Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5793478 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı caner.eryigit

Susma sustukca sira sana gelecek
Aynen abi öyle maalesef.çok fazla sessiz kalmadık mı ?

Çevrimdışı cursedofdragon

Aynen abi öyle maalesef.çok fazla sessiz kalmadık mı ?

1-2 kişi ses çıkartıyoruz işte.

Sustukça tepemize ediyorlar.

Çevrimdışı caner.eryigit

1-2 kişi ses çıkartıyoruz işte.

Sustukça tepemize ediyorlar.
Birde unutmadan özel uçakla futbolcu getirmeyi ve karelere girmeyi çok seven yöneticileri, futbolcularımız Tosic ve Taliscanın yanında adliyede görmek isterdim!iyiye iyi kötüye kötü demek lazım...

Çevrimdışı mylife1903

Birde unutmadan özel uçakla futbolcu getirmeyi ve karelere girmeyi çok seven yöneticileri, futbolcularımız Tosic ve Taliscanın yanında adliyede görmek isterdim!iyiye iyi kötüye kötü demek lazım...

Dogru
En basta bas sikat metin albayrak ile bas menecer umut

Çevrimdışı caner.eryigit

Dogru
En basta bas sikat metin albayrak ile bas menecer umut
Valla abi çok zoruma gitti o görüntü futbolcuların orada olması...

Çevrimdışı mylife1903

Valla abi çok zoruma gitti o görüntü futbolcuların orada olması...

Bisi diyecem simdi sonra mahkeme mahkeme surunecez

Simdi boyle bir olayi ben kufur etmeden nasil betimleyem anlayisima ters

Bisi diyecem simdi sonra mahkeme mahkeme surunecez

Simdi boyle bir olayi ben kufur etmeden nasil betimleyem anlayisima ters

Subliminal mesaj veriyordun ya yine öyle mesaj verebilirsin.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Sene basinda soyledik, ellerinden geleni yapacaklar Besiktas'in onunu kesmek GS'yi sampiyon yapmak icin kiclarini yirtacaklar diye. Yalniz bu kadarini ben de beklemiyordum, artik en azindan devlet kanallarini kirli emellerine alet etmezler saniyordum ama yanilmisim. Turkiye'de liyakat, hak-hukuk falan zaten hic onemsenmedi. Birilerinin keyfi, hatir-rica, bizimkiler sizinkiler onemli olan. Sonra cemkiriyorlar "biz kabile devleti degiliz" diye. Halbuki ya hukuk devletisindir ya kabile devleti. Bu ikisinin ortasi yok. Butun emareler de keyfi yonetilen bir kabile devleti oldugunu isaret ediyorsa cemkirmeyeceksin. Yemin ediyorum yerlerde surunmuyorsak 1000 yil once olup gitmis gocebe diye bugun laf sokulan adamlarin akil ve cesareti sayesinde. Yoksa boyle dunyanin gobeginde, bu kadar verimli, zengin topraklari bugun herhangi bir Dogu Avrupa ya da Uzakdogu halkina verseler yirmi otuz senede dunyanin basat 10 ulkesinden biri yaparlar. Demek ki 1000 yil oncesinin gocebe Turklerinin zihniyeti, dunya gorusleri ve yonetim kabiliyetleri 21.yy'in Arapperest, siklikla soyu sopu belirsiz, Bizanslasmis Turkiyeliler'den (vatandaslik bilinci olan, insancil olmaya calisan, adaletin yaninda butun serefli insanlari tenzih ederim) fersah fersah ondeymis.

Simdi futboldan nereye getirdin konuyu diyeceksiniz, aslinda kabahat benim degil. Zira ben futboldan konuyu buraya getirmedim, bazi kimseler israrla siyaset bulasmamasi gereken spora, bayram-seyranlara bile israrla pislik siyasetlerini ve kulturlerini soktuklarindan mecbur kaliyoruz. Yani, illallah dedik, artik haberlere bile bakmiyorum futbol vasitasiyla haberler gelip beni buluyor.

Çevrimdışı tangaz

yönetim gerilim oluşmasın die sustukça tepemize biniyorlar bi yüksek perde basın toplantısı gerekiyor!!!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

canerin dudağını okuyan savcı efendi fetö afişleri tokide yükselirken ne iş yapıyormuş kafasını kumamı gömmüş gene
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı caner.eryigit

canerin dudağını okuyan savcı efendi fetö afişleri tokide yükselirken ne iş yapıyormuş kafasını kumamı gömmüş gene
Yanlış olması abi bi yerde okudum başkana da aynı savcı soruşturma açmış galiba eski bir dava.hala da devam ediyormuş dava.ne ile ilgili bilmiyorum yalnız.

Çevrimiçi murat

Bu fetö soruşturmaları filanda hikaye.ortadaki ganimete konalımdan öteye gitmiyor.bu riva florya arazilerine karşılık başarı sözümü verdiler nedir.operasyon fetöden değilse sorun daha büyük.
[ Son Düzenleme: 26 Ekim 2017, 00:52:33 MURAT ]

Bu fetö soruşturmaları filanda hikaye.ortadaki ganimete konalımdan öteye gitmiyor.

Danışıklı dövüş abi.

Fazla birşey yazmaya gerek yok.

Çevrimiçi murat

Başkanın sesinin cılız çıkması bana olayın fetö işi olmadığı izlenimini veriyor.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Gündemi tam takip edemedim, bizim çocuklar neden adliyeye çağırıldı/götürüldü?
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi murat

Gündemi tam takip edemedim, bizim çocuklar neden adliyeye çağırıldı/götürüldü?
İzahı yok.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 'TaNeR'

"Atiker Konyaspor, Mustafa Reşit Akçay’dan boşalan teknik direktörlük görevine Mehmet Özdilek’i getirdi."
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

6222 6seneyi aşkın 7 senedir falan var hiç bugüne dek X bir savcı re'sen soruşturma başlatmış mı? bu ülkenin deneme tahtası ya da mihenk taşı biz miyiz? deplasman yasağı kalkar ilk bizim stadımızda uygulanır başlarım böyle şeye küfredecem sabah sabah  :akuma:

Çevrimdışı Caner Çamalan

Tosic hadi neyse o etkilenmezde, ligde zaten yok olan Talisca sittin sene ligde fayda sağlamaz artık son 20-30dk oynaması mantıklı gözüküyor ama hoca tabiki öyle yapmayacak. Ligde Taliscasız bir 11 belirlemeye başlamalı bence.

Çevrimdışı tangaz

bu doberman ermana küfür etmeyi serbest mi bıraksak forumda napsak bugün yazısında yememeiş içmemiş bizi yazmış canerden girmiş umut günere geçmiş ordan uçağa dalmış oynamayan transferlere değinmiş vbvb ne ayaksın lan sen kavşak oğlu kavşak senin 7 sülalenin bizimle ne alıp veremediği war lan topitop...

Çevrimdışı tangaz

101. senenin farklı bir şekilde kurgulanmasını izliyoruz beyler safları sıklaştıralım...

Çevrimdışı kyiv

bu doberman ermana küfür etmeyi serbest mi bıraksak forumda napsak bugün yazısında yememeiş içmemiş bizi yazmış canerden girmiş umut günere geçmiş ordan uçağa dalmış oynamayan transferlere değinmiş vbvb ne ayaksın lan sen kavşak oğlu kavşak senin 7 sülalenin bizimle ne alıp veremediği war lan topitop...

Doberman haziran ayından beri istisnasız her yorumunda Beşiktaş'a kin kusuyor. Şenol Güneş'in yakın bir akrabasından ayrılacak diye bilgi alıp bas bas bağırdıktan sonra Şenol Güneş' in ayrılmaması yani bunun döt olmasından bu yana yorumları saldırgan agresif provoke edici. Öyle böyle değil sokakta nasıl insan içine karışabiliyorlar hayret bu kadar ileri geri konuşmaya manyağın biri ağzını burnunu kırmıyorsa şükretsin.

Çevrimdışı mylife1903

Tepki verilmeli cok sert gerekirse baskan asipora cikip sokup sokup cikarsin.

Umut guneri elestirmek ona mi kalmis biz elestiririz. Biz istersek kufur ederiz istersek severiz hatta bugun sabah kufur edip ogledeb sonra omuzlara da aliriz, sana ne lan denoyo dalaylama

Caner olayinda da hatali taraftar. Biz caneri begenmiyor olabiliriz falan filan ama sosyal medyada itleri rahatsiz etmek gereksiz kendi icimizde halletmeliyis sonra elin serseri dolu cesaret bulup besiktas futbolcusunu elestiriyor. Ayni sey umut guner icin de gecerli ne yaparsa yapsin erman gibi bir donek onu elestiremez

Çevrimdışı mylife1903

kırdırtmak lazım yönetim bi tetikçi tutmalı yada kışkırtmalı birilerini ağzını burnunu dümdüz etmek gerek bugün hayatında hiç yazmadığı uzunlukta yazı yazmış topoglu
B.I.T kuracaksin bu bitleri bite havale edeceksin abi
Besiktas intikam tugayi

Iki tane hakem yakalayip tecavuz edeceksin sonra gay hakem tezahurati yaptiginda ceza veremezler, tahkimden doner verirlerse

Etiketler: