Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5784692 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

neyse ki aklıselim insanlar alkışla durdurdu ıslığı. maç sonu milletin sahaya dalma ihtimali yüksek ama. sıkıntı çıkmaz umarım.

Bide o var demi sahaya dalma olayı.

Çevrimdışı Liquidator

Öncelikle Millilere başarılar. Bu zemin neden bu kadar bozuk anlayamıyorum. gecen yıl yem yeşil ne güzeldi. Tv den bile bu kadar belli oluyor.

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Öncelikle Millilere başarılar. Bu zemin neden bu kadar bozuk anlayamıyorum. gecen yıl yem yeşil ne güzeldi. Tv den bile bu kadar belli oluyor.

bende söylüyorum bunu sürekli @Necmi abi ısrarla düzgün diyor.

Çevrimdışı Berat

Rakibin milli marşını yuhalayan, küfürlü tezahürattan sapmayan bir topluma dönüştük. Özellikle alt jenerasyonlarımdan utanıyorum bu maçta dahi ağza alınmayacak terbiyesizlikte laflar çıktı.

Milli maçta yıldırım demirören yeter tezahüratı milli takım final oynuyor orda.

Çok bilinçsiz bir toplumuz yav.

Çevrimdışı Liquidator

Goallllll. Afferin Ömerrrr. Üzümüzü güldürdün.

Çevrimdışı onurturan

burasını okuyorsa diyorum işde kutuya girsin Cenk kanat değilsin orta saha oyuncusuda
değilsin sen forvetsin diyorum. Forvet işini yapamıyorsan kenarda yapmayı bilen var diyorum.
Cenk bizim oyuncumuz tamamda onun yüzünden kulübede oturanda bizim oyuncumuz. Hemde
oturmak için bayağıda para alıyor. Ne gördün lafı bir eleştiri hakaret değil.  Birilerine göre gelişme
kaydediyor olabilir ama bana göre gelişme falan kaydetmiyor. Gol bölgelerine girmesi gol atması
gelişme kaydetmektir yoksa bir futbolcunun yapması gereken futbolcuda zaten olması gereken
adam geçmesi, ayakta kalması sırtı dönük oynaması hava topu alması ikili mücadele kazanması gibi
şeyleri yeni öğreniyorsa buna gelişme kaydediyor denmez futbolu öğreniyor denir :bandit:
tamam futbolu öğreniyorda onada kabul ama öğrenirken bari forvetin nerde durması gerektiğinide öğrensinde
biz kabız olmayalım.
Oyuncularımız elbet değerli ama daha değerli olan bir şey var Beşiktaş ve Beşiktaşın değerini korumak için
elbet eleştiri yapacağız. ağzımdan gömücü kelime duydunmu boşa para alıyor gitsin böyle futbolcumu olur
gibi şeyler duydunmu. Eleştiri ile gömmeyi karıştırmayalım. Beşiktaşın iyi bir yedek forveti olur bu durumda
birinci forveti olmaz diyorum. Beşiktaşın birinci forveti için yetersiz diyorum. Okuyorsa iyi okusunda yeterli hale gelsin
o zaman şampiyon olmak için maç kazanmak lazım maç kazanmak içinde gol atmak lazım cenk dün gelmediki
sabır gösterelim. Cenki satacağız diye Beşiktaşımı feda edelim.
Biz adama 11 milyon pound verdiler cl nde parlıyor oh negüzel 20 milyon olur mu acaba diye düşünüyoz şuan o paraya Beşiktaşın geleceği için ne transferler yapacağız eleştirilerimizi yapıcı eleştiriler olarak yapabiliriz hem de senin gibi kelime dağarcığı geniş birinden bahsediyoruz gömünün tanımı herkesçe yoruma açık olarak değişebilir ne gömücüler var mesela senin yazdığın şeyler pekiştireç gibi kalır ama bana göre cenke çok yükleniyosun ve bu direk oyuncuyu değersizleştirmeye girer cezai müeyyidesi var:D

Çevrimdışı İhsan

Tosic derim abi

Tosic zannetiğimizden daha fazla maçta ilk 11 oynayacaktır.
Ne demişti? Ramos bile gelse oynarım  :D
Hatta Pepe gelmesine rağmen oynuyor. Haklı çıkacak adam. Denemek için Ramosuda alalım bence  :bandit:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı mellfred

Zemin uzun zamandır kötü sanki

Zemin uzun zamandır kötü sanki

bu sezon başından beri sürekli kötü.

Serme çimi söktük çim kötüleşti.

Çevrimdışı mylife1903

Tosic zannetiğimizden daha fazla maçta ilk 11 oynayacaktır.
Ne demişti? Ramos bile gelse oynarım  :D
Hatta Pepe gelmesine rağmen oynuyor. Haklı çıkacak adam. Denemek için Ramosuda alalım bence  :bandit:
Yapma yedek oyuncuya okadar para verdirme

Çevrimdışı mylife1903

Bide o var demi sahaya dalma olayı.
Sahaya girme olayini iyi yapiyoz ama tezahuratin ikinci kismini yapamiyoruz hep havada kaliyor

Çevrimdışı Fatih_

Çevrimdışı Liquidator

gol gol golllllllll

Çevrimdışı Fatih_

Vodafone park stadını seçilmesi çok iyi olmuş :D

O stadta kaybetmek diye birşey yok :D

Çevrimdışı Liquidator

oh beeeee Tebriklerrrrr

[ Son Düzenleme: 09 Ekim 2017, 20:23:24 Liquidator ]

Çevrimdışı Berat

Bu sevince ev sahipliği yaptık.  :ok:

Etiketler: