Bence doğru karar yaptığının bir karşılığı olmalıydı Biz renkli değiliz yaptığı Beşiktaş formasına yakışmayan bir davranış
burda bunların olmayacağını bilemediyse bu güne kadar şimdi öğrenmiş oldu.
Renkliler çirkin görüntü verir cezada almaya bilir ama Beşiktaş forması giyenin böyle çirkin görüntü verme
hakkı yoktur.
Biz değerler manzumesiyiz.
Eyvallah
ne ki PFDK’nın verdiği ceza ile
Caner’in eyleminin ağırlığı eşit mi ? Bu kadar cezalandırılması makul değil. Maçta o Hakeme o pozisyonda ben de küfrettim.
Hangimiz etmedik ?
Dün Ozan’ın attığı gol ve öncesi tap taze dururken kasıtlı olarak atağımızı kesmedi mi Kalkavan ?
Federasyon renklilerle bir olmuş üstümüze gelirken ve oyuncumuz ligde bu denli ceza almışken ben takımın kendi oyuncusuna sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum.
Pratikte de ceza’yı cl’de aşabiliyorken yapılmalıydı diyorum ben. Şimdi milli maçlar yapılıyor olsa aynı federasyon Caner’i çağırmayacak mıydı ?
Zaten takım olarak yıprandık.
Şu Başakşehirin Uefa’da yaptığı üçkağıt renkliler algısı federasyonun çifte standardı... topla tüfekle üstümüze abanırlarken biz köyün delisi miyiz?
Bu adamlarla çarpışırken kendi kurallarımızla kendimizi bağlamayalım derim. Caner’e kesilecekse para cezası da kesilebilir. Aksi durum Caner’e değil bize ceza olur