Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5783968 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Egos

Yanlışın var @underworld, o artan 500k  havuzda toplaniyor ve daha sonra takimlara galibiyet sayilarina göre dağıtılıyor, şu ana kadar  3 galibiyetimiz var, toplam 5 galibiyet oldu, bugün leipzig-porto berabere kalsa havuzdaki para 1.5 milyon oluyor ve bunu yüzde 60ı bizim.. ekstradan.

senin hesabınla da 767 bin avro zarardayız ağabey; ama tabii her kuruşu hesap etmek lazım. özellikle de underworld böyle hatalar yapmamalı, aradaki farkı tosic'e versek dünyayı ayağa kaldırırdı.

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı bordele

porto 3-1 yaptı uzatmada

Porto'ya yenilirsek çarşı karışır...
Av zamanı

Çevrimdışı tangaz

bişiolmaz fransızlarla almanlar berabere kalır yada fransızlar çakar laypzig sübyan yurdundan bi halt olmaz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Egos

ikimize de beraberlik yarıyor aslında.

Çevrimdışı tuncaboylu

porto 3-1 yaptı uzatmada
Neyse, kazanacaklarsa böyle kazanıp Leipzig'den ikili averajı almaları daha iyi.

Bizim maçta beraberlik ikimize de yarıyor artık, çünkü bizle beraberlik sonrası içeride Monaco'yu son maçı yenerlerse çıkıyorlar

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Porto'nun kazanması kötü oldu. Keşke berabere bitseydi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Porto'ya beraberlik ölümüne yarıyor bizim maçta.

Kaldı ki biz yenilsek ve Leipzig Monaco'yu yense bile, son maçta Leipzig'in bizi 3 farklı yenmesi gerekecek gibi.

Zor hikayeler yani.

Çevrimdışı tangaz

hala 3. olma şansımız war uefaya mı yürüsek  :D

şaka bi yana bugün fişi çekmeliydik...

Çevrimdışı tuncaboylu

Porto'nun kazanması kötü oldu. Keşke berabere bitseydi.
Beraberlikle hiç bir şey değişmezdi. : Porto'ya 1 farklı yenilme lüksünü kaybettik, Leipzig'e 2 farklı yenilme lüksünü kazandık.

Çevrimdışı tuncaboylu

Gruplar çekilirken 4. torbadan istediğimiz APOEL ve Karabağ, iki maçta Dortmund'a ve Atletico'ya yenilmediler.

Çevrimdışı cursedofdragon

sürekli niye kötü senaryo düşünüyorsunuz :)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı underworld

Bu maçta 1 milyon kaybettik.
Biz kendi maçımizi alip adamların beraberliklerine Salça olacaktik mis gibi ama yapamadık.

Çevrimdışı Egos

sürekli niye kötü senaryo düşünüyorsunuz :)

bütün iyileri sen düşünüyorsun, kimseye söylenmemiş olumlu ihtimal bırakmadın.

Çevrimdışı Egos

Bu maçta 1 milyon kaybettik.
Biz kendi maçımizi alip adamların beraberliklerine Salça olacaktik mis gibi ama yapamadık.

bir de üstüne rakibe para verip geri kalan paramızı havuza koyduk. sanki monaco'nun 500 bine ihtiyacı var, açgözlüler.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Niye olumsuz düsünüyoruz çunkü onceki 2 sezonda son maclara namaglup ciktık ama son maclarda yenilerek gruplardan çıkamadik. Porto yenilecegimizi düsünmüyorum bende ama maclar oynanmadan kazanılmıyor. Birde artik şu vodafone park ta buyuk mac kazanamamak sinir etmeye başladı beni. Sampiyon olduktan sonra boyle seyler onemli degil ama olsada fena olmaz

Çevrimdışı doganay

Bence biz son iki macimizi kaybetsek bile grubu 2.tamamlariz. Haftaya Monaco sahasinda Leipzig'i yener, en kotu berabere bile bitse bizim ikincilik garanti oluyor.
Porto ile beraberlik alirsak ise lider tamamlariz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Oğuzhan'dan bahsediyor belli ki.

Bu elemanla sözleşme uzatma işi başımızı ağrıtacak gibi.

Galatasaray ve Fenerbahçe'ye gidecek kadar vizyonsiz değil, ama Avrupa'da kulüp bakacaktır menajeri.

Çevrimdışı underworld

Niye olumsuz düsünüyoruz çunkü onceki 2 sezonda son maclara namaglup ciktık ama son maclarda yenilerek gruplardan çıkamadik. Porto yenilecegimizi düsünmüyorum bende ama maclar oynanmadan kazanılmıyor. Birde artik şu vodafone park ta buyuk mac kazanamamak sinir etmeye başladı beni. Sampiyon olduktan sonra boyle seyler onemli degil ama olsada fena olmaz
Vodafone olayı benim de çok canımı sıkmaya başladı.
Deplasmanlarda, iç sahadan daha rahat oluyorum.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Galatasaray ve Fenerbahçe'ye gidecek kadar vizyonsiz değil, ama Avrupa'da kulüp bakacaktır menajeri.

Oguzhandan baskası yok ki zaten abi.
İnsallah su saatten sonra aklını celmemiştir menejerleri. Hadi oldu bari Avrupa olsun , renkli felan olursa düşünmek istemiyorum :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Monaco Leipzig'e fena saldıracak, onlar da iki maçlarını kazanırsa büyük ihtimalle(Biz Porto'ya yenilmezsek) çıkıyorlar gruptan.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Oguzhan kendine yazik eder.. bizlik sıkıntı yok yani bizden gidenlerik hali ortada.

Çevrimdışı Egos

öyle de, neden 5 yaşındaki çocuk gibi yazmış? "ismini söylemem, ama baş harfi: oğuzhan!" deseydi bile daha zekice bir açıklama olurmuş, en azından 10 yaş sınırını zorlardı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Şenol hoca "Bugün kaybetseydik belki UEFA'da bile oynayamayacaktık" demiş.

Halbuki geçen haftaki sonuçlardan sonra biz ilk 3'ü gatantilemiştik, son 3 maçı kaybetsek bile ilk 3 kesindi.

[ Son Düzenleme: 02 Kasım 2017, 01:09:10 tuncaboylu ]

Etiketler: