Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5790285 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi murat

Neyini konusacan gulhan is bitmis. Baskan cikip sacma sapan konusacak 45 gun cakacaklar gelisine hasirt diye.
Bu isler konusmakla degil ters algi ile ters operasyonla duzelir

Satilik kalemleri maasa baglayacaksin
Ismarlama haber yaptiracaksin

Mesela halis ozkahya gs macina ataniyor

Halisin dosyasini hazirlama emri verildi, haberi yapacaksin.
Satilik kalem fikret ormanin elinde bir dosya ile fotosunu kullanacak haberde
Altina soyle yazacak

Son haftalarda ustuste gelen hakem hatalarindan sonra fikret orman kurmaylarina hakem dosyalarinin kendisine getirilmesi emrini verdi. Bu dosyalarda hakemlerin hangi takimli olduklarindan rakip takim yoneticileri ile organik baglarina ve hangi takim lehine fahis hatalar yaptiklarina dair kasetleri bulundugu ogrenildi. Dikret ormanin bu dosyalar ile turkiye futbol federasyonuna cikartma yapmasi bekleniyor

Baska duzelmez bu isler
bu yapılanlar hakem operasyonu değil onlar sadece maşa.futbol federasyonunda bence şuan eli kolu bağlı.rolü kadar oynuyor.

Çevrimiçi Sinan66

videolar hazirlayacaksin. istatistikleri ortaya koyacaksın. su hakem üst üste ayni takimin maçini yonetmis diyeceksin. yeter ya.

bu hakemlerle gs fb sampiyon olunca oh ne güzel, bjk sampiyon olunca "hokomolor kayiriyoo"

bu medyada hiç gücümüz yok maalesef.

Çevrimdışı Librarius

Bu sene bizim yönetimde maalesef iş yok.
Konya maçında yaşananlar sonra 'Dünyayı ayağa kaldırım' diyen adam ortada yok.
Fener maçında doğrandık yönetim sustu taraftar alkışladı. Neymiş takımın CL maçı varmış zarar görmesin diye.
Erdoğan çıktı stadı biz yaptık dedi yönetim yine sustu. (tabi bu olayın boyutları farklı)

Şimdi yönetim açıklama yapsın diyorsunuz da. Ne diyecek ki Fikret Başkan. Ne demesini bekliyorsunuz. Bu saatten sonra olan oldu. Bu futbolla zaten şampiyonluk hayal. Önümüzdeki sezonun temelleri şimdiden atılmalı ve en azından yeni alternatifler üretilmeli. Daha takımda Q7'nin alternatifi bile yok. Takımı gençleştirmeye yönelelim diyeceğim ama en son ne zaman bir genç oyuncu alıp takıma kazandırdık orası da ayrı.

Necmi abi bu renkli sevici boceklerin spreylenmesi lazim. Yine damlamislar buralara bu hasereler.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi Necmi

Katılıyorum.

Yönetimdeki Sampiyonlar ligi odağı ve yumuşak üslubun sebebi de, siz bu sene bekleyin mesajının alınmış olması olabilir. Şimdiden önümüzdeki sezon ve CL'de üst tür planlaması yapılıyor olabilir.

Neyse, ligi en iyi yerde bitirip CL'de gidebildiğimiz yere kadar gitmek lazım. Taraftar da takıma küsmesin, sampiyon olmasalar da arkalarında büyük kitlesel bir güç var mesajını vermesi lazım.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tam renklilerin istediği düşünce yapısı bu.
çoktan teslim olmuşsunuz.
kusura bakma hiç bir şey oyuncuların sahada ense yapmasına mazeret olamaz.
çıkar mücadelelerini son noktaya kadar verirler hakemlemi kaybettiler evet o zaman
dediğin gibi desteğimizi tam veririz. Beşiktaşın oyuncusu çıkacak sahada savaşacak
öyle teyzeler gibi topun arkasından koşmayacak. yener yenilir doğranır umrumda olmaz
ama o mücadeleyi verdiğini ben hissedeceğim. Hırsını hakeme küfrederek değil rakibi
yenmek için gösterecek. işin verdiler cezayı vermediler az verdiler çok verdiler olayı değil
başkalarına vermiyorlar bize veriyorlar olayıda değil. Bize verdikleri için değil başkalarına vermedikleri için tepki
gösterilir. Biz yıllarca canerin çirkefliklerinden illallah demişdik ben kendi takımımda bunları
görmek istemiyorum.
Hakemler tff üstünemi oynuyor vermeyeceksin ellerine koz bu kadar basit sen sahada futboluna bakacaksın
mücadeleni vereceksin bunları yapmazsan bu şekilde karşımıza geldiğinde savunamıyoruz bile
haksızlığa uğra savunalım. sezon başından beri takımın gereksiz derecede agrasif olduğunu söylüyorum.
böyle olursan işte en ufak fırsatta ceza manyağı yaparlar seni.
daha 9 hafta oldu kaç ceza verildi diye sayan arkadaşlar 9 haftada canerin kaç olayla adının geçtiğinide sayıyormu.
bu yaşananlar dışarıyla bütün camianın mücadelesi. Ama ben canerin küfürünü savunmak zorunda neden kalıyorum.
talisca caner kavgasına iyidir yarar elde ederiz gibi kılıflar bulmaya neden çalışıyoruz gayet güzel ortamdan iki şampiyonluk gelmişken
nasıl oluyorda bu çirkin olaylar iyi olabiliyor.
Kendimizi kandırmayalım takımdaki birlik bozuluyor. Dışarıyla her türlü mücadele edebiliriz ama
içerde yaşananlarla mücadele etmenin pek yolu yok. yolun başında sert müdahale edilmesi gerekir.
burda herkes caner alınsın derken işte hep bu nedenlerle itiraz etmişdim. bırakın cezayı operasyonu falan
herşeyden önemlisi Beşiktaş tarihinin hiç bir döneminde çirkeflikten beslenmedi Beşiktaşın mayasına ters bunlar.
bize büyük zararı olur. Bizim her zaman en başarılı olduğumuz dönemler içde en iyi birliği sağladığımız dönemlerdir
kolej havasını yakaladığımız an başarıda geliyor.

Çevrimdışı Dr.Zeck

ulan keske yan hakemin kafasını yarsaydık mactan sonra nede olsa ceza almazdık. Caner'de keske turkce yerine ingilizce kufur etseydi onada ceza gelmezdi emre f... si gibi ama Gökhan Töre'ye vermişlerdi unuttum bak onu.

Bu ülkede kurallar sadece Beşiktaş'a uygulanıyor ama sözde hakem sadece Beşiktaş'ı kolluyormuş :)

Beşiktaş bu tür olaylara rağmen şampiyon olursa ki ben her türlü oyuna rağmen buna inanıyorum.

ulan (Hakaret Yasak)₅ ya aksam aksam sinirimi hoplattılar

Çevrimiçi Necmi

Bir operasyon olursa bu takıma değil direk camiaya yapılır Beşiktaş camiası kırılgandır çabuk pes eder.
Bu algı gayet iyi işledi yıllarca. Kendinize gelin artık bu kadar teslimiyetci olmayın. Kimisi şampiyonluğu çoktan verdi.
bumudur sizin mücadeleniz teslim olarakmı mücadele ediyorsunuz.
Bir operasyon varsa zaten camiayı kırmak güvensizleştirmek için yapılır. Sizin yaptığınızlada amaçlarına
zaten ulaşmış oluyorlar.
Bizim yapacağımız maça lige odaklanmak. Sana saldırana engel olmanın tek yolu amacına ulaşmasını engellemektir.
canere altı maç vermişler geçen sene sezonu kapattı ne oldu bu bizi şampiyonluktanmı etti.
bizi şampiyonluktan edecek şey herhangi bir oyuncumuzun ceza alması değil psikolojik olarak çökmek geri adım atmak
yoksa kim ceza alırsa alsın yerine oynatacağımız aynı kalitede oyuncu var cezalarla bizim gücümüze çizik bile
atamazlar yeterki psikolojik olarak yıldırmasınlar. Bu güne kadar hep bunu yaptılar artık bu oyunlara gelmeyelim.

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi bu renkli sevici boceklerin spreylenmesi lazim. Yine damlamislar buralara bu hasereler.
renkli sevici demeyelimde ne kadar kolay pes eden insanlar varmış.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2017, 19:03:01
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Yönetmelikte tv görüntüsü ile sevk yok.
Tff yönetmeliği değiştirecez çalışıyoruz  dedi.
Önce ceza sonra yönetmelik değişimi sadece bize mahsus.
Bu sadece bir tane örnek.
Gs ye gelen takımların onların otelde kalması çok açık oynayıp gs ye rahat pozisyona girme şansı verilmesi.
Halisin kazanması gereken tüm maçlarında gsye verilmesi.
Ts li oyuncuların gsye karşı cezalı olmaları.
Bizim takımın sahada hiç golü düşünmemesi adeta bilerek kaybetmelerimiz. 
Çok varda aklıma gelenler bunlar...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Dr.Zeck

Bir operasyon olursa bu takıma değil direk camiaya yapılır Beşiktaş camiası kırılgandır çabuk pes eder.
Bu algı gayet iyi işledi yıllarca. Kendinize gelin artık bu kadar teslimiyetci olmayın. Kimisi şampiyonluğu çoktan verdi.
Bir operasyon varsa zaten camiayı kırmak güvensizleştirmek için yapılır. Sizin yaptığınızlada amaçlarına
zaten ulaşmış oluyorlar.
Bizim yapacağımız maça lige odaklanmak. Sana saldırana engel olmanın tek yolu amacına ulaşmasını engellemektir.
canere altı maç vermişler geçen sene sezonu kapattı ne oldu bu bizi şampiyonluktanmı etti.
bizi şampiyonluktan edecek şey herhangi bir oyuncumuzun ceza alması değil psikolojik olarak çökmek geri adım atmak
yoksa kim ceza alırsa alsın yerine oynatacağımız aynı kalitede oyuncu var cezalarla bizim gücümüze çizik bile
atamazlar yeterki psikolojik olarak yıldırmasınlar. Bu güne kadar hep bunu yaptılar artık bu oyunlara gelmeyelim.

Abi sen bizi yanlıs anlıyorsun

Kimsenin kimseye teslim oldugu yok Caner sezonu sakatlıgından dolayı kapattı sampiyonluktan etmedi tamam.

Lakin önünde bir çok örnek varken ve daha yeni Galatasaray macında hakemin üzerine onlarca yabancı madde yagarken onlara ceza verilmeyip Caner'e verilmesi sence bu oyunun bir göstergesi değil. Başakşehirli topcular gazeteci döverken bu cezalar neden verilmedi ?

Emre, Volkan vs daha böyle bi çok topçu küfür ederken akılları nerdeydi ? o zmn yatağa yansımayıp Caner edince mi yansıdı.

Erman Toroğlu Ahmet Çakar sürekli bize karşı diledikleri gibi konuşabiliyorken ve orada Beşiktaş'lı olarak geçinen yorumcular bunlara karşı bile gelemiyorsa daha ne diyelim sende haklısın.

Abi sen bu olaylara ılımlı yaklaşabilirsin. Bir baskasıda öyle yaklasabilir. Ben yaklasamam. Bu Görmezlik olur çünkü.

İşte bu yüzden Başkan taraftarın sesi olmalı Güçlü olmalı bizim istediğimiz bu sadece bizim çok bişey istediğimiz yok.

Tekrar edeyim biz pes etmedik. Sadece adaletli olsunlar diye biraz sesimiz burda çıkıyor.

Bunada izin ver abi. Çünkü başka yerde çıksa ağzımızdan değişik kelimeler cıkıp mahkeme mahkeme dolasırız :D

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2017, 19:14:10
zaten ulaşmış oluyorlar.
Operasyonun içinde takım da varsa peki.
8 puan fark nasıl oldu hiç top oynamadık adeta golü düşünmeden oynadığımız maçlar var.
Takım oynasa çatır çatır,  ne cezalar ne operasyonlar vız gelir.
Allah aşkına Adriano son maçta kendini parçaladı iki defa felan şut şansı yarattı kendine.
Hem gol için çıktı durdu hem arkaya atılan çok kritik bir kaç topu kesti.
Adelesini çekiyor kendini zorlamadan.
Onun hırsının %60 ı diğer 10 kişide olsa idi puanlar eşit olurdu.
Bazı oyuncularımız beni kıllandırmaya başladı.
Taraftarda farkında bazılarının ne yapmadığının yuhalanacaklar yakında.  taraftar biliyor kimlerin oynamadığınıda...
[ Son Düzenleme: 26 Ekim 2017, 19:17:05 ahmetemre ]
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Librarius

renkli sevici demeyelimde ne kadar kolay pes eden insanlar varmış.

Bu sene caka caka sampiyon olacagiz, sadece GS ve FB'ye girmeyecek; bu sefer Yildo ve ekibine de girecek ve defolup gidecekler.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı indie

Hakemi de yeneceksin olayı boş laf. Derbide atacağın zaten iki gol, onların birini iptal ediyor adam bir de penaltını vermiyor. Rakibe iki yalan penaltı.  Nereye yeniyorsun? Kendi canları sıkılmadan  daha çok canımızı yakarlar.

Çevrimdışı mylife1903

bu yapılanlar hakem operasyonu değil onlar sadece maşa.futbol federasyonunda bence şuan eli kolu bağlı.rolü kadar oynuyor.
Standart turk insaninin genetigi hakemlik yapmaya uygun degildir. Yaziliminda yok turkun hakemlik.

Yukaridan namoglu onderliginden guzel baski yapildi atamalar ile de hakemlere mesajlar verildi. Hskemler icten pazarliklinazicik kaypak ge eyyamci olduklarindan olayi hemen anladilsr zaten.

Ustelik moda tabirle algi olayi da kadilmistir egitimlerde. Mesela egitimlerde hakem hatalarini ve aciklanacak ve egitim verilecek pozisyonu besiktas uzerinden secersen o hakemler sahada besiktasi dograr. Turk imam osurursa cemaat sicar iki kere iki dort

Turk insani yapi olarak saf tutmaya ve baglanmaya meyillidir ve kraldan cok kralcidir
Bu yuzdendir ki hakemlerimiz sahada olan her aksiyona karar verme eyilimindedir. Mesela ofsayt pzosyon olur yardimci bahragi ceker ama top kaleciye gitmistir oyna demez turk hakem ofsayt verir. Sakiz cignerken merdiven cikamaz yani

Romantikligi birakalim hakemleri oynatmak kolaydir yukaridan emir de gelmis olsa yeniden programlarsin hakemleri maclarini kazanirsin, hakemi koyacaksin hakemi

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Niye Beşiktaş daha güçlü olmak zorunda neden hakemlere medyaya karşıda şampiyon olmak zorunda ya neden ? Birisi anlatsın bana. Biz gavur takımımıyız yeter ulan yeter.Onların sırtı sıvazlanırken bize niye hendekler açılıyor. febe 3 temmuz süreci toplamında Beşiktaşın her sezon uğraştığı algıların düşmanlıkların yarısı kadar yorulmamıştır !!! Her sezon bıktım usandım hakem saçmalıklarından adaletsizliklerden. Bunlar video hakemde bile hile yapabilecek kadar kansızlar.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı mylife1903

tam renklilerin istediği düşünce yapısı bu.
çoktan teslim olmuşsunuz.
kusura bakma hiç bir şey oyuncuların sahada ense yapmasına mazeret olamaz.
çıkar mücadelelerini son noktaya kadar verirler hakemlemi kaybettiler evet o zaman
dediğin gibi desteğimizi tam veririz. Beşiktaşın oyuncusu çıkacak sahada savaşacak
öyle teyzeler gibi topun arkasından koşmayacak. yener yenilir doğranır umrumda olmaz
ama o mücadeleyi verdiğini ben hissedeceğim. Hırsını hakeme küfrederek değil rakibi
yenmek için gösterecek. işin verdiler cezayı vermediler az verdiler çok verdiler olayı değil
başkalarına vermiyorlar bize veriyorlar olayıda değil. Bize verdikleri için değil başkalarına vermedikleri için tepki
gösterilir. Biz yıllarca canerin çirkefliklerinden illallah demişdik ben kendi takımımda bunları
görmek istemiyorum.
Hakemler tff üstünemi oynuyor vermeyeceksin ellerine koz bu kadar basit sen sahada futboluna bakacaksın
mücadeleni vereceksin bunları yapmazsan bu şekilde karşımıza geldiğinde savunamıyoruz bile
haksızlığa uğra savunalım. sezon başından beri takımın gereksiz derecede agrasif olduğunu söylüyorum.
böyle olursan işte en ufak fırsatta ceza manyağı yaparlar seni.
daha 9 hafta oldu kaç ceza verildi diye sayan arkadaşlar 9 haftada canerin kaç olayla adının geçtiğinide sayıyormu.
bu yaşananlar dışarıyla bütün camianın mücadelesi. Ama ben canerin küfürünü savunmak zorunda neden kalıyorum.
talisca caner kavgasına iyidir yarar elde ederiz gibi kılıflar bulmaya neden çalışıyoruz gayet güzel ortamdan iki şampiyonluk gelmişken
nasıl oluyorda bu çirkin olaylar iyi olabiliyor.
Kendimizi kandırmayalım takımdaki birlik bozuluyor. Dışarıyla her türlü mücadele edebiliriz ama
içerde yaşananlarla mücadele etmenin pek yolu yok. yolun başında sert müdahale edilmesi gerekir.
burda herkes caner alınsın derken işte hep bu nedenlerle itiraz etmişdim. bırakın cezayı operasyonu falan
herşeyden önemlisi Beşiktaş tarihinin hiç bir döneminde çirkeflikten beslenmedi Beşiktaşın mayasına ters bunlar.
bize büyük zararı olur. Bizim her zaman en başarılı olduğumuz dönemler içde en iyi birliği sağladığımız dönemlerdir
kolej havasını yakaladığımız an başarıda geliyor.
Caner olayinda yonetimin ve iletisim komitesinin hatasi var. caneri iyi ve dogru kulllanamadilar. Fbye caner uzerinden viracaktik.
Caner cikip konusacak daha agirlsrini yaptim fbde ama degil kart sevk bile edilmedim, dedi diyecen
En buyuk fark hakemlerin bakisi dedirtecen fbdeylen daha
Kolay lenalti yaliuorlardi falan diyecen

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2017, 19:33:58
Caner olayinda yonetimin ve iletisim komitesinin hatasi var. caneri iyi ve dogru kulllanamadilar. Fbye caner uzerinden viracaktik.
Caner cikip konusacak daha agirlsrini yaptim fbde ama degil kart sevk bile edilmedim, dedi diyecen
Bu açıklamaları şimdi yaparsa daha etkili olur...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı EMİR EMRE

Abi adam Kadikoydeki mactan sonra cikip bunca sene nasil Kadıköy'de yenilmedigimizi anladım utandim dedi. Daha ne yapsin sabunlasin mi

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı caner.eryigit

Ülkede tek iyi giden şey Beşiktaş onu da al aşağı etmek için seferber oldular.Topunuz gelin alayınız gelin satılmış kalemlerinize ve manşetlerinize bu sefer daha kalın çizgilerle Şampiyon BEŞİKTAŞ yazdıracağız.savaş mı istiyorsunuz come on o zmn!

Çevrimdışı Egos

Operasyonun içinde takım da varsa peki.
8 puan fark nasıl oldu hiç top oynamadık adeta golü düşünmeden oynadığımız maçlar var.
Takım oynasa çatır çatır,  ne cezalar ne operasyonlar vız gelir.
Allah aşkına Adriano son maçta kendini parçaladı iki defa felan şut şansı yarattı kendine.
Hem gol için çıktı durdu hem arkaya atılan çok kritik bir kaç topu kesti.
Adelesini çekiyor kendini zorlamadan.
Onun hırsının %60 ı diğer 10 kişide olsa idi puanlar eşit olurdu.
Bazı oyuncularımız beni kıllandırmaya başladı.
Taraftarda farkında bazılarının ne yapmadığının yuhalanacaklar yakında.  taraftar biliyor kimlerin oynamadığınıda...

ilk kez bir mesajı şikayet ediyorum, rezil bir değerlendirme bu, çok yazık.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Caner'in Fener maçından sonra söyledikleri dahil Fener'den gidişinden sonra yaptıklarının intikamını alıyorlar. Bunu da göstere göstere yapıyorlar. Bunun altyapısını önceden hazırlarken biz de lay lay lom takılıyorduk. Cumhurbaşkanı'nın Aziz ağzıyla konuşması normal bir olay mı? Ona akıl veren Şeytan Rıdvan gibileriyle de dalga geçiyorduk. Zaten bir şeyler kendini gösteriyordu.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Basından beri böyle olacağı belliydi ama biz ne yönetim bazında ne oyun ve futbolcular olarak buna karşı durabildik azıcık akıllı olsak tüm bu oyunlara rağmen en fazla 3-4 puan geride olurduk. Başkan yarın konuşacakmış yine dağ fare doğuracak..
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Abi sen bizi yanlıs anlıyorsun

Kimsenin kimseye teslim oldugu yok Caner sezonu sakatlıgından dolayı kapattı sampiyonluktan etmedi tamam.

Lakin önünde bir çok örnek varken ve daha yeni Galatasaray macında hakemin üzerine onlarca yabancı madde yagarken onlara ceza verilmeyip Caner'e verilmesi sence bu oyunun bir göstergesi değil. Başakşehirli topcular gazeteci döverken bu cezalar neden verilmedi ?

Emre, Volkan vs daha böyle bi çok topçu küfür ederken akılları nerdeydi ? o zmn yatağa yansımayıp Caner edince mi yansıdı.

Erman Toroğlu Ahmet Çakar sürekli bize karşı diledikleri gibi konuşabiliyorken ve orada Beşiktaş'lı olarak geçinen yorumcular bunlara karşı bile gelemiyorsa daha ne diyelim sende haklısın.

Abi sen bu olaylara ılımlı yaklaşabilirsin. Bir baskasıda öyle yaklasabilir. Ben yaklasamam. Bu Görmezlik olur çünkü.

İşte bu yüzden Başkan taraftarın sesi olmalı Güçlü olmalı bizim istediğimiz bu sadece bizim çok bişey istediğimiz yok.

Tekrar edeyim biz pes etmedik. Sadece adaletli olsunlar diye biraz sesimiz burda çıkıyor.

Bunada izin ver abi. Çünkü başka yerde çıksa ağzımızdan değişik kelimeler cıkıp mahkeme mahkeme dolasırız :D
dostum neyin kafasını yaşıyorsun iyimserlik denen bir şeymi var dön geriye bak teslimiyetçi mesajlara
bu sözüm onlara tepki koyanlara değil teslim olanlara konuşuyorum. millet şampiyonluğun gittiğini kabul etmiş en iyi yerde kalalım bari ligde diyor
sen ne diyorsun  ya okuduğunu anlamıyorsun yada okumadan konuşuyorsun.

Çevrimiçi Necmi

Basından beri böyle olacağı belliydi ama biz ne yönetim bazında ne oyun ve futbolcular olarak buna karşı durabildik azıcık akıllı olsak tüm bu oyunlara rağmen en fazla 3-4 puan geride olurduk. Başkan yarın konuşacakmış yine dağ fare doğuracak..
dayanamadın gene değilmi Başkana laf çakacak bir şey çıktı  koşa koşa gel.
Bari şu durumda birlik olmayı öğrenin Başkana sallamak için fırsat kollamayın.

Çevrimiçi Necmi

Abi adam Kadikoydeki mactan sonra cikip bunca sene nasil Kadıköy'de yenilmedigimizi anladım utandim dedi. Daha ne yapsin sabunlasin mi
yalanladı o mesajı

Etiketler: