kisi Oguzhan'dir tabi.
gecen gunlerde bende bu ikisiyle cok fazla daha isi uzatmadan sozlesme yenilenmeli demistim. yoksa elden bedava kacirma ihtimali dogacak.
Tolgay imzaladı sanırım geçen açıklama yapmadımı

Çevrimiçi Necmi

Dun aklimdan gecmisti bu Oguzhan'a salca olur mu FB-GS diye. Acikcasi, Turkiye'de bizden baska hic bir takimda bu performansi gosteremeyecegini dusunuyorum Oguzhan'in. Yani ornek vereyim, Oguzhan su an FB ya da GS kadrosunda olsa bizden iyi mi olacaklar? Yok. Gidenlerin de hali ortada. Besiktas son bir kac sene belli oyunculari alip kapasitesinin uzerinde oynatti, bunda da Senol Hoca'nin ve takimin kalitesinin katkisi buyuk. Acik soyleyeyim, Oguzhan'in fazla abartildigini dusunuyorum. Ayrica sene sonunda FFP bitiyor ve SL'den super gelir elde ettik. Su sartlar altinda Pepe'yi, Vida'yi, Negredo'yu alan baskanin sene sonunda orta sahaya 1-2 Pepe tarzi adam alamayacagini mi saniyorsunuz? Ya kendisine ceki duzen verir Oguzhan ve Talisca, ya da kariyerlerinin altin donemleri burada yasadiklari olarak kalir. Besiktas kimsenin ayagina bakmiyor. Kiymetini bilen kazanir, bilmeyenler icin Sosa, Mario Gomez, Ismail Koybasi ornekleri orada.
zaten elde tolgay var ozide olunca orta sahaya takviye yapamıyoruz ve bu orta saha sinyal veriyor. takımın diğer tarafları güçlenirken orta saha geriye gidiyor bu yüzden. bedava gitsin istememde satılırsa şahsen ben mutlu olurum kesin yerine daha iyisini alır yönetim. Ozi asla bir kayıp değil iki senedir iyi oynadı diyebileceğimiz 3 maçı yok.  sürekli kaçak dövüşüyor.

Çevrimdışı Librarius

Evet 10 puanla lideriz ve hersey harika bizim adimiza. Fakat bugun yasadigimiz laubaliligi kabul etmiyorum. Acin diger maclarda atilan gollere bakin, sonra da donun bizimkilerin sacma bencilliklerine bakin. Insanin isyan edesi geliyor. Yahu bir takimda herkes kahraman olmaya neden kalkisir? Bu kulup size milyonlarca lira oduyor, kendi sahsi menfaatlerinizi bir kenara koyun ve su kulubun menfaatlerini onceleyin. Bu laubalilik hali ne yazik ki bizim bunyemize islemis vaziyette. Takimdaslik ruhu agir bassaydi bugun en az 2 farkli galibiyet alirdik. Yine de takimi tebrik ediyorum yenilmedigi icin.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi Necmi

Oğuzhan'ın bu haline kimse yüksek bonservis vermez kaldı ki Türkiye liginden oyuncu almak isteyen kulüplerin fiyat politikası hep düşük Avrupa da normal bir oyuncuya 15~20~25 verenler bizim lige gelince bu rakamları vermeye yanaşmıyor.

Oğuzhan'ın şapkasını önüne alıp düşünmesi gerekiyor.

SM-N950N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
avrupalı vermezde renkliler büyük maaş verir.
bizim teklifimizin iki katını rahatlıkla verirler bonservissiz olunca hem ffp nedeniyle hemde biz kapak takmak için. Kaybeden biz olmayız ama bıdı bıdı çekeriz bir süre yüksek maaşla ellerinde patlayana kadar.
umarım bundan çekinip yüksek maaş vermez yönetim. imzalamıyorsa yolu açık olsun istediği yere gidebilir.

Çevrimiçi Necmi

quaresma'yı bilmem, yalnız belki şafak malatya ağabeyinden taktik ve teknik destek alıyor olabilir. yoksa "isimsiz" diye başlayıp son zamanlarda gösterdiği en izlenebilir performanstan sonra gündem olmamasına rağmen bu şekilde afişe edilmesi bayağı uyduruk.
şafak malatya pek uyduruk haber yapmaz. iyi Beşiktaşlıdır.

Çevrimiçi Necmi

sevilla/spartaktan biri ve (yüksek ihtimal) basel gelir bize umarım. chelsea ve shaktar/napoliden birine de hayır demem. ikisi de dişimize göre rakipler.

ama juve, real ve bayern gelirse çeyrek işi yatar. bana göre bu üçlünün bize gelme ihtimali %35-%40.

napoli bence tur şansını kaybetti ordan ikinci shakter çıkar. sevilla spartag diyorsunda liverpool da ikinci olabilir o grupta
hatta gruptan çıkamama ihtimali bile olur. iki rakibi meriborla oynayacak 3 er puan çeplerinde ama liverpool iki rakibiyle oynayacak
birine takılsaki sevillaya takılma ihtimali yüksek grup karışır.

Çevrimdışı Librarius

taliscanın takımı ne hale getirdiğini herkes gördü sanırım. tıkanık bölge birden açılınca pozisyon zenginliği yaşandı. final paslarındaki amatörlüğü uyku sersemliğine bağlıyorum. talisca ile uzun süredir uykudaydık 10 kişi oynuyorduk.

Bu yoruma katilmamak elde degil. Talisca olmayinca ileri uc ile defans baglantisi cok daha gucluydu. Yani paslasma imkanimiz/opsiyonlarimiz oldukca fazlaydi. Caner'in olmamasi da etkili bunda elbette. Cenk diger maclara nazaran stoperlerle daha cok bogustu ve etkili oldu. Bence Talisca hamle oyuncusu olarak degerlendirilmeli zor maclarda. Bugun Moanaco'ya karsi sahaya cikan takim Cenk-Negredo degisikligiyle Goztepe macina cikmali.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi Necmi

Taraftara kimse saydırmamış taraftar berbat ötesiydi bu gece.

Çevrimdışı mylife1903

İlaveten Babel çok formsuzdu, o kemik gibi sağ beke üstünlük kuramadı. Hoca kanatları değiştirmei daha önce düşünmeliydi, 80'den sonra denedi.

Sorma, bekledim bekledim karijmayi sola atip (Küfür Yasak)₁₃ o raggi nin diye. Gecer gecmes daldi zaten karijma adama, uyuz oldum o kel herife. Hocanin en buyuk hatalarindan biriydi onun ustune oynamamak. Ilk yarida bi 10 dakika gonderseydi oraya o raggi cift saridan atilirdi.

Çevrimdışı mylife1903

Tamam olm az sakin ol geçti gitti

Quaresmaya kizilmayacak tek pozisyon o kornerdi

Rakip savunma yerleşmemis ve ön direğe adam koymamış , kaleci de kaleyi tam ortalamiş düşüncesi çok güzel vuruşu kötü
Adam bos kaleye atamiyor, kornerden mi atacak. Orda aykusu dusuk oldugundan lapin gibi atladi. Baskette de azicik bos birakirsin kazmayi, atmasin atmasin attirma diye yandan yandan gazlarsin aykusu dusukse atar. Buna da azicik kaleyi actilar, gorur gormez askerden gelmis gibi saldirdi kaleye, topu da yetistiremedi.

Kizilacak bir oyun oynamadi, az top kaybetti cok top kazandi, cok kostu, penaltiyi yaptirdi, suruyle faul aldi, daha ne yapacak ustelik paylasimciydi ggyi pozisyona falan soktu. Iyi oynadi

Çevrimdışı mylife1903

Televizyondan nasıl göründüğünü tahmin ediyorum, aksiyon hareketlerini eleştiri getiriyorsunuz. Topsuz oyunda çok faydalı oldu, ilk defa geri gelmediği için küfür yemedi benden.

O istek o hirs oguzhanda falan olacak iste. Ayrica hala guc hiz teknik bizim seviye icin yeterli.  ayku ve temel bilgilerden ilkokul terk ona da biraz gozunu kapayacan.

Abartiyoruz bazen soyle olsun boyle olsun, ideal olsun, olmuyor ideal olan durmuyor.

Vizyon reyiz evde izlerken uzulmustur, bu mac olsa 4-5tane atardi monakoya
Bi sag ayak bi sol ayak bi tane kafayla kesin atardi

Çevrimdışı mylife1903

Leipzig bugün kazanırsa çıkıyoruz.
Leipzig haftaya kazanamazsa da çıkıyoruz.
Porto'dan 2 fark yemezsek de çıkıyoruz.

Gülsün yüzünüz biraz.

Besiktas burasi bize oyle kansersiz guruptan cikis yok

Çevrimdışı mylife1903

Abi o Raggiye hayranım 2 senedir yazıyorum burada alalım şunu diye

Ayrıca Raggi sağbek değil stoper :D Mecburiyetten sağbek oynadı

Savunma diyince İtalyan olacak abi :bandit:
Tosicten sonra olabilir ama tosic vida falan varken lukus olamazmi

Çevrimdışı mylife1903

Quaresma'nın aynı pozisyondaki tercihi geçen sene Galatasaray maçında da eleştirildi, onun için söyledim.

Adam 35 yaşında 90+3'te depar atıyor, orada gözü kaleyi görür. Halı sahada top oynayan biri bile kızmaz orada.

Atak sonuclandirildiginda tercihleri elestirmemek lazim. Babel mesela kaleye vuramadan pas veremeden topu kaybett cezasahasinda kac sefer.
Bu elestirilebilir.

Sut olup atak sonlandirildiktan sonra elestiri sacma oluyor. Simdi quaresmayi elestirip gecen hafta lense, ayni mac icinde quaresma bostayken 35mden sut atan cenke tek elestiri getirmeyen tutarsizlari simdi seedecez sabaha mi birakacaz.

Basketbolda da nefret ederdim topun potaya atilmadan kaybedilmesinden. Futbolda da atak sonlandirilmali, artik sut mu olur, pas mi olur o anlik bir tercihtir, tercihleri mukemmel olanlar avrupanin buyuk takimlarinda oynarken kotu tercihleri olanlar bizde oynar.

Pozisyon cimbizlamamak lazim. Babel azicik sallanmaya basladi 2-3 haftadir, taliskanin da hali tavri iyi degildi lig macinda meseka ben hoca olsam oynayamaz, odun monte edecegim icin yurumekte zorlanir taliska

Çevrimdışı mylife1903

oğuzhanı evlendirmek lazım. fiziken bu kadar yıpranmışsa özel hayatına bakmalı. kesin zamparalık yapıyordur
Bunlari evlendiriyorsun, adelesi atiyor sonra, kimlerle gezdigini arastirmak lazim. Takimin yasli abileri oguzhandan guclu, hirsli, istekli, arzulu aha futbolcuguna tek kelime etmedik. Avm avm gezecegine calissin cok mu sey istiyor bu taraftar?

Çevrimdışı mylife1903

Oğuzhan şu saatten sonra Tolgay dan formayı alamaz bugün yine saç baş yoldurdu , duvarları yumrukladım sinirden

34 yaşındaki Q7 , 34 yaşındaki Atiba , 32 yaşındaki Gg canını dişine takip kiclarina Turbo takmiscasına ileri - geri koşarken 24 yaşındaki Beyefendi Kaplumbağa hızında koşuyor deliriyorum ya şaka gibi

Tolgay mükemmel oynadı bugün.

Talisca formayı ne kadar hak etmiyorsa Oğuzhan da o kadar hak etmiyor
Tactan gelen topu yakalayamadi gene. Reaksiyonunda da sikinti var, gece maclari yoruyor olabilir.

Ben bacaklarinin kisa oldugunu dusunuyorum. Zaten oguzhanin hizli olani, sutu olani guclu ve hirsli olani vidal ile hamsik kirmasi manyak bi oyuncu olur. Mal budur fazla seetmemek lazim, bizim icin yeterli

Etiketler: