Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5789976 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi sozkul

benimde bozulmuşdu para vermedim bir kaç kez aldım pas
istediler tabide nah dedim bozuk kart verip birde üstüne paramı istiyorsunuz dedim
benim kombinem var beni stada sokacaksınız. valla pis olay çıkartırım beş kuruşda kart parası vermem
dedim. hani kartımı unutsam eyvallah hata benim der çıkartır veririm parayıda senin kartın
bozuluyorsa banane adam gibi kart yap bozulmasın banka kredi kartları neden bu kadar kolay bozulmuyor.

Sonuçda çalışmayan kartla nasıl girdin?
turnikeden önce kapıdaki mobil aletle  yapılan kontrollerde benimki çok defa çalışmadı ama adam içerden dene diye bıraktı, ben ısrar bile etmedim ve hepsinde çalıştı turnikede.
App'la girerken kapıda kontrol edemiyorlar yalnızca turnike algılıyor applikasyonu.

Çevrimiçi sozkul

kariyerimde gördüğüm en kötü stoper

hangi kariyerin tangaz? mühendislik, gönüllü scoutluk, gömücülük...  :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimiçi sozkul

Monaco taraftar getiriyor mu arkadaşlar? yoksa 3 kişiyle deplasman tribününü kapatacaklar mı?

Çevrimdışı tangaz

hangi kariyerin tangaz? mühendislik, gönüllü scoutluk, gömücülük...  :)

futbol izleyicisi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atakan eraslan

Monaco taraftar getiriyor mu arkadaşlar? yoksa 3 kişiyle deplasman tribününü kapatacaklar mı?

gelmeyecekler , deplasman tribünü biletleri de satışa çıkmış ve bitmiş sanırım.

Kareografi'yi porto maçında mı yapıcaktık  :alala:

Çevrimdışı benyv-

Kasım ayı fikstürümüz.

Monaco maçı Göztepe maçından daha kolay olacak gibi bir his var içimde.

İl Spor Güvenlik Kurulu kararı ile stadyumlara taşınabilir şarj cihazı (power bank) alınmayacağı açıklandı..

Resmi siteden açıklama var monaco maçında power bank götürmeyin stada alınmıcakmış.

Monaco maçı Göztepe maçından daha kolay olacak gibi bir his var içimde.

Ben tam tersi olacağını düşünüyorum bu sefer monaco maçı zor göztepe maçı daha kolay geçicek gibi geliyor.

Çevrimiçi Necmi

Sonuçda çalışmayan kartla nasıl girdin?
turnikeden önce kapıdaki mobil aletle  yapılan kontrollerde benimki çok defa çalışmadı ama adam içerden dene diye bıraktı, ben ısrar bile etmedim ve hepsinde çalıştı turnikede.
App'la girerken kapıda kontrol edemiyorlar yalnızca turnike algılıyor applikasyonu.
turnikede çalışmadı. mecbur gittik geçici kart aldık

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Ben tam tersi olacağını düşünüyorum bu sefer monaco maçı zor göztepe maçı daha kolay geçicek gibi geliyor.
İkinizinde dediği olsun ikiside kolay olsun  :lol:

Çevrimiçi Necmi

ben de baya bi çirkefleşmiştim de yemedi abi , maça giremicez diye aldık el mahkum her seferinde , 3 defa para verdim namussuzlara
alttaki gişelerde değil yukarda yeni açık ordaki ana gişelerden yapacaksın :D

Çevrimdışı yoruk

Yalnız Göztepe maçından korkuyorum.Monaco maçını da kazanır ligi lider bitirmeyi garantilersek diğer maçlara bakmaz lige bakarız o yüzden rahatım.

Bu arada başkan Lens ve Talisca için konuşmuş.Bence doğru da yaptı, ne olursa olsun aksi bile olacaksa böyle konuşması çok iyi.Lens konusunda bence biraz daha beklenmeli.Hemen gönderilecek sesleri yükselmesi çok saçma seneye ve ondan sonra Lens bize çok katkı verebilir.İlk amanlarında yokları oynayan ama sonradan açılan çok oyuncu var.Babel -Lens-Töre-Orkun formda kalırlarsa aksi olmazsa bizi 3 sene daha götürür.

Çevrimdışı yoruk

gizli kahraman maşallah çok kritik toplar kurtarıyor
Maşallah.Ama adamı gömmeye hep yer arıyorlar.Yazılmış zaten sağ taraftan yedikleri yüzünden hemen laf geliyor.Arkadaş yine yese ben yine ses yapmam.Eksikleri zaten var bunu inkar etmyiyoruz.Ama Fabri çok yararlı .Umarım bizde kalır hep.Sanki hedefimiz Avrupa kupalarıymış gibi sanki her sene Avrupa da zirvede olan bir takımmışsız gibi yazıp çiziyorlar ve bazı oyuncuları begenmiyorlar artık.Hani şımarıklık yapılıyor.

Tutturmuşlar Lyon maçı diye.Arkadaş Lyon maçının uzatmaya gitmesinin o duruma gelmesi Fabri sayesinde oldu ama yok ilk maçı konusuyor adam halen.O maç zaten öyle bir maçtı ki o hata olmasa da çıkamazdık oradan elbet gol gelecekti.Sonra bir de Gençler ve Fenerbahçe maçları konusuluyor.Fenerbahçe maçı zaten faul ve anlaşmazlık var .Gençler maçında da Rhodolfo 'nun yeni girmesinden kaynaklı bir hata oluştu.

Neyse.Sonuç olarak Fabri bizim için + değerde bir isim.

Çevrimdışı yoruk

İl Spor Güvenlik Kurulu kararı ile stadyumlara taşınabilir şarj cihazı (power bank) alınmayacağı açıklandı..

Resmi siteden açıklama var monaco maçında power bank götürmeyin stada alınmıcakmış.
Artık genel karar mı yoksa tek maçlık mı ? Yazık artık 85 dk foto video çekemeyecekler  :D

Artık genel karar mı yoksa tek maçlık mı ? Yazık artık 85 dk foto video çekemeyecekler  :D

il spor güvenlik kurulu dediğine göre :)

Genel hiçbir statda alınmıcak.

Daha iyi oldu telefonlarıda almasalar keşke.

Fikret Orman: "Lens'in sözleşmesini aldık. Bu sene bir kiralama yaptık, seneye satın almasını yapacağız. Lens kaliteli bir oyuncu. İnanılmaz derecede iyi bir çocuk. Lens'ten faydalanacağımızı düşünüyorum."

Çevrimdışı atalay

FEDA sezonun maç fikstürüne bir daha baktım. O takımın 16 galibiyet alması -üstelik 2-0'dan ve yenilen son dakika golleri ile verilen 9-10 puan var- baya önemli bir iş. Zira kadroda Beşiktaş'tan daha üst bir seviyeye transfer olabilen ya da 25 yaş altı oyuncular arasında -biri dışında- mesafe katedebilen isim yok.
[ Son Düzenleme: 30 Ekim 2017, 18:05:26 atalay ]

Çevrimdışı mylife1903

Bu davranış Sportmenliğe yakışır bi davranış mı değil mi hep birlikte göreceğiz iyiki Caner böyle yapmamış yoksa bunu yapan sırf Beşiktaş’ın oyuncusu diye 15 maç men cezası alırdı öyle değilmi PFDK ? TFF ? Yok yere oyuncumuz 6 maç ceza alıyor bakalım Caner’in yaptığının iki mislini yapan Feghouli ve maicon ne ceza alacak ? Adaletinizi göreceğiz
Çünkü maksat Beşiktaş’ın önünü kesmek 3.şampiyonluğu engellemek
Göreceğiz ak koyun Karakoyun belli olacak.
Bundan sonra yamuk yapan olursa kufur etmeyecez. Tutup agzini burnunu kiracaz ben sevdim bu sekli. Kufure karsiyim zaten. Ediyon ediyon yataga yansimiyor. Boyle agzina yuzune vuracaksin

Simdi pepe tutup quaresma vursaydi nasil idam edilirdiler. Bu alemin enayisi biziz. Paskal numan elini sortuna soktu diye linc edildi ama rvo icin herkes sustu.
Zamaninin genel kurmay baskani bile aciklama yapmisti paskal icin. Boyle ikiyuzlu boyle kaypak insanlarin yasadigina inanamiyorum ulkenin genleri degisti.

Çevrimdışı mylife1903

gençler ve genç kalanlar naber  :bandit:
Ehh iste abi yorgunum azicik. Anlatirim sonra konudisi basliginda. Seyi seey edecektim onu seettim simdi seediyorum sonra zamanim cok sey olacak senin seettin gibi seyi sey ettim tam iflas bayrani seetmeden seettim buyuk seyi diger sehirlerdeki seyleri de seettim monako pilanlari az sey oldu ama sey olsun muhim sey degil daha sonra seyi sey edecem.

Çevrimdışı mylife1903

bunun karşılığı da kırmızıdır  :bandit:
Temelle idris banka soymuslar abi tam kacarken ispanyol guvenlik arkadan bagirmis filo puta mi neyse iste ondan, temel duyunca durmus idrise donmus
Usagim bu kopek beni tanidi sen kac ben teslim oluyorum demis.

Bizim halis muhlis bu sebeple kirmizi vermemis olabilir yani

Çevrimdışı mylife1903

yok ts 3.cü golü atamadı ya abi ona üzülüyorum :D

Abi sende uzun zamandır forumdasın ben diyorum zaten sürekli biz puan kaybederken ortaya çıkıyorlar :)

Biz kazanıp rakipler puan kaybettikçe ortalıktan yok oluyorlar :)

Monaco maçını bekliyorum berabere filan kalırsak gelirler herhalde abi o zaman bi koklarız :D
sen koklama ulan benden bile renkli kokusu almistin. Yuh yani hayatimda duydugum enboyuh hakaretti

Çevrimdışı mylife1903

sen icat etme bütün Beşiktaşlıları telef etmeyelim gülhan varken gerekte yok
renkli olunca hemen alarmları çalıyor :D
Yapma bunu yapma bunu
Yuh be hayrettin daha kadrolari saymadim

Etiketler: