Cok sukur ki hic gucleri yok: son 7 mac 21 sari 4 kirmizi,aleyhte 2 penalti, 1 mac saha kapatma, hocasina 1 mac ceza.
eee ne yapalım fenerinde 20 sarı 4 kırmızı sanırım hocası disiplin kuruluna sefk edildi
bu ne biçim operasyonsa rıdvan şunu bunu yapıyor diyorsunuzda bu kendi takımınada fayda sağlamamış

fatih altaylı konuşuyormuş hıncal uluç konuşuyormuş bunlarmı yapıyor o meşhur operasyonu.
ortada konuşan fener ve fenerin yardakçıları. maç önü vay bülo atandı fener maçına bizim maça fırat atandı operasyon devam
ediyor diyenler nerde maçlar bitti konuşulan bülonun feneri doğraması fıratın vermediği kırmızı
bu ne biçim operasyonki gene fenerliler ağlıyor.
siz tvlere çıkıp ağlamayı operasyon sanıyorsunuz. Beşiktaşın hocasını milli takıma alacaklar rıdvan buna çalışıyor eee ne oldu
alındımı demek neymiş rıdvan sadece konuşurmuş. önemli olan konuşmaları değilki güçlerinin yetip yetmemesi
sürekli duvara tosluyorlar tosladıkça canları yanıyor ağlıyorlar onların ağlamasınada siz operasyon diyorsunuz
elinizde ne var rıdvanın hıncalın altaylının konuşmaları birde palabıyık ula bunlarlamı yapıyorlar operasyonu.
yemişim yapacakları operasyonu. bu arada ermanı unuttunuz onuda ben katayım.
sen boş kaleye karşı karşı pası verip golü atama sonra bunun adı operasyon olsun. Ne yapacaklardı operasyon
yapmıyorlarsa gidip senin yerine golmü atacaklardı. Kendindeki eksikleri olmayan şeylere bağlarsan sadece kendini kandırırsın.
gerçekten operasyon olsa operasyon için kullandıkları hakeme kötü puan verip askıyamı alırlardı.
rıdvan saçmalıyormu çıkarsın yaptıklarını karşılaştırır dalganı geçer alay konusu yaparsın. Bir insanı susturmanın yolu
sözlerini önemsizleştirmek ve onu kişilikleştirmektir. Alay konusu olan birinin arkasındada kimse durmaz.
ama senin yaptığın gibi ciddiye alınırsa adamı bayrak yaparsın. Hiç ders almıyorsunuz yıllarca biz ağladıkça hiç ciddiye alıpda
cevap veren oldumu sürekli dalga geçtiler çünkü ciddiye alıp cevap versen toplumda ciddi ciddi kafasını çevirir olaya.
Neden sosyal medyada bu kadar güçlendik son yıllarda bak incele hiç bir şeyi ciddiye alıp cevap vermiyoruz sadece dalga
geçiyoruz neyi başlatsalar duvara tosluyor önemsizleşiyor. çünkü sosyal medyadaki taraftarı çok uğraşıyorlar ama tetikleyemiyorlar
o kırılgan taraftar kalmadı artık senin gibi tek tükler.
Ben hayatı toz pembe görmüyorum pembe baloncuklarda dağıtmıyorum sadece Beşiktaşın ne kadar güçlü olduğunu görüyorum
yönetime güveniyorum. Her zaman adamları kendi silahlarıyla vurmasını biliyor akıllı haraket ediyorlar.
güçlü olduğumu bilirken neden sizin gibi ağlayayımki.
Sanıyorsunuzki son iki şampiyonluğumuz hasbelkader geldi. Bu şekilde konuşarakta bunu destekliyorsunuz Beşiktaş kimki diyorsunuz
kolayca hakkı yenir. rıdvan gibi hıncal gibi palabıyık gibi bir kaç zıpçıktı kolayca Beşiktaşa operasyon yapabilir.
sizin gibi Beşiktaşı bu kadar zayıf gören ezik ağlak taraftar lazım değil Beşiktaşa kusura bakma senin buraya döktüğün göz yaşını israilliler ağlama
duvarına dökmemişdir.
elbette yanlışlıklar haksızlıklar olacak olduğundada hakkını arayacaksın tepkini göstereceksin. Geçmişdeki gölgeden uzaklaşın artık
bunu büyük takım refleksiyle yapın.
Beşiktaş birkaç zıpçıktının kolayca zarar veremeyeceği kadar büyük bir takımdır. Bunu aklınızdan çıkartmayın. Ağlamayın
kimseyede yakarmayın biri Beşiktaşa dil uzatıyorsa o dili kökünden kopartıp atın. sosyal medyaya bakın hesaplar onu yapıyor
bir bir yalanlarını koyuyor ortaya saldırana karşı saldırıya geçki pişman olsun buna.
Beşiktaşa saldıran kaç hesabı kapattılar çoğunluk kendisi hesabı kapatıp kaçıyor. Başkana himmetçi₁ diyenin fötücülerle çektirdiği
fotoları servis ettiler adam hesabı nasıl kapatıp kaçacağına şaşırdı.
Bu işler ağlamakla olmaz etkin mücadele vereceksin saldırana iki katı saldıracaksın bilsin seninle uğraşamayacağını.
biz Beşiktaş taraftarıyız konya bursa antalya taraftarı değil bunu unutmayın. Büyüklük gerektiği anda göstereceğin refleksle olunur
her pozisyona ağlayarak hakkımızı gasp ediyorlar diyerek değil.