Polayanna'nin ruhu senin onunde diz coker, helallik ister. 
Bugune kadar Necmi abinin yanildigi veya kaybettigi bir tartismaya rastlamadim. 
yanılmamanın adı poliyannalıkmı oluyor.
yanılmıyorsam demekki tesbitleri doğru yapıyorum. bunun adı poliyannalık değil ileri görüşlülük olur.

hayatta hiç sevmediğim şey boş konuşmaktır.
sırf bir şeyler diyeyim iddia edeyim diye ortaya mesnetsiz ipe sapa gelmez şeyler sürdüğünde kaos yaratırsın
bunu yapmak Beşiktaşa fayda sağlamak değilki direk kendi egonu tatmin etmek.
bu kulüp ne badireler atlattı son 5 yılda hiç birini bilmiyorsunuz. o badireleri kulübe gram zarar vermeden atlatılmasını
sağlayanlar rıdvanamı pabuç bırakacak. ne olduğu belirsiz çene bazları kalkıp Beşiktaşın üstünde görüpde
operasyon yapabileceğini düşünmek bile çok utanç verici bir şey senin başkanın o senin korktuğun
operasyon yapıyor dediğin rıdvanı tv de 70 M kişinin önünde fırçaladı. Rıdvan kapasitesinde birini
Beşiktaşa operasyon yapabilecek güçte görmek ezikliğin zirvesidir.
Beşiktaşdan bahsediyoruz birde rıdvandan söylemeyeyim diyorum kenardan köşeden anlatmaya çalışıyorum.
anlamamakta ısrar ediyorsun şu savunduğun tezle Beşiktaşı aşağıladığının farkında bile değilsin.
Gram utanmadan iddialarına devam ediyorsun. Birde utanmadan rıdavan kim dediğimde beni poliyannalıkla suçluyorsun.
sırf burda egonu tatmin etmek için Beşiktaşı aşağılıyorsun. söylediğimde kızıyorsun ama senin şu yaptığını renkliler bile yapmaz
rıdvanı getiripte Beşiktaşın üzerine koymaz. Sana günlerdir eziksin diyorum. Rıdvanı bile Beşiktaşdan
güçlü gören biri eziklikte zirve yapmıştır. hala aynı nakarat bana poliyanna deyince haklımı çıkacaksın.
sana milyon tane sebep söyledim böyle olmayacağını anlatan hala aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsun.
Ben burda ezik lafının kullanılmasına karşıyım normalde söyleyen birini forumdan atarım ama Beşiktaşı aşağılayacak
seviyede olanada bunu söylemek lazım kendi ezikliğini Beşiktaşı ezik göstererek örtmeye çalışıyorsun.
Tekrar söylüyorum rıdvan kim. Birileri ki bu birileri iktidar oluyor Beşiktaşı durdurmak istiyorsa rıdvanımı
kullanacaklar. Tek bir sözle doğrar geçerler. ne operasyonu direk ellerini sokar dalağını söker alırlar.
aziz yaptırıyormuş operasyonu azizin bu kadar gücü varsa önce kendi takımını kurtarsın.
gs mi yapacak adamları savunacak tv de kimse yok özdanakla hıncala kalmışlar başkaları gs nin adını kullanmaya korkuyor.
bir kaç fenerli yalamaya çalışıyor işte. güzelleme yapıyorlar.
Beşiktaşa bir operasyon olursa bu fetö kanadından olur. konya kupa maçında olduğu gibi. Sonu nasıl bitti
devlet salakmı bunu çözemeyecek anında konya başkanının kellesini aldılar bakın 15 yıldan yargılanıyor.
bu kadar basitte düşünmeyin.
Beşiktaş artık eski Beşiktaş değil efendiliğimiz uslu olmaktan değil erk olmaktan geliyor. Biz ne kongremizde
himmetçi₁ koruduk nede geçmişimizde fetöcülerle sarmaş dolaş resimlerimiz var. himmetçi₁ olarak bilinen tek
kişiyide uzun yıllar önce bu kulüpden dışlayan bizdik.
Bizim renkliler gibi şu anda başımız önümüze eğik değil Dimdik ayaktayız güçlü olarak geçmişimizdede dik durduğumuz için.
geçmişde darbe yediysek dik durduğumuz için yedik aciz olduğumuz için değil.
Elbette Beşiktaşa operasyon denerler ama bunu himmetçiler₁ yapar. konya kupa maçında olduğu gibi bunu görecek gözlerde var.
o kadar kolay değil artık himmetle falan şampiyon olmak.
fenerliler günlerdir ağlıyor federasyonda bir gücümüz yok bütün kurulları Beşiktaşlılarla doldurmuşlar diye daha geçen sene
gs yöneticisi ağlıyordu tff de hiç gücümüz yok duvara çarpıyoruz diye peki bu operasyonu bize kim yapıyor Beşiktaşlılarmı.
eğer öyleyse işimiz zor. ağlamaklada kurtulamayız. içten vuruluyoruz demektir.