Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5790577 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

ben hocanın bu eksiklerini geçen seneden beri söylüyorum.

ilk sene falan mesela kadro 11 kişiydi hoca götürüyordu kadro büyüdükçe hoca yetemedi birde hoca da karadeniz gibi dalgalı hırçın böyle denizlerde dalgakırana daha çok gereksinim var o işi tamer tuna iyi götürüyordu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi murat

Sahada olan biten mahkemeye taşınmaz diye bişey vardı o da bitti artık.halkı kin ve nefrete tahrik etmek gibi bişey uydurdular bakalım.hakemler ve mhk  içinde görevi kötüye kullanma gibi bir sebeple soruşturma açılması gerekiyor i zaman.

Çevrimdışı benyv-

Boşuna taktik tartışması yapmaya gerek yok, yapılacaksa Avrupa maçları için yapılır. Türkiye kulvarı bizim için erken bitmiş kafada. Başarıya doygunluk duygusu geldi korktuğumuz gibi. Ama böylesi daha iyi. Şampiyonlar Liginde 3'te 3 yapıp tarihte ilk kez gruptan çıkacağız. Asıl gurur duyacağımız şey budur. Lig şampiyonluğu değil.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Boşuna taktik tartışması yapmaya gerek yok, yapılacaksa Avrupa maçları için yapılır. Türkiye kulvarı bizim için erken bitmiş kafada. Başarıya doygunluk duygusu geldi korktuğumuz gibi. Ama böylesi daha iyi. Şampiyonlar Liginde 3'te 3 yapıp tarihte ilk kez gruptan çıkacağız. Asıl gurur duyacağımız şey budur. Lig şampiyonluğu değil.
Ben takımda doygunluk olduğunu düşünmüyorum önündeki takımlardan 4-5 şampiyonluk gerideysen doygunluk olmaz ama bi yılgınlık var ligde oynayası gelmiyor takımın belki de oynatmadıkları içindir.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

olana çare yok, konuşmanın anlamı yok ama şu trabzona puan kaybettigimiz aklıma gelince çok üzülüyorum. bir de şu konya' ya kupayı kaybettik. :uyucam:

Çevrimdışı tangaz

Ben takımda doygunluk olduğunu düşünmüyorum önündeki takımlardan 4-5 şampiyonluk gerideysen doygunluk olmaz ama bi yılgınlık var ligde oynayası gelmiyor takımın belki de oynatmadıkları içindir.

hocanın takımı şl.ye hazırlama sevdası ile yüklemelerin geç yapılması temel unsur bence
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

senin 4-5 şampiyonluk geride olman oyuncuları iştahlı yapmaz taraftarı yapar.
2 şampiyonluk üst üste alan takımda mutasyon oluşması normal bir süre sonra kendilerini yenilmez görmeye
başlıyorlar nasıl olsa alırız mantelitesinde gidip kendilerini hiç sıkmıyorlar.
düşün işte maç sıfır sıfır devam ediyor dakika 80 olmuş oyuncuların kafasında daha hücum etmek yok
ortada top çeviriyorlar bunu mağlupkende yapıyorlar. Oyun karakterimiz desem neden şl de değil
ligde resmen seriyorlar işte bunun adı doygunluktur. Bir diğer adıda g.t kalkmasıdır.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Geçen aylarda Van Persie'yi de ifadeye çağırmışlardı..

Alıntı
Fenerbahçeli futbolcu Robin van Persie, geçen sezon Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında yapılan Ziraat Türkiye Kupası maçında yaptığı hareketle "halkı, kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçunu işlediği iddiasıyla hakkında başlatılan soruşturma kapsamında ifade verdi.
Avukatıyla Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na gelen Fenerbahçeli futbolcunun, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Spor Suçları Bürosu’na ifade verdiği öğrenildi. Van Persie’nin ifadesinde, hakkındaki suçlamaları kabul etmediği ve söz konusu hareketleri o maksatla yapmadığı yönünde beyanda bulunduğu öğrenildi.

Merak eden gerisini okuyabilir şuradan : http://www.fotospor.com/haber-rvp-ifade-verdi-266821

Çevrimiçi Necmi

hocanın takımı şl.ye hazırlama sevdası ile yüklemelerin geç yapılması temel unsur bence
hiç sanmıyorum yüklemelerin geç yapılmasından kaynaklı bir durum olsa biz şu anda forumumuzun zirvesine çıkardık.
takımda bir güçsüzlük yok sorun daha başka bence geçen seneden beri takım koşmuyor
durarak oynuyor. Koşu mesafelerimiz düştü. şl takımlarını bile kendimize uydurduk :D
90 dakikada 130 km koşan takımlar bizim karşımızda 110 u göremiyor :D sen koşmayınca rakipde koşamıyor :evillol:
diyorum ya aşırı kendine güven ve g.t kalkması var. Puan kaybetmekte umurlarında değil nasılsa yakalarız
havası hakim bu sahada gösteriyor kendini kesinlikle takımda hırs yok

Çevrimdışı tangaz

senin 4-5 şampiyonluk geride olman oyuncuları iştahlı yapmaz taraftarı yapar.
2 şampiyonluk üst üste alan takımda mutasyon oluşması normal bir süre sonra kendilerini yenilmez görmeye
başlıyorlar nasıl olsa alırız mantelitesinde gidip kendilerini hiç sıkmıyorlar.
düşün işte maç sıfır sıfır devam ediyor dakika 80 olmuş oyuncuların kafasında daha hücum etmek yok
ortada top çeviriyorlar bunu mağlupkende yapıyorlar. Oyun karakterimiz desem neden şl de değil
ligde resmen seriyorlar işte bunun adı doygunluktur. Bir diğer adıda g.t kalkmasıdır.

aslında doyum yok tek adı var oda dediğin gibi g.t kalkması. ilk haftalarda burda hepimiz diyorduk takım nasılda öz güvenli 2 defa gidiyor sokup çıkarıyor üstelik de bunu daha takım oturmadı yeniler monte olmadı yüklemeler bitmeden böleyiz yüklemeler bitince (Küfür Yasak)₁₃ ligin die hepimiz yaptık hepimizin g.tü kalktı. bu şamar iyi oldu umarım yönetim hoca oyuncular ve taraftar bu şamardan nasibini alıp gereken dersleri çıkarır ve gereğini yapar.

Çevrimdışı emre_1978

hiç sanmıyorum yüklemelerin geç yapılmasından kaynaklı bir durum olsa biz şu anda forumumuzun zirvesine çıkardık.
takımda bir güçsüzlük yok sorun daha başka bence geçen seneden beri takım koşmuyor
durarak oynuyor. Koşu mesafelerimiz düştü. şl takımlarını bile kendimize uydurduk :D
90 dakikada 130 km koşan takımlar bizim karşımızda 110 u göremiyor :D sen koşmayınca rakipde koşamıyor :evillol:
diyorum ya aşırı kendine güven ve g.t kalkması var. Puan kaybetmekte umurlarında değil nasılsa yakalarız
havası hakim bu sahada gösteriyor kendini kesinlikle takımda hırs yok

Antreman sahası 90'lardaki gibi Fulya'da olsa ve taraftara açık olsa gerekli hırs yüklemeleri g.t indirme işlemleri itinayla uygulanırdı :)

Çevrimdışı sametbagan

Tepki verilmeli cok sert gerekirse baskan asipora cikip sokup sokup cikarsin.

Umut guneri elestirmek ona mi kalmis biz elestiririz. Biz istersek kufur ederiz istersek severiz hatta bugun sabah kufur edip ogledeb sonra omuzlara da aliriz, sana ne lan denoyo dalaylama

Caner olayinda da hatali taraftar. Biz caneri begenmiyor olabiliriz falan filan ama sosyal medyada itleri rahatsiz etmek gereksiz kendi icimizde halletmeliyis sonra elin serseri dolu cesaret bulup besiktas futbolcusunu elestiriyor. Ayni sey umut guner icin de gecerli ne yaparsa yapsin erman gibi bir donek onu elestiremez
Aynen dediğin gibi olay @Necmi abinin anlattığı sarı inek hikayesi gibi.Sarı ineği verirsek gerisi gelir valla 101.yıldan beter oluruz.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bazı oyuncularda sorun oldu açık ama en büyük sorunumuz Hoca'nın Şampiyonlar Liginde benimsediği taktik anlayışı Ligde sürdürmek istemesi. Savunmalarını geride yerleşik kuran takımlara karşı 1-2 hücum elemanını karşı ceza sahasında takılacak biçimde ani baskın hücumlar planlıyorsun. Hoca aklına getirmez mi hiç geride yerleşik, seni bekleyen savunmalara karşı böyle bir anlayışın çok saçma kalacağını, işlemeyeceğini? Bu anlayış deplasmandaki Fener maçında işler belki ama aynı taktiği Gençlerbirliği maçında da uygulamak nedir ? Bir Allah'ın kulu uyarmaz mı Hoca'yı yapmaya çalıştığı şeyin yanlış olduğunu?

Çevrimdışı Ensar

burda kendi taraftarımız ohh iyi oldu caner inşallah 7 maç üst limitten ceza alır die çığırtkanlık yaparsa itoğlu dobermanlarda böle yazmaya cesaret bulur. caneri kesecekse hoca keser yönetim keser bu itsoyları deel...
+1903
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

kenetlenmemiz lazım , her zamankinden daha fazla sıkılaştırmalıyız safları , umarım hoca çifte standarttan adam kayırmaktan vazgecer ve...ulan şu cümleyi kurarken bile elim gitmiyor hoca böyle adam değil yapmaz diyorum ama başka türlüsünü  de kafam almıyor artık , derdi ne bu hocanın
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı sametbagan

Bu arada alanya maçına negredo 11 çıkmalı ve sonraki monaco maçı ve ligdeki göztepe maçına da o zaman biz bu adamdan verim alabiliriz.

kadro :                                                fabri

gg                   pepe                              tosic                  adriano

atiba           ozi

tolgay

q7                                                          lens
                                                          negredo           

ikinci yarı 60-65 gibi   yorgun defansa form durumuna göre ozi veya tolgay çıkartıp talisca koyarız
80-85 gibi de negredoyu yaptığı hattrickten sonra   alkışlatıp yerini cenki sokarız.
üçüncü değişiklik de sakatlık durumu için yedekte bekletilir. :D

Maç skoru da alanya:2 - Beşiktaş 6

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bence mahkemeyle PFDK'yla kafa yormak yerine sahaya takıma odaklanalım. Gomez'li sezonumuzda da son maç öncesi doping testi için Nevzat Demir'e baskın yapmışlardı. O dönemki konsantrasyonda bizi kimse yıkamadı şimdi de o seviyede olmalıyız. Tamam hakemlerden federasyndan şikayetçiyiz eyvallah da takım da iyi oynamıyor ki.. Bu sezon ligte oynadığımız izlerken keyif aldığım bi maç bile yok. Ne pozisyona girebiliyoruz ne maçı koparabiliyoruz. Son 4 haftada 2 puan aldık yahu. 0 çekseydik bari iyi oynadık 10 tane karşı karşıya kaçırdık deseydik hiç değilse geleceğe umudumuz olurdu. Ben hiçbişeye sesimizi çıkarmayalım demiyorum ama takım da biraz oynasa keşke..

Çevrimdışı Erdemm

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps: aynen katılıyorum..
operasyonu ancak böyle kırabiliriz..
geri kalan konular enerjiyi dağıtıp motivasyonu bozmaktan başka pek bir işe yarayacak gibi durmuyor..

ben de aynı düşüncedeyim, 6-7 olacak dediğimiz maçlar tek kalede 1 farkla 2 farkla biterdi.. ona üzülürdük..
bu sene şampiyonlara ligi maçları dışında keyif alarak izlediğim maç yok gibi maalesef..

Bence mahkemeyle PFDK'yla kafa yormak yerine sahaya takıma odaklanalım. Gomez'li sezonumuzda da son maç öncesi doping testi için Nevzat Demir'e baskın yapmışlardı. O dönemki konsantrasyonda bizi kimse yıkamadı şimdi de o seviyede olmalıyız. Tamam hakemlerden federasyndan şikayetçiyiz eyvallah da takım da iyi oynamıyor ki.. Bu sezon ligte oynadığımız izlerken keyif aldığım bi maç bile yok. Ne pozisyona girebiliyoruz ne maçı koparabiliyoruz. Son 4 haftada 2 puan aldık yahu. 0 çekseydik bari iyi oynadık 10 tane karşı karşıya kaçırdık deseydik hiç değilse geleceğe umudumuz olurdu. Ben hiçbişeye sesimizi çıkarmayalım demiyorum ama takım da biraz oynasa keşke..

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı cursedofdragon

Babel'in cezası 1 maça indirilmiş.

1 maç ertelenmiş.

Hayret nasıl olur böyle birşey sübhanallah ilk defa böyle birşey görüyorum.

Alanya maçında sahada ryan babıl  :tabe:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı tangaz

bu gese fb derbisi pfdk işleri noldu

Çevrimiçi murat

Çevrimiçi murat

Babel i avrupada son 3 maç oynatmamak lazım .avrupada cenk ve talisca lens ligde q7 babel negredo.avrupada ozi ligde tolgay avrupada medel ligde atiba avrupada caner ligde adriano.

Çevrimiçi Necmi

Babel i avrupada son 3 maç oynatmamak lazım .avrupada cenk ve talisca lens ligde q7 babel negredo.avrupada ozi ligde tolgay avrupada medel ligde atiba avrupada caner ligde adriano.
rotasyonun dibine vuralım diyorsun ben olsam monaco maçıyla liderliği kesinleştirip
son iki maça u21 çıkartırım ülke puanı diye yırtınıp başakspora tek bir eleştiri yapmayan
yalama basına inat.

Etiketler: