Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5789084 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

sen koklama ulan benden bile renkli kokusu almistin. Yuh yani hayatimda duydugum enboyuh hakaretti

kim bilir belki renklisindir abi :D

Bu gözler Beşiktaş'lıyım diyen demiröreni de gördü :D

Her Beşiktaşlıyım diyen Beşiktaşlı olmuyor :D

Çevrimdışı mylife1903

bu denyoere de iyi ki geçen maç kırmızı vermemişler kendisini her maç 11 de izlemekden büyük keyif alıyorum. bizim çağrı bu denyoeri bize istiyormuş zamanında allah korumuş bizi  :D
Abi daha dur. Bunun ahmet caliki var serdar azizi var

Çevrimiçi sozkul

gençler ve genç kalanlar naber  :bandit:

Teşekkürler tangazcığım, yeni farkettim, genç kalanlardan biride benim değil mi?  :super:

Çevrimdışı Necmi

Yalnız Göztepe maçından korkuyorum.Monaco maçını da kazanır ligi lider bitirmeyi garantilersek diğer maçlara bakmaz lige bakarız o yüzden rahatım.

Bu arada başkan Lens ve Talisca için konuşmuş.Bence doğru da yaptı, ne olursa olsun aksi bile olacaksa böyle konuşması çok iyi.Lens konusunda bence biraz daha beklenmeli.Hemen gönderilecek sesleri yükselmesi çok saçma seneye ve ondan sonra Lens bize çok katkı verebilir.İlk amanlarında yokları oynayan ama sonradan açılan çok oyuncu var.Babel -Lens-Töre-Orkun formda kalırlarsa aksi olmazsa bizi 3 sene daha götürür.
nesinden korkuyorsun adamların forveti ömer şişmanoğlu stoperleri sakat
Lensi aldığımızı söylemiş daha ötesi varmı 4 yıl bizim oyuncumuz diyor.

Çevrimdışı Necmi

sen koklama ulan benden bile renkli kokusu almistin. Yuh yani hayatimda duydugum enboyuh hakaretti
Gülhan yanılmaz vardır bir şeyler. zaten büyü işleri falan her yaptığında ters tepmesi
insanı şüphelendirmiyor değil :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Gülhan yanılmaz vardır bir şeyler. zaten büyü işleri falan her yaptığında ters tepmesi
insanı şüphelendirmiyor değil :bandit:
Bi sefer ters tepti o buyu. kayseri kaleci sari kirmizi ayagina gitti gume.

Siz besiktasi senol gunes mi sampiyon yapiyor saniyonuz. O alhisar diregi trabzon diregi oyle bedava mi oluyor? Fatira kesecem besiktasa yakinda

Azicik arpasini versinler su kariyi vodafone arenaya gondereyim gelene 5 gidene 8 atariz, fabri bile gol atar

Çevrimdışı caner.eryigit

Ulan ayıp be gözümüzün içine baka baka bari yapmayın!başakşehir maçımızda atağa çıkarken taç çizgisinde yatan adam için oyunu durduran hakeme bak kırmızı görmesi gereken oyuncu gitti gol attı ayıptır utanırsınız diyeceğim ama sizde ve camialarınızda o yüz yok malesef.İyi ki Beşiktaşlıyım çok şükür!

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Fenerbahceyi cok iyi ozetleyen bir gol oldu bu. Benzerini 2012 2013 sezonu 1.haftasında kuyt elazigspora atmıstı.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Ulan ayıp be gözümüzün içine baka baka bari yapmayın!başakşehir maçımızda atağa çıkarken taç çizgisinde yatan adam için oyunu durduran hakeme bak kırmızı görmesi gereken oyuncu gitti gol attı ayıptır utanırsınız diyeceğim ama sizde ve camialarınızda o yüz yok malesef.İyi ki Beşiktaşlıyım çok şükür!

kim o??
Yorgo

Çevrimdışı mylife1903

Fenerbahceyi cok iyi ozetleyen bir gol oldu bu. Benzerini 2012 2013 sezonu 1.haftasında kuyt elazigspora atmıstı.
:alala:

fenerin  ikinci  golunde  faul  mu  var  ?? kim o kirmizi  gormesi gereken n?
Yorgo

Çevrimdışı caner.eryigit

kim o??
Ozan tufan denen arkadaşta.suç onda değil görüpte vermeyen hakemi ne yapacağız bilmiyorum?ilk yarı o gol olmasa sabaha kadar oynansa gol atma ihtimalleri Yok.aklım almıyor valla billa adam taç çizgisinde yatarken bizim güzelim atağı kesen Mete denen haysiyetsiz gözünün önündeki faulü vermiyor adam yerde yatarken gol atıyorlar tam da kendilerine yakışan bir gol oldu!

ok  izledim  hakikaten ya  orada herif  ayagina basmis o  bicim   :akuma:
Yorgo

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Bi de bunlar besiktas kollanıyor derler. :alala: :alala:

Ciksin  bu  mactan sonra  da  konussun  kocaman,  hakemi  konussun,  yer mi, yemez  buzuk ! 
Yorgo

Çevrimdışı atalay

Deniz Türüç ve Yusuf Yazıcı'nın duran toplardaki orta kaliteleri çok yüksek. Güçlü duran top organizasyonlarından çok skor üretirler.
[ Son Düzenleme: 30 Ekim 2017, 22:02:03 atalay ]

Çevrimdışı yoruk

Alper neye itiraz etti öyle  :D :D Hayır yani ne hakla ? Ne oldu da 5 sn için mi itiraz  :D

Çevrimdışı caner.eryigit

Allah’ın adaleti şaşmaz!!!
İyimiyiz böyle 🦅🦅🦅

Çevrimdışı mylife1903

Uzatmada anadolu takimi gibi oyuncu degistiriyor fb. Ahaha cok guldum
Sonra hakem neden 20 aaniye fazla oynatti

Ismailimin sahada olmasi puan kaybina yetti

Anadolu takimi demisken fb zaten anadolu takimi olmuyor mu hani cografyaya mahsuben yani

Çevrimdışı f_madida

Uzatmada anadolu takimi gibi oyuncu degistiriyor fb. Ahaha cok guldum
Sonra hakem neden 20 aaniye fazla oynatti

Ismailimin sahada olmasi puan kaybina yetti

Anadolu takimi demisken fb zaten anadolu takimi olmuyor mu hani cografyaya mahsuben yani

Arada ufak tefek hatalari olsa da oyuncu seciminde, su adamlarin (aku spor ve yan pas idmanyurdu) teknik direktor sanildigi yerde Senol Gunes hoca degil Ordinaryus Profesordur.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Ersoy

Negredo'nun golü 10 gole eşdeğer oldu.

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı mylife1903

Tamam 25ten geri sayariz

Çevrimdışı caner.eryigit

Necmi abi hiç kusura bakma da bu fb nin ilk 3 girme ihtimali Yok bu  da burada Dursun.Başakşehirle çekişiriz yine bence.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Şöyle kritik 10 gol atsın ben 35 sayarım :)
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Etiketler: