Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5791174 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Tepki verilmeli cok sert gerekirse baskan asipora cikip sokup sokup cikarsin.

Umut guneri elestirmek ona mi kalmis biz elestiririz. Biz istersek kufur ederiz istersek severiz hatta bugun sabah kufur edip ogledeb sonra omuzlara da aliriz, sana ne lan denoyo dalaylama

Caner olayinda da hatali taraftar. Biz caneri begenmiyor olabiliriz falan filan ama sosyal medyada itleri rahatsiz etmek gereksiz kendi icimizde halletmeliyis sonra elin serseri dolu cesaret bulup besiktas futbolcusunu elestiriyor. Ayni sey umut guner icin de gecerli ne yaparsa yapsin erman gibi bir donek onu elestiremez

burda kendi taraftarımız ohh iyi oldu caner inşallah 7 maç üst limitten ceza alır die çığırtkanlık yaparsa itoğlu dobermanlarda böle yazmaya cesaret bulur. caneri kesecekse hoca keser yönetim keser bu itsoyları deel...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kyiv

Talisca ve Tosiç e komik sebeplerle soruşturma başlatan sayın savcımıza hassasiyetini karılarını (koruma talep edip şikayette bulunmalarına rağmen) öldüren kocalara , sokakta elini kolunu sallayarak gezen ve toplumun her kesimindeki (özellikle çocuk ve bayanlara) insana zarar verecek tinerci ve haplanmış tiplere de göstermesini talep ediyoruz. Gözüken o ki hassas bir hukuk adamı sayın savcımız ancak toplumu tehdit eden tosiç ve taliscadan daha önemli konulara el atmasında yarar var.

Çevrimdışı mylife1903

Talisca ve Tosiç e komik sebeplerle soruşturma başlatan sayın savcımıza hassasiyetini karılarını (koruma talep edip şikayette bulunmalarına rağmen) öldüren kocalara , sokakta elini kolunu sallayarak gezen ve toplumun her kesimindeki (özellikle çocuk ve bayanlara) insana zarar verecek tinerci ve haplanmış tiplere de göstermesini talep ediyoruz. Gözüken o ki hassas bir hukuk adamı sayın savcımız ancak toplumu tehdit eden tosiç ve taliscadan daha önemli konulara el atmasında yarar var.
Cumhuriyet savcisi degil mi bu vatandas. Cok erkekse cumhuriyet, laiklik elden gidiyor parti kapatma davasi falan acsin.

Adam midir bu savci simdi?

Daha gece gun sirbistandan et aldik ve sirp milli futbolcu adliye koridorlarinda surunduruluyor, kripto fetocu olabilir bu savci sayin cumhurbaskanimiz eli deymiskene bu savci arkadasi bir arastirsin baylok dalan cikar bundan sirp milli futbolcuya acilan davanin zamanlamasi manidar arkadas.

Bunlar hep buyuk oyunun parcalari

Turk insani et yemesin diye yapiliyor buyuk oyunu gorun gs sitadinda raki falan sonra fetocu paylasimlar, turkiyenin et aldigi ulkenin oyuncusuna operasyon.

Hep et yemeyip beyinsiz olalim diye yapiliyor bunlar

Çevrimdışı tangaz

şişt sayın savcı oku bu satırları hadi marşmarş görev seni bekliyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı arda

6222 6seneyi aşkın 7 senedir falan var hiç bugüne dek X bir savcı re'sen soruşturma başlatmış mı? bu ülkenin deneme tahtası ya da mihenk taşı biz miyiz? deplasman yasağı kalkar ilk bizim stadımızda uygulanır başlarım böyle şeye küfredecem sabah sabah  :akuma:

İşte bu yüzden, sırf bu yüzden, benim milli takımım BE-ŞİK-TAŞŞŞ
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı kyiv

Fikret Orman' ın Hoca da dahil takımı toplayıp bir konuşma yapması lazım. İnanılmaz şekilde saldırı var Beşiktaşa toplumun her kesiminden. Bir motivasyon ve kendine getirme toplantısı Şenol Güneş' in işine karışılacak bir toplantı da değil. Olağanüstü bir toplantı işin teknik taktiği dışında.Takım gibi takıma şu Talisca ve Tosiç için soruşturma açılması bile motivasyon kaynağıdır.
Daha hiçbirşey bitmedi buradan da çok rahat döneriz zirveye ama herkesin üstüne düşeni yapması kaydıyla birlikte olmak kaydıyla birimiz hepimiz hepimiz birimiz için olmak kaydıyla. Saldırı futbolcuya değil, Hocaya değil, yöneticiye değil Beşiktaşa.

Fikret Başkan tam zamanı, tam zamanı geç kalmadan.......

Çevrimdışı yoruk

Arkadaşlar anlam veremiyorum neden böyle ; şimdi Caner ve Talisca konusunda.

Şimdi iki oyuncu da topa tutuluyor.Fakat hep böylelerdi, geçen senede bu sene başında da.Oyun tarzları hep böyleydi.Değişen bir şey yok "form durumlarındaki seviye hariç"  Caner zaten pas oyununa katılan savunma yapan kademelere giren bir adam değildi ? Talisca da oyun içinde aktif olan oyuncu değildi.Ama Caner için herkes övüyordu fişek aşağı fişek yukarı .Talisca için ovv avvv falan.Şimdi Caner inşallah sakatlanırlar ceza alır demeler falan ,Talisca 5 lira bile etmez demeler falan.

Farkları şunlar ; takım olarak iyi oynadığımızda Caner'in eksikleri göze batmıyor aksine Caner'in olumlu tarafları bizim oyunumuza daha fazla katkı yapıyordu mesela. Talisca da gol atıyordu.Evet gol attığı için oyun içindeki etkisizliği çoğu kişi görmüyordu.Takım kötüyse sistem de sıkıntılı gidiyorsa bazı oyuncuların defoları daha çok belli olur.Caner gibi Oğuzhan gibi.Ama diğer türlü olursa da bazı oyuncular takımı daha iyi yapar.Caner gibi Oğuzhan gibi.

Her oyuncunun iyi yönlerini kullanabileceğimiz bir oyuna döndüğümüz zaman zaten sıkıntı olmayacaktır.Takım olarak oynandığında zaten birbirlerinin eksiklerini de kapatır oyuncular.Evet bence de Caner-Talisca kesilmeli ama bu ayrı konu.Şu anki form durumları ile ve takımın genel durumu ile konuşursak etkili olamıyorlar ve bir süre kenara gitmeleri mantıklı olandır.

Çevrimdışı tangaz

İşte bu yüzden, sırf bu yüzden, benim milli takımım BE-ŞİK-TAŞŞŞ

NET...

Çevrimiçi Necmi

101. senenin farklı bir şekilde kurgulanmasını izliyoruz beyler safları sıklaştıralım...
101 in kurgulanması değil bu gs ile şampiyonluk yarışı geçen sene doğranıyoruz diye
konuştuğunuzda demiştim bunu bunun için önce gs ile şampiyonluk yarışı yapın
ondan sonra hakem manuplasyonundan söz edin diye.
Bu sefer dik durmak gerekiyor hiç bir şeyde yapamazlarda takım sahada dik durmuyor bu aralar.
resmen takımın üzerinde bir umursamazlık var. Düşene tekme atan çok olur bu saldırıların bu kadar
artmasının ana nedeni takımın ligde tökezlemesi sen kazanmaya başla bakalım sesleri çıkacakmı.

Çevrimiçi Necmi

hassasiyetini tinercilere gösteriyor işte :D

Çevrimiçi Necmi

Cumhuriyet savcisi degil mi bu vatandas. Cok erkekse cumhuriyet, laiklik elden gidiyor parti kapatma davasi falan acsin.

Adam midir bu savci simdi?

Daha gece gun sirbistandan et aldik ve sirp milli futbolcu adliye koridorlarinda surunduruluyor, kripto fetocu olabilir bu savci sayin cumhurbaskanimiz eli deymiskene bu savci arkadasi bir arastirsin baylok dalan cikar bundan sirp milli futbolcuya acilan davanin zamanlamasi manidar arkadas.

Bunlar hep buyuk oyunun parcalari

Turk insani et yemesin diye yapiliyor buyuk oyunu gorun gs sitadinda raki falan sonra fetocu paylasimlar, turkiyenin et aldigi ulkenin oyuncusuna operasyon.

Hep et yemeyip beyinsiz olalim diye yapiliyor bunlar
tosiçle ne alaka onudamı çağırmışlar :alala: o ne yapmış

Çevrimdışı tangaz

101 in kurgulanması değil bu gs ile şampiyonluk yarışı geçen sene doğranıyoruz diye
Bu sefer dik durmak gerekiyor hiç bir şeyde yapamazlarda takım sahada dik durmuyor bu aralar.
resmen takımın üzerinde bir umursamazlık var. Düşene tekme atan çok olur bu saldırıların bu kadar
artmasının ana nedeni takımın ligde tökezlemesi sen kazanmaya başla bakalım sesleri çıkacakmı.

gese ile daha evvelde yarıştık doğrandık üstümüze geldiler falan da bu sene farklı dolaplar dönüyor gibi biraz

Çevrimiçi Necmi

Fikret Orman' ın Hoca da dahil takımı toplayıp bir konuşma yapması lazım. İnanılmaz şekilde saldırı var Beşiktaşa toplumun her kesiminden. Bir motivasyon ve kendine getirme toplantısı Şenol Güneş' in işine karışılacak bir toplantı da değil. Olağanüstü bir toplantı işin teknik taktiği dışında.Takım gibi takıma şu Talisca ve Tosiç için soruşturma açılması bile motivasyon kaynağıdır.
Daha hiçbirşey bitmedi buradan da çok rahat döneriz zirveye ama herkesin üstüne düşeni yapması kaydıyla birlikte olmak kaydıyla birimiz hepimiz hepimiz birimiz için olmak kaydıyla. Saldırı futbolcuya değil, Hocaya değil, yöneticiye değil Beşiktaşa.

Fikret Başkan tam zamanı, tam zamanı geç kalmadan.......
neden ikide bir tosiç diyorsun :alala: soruşturma talisca ve canere açılmadımı

Çevrimdışı kyiv

malesef doğru biz şu anda sahada iyi değiliz şu şampiyonlar ligine verdiğimiz önemi ve konsantrasyonu lige versek bu sıkıntılar vız gelip tırıs gidecek ama o reaksiyonu göstermiyoruz. Onun için diyorum ki Fikret Orman kimsenin duymayacağı olağanüstü bir toplantı yapmalı Şenol Güneş'in teknik taktik alanına girmeden. Futbolcular bir silkinsin, hoca bir silkinsin. Beşiktaş için 2.lik başarı falan değildir. Artık eski Beşiktaş yok Beşiktaşın hersene zirvede olma zorunluluğu var.

Çevrimiçi Necmi

gese ile daha evvelde yarıştık doğrandık üstümüze geldiler falan da bu sene farklı dolaplar dönüyor gibi biraz
farklı değil sadece bayağıdır unuttu insanlar.
Bu himmetçilerin neler yapabileceğini.
burda takım bükülmemeli dik duralım hiç bir şey yapamazlar bu sefer eski dönemlerdeki
gibi değil kırmızı falan çıkarıp Beşiktaşı durduramazlar bizim kadro kalitemiz bu tip oyunları
yenmek için ideal kadro sorun kadroda değil hocada takımı bu kadroyu kullanacak şekilde yapılandıramadı.
Kötü gidişin nedeni biz kendimiziz hiç hakem falan bahane etmeyelim hakem doğrayabilir ama
bu kadro öyle hakem maniplasyonuyla pes edecek bir kadro değil. takım kabul edelim uzun zamandır sahada
ruhsuz bizim önce buna çare bulmamız gerekiyor. Takım kötü giderken dış saldırılara karşıda
mücadele edemiyorsun. Bir kere aşırı sinirliler kendi sahanda 90 dakika pozisyona giremeyince hakemde diyemiyorsun
takım iyi giderken hakemler düzgün yönetirken hakem diyenler şimdi görsün hakem neymiş
o zaman çok söyledim maçlarda bir sıkıntı yok hakemleri manuple etmenin manası yok bu ters teper diye
taraftar gene yanlış yapıyor hakeme ermana neden saldırıyorsun hedefin metin tokat yusuf namoğlu
olmalı esas pislik bunlardan kaynaklanıyor. haftalardır dikkat ediyorum yok ali palabıyık yok bilmem kim
sallayıp duruyorlar ama baskı hiç namoğluna yönelmiyor.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2017, 12:59:27
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Yaz geseye 3 point daha halis i vermişler...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimiçi Necmi

malesef doğru biz şu anda sahada iyi değiliz şu şampiyonlar ligine verdiğimiz önemi ve konsantrasyonu lige versek bu sıkıntılar vız gelip tırıs gidecek ama o reaksiyonu göstermiyoruz. Onun için diyorum ki Fikret Orman kimsenin duymayacağı olağanüstü bir toplantı yapmalı Şenol Güneş'in teknik taktik alanına girmeden. Futbolcular bir silkinsin, hoca bir silkinsin. Beşiktaş için 2.lik başarı falan değildir. Artık eski Beşiktaş yok Beşiktaşın hersene zirvede olma zorunluluğu var.
aslında bu iş yönetim değil taraftarın işi sen hakeme saldırıp durdukça kendi oyuncunu aklıyorsun
bu haftalardır böyle önce kendi oyuncunu bir hizaya getir. Bu şekilde davranıp onların ruhsuzluklarının
üstünü örtüyorsun. Sürekli hakeme saldır başka hedefler peşinde koş. Ama sahada olanlara gözünü kapat olmuyor.
ben kaç haftadır neden ısrarla oyuncu eleştiriyorum Bu ruhsuzluktan bu kadar kolayca sıyırmamalılar.
işin esas boyutu bu. Sen çık saldır golünü at bu takım 10 kişide ligde her takımı yener. Hakemmiş evet hakemide
yeneceksin. Sen sahada kazanmak için herşeyini verde seni savunacaklarında elinde bir kart olsun
böyle ruhsuz oynarken savunamıyorsun bile. Düşeceksekde çarpışarak düşeriz bu kadar basit.
önce takım içindeki kansere çare bulunacak. Böyle tartışma kavgalar vs buna taraftarın sert tepki vermesi
gerekiyordu. Bunu olmamış gibi kulağının üstüne yatarak karşılarsan takımda gruplaşmayı başlatırsın.
her oyuncu giydiği formanın Beşiktaş forması olduğunu hatırlayacak unutanlara hatırlatacaksın.

Çevrimdışı tangaz

farklı değil sadece bayağıdır unuttu insanlar.
Bu himmetçilerin neler yapabileceğini.
burda takım bükülmemeli dik duralım hiç bir şey yapamazlar bu sefer eski dönemlerdeki
gibi değil kırmızı falan çıkarıp Beşiktaşı durduramazlar bizim kadro kalitemiz bu tip oyunları
yenmek için ideal kadro sorun kadroda değil hocada takımı bu kadroyu kullanacak şekilde yapılandıramadı.
Kötü gidişin nedeni biz kendimiziz hiç hakem falan bahane etmeyelim hakem doğrayabilir ama
bu kadro öyle hakem maniplasyonuyla pes edecek bir kadro değil. takım kabul edelim uzun zamandır sahada
ruhsuz bizim önce buna çare bulmamız gerekiyor. Takım kötü giderken dış saldırılara karşıda
mücadele edemiyorsun. Bir kere aşırı sinirliler kendi sahanda 90 dakika pozisyona giremeyince hakemde diyemiyorsun
takım iyi giderken hakemler düzgün yönetirken hakem diyenler şimdi görsün hakem neymiş
o zaman çok söyledim maçlarda bir sıkıntı yok hakemleri manuple etmenin manası yok bu ters teper diye
taraftar gene yanlış yapıyor hakeme ermana neden saldırıyorsun hedefin metin tokat yusuf namoğlu
olmalı esas pislik bunlardan kaynaklanıyor. haftalardır dikkat ediyorum yok ali palabıyık yok bilmem kim
sallayıp duruyorlar ama baskı hiç namoğluna yönelmiyor.

hocanın geniş rotasyonu yönetemeyeceği en başından belliydi, iyi hoca ama gerek stres yönetimi gerekse de taktik anlayışı güçlü nir profil değil. lensi düşünelim mesela fenerde iken ceza sahasına girip çalım deneyen adam bizde sıfır risk top oynuyor ve göze batıyor insiyatif almakdan tırsıyor başak maçında ilk çalımını çıkmadan 2 dk evvel attı onda da faul ve duran top kazandırdı. 2 dk sonra hoca oyunda aldı. ben lens alsam risk aldım hoca çıkardı die düşünürüm. beden dilinden görebiliyoruz bunu zaten attıgı golde nasıl sevindi tese maçında gördük bunlar hep hocaya yazar maalesef.

Çevrimdışı mylife1903

tosiçle ne alaka onudamı çağırmışlar :alala: o ne yapmış
Karisi acik sacik giyiniyormus abi onu cagirmislar oyle mutlu mutlu pozlar vermesi o kadin infernet sitelerindeki fotolarinda da gulumsemesin demis savci yani dedigi bildirildi ve kulislerde konusuluyormus tosicin bir tanidiginin enistesinin dayisinin ufak oglu belirtti

Çevrimdışı tangaz

tosiçle rvo karışmıştı o mevzuya rvo gitmiş mi çağrılmış mı???

Çevrimiçi Necmi

hocanın geniş rotasyonu yönetemeyeceği en başından belliydi, iyi hoca ama gerek stres yönetimi gerekse de taktik anlayışı güçlü nir profil değil. lensi düşünelim mesela fenerde iken ceza sahasına girip çalım deneyen adam bizde sıfır risk top oynuyor ve göze batıyor insiyatif almakdan tırsıyor başak maçında ilk çalımını çıkmadan 2 dk evvel attı onda da faul ve duran top kazandırdı. 2 dk sonra hoca oyunda aldı. ben lens alsam risk aldım hoca çıkardı die düşünürüm. beden dilinden görebiliyoruz bunu zaten attıgı golde nasıl sevindi tese maçında gördük bunlar hep hocaya yazar maalesef.
seçenekleri kalmıyor kendilerini kanıtlama durumundalar ama hoca bu kadar süre oynatmamada ısrarlı olunca
aldıkları kısa sürede kendilerini gösterme telaşı içinde oluyorlar.
hoca rotasyon falan yapmıyor hiç alakası yok başında söyledik en basit maçlarda bile sen cenki oynatıp negredoyu
kulübede tutarsan bu rotasyon falan olmaz önce oyuncuyu takıma monte et rotasyonu ondan sonra yap.
sen 9 hafta olmuş sadece bir gol atmış bir oyuncuya tahammül edersen kulübedeki her oyuncuyu kaybedersin.
sürekli millette gaz veriyor cenk oynasın diye bu sene şöyle başkaymış böyle başkaymış çok iyi oynuyormuş
arkadaş 9 haftada bir gol neden bahsediyoruz biz cenkin sürekli sahada rakip stoperlerle oynadığı saklambaçı izliyoruz
hiç bir şey yapmıyor neymiş mücadele ediyormuş mücadele etmek geçen sene abounun yaptığına denir.
topu kaptığında direk dikine stoperleri döverek kaleye gidiyordu. Cenkin yaptığı ne kanatta durmak ordan topu taşımak
iyide ordan orta açarsan o ortaya kim vuracak forvet sensin senin solda bir kanadın birde bekin var zaten
negredo girince rakip ceza sahası nasıl haraketleniyor. Hoca görecek bunları. kulübede oyuncu görüyor. sonrada
haksızlığa uğradığını düşünüyor. Birde kalkıp en kısır olacak maçlarda veya dakikalarda oyuna sürüp taraftarada yem ediyorsun.
bu kadar yatınca oyuncular oyun pratiğinide kaybediyor.
lensi harcadı hoca asla çıkması gereken oyuncu değildi. sen lensi çıkartıp taliscadan kanat yaratmaya çalışdığında hem
lensi harcarsın hemde taliscayı. Lensin en büyük özelliği arkada geniş alan bulduğunda bitirici olması peki
hoca böyle bir maçta oynattımı onu hayır sadece ts maçında girdi arkada geniş alanı buldu işi bitirdi.

Çevrimdışı tangaz

seçenekleri kalmıyor kendilerini kanıtlama durumundalar ama hoca bu kadar süre oynatmamada ısrarlı olunca
aldıkları kısa sürede kendilerini gösterme telaşı içinde oluyorlar.
hoca rotasyon falan yapmıyor hiç alakası yok başında söyledik en basit maçlarda bile sen cenki oynatıp negredoyu
kulübede tutarsan bu rotasyon falan olmaz önce oyuncuyu takıma monte et rotasyonu ondan sonra yap.
sen 9 hafta olmuş sadece bir gol atmış bir oyuncuya tahammül edersen kulübedeki her oyuncuyu kaybedersin.
sürekli millette gaz veriyor cenk oynasın diye bu sene şöyle başkaymış böyle başkaymış çok iyi oynuyormuş
arkadaş 9 haftada bir gol neden bahsediyoruz biz cenkin sürekli sahada rakip stoperlerle oynadığı saklambaçı izliyoruz
hiç bir şey yapmıyor neymiş mücadele ediyormuş mücadele etmek geçen sene abounun yaptığına denir.
topu kaptığında direk dikine stoperleri döverek kaleye gidiyordu. Cenkin yaptığı ne kanatta durmak ordan topu taşımak
iyide ordan orta açarsan o ortaya kim vuracak forvet sensin senin solda bir kanadın birde bekin var zaten
negredo girince rakip ceza sahası nasıl haraketleniyor. Hoca görecek bunları. kulübede oyuncu görüyor. sonrada
haksızlığa uğradığını düşünüyor. Birde kalkıp en kısır olacak maçlarda veya dakikalarda oyuna sürüp taraftarada yem ediyorsun.
bu kadar yatınca oyuncular oyun pratiğinide kaybediyor.
lensi harcadı hoca asla çıkması gereken oyuncu değildi. sen lensi çıkartıp taliscadan kanat yaratmaya çalışdığında hem
lensi harcarsın hemde taliscayı. Lensin en büyük özelliği arkada geniş alan bulduğunda bitirici olması peki
hoca böyle bir maçta oynattımı onu hayır sadece ts maçında girdi arkada geniş alanı buldu işi bitirdi.

işin ilginç yanı dk 64 olmuştu ve ufaktan rakip düşmeye başlamış ve arkada geniş alan bulmaya başlamıştı 2 dk sonra hoca lensi kenara aldı taliscayı tuttu.

Çevrimiçi Necmi

tosiçle rvo karışmıştı o mevzuya rvo gitmiş mi çağrılmış mı???
harbiden tosiçmiş yenimi akıllarına gelmiş bu.

Çevrimiçi Necmi

işin ilginç yanı dk 64 olmuştu ve ufaktan rakip düşmeye başlamış ve arkada geniş alan bulmaya başlamıştı 2 dk sonra hoca lensi kenara aldı taliscayı tuttu.
ben hocanın bu eksiklerini geçen seneden beri söylüyorum.

Etiketler: