Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5789687 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Caner iyice can sıkmaya başladı
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Şaşırdık mı tabi ki de hayır.Tebrikler PFDK!olmayan talimattan bize ceza veren müptezeller.yeni eklenen talimatlara göre tüm Türkiye nin gözü önünde söven diğer arkadaşların sevkine gerek duymadılar...Sebebi ise küfürün muhatabı olması gerekiyormuş.Bundan snr bizim oyuncularımız söveceği zmn Çime doğru sövsünler...

Caner'in cezasını da 3 ya da 4 maça indirecekler seve seve, o çıkardıkları aptal yönetmeliği de kıvırıp ceplerine sokacaklar.

Caner'in cezalandırılmasının esas sebebi de Arda'nın kankası olmasıydı.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ersoy

Caner iyice can sıkmaya başladı
Hoca psikolojik olarak yorulduğu için kadroya almamış.

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı caner.eryigit

Caner'in cezasını da 3 ya da 4 maça indirecekler seve seve, o çıkardıkları aptal yönetmeliği de kıvırıp ceplerine sokacaklar.

Caner'in cezalandırılmasının esas sebebi de Arda'nın kankası olmasıydı.

Adamlar Adalet Dağıtıp,Vicdanları Rahatlatıyor...
Lütfen Rahatsız Etmeyelim rica ederim!...

Çevrimdışı tuncaboylu

Hoca psikolojik olarak yorulduğu için kadroya almamış.

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi yapmış, kafası karışık defans oyuncusundan fayda gelmez.

Çevrimiçi Necmi

Caner kadroya alınmamış
Aslında cl maçları için kullanılması gerekirdi

Bence doğru karar yaptığının bir karşılığı olmalıydı Biz renkli değiliz yaptığı Beşiktaş formasına yakışmayan bir davranış
burda bunların olmayacağını bilemediyse bu güne kadar şimdi öğrenmiş oldu.
Renkliler çirkin görüntü verir cezada almaya bilir ama Beşiktaş forması giyenin böyle çirkin görüntü verme
hakkı yoktur.

Çevrimiçi sozkul

Çay olur ;)

Subye mubye benlik degil tapas isinde de overrated bir memleket bence

Tapas deyince bizim mezeleri bekliyorsan o duyguya kapılabilirsin, ama deniz ürünleri seviyorsan başka bir duygu yaşarsın..96 da bir yıl Madriddeydim, deniz ürünü yapmayı, pişirmeyi bilmediğimizi orada öğrenmiştim, o yüksek ateşde az pişmiş sarımsakli gambaslar, haftada en az iki kez yediğim kalamarlı sandöviçler neydi öyle, akşamları birahanelerde çerez yerine verilen kabuklu karidesleri birayla yemekten kolestrol tavana vurmuştu,  Buenos Airesde geçirdiğim bir yılın üzerine bir yıl Madrid etden sonra balık üzerine doktoramı vermemi sağladı, ahçılığıma çok şey kattı.. Rahmetli peder zaten kasaptı, ayağı kırılan develeri kesip sucuk yapardı birde ondan öğrendiklerimiz var tabiiki..  :)

Çevrimdışı yoruk

Hani hoca. için inat ediyor falan diyoruz ya , şu Caner tercihinden sonra acaba haksızlık mı ediyoruz ? Acaba inat değil bu tercihleri diyorum.Yani takıntılı oyuncu kayırıyor falan gibi lafları şu ana kadar 2 yıldır çok iyi yediriyor aslında.Biraz haksızlık ediliyor bu konuda.

Çevrimdışı cursedofdragon

Hani hoca. için inat ediyor falan diyoruz ya , şu Caner tercihinden sonra acaba haksızlık mı ediyoruz ? Acaba inat değil bu tercihleri diyorum.Yani takıntılı oyuncu kayırıyor falan gibi lafları şu ana kadar 2 yıldır çok iyi yediriyor aslında.Biraz haksızlık ediliyor bu konuda.

hayır talisca'yı oynatarak inat ediyor.

Çevrimdışı yoruk

Ben de öyle düşünüyorum ama bildiği var sanırım ? Acaba böyle mi yoksa başka şey mi var bilmiyoruz işte.Oyuncuya çok mu güveniyordur nedir yani ?

Çevrimdışı ardiles

Bu yaklaşım Ozan'ın yaklaşımı değilki @tuncaboylu , ülkemizin aynası.  Babaların çocuklarını nasıl yetiştirdiğini çocuklarına yükledikleri misyonu anlatıyor.
O baba ile Ozan ilişkisini BBG usulü gözlesen çocukluktan itibaren, Ozan'a hak verebilirsin. Çocuğun kafasına vura vura zekasınıda geriletmiş olabilir ayrıca.
Ülkenin babalarının yüzde 70'i böyle bence. Aziz Nesin'i kaybettikden sonra dahada geriye gittiğimizi düşünüyorum istatistiki olarak.

futboldan uzak biri olsaydınız şu yorumunuza bir parça hak verebilirdim. konunun asıl faili olup sanki hiç ilginiz sorumluluğunuz bağlantınız yokmuş gibi çıkarımlar yapmanıza ve aziz nesine atıf yapmanıza kayıtsız kalamadım. terbiyesizlik yapıyorsam ağır tahrik indirimi talep ediyorum.

bursadayken yılda 100 bin kazanıyormuş yani ayda 8 bin tl. bu rakam çok çok düşük ozan haklı. diğer futbolcuların babası çalışmıyormuş bu konuda da haklı.  ayda trilyonlar kazanan futbolcu oğlu varken kimse asgari ücretle çalıştığı işine devam etmez.

futbolcuların astronomik ücretler kazanmasının nedeni sizin ve benim futbola aşırı düşkün olmamız gereğinden fazla anlam yüklememiz. gerçek sorumlu kendimiz iken konuyu baba-oğul ilişkisine indirgememiz hatta aziz nesine atıf yapmamız karşısında aziz nesin ne düşünürdü acaba?
[ Son Düzenleme: 31 Ekim 2017, 19:26:58 ardiles ]

Ben de öyle düşünüyorum ama bildiği var sanırım ? Acaba böyle mi yoksa başka şey mi var bilmiyoruz işte.Oyuncuya çok mu güveniyordur nedir yani ?

sırf gole yatkın olduğu için oynatıyor başka birşey yok.

Çevrimdışı underworld

O bölgede oynayacak adamımız yok ( diğer türlüsü sistem değişikliğine gideceği için pek yanasmamasi normal)

O bölgede oynayacak adamımız yok ( diğer türlüsü sistem değişikliğine gideceği için pek yanasmamasi normal)

Tolgay oynar orda.Taliscanın da orjinal mevkisi orası değil.

Çevrimdışı doganay

Oguzhan ile Tolgay'da hala sozlesme yenilemedi. 2 ay sonra baska takimlara imza atabilecekler. Sıkı pazarlik yaparken bedavaya elden kacirmayiz insallah.

Oguzhan ile Tolgay'da hala sozlesme yenilemedi. 2 ay sonra baska takimlara imza atabilecekler. Sıkı pazarlik yaparken bedavaya elden kacirmayiz insallah.

Oğuzhan ile sözleşmeyi tamamen bitirip herhalde sıfır yeniden anlaşma yapmak istiyoruz.

Arsenal'e %30 vermemek için.

Tolgay ile devre arası anlaşırız gibi.

Serdar Özkan: "Hayatımın en büyük hatası Beşiktaş'tan Galatasaray'a gitmekti."

Çevrimdışı underworld

Tolgay oynar orda.Taliscanın da orjinal mevkisi orası değil.
Olmuyor ,olmuyor , olmuyor bin sefer denedik ama olmuyor.
Çünkü ozi ve tolgay hazirlayici oyuncular, sızmaci değiller ( cigerci-ozan gibi mesela).
Gol atacak iki adamla can çekişiyoruz sonra.

Haaaa olurda çizgide hazirlayici rolünde olan q7 yerine  içe girmeyi seven lens oynatilirsa belki o zaman bir şeyler değişebilir.

Dipnot : tolgayin bölgesi de orasi degildir
[ Son Düzenleme: 31 Ekim 2017, 20:12:10 underworld ]

Çevrimdışı ardiles

sistem yok ki @underworld adriano ve gönül oynarsa daha derli toplu görünüyoruz ozi-cenk ikilisi için joga bonito fırsatı doğuyor o kadar. talisca oynamazsa mahrum kalacağımız şey sadece sol ayağı olur. yerine oynayacak oyuncunun kendine has özellikleri ne ise ondan istifade ederiz.

geçen seneden itibaren adriano gönül yoksa takımın hüviyeti "elinden ne gelirse" ye dönüyor. bazı rakipler "bireysel çabamıza" karşı koyabiliyor bazıları ise sadece önlem almaya çalışıyor. tamamen rakibin kadro kalitesiyle alakalı. sıkı bir sistem disiplini içinde olmamak oyuncunun sahada yapabileceklerini törpülememek belki onların kişisel gelişimi için iyi olabilir bilemiyorum futbol bilgim şu soruya kesin tutarlı net bir cevap veremiyor: sistem yok diye çemkirmeli miyim yoksa susmalı mıyım.

Çevrimdışı mellfred

Bence doğru karar yaptığının bir karşılığı olmalıydı Biz renkli değiliz yaptığı Beşiktaş formasına yakışmayan bir davranış
burda bunların olmayacağını bilemediyse bu güne kadar şimdi öğrenmiş oldu.
Renkliler çirkin görüntü verir cezada almaya bilir ama Beşiktaş forması giyenin böyle çirkin görüntü verme
hakkı yoktur.
Biz değerler manzumesiyiz.
Eyvallah
ne ki PFDK’nın verdiği ceza ile
Caner’in eyleminin ağırlığı eşit mi ? Bu kadar cezalandırılması makul değil. Maçta o Hakeme o pozisyonda ben de küfrettim.
Hangimiz etmedik ?
Dün Ozan’ın attığı gol ve öncesi tap taze dururken kasıtlı olarak atağımızı kesmedi mi Kalkavan ?
Federasyon renklilerle bir olmuş üstümüze gelirken ve oyuncumuz ligde bu denli ceza almışken ben takımın kendi oyuncusuna sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum.
Pratikte de ceza’yı cl’de aşabiliyorken yapılmalıydı diyorum ben. Şimdi milli maçlar yapılıyor olsa aynı federasyon Caner’i çağırmayacak mıydı ?
Zaten takım olarak yıprandık.
Şu Başakşehirin Uefa’da yaptığı üçkağıt renkliler algısı federasyonun çifte standardı... topla tüfekle üstümüze abanırlarken biz köyün delisi miyiz?
Bu adamlarla çarpışırken kendi kurallarımızla kendimizi bağlamayalım derim. Caner’e kesilecekse para cezası da kesilebilir. Aksi durum Caner’e değil bize ceza olur

Olmuyor ,olmuyor , olmuyor bin sefer denedik ama olmuyor.
Çünkü ozi ve tolgay hazirlayici oyuncular, sızmaci değiller ( cigerci-ozan gibi mesela).
Gol atacak iki adamla can çekişiyoruz sonra.

Haaaa olurda çizgide hazirlayici rolünde olan q7 yerine  içe girmeyi seven lens oynatilirsa belki o zaman bir şeyler değişebilir.

Dipnot : tolgayin bölgesi de orasi degildir

maç seçen kendine oynuyan talisca'dan daha kötü olmaz herhalde.

Geçen sene napoli'yi evinde yendiğimiz maçta 3-2 orta saha atiba,necip,tolgay'dı.

Tolgay daha çok takım oyununa uyum sağlıyor adam geçiyor alıyor veriyor.

Çevrimdışı El Nino

Geçen sene napoli'yi evinde yendiğimiz maçta 3-2 orta saha atiba,necip,tolgay'dı.

Yalnız o maçta galibiyetin mimarı kalemizde devleşen Fabri'ydi. Necip'e de parantez açmak lazım aslında. Bazı maçlarda kendiden büyük oynuyor. Liverpool gibi.

Çevrimdışı underworld

Talisca nin olmadığına bende katılıyorum ama yerine uygun ikinci biri malesef yok.
Bu sıkıntıyi da geçen seneden beri dile getirdik.
Elimizde 10 numara mevkiinde oynayan oyuncu 9;5 ve onunda yedeği bile yok diye.

Talisca nin olmadığına bende katılıyorum ama yerine uygun ikinci biri malesef yok.
Bu sıkıntıyi da geçen seneden beri dile getirdik.
Elimizde 10 numara mevkiinde oynayan oyuncu 9;5 ve onunda yedeği bile yok diye.

devre arası lucas lima'ya çökmek lazım tam bizim takıma uygun adam.

Çevrimdışı Egos

biraz değil, bariz haksızlık. aynı mesajı yanlış olduğu ortaya çıkana kadar yüz kere yazmayı geçtim; küfrü, iftirayı analiz diye yutturmaya çalışanlar var; haklı olmaya değil, çoğunluk olmaya odaklanmışlar. 

bir de o yüz kere tekrarlanan şeyden tek piksel doğru çıksa "biz bunu en başından beri yazıyoruz!!!!!" tavrı tamamen ayrı konu. 100 kere yazmışsın, bravo; fakat bu konu dışında yazdığın üç bin mesaj tamamen saçmalık, onları ne yapalım? adam özgeçmişine "tolga'yı çıkarttım, yerine günay'ı boyko'yu fabri'yi soktum; talisca'nın form düşüklüğüne çareyi negredo ile buldum." yazacak neredeyse, tabii şenol güneş taş koymazsa. bu adam etrafta "şenol güneş çok karadenizli ya" diye dolaşıyor, "kesin bilgi, yayalım"cısı da eksik olmuyor.

Etiketler: