Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5789676 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

Tamam 25ten geri sayariz
Bi tane de gsye atsa ona da bi 10 yazarız gerisini de kendisi halletsin artık.

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı mylife1903

Bi tane de gsye atsa ona da bi 10 yazarız gerisini de kendisi halletsin artık.

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yetmez ama evet

Çevrimdışı goktasoktay

Ben de sorayım bari
Nasılız gençler

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı cagdas44

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Haftayı biz ayarlamışız gibi oldu süperde oldu  :lol:. Şans biraz bizim yanımızdan gitmeye başladı artık ağırlığımızı koymamız lazım.

Çevrimdışı cursedofdragon

Haftayı biz ayarlamışız gibi oldu süperde oldu  :lol:. Şans biraz bizim yanımızdan gitmeye başladı artık ağırlığımızı koymamız lazım.

gülsün ama yeter artık yani demi :)

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Ekim 2017, 23:04:12
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Yetmez ama evet

Kimmiş o operasyon olacak diyenler? Simdi gördüm. Nasıl bir operasyonmuş bu?

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

gülsün ama yeter artık yani demi :)
geç bile kaldı.Hayatım beşiktaş ile doğrultuda gidiyo 1 aydan beri hiçbir işim düzgün gitmiyodu bu hafta galibiyetten sonra yine düzeldi  :lol:

Çevrimdışı tuncaboylu

Fenerbahçe'den hiç bir şey olmaz, hakemlerle ve motivasyonla derbileri kaybetmeden taraftarı uyutarak sezonu tamamlayacaklar.

FFP kıskacındayken Guilano, Dirar ve Soldado'ya toplam 16 milyon euro bonservis ödediler, bu kadar kötü yönetilen bir kulüp olamaz gerçekten.

Bizim odaklanmamız gereken Çarşamba Monaco maçını kazanmak ve ligde önümüze geleni devirmek. Biraz inançlı ve motive olursak, alıp yürüyeceğiz.

Fenerbahçe'den hiç bir şey olmaz, hakemlerle ve motivasyonla derbileri kaybetmeden taraftarı uyutarak sezonu tamamlayacaklar.

FFP kıskacındayken Guilano, Dirar ve Soldado'ya toplam 16 milyon euro bonservis ödediler, bu kadar kötü yönetilen bir kulüp olamaz gerçekten.

Bizim odaklanmamız gereken Çarşamba Monaco maçını kazanmak ve ligde önümüze geleni devirmek. Biraz inançlı ve motive olursak, alıp yürüyeceğiz.

fb'yi hesaba katan bile yok ki zaten :D

Çevrimdışı celiker1

Fb-Kayseri maçının hakemi Halil Umut Meler'i gördüğünü çalan, iyi niyetli hakem olarak gördüm bugün. Tartışmalı pozisyonları maç içindeki hata olarak yorumladım.Nasıl bilirsiniz kendisini?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Geçe sene transfer dönemi boyunca free Neustadter diye forumu inletenler online mı?

Bir gelsinler, bir şey deneyeceğim.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Geçe sene transfer dönemi boyunca free Neustadter diye forumu inletenler online mı?

Evvelinde de piknik tupu Ozan Tufan icin inletenler vardi Bursa'dayken. Dedik cacik olmaz bu kazmadan. Fener'e iyi patladi, satsinlar simdi Tottenham'a 50 milyon euroya.  :evillol:

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Başakşehir de puan kaybetseydi..  :lol:

Çevrimdışı goktasoktay

Evvelinde de piknik tupu Ozan Tufan icin inletenler vardi Bursa'dayken. Dedik cacik olmaz bu kazmadan. Fener'e iyi patladi, satsinlar simdi Tottenham'a 50 milyon euroya.  :evillol:
Yalnız ozan fenere gidince kendini saldı. Bence bize gelse, şenol hoca ozanı çok ileriye taşırdı. İyi de oynardı. Maç 3-1 iken bir şutu var az farkla auta çıkan. Mesela o şut kaliteliydi, bursadaki ozandan bir örnek gösterdi, maçın da dönüm noktası oldu gol olmaması. Şenol hocanın elinin altında olsa ne o kadar kilo alırdı ne de futboldan bu kadar uzaklaşırdı. Sonuçta çok genç bir çocuk. Yazık oldu. Ha ben de kızıyorum fenere gittiğinden beri yaptığı gıcık hareket ve tavırlara vs orası ayrı.
Son olarak ben ne abarttım bize gelseydi keşke diye ne de şimdi, keşke bizde olsa demiyorum. Sadece futbol adına bir tespit benimkisi

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Yalnız ozan fenere gidince kendini saldı. Bence bize gelse, şenol hoca ozanı çok ileriye taşırdı. İyi de oynardı. Maç 3-1 iken bir şutu var az farkla auta çıkan. Mesela o şut kaliteliydi, bursadaki ozandan bir örnek gösterdi, maçın da dönüm noktası oldu gol olmaması. Şenol hocanın elinin altında olsa ne o kadar kilo alırdı ne de futboldan bu kadar uzaklaşırdı. Sonuçta çok genç bir çocuk. Yazık oldu. Ha ben de kızıyorum fenere gittiğinden beri yaptığı gıcık hareket ve tavırlara vs orası ayrı.
Son olarak ben ne abarttım bize gelseydi keşke diye ne de şimdi, keşke bizde olsa demiyorum. Sadece futbol adına bir tespit benimkisi

Ya Bursa'yi takip ediyor degilim. Adamin videolarina ve milli takimdaki maclarina bakarak kazma oldugunu soylemistim. Senol Hoca'nin elinde olsa belki az biraz daha iyi olurdu ama olup olacagi en fazla iste Bursa'daki hali. Profesyonel degil.

Bir diger acidan bakarsak gelse ve basarili bile olsa tesislerde ergen ergen Jelena'nin resimlerine bakip asilirken Tosic'e yakalanip yuzyilin dayagini yerdi bu Abaza Ozan Pasa. Muhtemelen takim arkadasindan yedigi dayak yuzunden futbolu birakan ilk futbolcu olarak tarihe gecerdi bize gelse de. O bakimdan da iyi oldu gelmedigi. :evillol:

rüzgar sağanak görünümlü birisi var forumda  o istiyordu en çok :)

Kızıyordu bize bu adamı bizim almamız gerekiyordu diye :)

Çevrimiçi Necmi

rüzgar sağanak görünümlü birisi var forumda  o istiyordu en çok :)

Kızıyordu bize bu adamı bizim almamız gerekiyordu diye :)

kimdi o

Çevrimiçi Necmi

Bu arada renkli forumuna çevirmişsiniz burayı ama çok seveni varmış böyle takip ettiğine göre feneri  :bandit:

kimdi o

boşver abi ismi lazım değil :D

Aman necmi abi tadımız kaçmasın :D  :evillol:

Çevrimdışı arda

Bu arada renkli forumuna çevirmişsiniz burayı ama çok seveni varmış böyle takip ettiğine göre feneri  :bandit:

SİYAAAAAAAH!!
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Librarius

aşırı yükleme yorgunluk sinirli ruh halini doğurur buda kartları beraberinde
getirir. Bundan sonra takımlar hep dirençli olacak bunlar sinirlerine hakim olamayacak
düştüklerini gördükçe sertliğe baş vuracaklar bir kaç haftadır böyleydi zaten düşüş başlamışdı
ama hakemler kart çıkartmıyordu. Gençler maçıda kolay geçmeyecek sonra başak sonrası alanya
peşinden biz dayak yiyecekler hep. bizden sonra enkaza dönüp ilk yarının son 3 maçınıda sağlam bitiremezler
fena düşecekler gibi görünüyor.
içdede sorun yaşıyorlar sanırım bu tavırlar onu gösteriyor. Biz kendi işimize bakalım gereksiz puan kaybına
tahammülümüz yok artık.

Forumlarina bakiyorum baya baya ozguven bunalimina girmisler. O "biz winner takimiz yeaa" soylemleri bir yerlerine kacmis gibi. Tabi artik les kadrolarla sampiyonluk kazanamayacaklarini iyi idrak etmisler. Besiktas'tan cok cekiniyorlar. Simdi bize bakiyorum 8 puan geride bile olsak sampiyon olacagiz inanci var herkeste. Bu sene de sampiyon olursak biz bunlari baya baya gomeriz. Ucuncu sampiyonluk gelirse dor ve bes cok daha kolay olur gibi.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

öyle pis yerlere geliyorki top biz bela auvvv diyoruz. Yoksa fabri kesinlikle üst seviye
iş çıkartıyor. o aradan vurulan topu son anda gördü yerden kolay kolay yemiyor karşı karşıyada kaleyi iyi
kapatıyor yan toplardada ben genelde iyi buluyorum her şeyden önemlisi kedi gibi refleksleri var.
yattığı topa kornere giderken nasıl birden kalkıp koşmaya başladı. az dahada yakalıyordu
birde yakalayamadı diye kendine kızıyor :D mucize kurtarış yapmış top kornere gitti diye tepki koyuyor.
geçen seneki sıkıntılarda yok bu sene daha kontrollü oynuyor. Risk almıyor. Birde tabi
ön hattınada güveniyor. Pepe pek öyle boşta adam bırakmıyor kesinlikle rakibini takip ediyor
fabrinin çıkmasına çokda gerek kalmıyor. pepe sürekli rakiple kale arasına giriyor rakibi kaçırsa bile
mutlaka rakiple kale arasında mevki alıyor.

Defansimizin arkasina atilan toplar beni cok tedirgin etmiyor Fabri'den sonra. O kadar uyanik ve maca angajeki hemen firlayip topa mudahale ediyor. Ayrica son maclarda artik topu dikmiyor, pas opsiyonunu degerlendiriyor. Hulasa Fabri iyidir iyi. Masallah.

Çevrimdışı Librarius

bu senede farklı bir şey beklemiyorum sezon başından beri söylüyorum
bizim bu seneki esas rakibimiz fener olacak başakda bu sene geçen seneki performansı gösteremez
ama oda sonuna kadar sıkıntı verir. Fener bizim gibi zor maçlardan geçti ve bunları bitirdi
bundan sonra silme bile götürebilir. ilk yarı bittiğinde biz fenerle zirveyi paylaşırsak kimse şaşırmasın
ikinci yarı ilk yarıdaki bonkörlüğü yapamayız. Fener bir iki kritik maçı kayıpsız geçerse sonra
engellemesi çok zor olur. gs kolay rakiplerle hemde daha rakipler hazır değilken kendi formunun zirvesindeyken oynadı
kayseriyi hiç olmadığı gibi yakaladılar ikinci yarı kayseride puan kaybı yazın mesela şimdi rakipleri form tuttu
onlarda düşüşe geçti. fenerinde formu düşecek bir iki hafta sonra ama rakipleri kolaylaştı dengeleyebilirler
biz artık form olarak yükselen bir grafik izleriz. başak önemli değil onlarda rakip seçmeye başladı küçük
maçlarda çok zorlanıyorlar zirveye çıkıp havaya girmezlerse düşerler.

Abi GS'nin balonunu patlattilar. Ortasahada GS'ye baski yapan her takim GS'yi renkten renge sokar. Ozellikle N'diaye ve Fernando baski yiyince aptallasiyorlar. N'diaye kufur etmeye basladilar yavas yavas. Bizim Anadolu kuluplerinin hocalari cin gibidir, GS'nin balonu nasil patlatilir ogrendiler. Uc pas ust uste yapamiyorlar. Hele hele Mariano ve Gomis olmasa bunlar iyice les olur. Buraya not ediyorum: sezon sonunda N'diaye, Belhanda ve Maicon'u elden cikarmak icin kiclarini yirtacaklar. GS bundan boyle hicbir deplasman macinda kolay kolay 3 puan alamaz.

Çevrimiçi Necmi

Etiketler: