Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5790009 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Güzel soru. Ezbere yazmak isteyen yine anlamaz. @sozkul Bozuk düzende sağlam dişli arıyorlar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bursa'da oynarken henüz zeka testi yapmamıştık tuncaboylu, test sonuçları istanbulda açıklandı, uzaktan bakınca İsmayel çok zeki görünüyordu mesela, Ozan pek zeki görünmüyordu kabul, yani tipe bakıp karar vermek  doğru sonuç vermiyor @tuncaboylu

Ayrıca her zaman zeki tipe ihtiyaç yokki futbolda, iyi emireri söyleneni bire bir yapacak askerede ihtiyaç var.
Bursaspor'dan "babam hala çalışıyor" diyerek zam isterken, kafa yapısını ve karakterini belli etmişti abi.

www.fanatik.com.tr/amp/2015/07/25/ozan-tufan-sonunda-isyan-etti-613447

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Bursaspor'dan "babam hala çalışıyor" diyerek zam isterken, kafa yapısını ve karakterini belli etmişti abi.

bak şimdi gözüme girdi olmayan bir şeyi belli etmek büyük meleke
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Biraz konu dışı yapayım:

Youssoufa Moukoko diye bir isim var, bunu aklınızın bir kenarında tutun.

Dortmund 17 yaş altı takımında 10 maçta 21 gol atan bu arkadaş henüz 12 yaşında!

Ölene kadar Mokoko hikayesi gerçek olacak gibi.

Çevrimdışı atalay

Oyuncu bazında karşılaştırdığınız iki takımın biri son düdüğe kadar pozitif oyun oynamaya çalışırken diğerinin oyuncusu maç sonunda "kimse top istememeye başladı" diyor. Aradaki mantalite farkı bile büyük.
[ Son Düzenleme: 31 Ekim 2017, 14:45:44 atalay ]

Çevrimiçi Necmi

13 takipçili troll hesap :D
olsun güzel espiri yürütmek güzel olur

Çevrimdışı tangaz

o değilde şimdi bu hafta bissürü eleman küfretti yataga yansımadı ama kameraya yansıdı bakalım kimler ceza alacak görecez
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı underworld

o değilde şimdi bu hafta bissürü eleman küfretti yataga yansımadı ama kameraya yansıdı bakalım kimler ceza alacak görecez
Kimse ceza almaz

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 31 Ekim 2017, 15:48:42
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!

Muslera ve Valbuena aksam pdfk'ya sevk edilecek diyorlar ama bakalım göricez .

Çevrimdışı kibarkartal

Muslera ve Valbuena aksam pdfk'ya sevk edilecek diyorlar ama bakalım göricez .

emre ye veremeyecekleri için bunlarıda bir taklada hallederler

Çevrimdışı atalay

Geçen sezon bize karşı oynayan Guedes, Valencia'da çok iyi işler çıkartıyor. Betis ve Sociedad maçlarında izlemiştim az önce de Sevilla ile oynadıkları maçı izledim. Benfica bunu ucuza satmış.

Çevrimdışı sozkul

Özellikle attığımız gole kadar Leipzig, kendi yarı sahasından rakip sahaya ne topla ne de bir tane pas metrajı düşük isabetli pasla geçememiş. İlk yarı boyunca pas opsiyonları sınırlandırılıp, iyi alan daraltılmış. Bir de Başakşehir maçının ilk yarısına baktım. Gündüz ve gece gibi fark var.

Biz Başakşehir ile hiç başa çıkamadıkki @atalay , ya da ben hatırlamıyorum, bu mesele bir tek onların bize karşı ekstra motivasyonu ile açıklanamaz, ama neyle açıklanır bilmiyorum, onuda senden bekliyoruz.  :)

Çevrimdışı sozkul

Bu yaklaşım Ozan'ın yaklaşımı değilki @tuncaboylu , ülkemizin aynası.  Babaların çocuklarını nasıl yetiştirdiğini çocuklarına yükledikleri misyonu anlatıyor.
O baba ile Ozan ilişkisini BBG usulü gözlesen çocukluktan itibaren, Ozan'a hak verebilirsin. Çocuğun kafasına vura vura zekasınıda geriletmiş olabilir ayrıca.
Ülkenin babalarının yüzde 70'i böyle bence. Aziz Nesin'i kaybettikden sonra dahada geriye gittiğimizi düşünüyorum istatistiki olarak.
[ Son Düzenleme: 31 Ekim 2017, 16:31:38 sozkul ]

Çevrimdışı EMİR EMRE

Geçen sezon bize karşı oynayan Guedes, Valencia'da çok iyi işler çıkartıyor. Betis ve Sociedad maçlarında izlemiştim az önce de Sevilla ile oynadıkları maçı izledim. Benfica bunu ucuza satmış.

İspanya da scoutumuz var iyi iyi.

@atalay bu arada havalar sogumaya basladi mi sangria dan espressoya gectiniz mi ;)

Çevrimdışı atalay

Haklısın. Bir-iki gün önce son 2,5 sezonda Ligde ve Avrupa'da oyunu kazandığımız ve kaybettiğimiz maçlar olduğunu yazmıştım. Ligde oyunu kaybettiğimiz maçların neredeyse tamamı Avcı'nın Başakşehir'ine karşı. Onun saha içi organizasyonunu kusurlarına rağmen beğeniyorum. Fakat yeri gelmişken şunu söyleyeyim. Hoffenheim maçı öncesi yaptığı şey yakışıksız. @sozkul

Çevrimdışı atalay

Çay var, içer misin? @EMİR EMRE Buranın sübyesi meşhur.

Çevrimdışı sozkul

Haklısın. Bir-iki gün önce son 2,5 sezonda Ligde ve Avrupa'da oyunu kazandığımız ve kaybettiğimiz maçlar olduğunu yazmıştım. Ligde oyunu kaybettiğimiz maçların neredeyse tamamı Avcı'nın Başakşehir'ine karşı. Onun saha içi organizasyonunu kusurlarına rağmen beğeniyorum. Fakat yeri gelmişken şunu söyleyeyim. Hoffenheim maçı öncesi yaptığı şey yakışıksız. @sozkul

Milliyetçi görünümlü enternasyonalist anarşist galiba bu Abdullah Avci @atalay, ülke puanını bu nedenle önemsemiyorsa helal olsun.
Ya da Beşiktaş'ı yenmenin zevki hiç birşeye değişilmezki diyordur.

Çevrimdışı atalay

Bunların üst aklı otoriteryanist mikro milliyetçi değerler taşıyan entosentrik nasyonalist. Kendisi de liberal milliyetçi görünümlü nasyonal anarşist olabilir. @sozkul

Çevrimdışı mellfred

Caner kadroya alınmamış
Aslında cl maçları için kullanılması gerekirdi

Çevrimdışı tangaz

Bunların üst aklı otoriteryanist mikro milliyetçi değerler taşıyan entosentrik nasyonalist. Kendisi de liberal milliyetçi görünümlü nasyonal anarşist olabilir. @sozkul

bu kadar karmaşık terminolojiye gerek yok kısaca varoş gülü denebilir bence, kasımpaşa jargonundan özetle arkadaş @atalay @sozkul

Çevrimdışı EMİR EMRE

Çay var, içer misin? @EMİR EMRE Buranın sübyesi meşhur.

Çay olur ;)

Subye mubye benlik degil tapas isinde de overrated bir memleket bence

Çevrimdışı caner.eryigit

Şaşırdık mı tabi ki de hayır.Tebrikler PFDK!olmayan talimattan bize ceza veren müptezeller.yeni eklenen talimatlara göre tüm Türkiye nin gözü önünde söven diğer arkadaşların sevkine gerek duymadılar...Sebebi ise küfürün muhatabı olması gerekiyormuş.Bundan snr bizim oyuncularımız söveceği zmn Çime doğru sövsünler...

Etiketler: