Katılıyorum.
Yönetimdeki Sampiyonlar ligi odağı ve yumuşak üslubun sebebi de, siz bu sene bekleyin mesajının alınmış olması olabilir. Şimdiden önümüzdeki sezon ve CL'de üst tür planlaması yapılıyor olabilir.
Neyse, ligi en iyi yerde bitirip CL'de gidebildiğimiz yere kadar gitmek lazım. Taraftar da takıma küsmesin, sampiyon olmasalar da arkalarında büyük kitlesel bir güç var mesajını vermesi lazım.
Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tam renklilerin istediği düşünce yapısı bu.
çoktan teslim olmuşsunuz.
kusura bakma hiç bir şey oyuncuların sahada ense yapmasına mazeret olamaz.
çıkar mücadelelerini son noktaya kadar verirler hakemlemi kaybettiler evet o zaman
dediğin gibi desteğimizi tam veririz. Beşiktaşın oyuncusu çıkacak sahada savaşacak
öyle teyzeler gibi topun arkasından koşmayacak. yener yenilir doğranır umrumda olmaz
ama o mücadeleyi verdiğini ben hissedeceğim. Hırsını hakeme küfrederek değil rakibi
yenmek için gösterecek. işin verdiler cezayı vermediler az verdiler çok verdiler olayı değil
başkalarına vermiyorlar bize veriyorlar olayıda değil. Bize verdikleri için değil başkalarına vermedikleri için tepki
gösterilir. Biz yıllarca canerin çirkefliklerinden illallah demişdik ben kendi takımımda bunları
görmek istemiyorum.
Hakemler tff üstünemi oynuyor vermeyeceksin ellerine koz bu kadar basit sen sahada futboluna bakacaksın
mücadeleni vereceksin bunları yapmazsan bu şekilde karşımıza geldiğinde savunamıyoruz bile
haksızlığa uğra savunalım. sezon başından beri takımın gereksiz derecede agrasif olduğunu söylüyorum.
böyle olursan işte en ufak fırsatta ceza manyağı yaparlar seni.
daha 9 hafta oldu kaç ceza verildi diye sayan arkadaşlar 9 haftada canerin kaç olayla adının geçtiğinide sayıyormu.
bu yaşananlar dışarıyla bütün camianın mücadelesi. Ama ben canerin küfürünü savunmak zorunda neden kalıyorum.
talisca caner kavgasına iyidir yarar elde ederiz gibi kılıflar bulmaya neden çalışıyoruz gayet güzel ortamdan iki şampiyonluk gelmişken
nasıl oluyorda bu çirkin olaylar iyi olabiliyor.
Kendimizi kandırmayalım takımdaki birlik bozuluyor. Dışarıyla her türlü mücadele edebiliriz ama
içerde yaşananlarla mücadele etmenin pek yolu yok. yolun başında sert müdahale edilmesi gerekir.
burda herkes caner alınsın derken işte hep bu nedenlerle itiraz etmişdim. bırakın cezayı operasyonu falan
herşeyden önemlisi Beşiktaş tarihinin hiç bir döneminde çirkeflikten beslenmedi Beşiktaşın mayasına ters bunlar.
bize büyük zararı olur. Bizim her zaman en başarılı olduğumuz dönemler içde en iyi birliği sağladığımız dönemlerdir
kolej havasını yakaladığımız an başarıda geliyor.