Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5789575 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Neo Nesil

Fb-Kayseri maçının hakemi Halil Umut Meler'i gördüğünü çalan, iyi niyetli hakem olarak gördüm bugün. Tartışmalı pozisyonları maç içindeki hata olarak yorumladım.Nasıl bilirsiniz kendisini?

ali palabıyık ve mete kalkavan gibi onu da bize karşı mamalayacaklar.

watch and see.

Çevrimdışı mylife1903

Bu arada renkli forumuna çevirmişsiniz burayı ama çok seveni varmış böyle takip ettiğine göre feneri  :bandit:
Fbyi degil yahu
Gayseriyi takip ediyoruz. Pastirmadan dolayi yani

Teknik direktorunu beeniyim ben gayserinin daha da basarili olacak gibi o adam.

Çevrimdışı Librarius

Sinan Engin: Van Persie'nin karisi ona "Van sen neden oynamiyorsun" diyordur.  Adamin ismini Van zannediyor. :D
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı onurturan

öbür türlü Beşiktaşlılara yazık olmayacakmı senin yapacağın sensörle :D
iki koklatıp nefes açtırır sonra tekrar koklatırız zaten o kadarda renkli gelmiyor
bazıları çok kendini belli ediyor koklamayada gerek yok bir süre takip ediyorum eğlenceli oluyor
heleki alttan alta verirken gazı bizim gömücü kardeşlerimizin dolmuşa binmesini incelemek
çok eğlenceli oluyor. onlar için birileri Beşiktaşa yönetime gömsünde renkli olması önemli değil
hemen kanka oluveriyorlar.
:D

Çevrimiçi levitate

Sinan Engin: Van Persie'nin karisi ona "Van sen neden oynamiyorsun" diyordur.  Adamin ismini Van zannediyor. :D
:kop:

bipbipbupbup

Çevrimdışı zafkan

Bu arada bunu yazmam lazım affınıza sığınarak. Dün Ozan golü attıktan sonra armayı öpmek istedi. Ama arma solda, o formanın sağını yani boşluğu öptü. :D
Mutlu olmak için 1-Kendinize karşı dürüst olun, 2-Asla pişman olmayın, 3-Sevgi dolu olun, 4-Anı yaşayın ve 5-Aldığınızdan fazlasını verin.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada bunu yazmam lazım affınıza sığınarak. Dün Ozan golü attıktan sonra armayı öpmek istedi. Ama arma solda, o formanın sağını yani boşluğu öptü. :D
Düşük IQ.

Futbolcu aptal olmamalı.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı doganay

Bu adamlar birde bu isten para kazaniyor.

Çevrimdışı tangaz

ııh ıhhh kayseri, ııhh ıhh kayseri  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Abi daha dur. Bunun ahmet caliki var serdar azizi var

abi çağrı forumu baya bi keklemiş biz yokken dam doyu iteliyomuş nerdeyse
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

yok formaya burnunu silmiş formayı mendil niyetine kullanıyor.
gayet normal nede olsa fener forması anca burun silinir. Büyük ihtimal
tuvalet kağıdı yerinede kullanıyordur.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Defansimizin arkasina atilan toplar beni cok tedirgin etmiyor Fabri'den sonra. O kadar uyanik ve maca angajeki hemen firlayip topa mudahale ediyor. Ayrica son maclarda artik topu dikmiyor, pas opsiyonunu degerlendiriyor. Hulasa Fabri iyidir iyi. Masallah.
FABRİ Candır :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı abdusta

https://twitter.com/tolissow/status/925057359608733697

Banada burnunu siliyormuş gibi geldi

Saygılar

Çevrimdışı tuncaboylu

yok formaya burnunu silmiş formayı mendil niyetine kullanıyor.
gayet normal nede olsa fener forması anca burun silinir. Büyük ihtimal
tuvalet kağıdı yerinede kullanıyordur.
Birisi söylemeden burnunu silmesi gerektiğini bile bilmez o herif.

Çevrimiçi sozkul

Evvelinde de piknik tupu Ozan Tufan icin inletenler vardi Bursa'dayken. Dedik cacik olmaz bu kazmadan. Fener'e iyi patladi, satsinlar simdi Tottenham'a 50 milyon euroya.  :evillol:

Fenere gelip patlamayan var mı ki?

Çevrimdışı arda

Fırat Günayer‏ @firatgunayer  18m18 minutes ago

FLAŞ!!  Beşiktaş'ın ŞL’ deki rakibi Monaco sakatlıkları bulunan Falcao ve Sidibe’yi İstanbul’a getirmiyor..

..

Rehavet uyarısı yapma ihtiyacı hissettim.. CL ilk yarı sonunda rehavet uyarısı yaptım ya la, Bismillahirrahmanirrahim.. :D
[ Son Düzenleme: 31 Ekim 2017, 11:20:26 arda ]
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimiçi sozkul

Yalnız ozan fenere gidince kendini saldı. Bence bize gelse, şenol hoca ozanı çok ileriye taşırdı. İyi de oynardı. Maç 3-1 iken bir şutu var az farkla auta çıkan. Mesela o şut kaliteliydi, bursadaki ozandan bir örnek gösterdi, maçın da dönüm noktası oldu gol olmaması. Şenol hocanın elinin altında olsa ne o kadar kilo alırdı ne de futboldan bu kadar uzaklaşırdı. Sonuçta çok genç bir çocuk. Yazık oldu. Ha ben de kızıyorum fenere gittiğinden beri yaptığı gıcık hareket ve tavırlara vs orası ayrı.
Son olarak ben ne abarttım bize gelseydi keşke diye ne de şimdi, keşke bizde olsa demiyorum. Sadece futbol adına bir tespit benimkisi

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Bende Ozan bizde iş yapar ama 7 milyon çok 3-4 iyidir demiştim, şimdi sanıyorum "gelsin diye inletenler" grubunda sayılıyorumdur..  :D :D
[ Son Düzenleme: 31 Ekim 2017, 11:23:22 sozkul ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Bende Ozan bizde iş yapar ama 7 milyon çok 3-4 iyidir demiştim, şimdi sanıyorum "gelsin diye inletenler" grubunda sayılıyorumdur..  :D :D
Ozan'ın bonservisinden çok zarar etmezsin, menajeri Ahmet Bulut ve çeşitli bağlantıları sayesinde milli takımda devamlı oynatılıyor. Besleme gazeteci ve muhabirlerce medyada devamlı övülüyor.

Boş beleş gollerle istatistik kağıdını da kısmen dolduruyor.

Emre ve Cenk gibi iki vasıfsızı İspanya'ya götüren Ahmet, bundan da 3.5-4 milyon bonservis getirir bir şekilde.

Bence esas sorun adamın düşük zekası, kendini geliştirme konusundaki isteksizliği ve oyun kalitesi.

Çevrimdışı yoruk

Ozan'ın bonservisinden çok zarar etmezsin, menajeri Ahmet Bulut ve çeşitli bağlantıları sayesinde milli takımda devamlı oynatılıyor. Besleme gazeteci ve muhabirlerce medyada devamlı övülüyor.

Emre ve Cenk gibi iki vasıfsızı İspanya'ya götüren Ahmet, bundan da 3.5-4 milyon bonservis getirir bir şekilde.

Bence esas sorun adamın düşük zekası, kendini geliştirme konusundaki isteksizliği ve oyun kalitesi.

öyle deme biraz kilo vermiş.Takdir etmek lazım bu konuda. :D Gelişme var.

Çevrimiçi sozkul

Bursa'da oynarken henüz zeka testi yapmamıştık tuncaboylu, test sonuçları istanbulda açıklandı, uzaktan bakınca İsmayel çok zeki görünüyordu mesela, Ozan pek zeki görünmüyordu kabul, yani tipe bakıp karar vermek  doğru sonuç vermiyor @tuncaboylu

Ayrıca her zaman zeki tipe ihtiyaç yokki futbolda, iyi emireri söyleneni bire bir yapacak askerede ihtiyaç var.

Monaco Vodafone Parkın atmosferine alışmaya çalışıyor :D

Çevrimdışı sametbagan

Herkese selam keyfi gıcır arkadaşlar  :D

Alanya maçından önce 5-2 yeneriz negredo da hattrick yapar dedim ama şenol hocayı ve penaltıyı vermeyen hakemi hesaba katamadım maalesef.

Israrla söylemeye de devam edeceğim cenki gomein arkasındaki pozisyona geçirip negredoyu 11 e monte etmeliyiz.

Yoksa bu adamdan kolay kolay verim alamayız.Monaco ve göztepe maçına 11 çıkarsa eğer negredo , en az 3 golü var 2 maçta .

Artık cenki dinlendirme vakti geldi bence .Bu şekilde hem cenkten hemde negredodan üst seviye verim alırız.Yoksa ikisi anca 1 kişi ediyor bu şekilde.

Çevrimdışı atalay

İlk yarının belli bölümündeki ön alan baskısı, gegenpressing veya yüksek baskıya karşı oyun merkezinin hızlı değiştirilmesi ve Keita'ya dribbling alanı vermemek önemli.

Özellikle attığımız gole kadar Leipzig, kendi yarı sahasından rakip sahaya ne topla ne de bir tane pas metrajı düşük isabetli pasla geçememiş. İlk yarı boyunca pas opsiyonları sınırlandırılıp, iyi alan daraltılmış. Bir de Başakşehir maçının ilk yarısına baktım. Gündüz ve gece gibi fark var.
[ Son Düzenleme: 31 Ekim 2017, 15:51:21 atalay ]

Etiketler: