Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5777939 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı abdusta

Soylemler ,Besiktasla ugrasmaya gucu yetmeyenlerin tff ye yuklenip istifaya zorlayarak yapısını kendi idarelerine baglamaya calışıyorlar
Klupler birliği seciminde renklilerin ittifakını hatırlayın başkan ve yardımcılıgını bölüştüler.aynı hareketi tff secimlerinde deneyecekler
Butun amaç tek buyuk kalan Besiktaşı alicengiz oyunları ile berteraf edip eski yıllardaki gibi şampiyonlugun 2 renkli arasında al gülüm ver gülüm yapılması
Saygılar

Çevrimdışı mylife1903

Soylemler ,Besiktasla ugrasmaya gucu yetmeyenlerin tff ye yuklenip istifaya zorlayarak yapısını kendi idarelerine baglamaya calışıyorlar
Klupler birliği seciminde renklilerin ittifakını hatırlayın başkan ve yardımcılıgını bölüştüler.aynı hareketi tff secimlerinde deneyecekler
Butun amaç tek buyuk kalan Besiktaşı alicengiz oyunları ile berteraf edip eski yıllardaki gibi şampiyonlugun 2 renkli arasında al gülüm ver gülüm yapılması
Saygılar
Feto bitmeye basladigina gore biraz zorlasacak isleri bu iki sarisin gidip adnan hocaya yanassin biri birinci biri ikinci olur devamli isterlerse yer degisirler sonra kedicikler

Çevrimiçi murat

Rıdvan'ın federasyon içinde etkisi fazla yok. Şu an asıl derdi de o ve bunu çeşitli denemeler ile değiştirmeye çalışıyor. Bunun yanında belki yanılıyorumdur ama Hoca'yı Milli Takımın başına getirmek ve yabancı sayısını düşürmek için yapılan organizasyonların planlayıcı ele başlarından.  Demirören gibi bazı şahıslarla güç savaşına girecek kadar kendine ve arkasına güveniyor,  siyasileri kolay etkisi altına sokabildiğini görebiliyoruz. Yok sayılacak kadar basit değil bana göre.
Rıdvan çıkarları için siyasileri kullanıyor, onları kandırıyor. Bunu uygun yollarla ifade edebilmeliyiz. Siyasileri kullanarak bir kısım medya, bazı kulüp yöneticileri gibi destek de buluyor kendine.
bence rıdvan birilerini yönlendirmiyor birilerinin dümen suyuna gidiyor, eteğinin altına saklanıyor ve nemalanmaya çalışıyor.arkasındaki destekçisi de aziz yıldırım ve çalıştığı kurum ntv sporun sahibi.

Çevrimdışı tangaz

Rıdvan'ın federasyon içinde etkisi fazla yok. Şu an asıl derdi de o ve bunu çeşitli denemeler ile değiştirmeye çalışıyor. Bunun yanında belki yanılıyorumdur ama Hoca'yı Milli Takımın başına getirmek ve yabancı sayısını düşürmek için yapılan organizasyonların planlayıcı ele başlarından.  Demirören gibi bazı şahıslarla güç savaşına girecek kadar kendine ve arkasına güveniyor,  siyasileri kolay etkisi altına sokabildiğini görebiliyoruz. Yok sayılacak kadar basit değil bana göre.
Rıdvan çıkarları için siyasileri kullanıyor, onları kandırıyor. Bunu uygun yollarla ifade edebilmeliyiz. Siyasileri kullanarak bir kısım medya, bazı kulüp yöneticileri gibi destek de buluyor kendine.

:D artık kanmasınlar bi zahmet kandıran kandırana
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Librarius

Renkli konuşmak Yasak olduğu için Forumda tartışamadığımız konulardan en önemlisi Renkli lacivertlerin Yenilgilerinin kamuflajı olarak
Beşiktaşın TFF hakimiyeti ni iddia ederek başta aykut hocanın açıklamaları olmak üzere Rıdvan Dilmenin
hakemler  yanlış rapor iddialarıdır.
Rıdvan Dilmende spor yazarları ve kamuoyu üzerinde Beşiktaşı ve TFF üzerinde suçlayıcı algıya başlamıştır.
öyleki Akhisar yenilgisinin sorumlusu manisada bile olmamış Beşiktaş gösterilmektedir.
şimdi @Necmi ,Beşiktaşın büyüklüğü altında eziliyorlar yorumuyla başlayacak ama iş o boyutta degil
Rıdvan Dilmenin hesabı başka,TFF ile ve Türk milli takımının gruplardan çıkamaması bekleniyor
 federasyonu istifaya zorlayarak baş köşeye FB ve GS koalisyonu ile yerleşmek.Aziz bir yüksek yerlerden destek alabilse TFF başkanlıgını
Göksel Gümüşdaga karşı zorlayabilir.

Saygılar

Oyun o kadar buyuk ve acik ki Necmi abinin evrene pozitif enerji yayalim yaklasimiyla ortulecek gibi degil.
Fatih Altayli ve Hincal'da topa girmis ve Besiktas'a vuruyor. Simdi ki hedefleri de Talisca. Quaresma'yi gayet guzel bir sekilde hedef haline getirdiler, simdi sira belkide en kritik oyuncumuz Talisca'da.

Daha cok Ridvan Dilmen'e dikkat lutfen. Kendini Besiktas'i ve TFF'yi yikmaya adamis vaziyette. Simdi bu cakalin adice yaptigi algilara bakalim:

Ridvan'in yalani: FB macindan sonra "tabi hakemler hep tartisilir derbi maclarda, Ali Palabiyik'ta tartisilacaktir. Besiktas'in bir penaltisi verilmedi ama penaltinin penalti oldugunu ancak 3 defa izleyince farkettik. Hakem iyi niyetliydi."

Gercek: Ali Palabiyik'in penaltiyi gorememesi imkansiz. Top yerde ve hakemin gozu topta, orda Cenk'in ayagina basiliyor ve hakem net goruyor. Sirti donuk Atiba'nin elle mudahale ettigini goren hakem, bunu da gorecek. Ridvan Atiba'nin eline carptigini kac kez izleyerek farketti acaba? Yonettigi son 10 Besiktas macinda 8 kirmizi gostermis Besiktas'a. Bu mu iyi niyetli? Fenerbahcelidir korumamiz lazim diyecek hali yok tabii.

Ridvan'in yalani: Bulent Yildirim maca maksatli cikti ve art niyetliydi. Golden once Ozan'a faul yapildi ama vermedi. Alper'in pozisyonu kesinlikle penalti degil.

Gercek: Ozan'in pozisyonu faul falan degil ki oyuncunun kendisi bile itiraz etmedi. Ridvan bunu makatindan uydurdu. Alper'in mudahalesi yok dedi ama bal gibi de vardi. Bir topa oyle girilmez. Ayni Ridvan Soldado'nun rakibin suratina attigi dize ses cikarmamasi baska bir adilik.

Ridvan'in yalani: Olcay'in attigi golden sonra ozur dilemesi kabul edilemez. Ne demek gol attigim icin ozur dilerim.

Gercek: Ayni Ridvan Emre Belozoglu'nun FB macinda benzer hareketini boyle yorumlamamis, "boyle seyler oluyor futbolda, gayet insani" diyerek sempatik gostermisti.

Ridvan'in yalani: Talisca'ya kirmizi verilmemesi hakemin art niyetidir. Acikca tekme atiyor.

Gercek: Acikca tekme attigi falan yok. Tekme atan adam ayak iciyle mi tekme atar. Sut atmak isterken rakip once davraniyor. Alex'li yillarda Alex'in rakibin kaval kemigine taban girip kirmizi gordugu bir pozisyon icin "Alex burda tekme atmak istemiyor, yani iyi niyetli. Hakemin kirmizi karari kabul edilemez" diyende bu algici soytariydi.

Bakin eleman sadece NTV'de yapmiyor bunu, diger kanallara da baglanip ayni seyleri zirvaliyor. Buna bir care bulmamiz sart. Necmi abi gucleri yok falan diyor ama oyle degil. Alin size kaniti:

Besiktas en az faul yapan takimlardan biri ama ilk 7 haftada en cok kart goren takim: 21 sari, 4 kirmizi kart. Gayette basarili bir sekilde Besiktas'i hakemlere yem ediyorlar.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Rıdvan TFF başkanlığını rüyasında görür. Ona mı kaldı milyarlık bütçeyi yönetmek? Çapı yetmez. Rıdvan'ı sallayan da yok zaten.

Çevrimiçi murat

takımın sonuca gitmekte zorlanmasının en büyük nedeni topu ortasahanın  ilerisine geçirmekte.oraya ulaştığımızda sorun kalmıyor.geçiremezsek duvara çarpmış gibi hızlı bir şekilde rakip üstümüze geliyor.eldeki kadroyla topu geçirmekte zorlanmayacak şekilde çıkarsak ileride iş yapamama gibi bir durum oluşuyor.ileride iş yapacak şekilde çıksak topu yeterince geçiremiyoruz.burada bahsettiğim kişi talisca.biraz daha ortasahaya yardımcı olmalı.her ortada kalan topta rakipten ürküyor. adriano ve gg geri döndüğünde ortasahanın yükü bu anlamda hafifleyecek.

Çevrimdışı Librarius

Necminin herşeyden şikayet eden operasyondan korkan ağlak bir duruşun bize fayda getirmeyeceği düşüncesine katılıyorum fakat bize bir operasyon yapılıyor olduğu gerçeğini görmeye engel olmamamalı bu.
Ağlamayalım ama gerçeği görüp ona göre  hareket edelim, operasyonu bozacak güce sahibiz çünkü.

Operasyonun babasi cekiliyor: son 7 mac 21 sari, 4 kirmizi.  Ligde en az faul yapan takimlardaniz ama en cok karti biz gormusuz. Acikca hakemlere yem ediliyoruz. Bu bile kesmiyor beyleri ki Talisca'yi hedefe koymuslar.

Çevrimdışı Librarius

Şu anda üzerine gitmemiz gereken adanm Rıdvan, çünkü görüşleri zayıf ve tutarsız ve yalaka, tutulacak yeri yok.  hakaret etmeden bu yönlerini tekrar tekrar insanların gözünün önüne koymalıyız.

Ah abi, zamanim olsaydi oyle bir video hazirlardim ki Ridvan insan icine cikamazdi. Herifin butun kariyeri celiskilerden mutesekkil. Benzer pozisyonlarda FB icin baska Besiktas icin baska yorumlar yaptigi kayitlarla dolu internet.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

bence rıdvan birilerini yönlendirmiyor birilerinin dümen suyuna gidiyor, eteğinin altına saklanıyor ve nemalanmaya çalışıyor.arkasındaki destekçisi de aziz yıldırım ve çalıştığı kurum ntv sporun sahibi.
Rıdvan'ın al gülüm ver gülüm durumu yani karşılıklı fayda sağladığı kişiler ve kurumlar da var elbet. Yalnız yabancı sayısını geri çekme, Milli Takımın başına Hocayı getirme, federasyonda daha etkili olma yönünde çalışmaları çok daha fazlasını gerektiriyor.
Rıdvan bence hafife alınacak bir kişi değil. Siyasileri kendi çıkarları için kullanmasını iyi biliyor. Meselesi Türk futbolunun gelişmesi değil. Bunlar iyi anlatılmalı.

Çevrimdışı Librarius

bırakın ya rıdvanımı ciddiye alıyorsunuz. Gerçekten bir güçleri olsa çıkıp orda burda konuşurlarmıydı çoktan harakete geçerledi.
bu konuşmaları sadece bir yaptırım güçlerinin olmadığını o nedenle tv lere çıkıp ağladıklarını gösteriyor.
Elinden bir şey gelen konuşmaz yapar. Ne demişler havlayan köpek ısırmaz. esas sağına soluna bak
pusuya yatmış köpek görürsen kork.
hep söylüyorum feneri ve elinde azizin iplerini tuttuğu kapı kullarını bir kenara bırakın sessiz olana yönelin.
şampiyonluk dışında hiç bir çaresi kalmamış ve hiç sesini çıkartmayan gs orda dururken camia fenerle boşu boşuna didişiyor
bu sene gs nin ipini çekme senesi fenerin oyununa gelinmemesi lazım. Hedef saptırıyorlar. Bu sene Beşiktaş
şampiyon olursa sonrasında perdenin onlar için kapanacağını renkliler çok net görüyor bütün diz dövmeleri
bu nedenle fener için Beşiktaş şampiyon olmasında kim olursa olsun mantığı ağır basıyor. Ama çaresizler
anca konuşuyorlar ellerinden başka bir şey gelmiyor. Biz işimize bakalım yolumuzdan sapmayalım.
En büyük tehlike durup bunlarla uğraşmak ciddiye alırsan konuşmaya devam ederler. Tek amaçları bizi
tahrik etmek. Başka yapabilecekleri yok yıllarca bizim kırılganlığımızı kullanarak alt ettiler. Bu sefer güçlü durmak
gerekiyor. Bizi yıllarca şişirilmiş balonlarla korkuttular şimdi kendileri korkuyor. biz panikleyeceğimize bu korkularını besleyelim.
neden sürekli kendimizi savunma ihtiyacı duyuyoruzki anlamıyorum zayıf olan kendini savunmaya uğraşır güçlü olan direk saldırır.

Cok sukur ki hic gucleri yok: son 7 mac 21 sari 4 kirmizi,aleyhte 2 penalti, 1 mac saha kapatma, hocasina 1 mac ceza.

Çevrimdışı Librarius

şimdi rıdavanı ciddiyemi alalım. Bence hiç ilgilenmeyip yok saymak daha doğru.
dediğin gibi görüşleri zayıf tutarsız yalaka tutulacak yeri yok peki neden tutalım o zaman.
ciddiye alsak tutarsızlığı tutarlı zayıfı güçlü yapmış oluruz. yalakayıda adam yerine koymuş oluruz :D

Abi olay bizim onu yok saymamiz degil. Hakemler yok saymiyor, MHK yok saymiyor. Onemli olan da bu zaten. Biz taksak ne olur takmasak ne olur?
[ Son Düzenleme: 04 Ekim 2017, 17:49:18 Librarius ]

Çevrimdışı Librarius

kalabalık olalım diye buraya bir sürü gereksiz insanı çekelimmi
zaten geliyorlar yüz bulamayıp gidiyorlar yada atılıyorlar. Beşiktaş forumunda
neden bahsetmek istiyorsunuz bunuda ben anlamıyorum
Bu forumun kuruluş amacı Beşiktaşı konuşmak. Ne konuşacağız.
Evlilik muhabbetimi yapalım ( Sakın evlenmeyin) kadın forumları gibi eşlerden çocuklardanmı
bahsedelim. Siyasetmi konuşalım bu forum herhangi bir siyasi görüş destekçisi değil. Her
görüşten insan var.
Beşiktaşın olduğu yerde başka bir konumu olur. Beşiktaşdan daha önemli ne varkı Beşiktaş konuşmak istemeyenin burda ne işi
var.
Birde bir şeyi karıştırıyorsunuz burda renklilerdenmi bahsedeceksiniz ilgili başlıklar var Beşiktaşın olduğu başlıkta
renkli konusunun işi ne. İlgilenen o başlığa gider ilgilenmeyene burda neden empoze edilsin.
kendi forumumda renklilerle ilgili başlığa ben bile girmiyorum başkaları burda neden renkli muhabbeti görsün.

Abi Besiktas disinda konu deyince sen futbolun disina cikiyorsun birden. Simdi anladim sorunu.  :D

Çevrimdışı mylife1903

Biyolocik olarak parazit desek abi, nasil

Çevrimdışı Necmi

Cok sukur ki hic gucleri yok: son 7 mac 21 sari 4 kirmizi,aleyhte 2 penalti, 1 mac saha kapatma, hocasina 1 mac ceza.
eee ne yapalım fenerinde 20 sarı 4 kırmızı sanırım hocası disiplin kuruluna sefk edildi
bu ne biçim operasyonsa rıdvan şunu bunu yapıyor diyorsunuzda bu kendi takımınada fayda sağlamamış :D
fatih altaylı konuşuyormuş hıncal uluç konuşuyormuş bunlarmı yapıyor o meşhur operasyonu.
ortada konuşan fener ve fenerin yardakçıları. maç önü vay bülo atandı fener maçına bizim maça fırat atandı operasyon devam
ediyor diyenler nerde maçlar bitti konuşulan bülonun feneri doğraması fıratın vermediği kırmızı
bu ne biçim operasyonki gene fenerliler ağlıyor.
siz tvlere çıkıp ağlamayı operasyon sanıyorsunuz. Beşiktaşın hocasını milli takıma alacaklar rıdvan buna çalışıyor eee ne oldu
alındımı demek neymiş rıdvan sadece konuşurmuş. önemli olan konuşmaları değilki güçlerinin yetip yetmemesi
sürekli duvara tosluyorlar tosladıkça canları yanıyor ağlıyorlar onların ağlamasınada siz operasyon diyorsunuz
elinizde ne var rıdvanın hıncalın altaylının konuşmaları birde palabıyık ula bunlarlamı yapıyorlar operasyonu.
yemişim yapacakları operasyonu. bu arada ermanı unuttunuz onuda ben katayım.
sen boş kaleye karşı karşı pası verip golü atama sonra bunun adı operasyon olsun. Ne yapacaklardı operasyon
yapmıyorlarsa gidip senin yerine golmü atacaklardı. Kendindeki eksikleri olmayan şeylere bağlarsan sadece kendini kandırırsın.
gerçekten operasyon olsa operasyon için kullandıkları hakeme kötü puan verip askıyamı alırlardı.
rıdvan saçmalıyormu çıkarsın yaptıklarını karşılaştırır dalganı geçer alay konusu yaparsın. Bir insanı susturmanın yolu
sözlerini önemsizleştirmek ve onu kişilikleştirmektir. Alay konusu olan birinin arkasındada kimse durmaz.
ama senin yaptığın gibi ciddiye alınırsa adamı bayrak yaparsın. Hiç ders almıyorsunuz yıllarca biz ağladıkça hiç ciddiye alıpda
cevap veren oldumu sürekli dalga geçtiler çünkü ciddiye alıp cevap versen toplumda ciddi ciddi kafasını çevirir olaya.
Neden sosyal medyada bu kadar güçlendik son yıllarda bak incele hiç bir şeyi ciddiye alıp cevap vermiyoruz sadece dalga
geçiyoruz neyi başlatsalar duvara tosluyor önemsizleşiyor. çünkü sosyal medyadaki taraftarı çok uğraşıyorlar ama tetikleyemiyorlar
o kırılgan taraftar kalmadı artık senin gibi tek tükler.
Ben hayatı toz pembe görmüyorum pembe baloncuklarda dağıtmıyorum sadece Beşiktaşın ne kadar güçlü olduğunu görüyorum
yönetime güveniyorum. Her zaman adamları kendi silahlarıyla vurmasını biliyor akıllı haraket ediyorlar.
güçlü olduğumu bilirken neden sizin gibi ağlayayımki.
Sanıyorsunuzki son iki şampiyonluğumuz hasbelkader geldi. Bu şekilde konuşarakta bunu destekliyorsunuz Beşiktaş kimki diyorsunuz
kolayca hakkı yenir. rıdvan gibi hıncal gibi palabıyık gibi bir kaç zıpçıktı kolayca Beşiktaşa operasyon yapabilir.
sizin gibi Beşiktaşı bu kadar zayıf gören ezik ağlak taraftar lazım değil Beşiktaşa kusura bakma senin buraya döktüğün göz yaşını israilliler ağlama
duvarına dökmemişdir.
elbette yanlışlıklar haksızlıklar olacak olduğundada hakkını arayacaksın tepkini göstereceksin. Geçmişdeki gölgeden uzaklaşın artık
bunu büyük takım refleksiyle yapın.
Beşiktaş birkaç zıpçıktının kolayca zarar veremeyeceği kadar büyük bir takımdır. Bunu aklınızdan çıkartmayın. Ağlamayın
kimseyede yakarmayın biri Beşiktaşa dil uzatıyorsa o dili kökünden kopartıp atın. sosyal medyaya bakın hesaplar onu yapıyor
bir bir yalanlarını koyuyor ortaya saldırana karşı saldırıya geçki pişman olsun buna.
Beşiktaşa saldıran kaç hesabı kapattılar çoğunluk kendisi hesabı kapatıp kaçıyor. Başkana himmetçi₁ diyenin fötücülerle çektirdiği
fotoları servis ettiler adam hesabı nasıl kapatıp kaçacağına şaşırdı.
Bu işler ağlamakla olmaz etkin mücadele vereceksin saldırana iki katı saldıracaksın bilsin seninle uğraşamayacağını.
biz Beşiktaş taraftarıyız konya bursa antalya taraftarı değil bunu unutmayın. Büyüklük gerektiği anda göstereceğin refleksle olunur
her pozisyona ağlayarak hakkımızı gasp ediyorlar diyerek değil.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Gol yollarında etkisiz olacağımızı düşünmemiştim. Yeni malatyaspor, bursaspor, göztepe,  alanyaspor bizden daha cok gol atmış. Negredo gol atarsa açılacak belli ama adama bi türlü gol attıramadık.

Çevrimiçi murat

Biyolocik olarak parazit desek abi, nasil

güzel ama hafif kalmış.

Çevrimiçi murat

Gol yollarında etkisiz olacağımızı düşünmemiştim. Yeni malatyaspor, bursaspor, göztepe,  alanyaspor bizden daha cok gol atmış. Negredo gol atarsa açılacak belli ama adama bi türlü gol attıramadık.
sorun golcü forvet arkası veya kanatların gol atamaması değil onların arkasındaki merkez ortasahada.ozi ve tolgayın gol ve asist için daha çok istekli olması lazım.

Çevrimdışı Librarius

eee ne yapalım fenerinde 20 sarı 4 kırmızı sanırım hocası disiplin kuruluna sefk edildi
bu ne biçim operasyonsa rıdvan şunu bunu yapıyor diyorsunuzda bu kendi takımınada fayda sağlamamış :D
fatih altaylı konuşuyormuş hıncal uluç konuşuyormuş bunlarmı yapıyor o meşhur operasyonu.
ortada konuşan fener ve fenerin yardakçıları. maç önü vay bülo atandı fener maçına bizim maça fırat atandı operasyon devam
ediyor diyenler nerde maçlar bitti konuşulan bülonun feneri doğraması fıratın vermediği kırmızı
bu ne biçim operasyonki gene fenerliler ağlıyor.
siz tvlere çıkıp ağlamayı operasyon sanıyorsunuz. Beşiktaşın hocasını milli takıma alacaklar rıdvan buna çalışıyor eee ne oldu
alındımı demek neymiş rıdvan sadece konuşurmuş. önemli olan konuşmaları değilki güçlerinin yetip yetmemesi
sürekli duvara tosluyorlar tosladıkça canları yanıyor ağlıyorlar onların ağlamasınada siz operasyon diyorsunuz
elinizde ne var rıdvanın hıncalın altaylının konuşmaları birde palabıyık ula bunlarlamı yapıyorlar operasyonu.
yemişim yapacakları operasyonu. bu arada ermanı unuttunuz onuda ben katayım.
sen boş kaleye karşı karşı pası verip golü atama sonra bunun adı operasyon olsun. Ne yapacaklardı operasyon
yapmıyorlarsa gidip senin yerine golmü atacaklardı. Kendindeki eksikleri olmayan şeylere bağlarsan sadece kendini kandırırsın.
gerçekten operasyon olsa operasyon için kullandıkları hakeme kötü puan verip askıyamı alırlardı.
rıdvan saçmalıyormu çıkarsın yaptıklarını karşılaştırır dalganı geçer alay konusu yaparsın. Bir insanı susturmanın yolu
sözlerini önemsizleştirmek ve onu kişilikleştirmektir. Alay konusu olan birinin arkasındada kimse durmaz.
ama senin yaptığın gibi ciddiye alınırsa adamı bayrak yaparsın. Hiç ders almıyorsunuz yıllarca biz ağladıkça hiç ciddiye alıpda
cevap veren oldumu sürekli dalga geçtiler çünkü ciddiye alıp cevap versen toplumda ciddi ciddi kafasını çevirir olaya.
Neden sosyal medyada bu kadar güçlendik son yıllarda bak incele hiç bir şeyi ciddiye alıp cevap vermiyoruz sadece dalga
geçiyoruz neyi başlatsalar duvara tosluyor önemsizleşiyor. çünkü sosyal medyadaki taraftarı çok uğraşıyorlar ama tetikleyemiyorlar
o kırılgan taraftar kalmadı artık senin gibi tek tükler.
Ben hayatı toz pembe görmüyorum pembe baloncuklarda dağıtmıyorum sadece Beşiktaşın ne kadar güçlü olduğunu görüyorum
yönetime güveniyorum. Her zaman adamları kendi silahlarıyla vurmasını biliyor akıllı haraket ediyorlar.
güçlü olduğumu bilirken neden sizin gibi ağlayayımki.
Sanıyorsunuzki son iki şampiyonluğumuz hasbelkader geldi. Bu şekilde konuşarakta bunu destekliyorsunuz Beşiktaş kimki diyorsunuz
kolayca hakkı yenir. rıdvan gibi hıncal gibi palabıyık gibi bir kaç zıpçıktı kolayca Beşiktaşa operasyon yapabilir.
sizin gibi Beşiktaşı bu kadar zayıf gören ezik ağlak taraftar lazım değil Beşiktaşa kusura bakma senin buraya döktüğün göz yaşını israilliler ağlama
duvarına dökmemişdir.
elbette yanlışlıklar haksızlıklar olacak olduğundada hakkını arayacaksın tepkini göstereceksin. Geçmişdeki gölgeden uzaklaşın artık
bunu büyük takım refleksiyle yapın.
Beşiktaş birkaç zıpçıktının kolayca zarar veremeyeceği kadar büyük bir takımdır. Bunu aklınızdan çıkartmayın. Ağlamayın
kimseyede yakarmayın biri Beşiktaşa dil uzatıyorsa o dili kökünden kopartıp atın. sosyal medyaya bakın hesaplar onu yapıyor
bir bir yalanlarını koyuyor ortaya saldırana karşı saldırıya geçki pişman olsun buna.
Beşiktaşa saldıran kaç hesabı kapattılar çoğunluk kendisi hesabı kapatıp kaçıyor. Başkana himmetçi₁ diyenin fötücülerle çektirdiği
fotoları servis ettiler adam hesabı nasıl kapatıp kaçacağına şaşırdı.
Bu işler ağlamakla olmaz etkin mücadele vereceksin saldırana iki katı saldıracaksın bilsin seninle uğraşamayacağını.
biz Beşiktaş taraftarıyız konya bursa antalya taraftarı değil bunu unutmayın. Büyüklük gerektiği anda göstereceğin refleksle olunur
her pozisyona ağlayarak hakkımızı gasp ediyorlar diyerek değil.

Abi Plyanna seni gorse onunde hayranlikla diz cokerdi.  :D

Yahu sen buyuk kuluplerden birisin, en az faul yapan takimlardansin ve encok karti gormussun ama sana gore biz cok ama cok gucluyuz. Allah'tan cok gucluyuz de 23 sari kart 60 olmamis, 4 kirmizi kart 40 olmamis. Yahu hangi buyuk takim ligin ilk 7 haftasinda en cok kart goren takim olmus? Kaldi ki diger takimlara nisbeten cok az faul yapan bir takimiz. Valla senin polayannaciligina sapka cikariyorum.  :D

Çevrimdışı Necmi

Rıdvan'ın al gülüm ver gülüm durumu yani karşılıklı fayda sağladığı kişiler ve kurumlar da var elbet. Yalnız yabancı sayısını geri çekme, Milli Takımın başına Hocayı getirme, federasyonda daha etkili olma yönünde çalışmaları çok daha fazlasını gerektiriyor.
Rıdvan bence hafife alınacak bir kişi değil. Siyasileri kendi çıkarları için kullanmasını iyi biliyor. Meselesi Türk futbolunun gelişmesi değil. Bunlar iyi anlatılmalı.
salak insanlarla fazla uğraşmamak lazım yabancı sayısını geri çekme bu 4 yıldan önce harakete geçirilebilecek bir durum değil
ben varım buna buyursunlar yapsınlar. dört yıl sonra bu haraketlerinin zararının kime dokunduğunuda görürler.
biz bu sene ffp den çıkıyoruz bu süreçten hiç etkilenmeyiz. dört yıl boyunca güçlenmeye devam ederiz ama ffp kıskacında olanlar burdan kurtulduğu anda önlerine gelen yabancı kısıtlamasına boş kadrolarıyla hoş geldin der. bu iş yabancıyı serbest bırakmaya benzemiyor. Bir anda olmaz dört yıl sonra başlayıp üç dört senede kademeli yapılabilecek bir şeydir. birde yabancı sınırlamasına ilk tepki bein sporttan gelir adamlar sizin çöplerinizimi
satacağım dünyaya der. Diyorum bunlar hala yayıncı kuruluşun dekoter satarak para kazandığı lig tv sürecinde kalmışlar
bein spor un umrunda değil 3 dekoter fazla satmak adamın elinde dünya pazarı var parayı maç satarak kazanacak bunun içinde kaliteli
dünya yıldızlarının olduğu lig ister. o nedenle zaten süpürdüler bein spordaki fener hegemonyasını. Aziz çıktı dekoterimi
iptal ederim dedi beinde şansalı saf dışı bırakarak cevabını verdi. Güntekini aldılar. Bein dünyada reklamını gayet iyi yapan Beşiktaşınmı
yoksa fenerinmi maçlarını daha iyi pazarlar.
Boş verin tff silahı ellerinden gitti yayıncı kuruluş silahınıda kaybettiler. daha önce maçlarında adam öldürseler çıkmayan sarılar artık
kolayca kırmızı olarak çıkıyor. Bu gücünü kaybetmiş eski gücü olmayan evde torunlara bağırarak güç gösterisi yapan dedeye benziyor
fenerin halleri.

Çevrimdışı abdusta

Bu aksam ntvdeki kırmızı çizgiyi seyredin
Renklilerin kardeşliği nasıl besiktasa karsı algının
Dozunu artıracaklar
İbretlik boş eleştiri program

Saygılar

Çevrimdışı 'TaNeR'

Bu sene çok fırsat kolluyorlar. Algı olsun, dezenformasyon olsun hiç boş bırakmıyorlar, çok dikkatli olmalıyız ve gereken yaptırımları uygulamalıyız.

https://twitter.com/maizedx/status/915223198941290496
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Necmi

Abi Plyanna seni gorse onunde hayranlikla diz cokerdi.  :D

Yahu sen buyuk kuluplerden birisin, en az faul yapan takimlardansin ve encok karti gormussun ama sana gore biz cok ama cok gucluyuz. Allah'tan cok gucluyuz de 23 sari kart 60 olmamis, 4 kirmizi kart 40 olmamis. Yahu hangi buyuk takim ligin ilk 7 haftasinda en cok kart goren takim olmus? Kaldi ki diger takimlara nisbeten cok az faul yapan bir takimiz. Valla senin polayannaciligina sapka cikariyorum.  :D
bizmi en az faul yapan takımlardan biriyiz :D
dünyanın en fazla mimlenen oyuncuları ve içerdede en fazla mimli olan oyuncuların bizim kadroda olduğunu unutuyorsun
istersen google kasap futbolcular diye yaz bakalım ilk sıralara kim çıkacak :D
biz faul yapıyoruz oyun sertleştiğinde aynı sertlikle cevap verebiliyoruz bizim takım artık erkek futbolu oynuyor.
neden dört kırmızı kart aldık diye algı yaratıyorsun bunun üçünü tek maçta aldık. nasıl aldığımızda belli
21 sarı kartında 9 sarı kartını fener maçında aldık bir maça özel lige genelleme yaparak algı oluşturma
sırf bir maçın şişirdiği istatistiklerle bana gelip ligde doğranıyoruz deme bende sana 6 maçta 12 sarı bir kırmızı görmüşüz derim.
Bak algı yaparak sadece kendini kandırırsın. bu arada 4 sarıda ts maçında gördük. Biz zorlandığımız maçlarda sert oynamakdan
çekinmiyoruz. Hiçde öyle söylediğin gibi yumuşak takım değiliz.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

salak insanlarla fazla uğraşmamak lazım yabancı sayısını geri çekme bu 4 yıldan önce harakete geçirilebilecek bir durum değil
ben varım buna buyursunlar yapsınlar. dört yıl sonra bu haraketlerinin zararının kime dokunduğunuda görürler.
biz bu sene ffp den çıkıyoruz bu süreçten hiç etkilenmeyiz. dört yıl boyunca güçlenmeye devam ederiz ama ffp kıskacında olanlar burdan kurtulduğu anda önlerine gelen yabancı kısıtlamasına boş kadrolarıyla hoş geldin der. bu iş yabancıyı serbest bırakmaya benzemiyor. Bir anda olmaz dört yıl sonra başlayıp üç dört senede kademeli yapılabilecek bir şeydir. birde yabancı sınırlamasına ilk tepki bein sporttan gelir adamlar sizin çöplerinizimi
satacağım dünyaya der. Diyorum bunlar hala yayıncı kuruluşun dekoter satarak para kazandığı lig tv sürecinde kalmışlar
bein spor un umrunda değil 3 dekoter fazla satmak adamın elinde dünya pazarı var parayı maç satarak kazanacak bunun içinde kaliteli
dünya yıldızlarının olduğu lig ister. o nedenle zaten süpürdüler bein spordaki fener hegemonyasını. Aziz çıktı dekoterimi
iptal ederim dedi beinde şansalı saf dışı bırakarak cevabını verdi. Güntekini aldılar. Bein dünyada reklamını gayet iyi yapan Beşiktaşınmı
yoksa fenerinmi maçlarını daha iyi pazarlar.
Boş verin tff silahı ellerinden gitti yayıncı kuruluş silahınıda kaybettiler. daha önce maçlarında adam öldürseler çıkmayan sarılar artık
kolayca kırmızı olarak çıkıyor. Bu gücünü kaybetmiş eski gücü olmayan evde torunlara bağırarak güç gösterisi yapan dedeye benziyor
fenerin halleri.
Rıdvan'ın meselesi Türk futbolunun gelişimi değil bu anlatılmalı derken Rıdvan'ın düşüncelerinin harekete geçmesi durumunda bunun kulüp,taraftar,yayıncı kuruluş gibi direk ve siyasilere dolaylı yaratacak olumsuz etkilerinden bahsediyorum. Direk etkilenecek kişiler ve kurumlar bu şahısa gerekli tepkiyi vermek zorunda. Bu tepki organize bir biçimde olursa eskisi gibi kendine rahat hareket alanı bulamaz Şeytan Rıdvan.

Rıdvan bazı insanları kendi çıkarları için kullanıyor, yalan söylemekten çekinmiyor ve kullandığı insanlara zarar veriyor. Türk futbolunun gelişimini yabancı kısıtlamasına bağlaması yalan söylemesine örnek. Kendisinin içinde bulunduğu Milli Takım, İngiltere'den 8 yerken yabancı serbestliği mi vardı ülkede? Bile bile yalan söylüyor. Yalancının ipiyle kuyuya inilmeyeceğini, yalancının bir gün kendilerini de satabileceğini bu şahısın kullanmaya çalıştığı insanlara dile getirmeli.

Rıdvan şimdilik küçük yılan modunda. Yılanın büyüme tehlikesini yok saymamalıyız. %1 büyüme tehlikesi olsa dahi kale alınmalı.

Çevrimdışı Necmi

Beşiktaş artık sahadada saha dışındada kora kor mücadele veriyor.
porto hocası maç sonu konuşmasında Beşiktaşın sertliğine cevap veremedik diyor hiç bu güne kadar
duymuşmuydunuz böyle bir kelime avrupa maçından sonra. Bu kelime aslında çok şeyi anlatıyor.
artık sahada kimsenin baskıyla sertlikle sindireceği bir takım yok sertmi giriyorlar bizde sert gireriz
tekme atan o tekmeyi yiyeceğini biliyor. GG nin pozisyonunda pepenin geişini ts li oyuncuyu ensesinden tutup çekişine bakın
biz eskiden Beşiktaşlı oyuncu sahada dayak yerken diğerlerinin seyrettiğini biliyoruz. şimdi öyle bir takım yok sahada artık.

Etiketler: