Quaresma'nın aynı pozisyondaki tercihi geçen sene Galatasaray maçında da eleştirildi, onun için söyledim.
Adam 35 yaşında 90+3'te depar atıyor, orada gözü kaleyi görür. Halı sahada top oynayan biri bile kızmaz orada.
Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Atak sonuclandirildiginda tercihleri elestirmemek lazim. Babel mesela kaleye vuramadan pas veremeden topu kaybett cezasahasinda kac sefer.
Bu elestirilebilir.
Sut olup atak sonlandirildiktan sonra elestiri sacma oluyor. Simdi quaresmayi elestirip gecen hafta lense, ayni mac icinde quaresma bostayken 35mden sut atan cenke tek elestiri getirmeyen tutarsizlari simdi seedecez sabaha mi birakacaz.
Basketbolda da nefret ederdim topun potaya atilmadan kaybedilmesinden. Futbolda da atak sonlandirilmali, artik sut mu olur, pas mi olur o anlik bir tercihtir, tercihleri mukemmel olanlar avrupanin buyuk takimlarinda oynarken kotu tercihleri olanlar bizde oynar.
Pozisyon cimbizlamamak lazim. Babel azicik sallanmaya basladi 2-3 haftadir, taliskanin da hali tavri iyi degildi lig macinda meseka ben hoca olsam oynayamaz, odun monte edecegim icin yurumekte zorlanir taliska