Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5790113 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bundan sonra gazeteci dövüyoruz, hakem diz çökene kadar şile yağmuruna tutuyoruz. Ne olsa düzgün bir cezası yok. Kara düzene artık birisi çomak sokmalı. Görüntü ile 6 haftanın herhangi bir açıklaması yok. Tamamen saçmalık...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Qatar Airwasy ile sponsorluk için görüşme halindeymisiz

Formada da yer almak istiyorlarmış yönetim formül arıyormuş , Uçak giydirmesi de yapacaklarmış
Gotumuze yapistiralim katari, sort reklami deriz

Çevrimdışı MUSTAFA_

TFF ne yapmaya çalışıyor. Gidip illa TFF binasını mı taşlıyalım,  saçma konuşan yazılar yazan gazetecileri mi dövelim? Çifte standartın dibini yaşıyoruz...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gotumuze yapistiralim katari, sort reklami deriz
Tozluklarımız boştu oraya koyabiliriz ama THY ile yaptığımız anlaşma ne olacak?

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Canerin üzerinde o iğrenç renkler olsaydı ceza filan almazdı. Kararlar Türkiyede 2 türlüdür Beşiktaşa uygulananlar renklilere uygulananlar..
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Librarius

Evet bu senenin operasyon senesi oldugu ortaya cikti. Turk futbol tarihinde ornegi olmayan bir ceza verildi Caner'e. Goruntulerden 6 mac verildi. Bu nedir biliyor musunuz? TFF guc gosterisini, otorite gosterisini Besiktas uzerinden yapiyor demektir.

En skandali ise hakemin yaralanmasina sebep olan saha olaylarindan dolayi GS'nin sahasinin kapatilmamasidir. Necmi abi bu Fetoculerin isi bitti deyip duruyordu ama gordugunuz gibi herifler tereyagdan kil ceker gibi cezasiz yirtti.

Babel'in zaten haksiz olan 2 maclik cezasinin 1 maca dusuruldugu haberi verilerek gaz alinda ama arkasindan Caner'le gecirdiler. 

Yildirim Demiroren ve ekibi koltuktan kalkmamak icin Besiktas'i FB ve GS lobisine yem etmektedir.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı tuncaboylu

Hakemleri bu kadar düşünen kurul, hakeminin kafasına şişe atan takımın sahasını kapatamıyor.

Bu ligin cidden b.ku çıkmış.

Bundan sonra ligde isteksiz oynayan futbolcumuza da tek laf etmem.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atakan eraslan

yuh artık yuuuuuuh :akuma: operasyon yok diyenleri dinleyelim , kendi kendimize inanalım buna , ne kadar güçlüyüz federasyonda , hayat güzel kırlar çiçekler , aslında acı biye bir şey yok biliyormusun herşey insanın kafasında falan filan

Çevrimdışı mylife1903

Katara mekan buldum, mekan gotum

Bu ülkede efendi olanın hakkını yerler. Sen ne kadar güzel mücadele ediyorsun aferin sana deyip sırtını sıvazlamazlar. Onların anladığı dilden konuşmadığımız sürece kaybeden biz olacağız.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Ömer Kaan

Önemli bi soru. Şimdi taraftar ve yönetimin ne yapması gerekiyor? Ya da bir şey yapabilir miyiz bu durumda?

Çevrimdışı cursedofdragon

Katara mekan buldum, mekan gotum

Abi dur 2 dk gözünü seveyim ciddi birşey konuşmaya calısıuyoruz hemen sulandırıyorsun.

Bizi katlediyorlar lime lime doğruyorlar birşeyler yapmak lazım diyoruz sen g.t muhabbeti yapıyon dur 2 dk.

Yönetimin çıkıp basın toplantısı yapması gerekiyor.

Örnekleri gözüne sokması gerekiyor.

Biz konya maçında ne yaptık ceza aldık demesi gerekiyor.

Hesap sormamız gerekiyor.

Halis özkahyayı 10 haftada 4.cü kez gs maçına atıyorlar.

Bizim başkan halen hakemler pırıl pırıl diyor.

Çevrimdışı kartal190321

10. hafta oynanacak  halis özkahya  4. gs  maçına çıkacak  inanılır gibi değil  operasyonun kralı yapılıyor hemde göz göre göre yazık o kadar transfere ödenen maaşlara  açık açık şampiyon yapacaklar  kalanlarda figüran  :s20:
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

caner keşke mete kalkavan' a kafa göz dalsaydı. hatta taraftarda mete kalkavan a eline ne geldiyse atsaydı. ufak cezalarla geçiştirirdik

Çevrimiçi murat

dün gece bişeyler yazdım galiba doğru.bu iş fetö işi de değil sanki gsnin arazi karşılığı şampiyonluk hediyesi.

dün gece bişeyler yazdım galiba doğru.bu iş fetö işi de değil sanki gsnin arazi karşılığı şampiyonluk hediyesi.

Ben başından beri bunu söylüyorum zaten.

Başka hoca yokmuş gibi bizim hoca'yı istemelerinin sebebi de bu yüzden di.

Çevrimdışı tuncaboylu

Katılıyorum.

Yönetimdeki Sampiyonlar ligi odağı ve yumuşak üslubun sebebi de, siz bu sene bekleyin mesajının alınmış olması olabilir. Şimdiden önümüzdeki sezon ve CL'de üst tür planlaması yapılıyor olabilir.

Neyse, ligi en iyi yerde bitirip CL'de gidebildiğimiz yere kadar gitmek lazım. Taraftar da takıma küsmesin, sampiyon olmasalar da arkalarında büyük kitlesel bir güç var mesajını vermesi lazım.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim hatırladıklarım

Süper kupa maçında ki büyük rezillik ve ardından saha kapama cezası verilmesi
Milli takım için Şenol Güneş krizi çıkarmaları
febe derbisi rezaleti
Şenol hocaya ceza
Canere tarihte görülmemiş ceza...

Bunların hepsi 9 hafta içinde oldu. Demek ki biz birde ligde eski oyunumuzu oynasak sahamıza bomba atarlarmış...

📌Beşiktaş, PFDK'dan Caner Erkin'e verilen 6 maç için Tahkim Kurulu'na itiraz edecek. Başkan Fikret Orman yarın açıklamalar yapacak.

Şükür sonunda.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2017, 18:15:00
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Sarı kart cezalısıydı 6 daha ekle 7 maç.
Böyle operasyon yediğimiz yıllardan sonra 10 yıl kendimize gelemiyoruz bakalım nereye kadar gidecek...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı El Nino

Bu sene bizim yönetimde maalesef iş yok.
Konya maçında yaşananlar sonra 'Dünyayı ayağa kaldırım' diyen adam ortada yok.
Fener maçında doğrandık yönetim sustu taraftar alkışladı. Neymiş takımın CL maçı varmış zarar görmesin diye.
Erdoğan çıktı stadı biz yaptık dedi yönetim yine sustu. (tabi bu olayın boyutları farklı)

Şimdi yönetim açıklama yapsın diyorsunuz da. Ne diyecek ki Fikret Başkan. Ne demesini bekliyorsunuz. Bu saatten sonra olan oldu. Bu futbolla zaten şampiyonluk hayal. Önümüzdeki sezonun temelleri şimdiden atılmalı ve en azından yeni alternatifler üretilmeli. Daha takımda Q7'nin alternatifi bile yok. Takımı gençleştirmeye yönelelim diyeceğim ama en son ne zaman bir genç oyuncu alıp takıma kazandırdık orası da ayrı.

Çevrimdışı mylife1903

Abi dur 2 dk gözünü seveyim ciddi birşey konuşmaya calısıuyoruz hemen sulandırıyorsun.

Bizi katlediyorlar lime lime doğruyorlar birşeyler yapmak lazım diyoruz sen g.t muhabbeti yapıyon dur 2 dk.
Neyini konusacan gulhan is bitmis. Baskan cikip sacma sapan konusacak 45 gun cakacaklar gelisine hasirt diye.
Bu isler konusmakla degil ters algi ile ters operasyonla duzelir

Satilik kalemleri maasa baglayacaksin
Ismarlama haber yaptiracaksin

Mesela halis ozkahya gs macina ataniyor

Halisin dosyasini hazirlama emri verildi, haberi yapacaksin.
Satilik kalem fikret ormanin elinde bir dosya ile fotosunu kullanacak haberde
Altina soyle yazacak

Son haftalarda ustuste gelen hakem hatalarindan sonra fikret orman kurmaylarina hakem dosyalarinin kendisine getirilmesi emrini verdi. Bu dosyalarda hakemlerin hangi takimli olduklarindan rakip takim yoneticileri ile organik baglarina ve hangi takim lehine fahis hatalar yaptiklarina dair kasetleri bulundugu ogrenildi. Dikret ormanin bu dosyalar ile turkiye futbol federasyonuna cikartma yapmasi bekleniyor

Baska duzelmez bu isler

Çevrimdışı sametbagan

Neyini konusacan gulhan is bitmis. Baskan cikip sacma sapan konusacak 45 gun cakacaklar gelisine hasirt diye.
Bu isler konusmakla degil ters algi ile ters operasyonla duzelir

Satilik kalemleri maasa baglayacaksin
Ismarlama haber yaptiracaksin

Mesela halis ozkahya gs macina ataniyor

Halisin dosyasini hazirlama emri verildi, haberi yapacaksin.
Satilik kalem fikret ormanin elinde bir dosya ile fotosunu kullanacak haberde
Altina soyle yazacak

Son haftalarda ustuste gelen hakem hatalarindan sonra fikret orman kurmaylarina hakem dosyalarinin kendisine getirilmesi emrini verdi. Bu dosyalarda hakemlerin hangi takimli olduklarindan rakip takim yoneticileri ile organik baglarina ve hangi takim lehine fahis hatalar yaptiklarina dair kasetleri bulundugu ogrenildi. Dikret ormanin bu dosyalar ile turkiye futbol federasyonuna cikartma yapmasi bekleniyor

Baska duzelmez bu isler
Şair burda (Hakaret Yasak)₅ savaşırken efendi olmak sökmez en adi (Hakaret Yasak)₅ yapıp onu kendi silahı ile vuracaksın.Çamur mu atıyorlar 1000 katını açacaksın hatta gerekirse bel altı gireceksin bir sağ geçireceksin bir sol geçireceksin gözüne gözüne vuracaksın.(Küfür Yasak)₅ ile efendice konuşulmaz annelerine uğrayacaksın gerekirse hal hatır soracaksın.Gerekirse ağzı iyi laf yapan bi yöneticini feda edeceksin sürekli onu konuşturacaksın bırak en ağır cezayı versinler ona sıkıntı yok.Algıyı başka yere çekeceksin

diyor.Saygılar

Etiketler: