Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5777045 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı sozkul

hayatımda rıza kadar saçmalayan bir eski futbolcu görmedim.

Tanju Çolak? Adam yavaşlatılmış çekimde saniyeleri sayıp 8 saniye havada asılı kaldı bile demişti  :)

Çevrimdışı tangaz

Tanju Çolak? Adam yavaşlatılmış çekimde saniyeleri sayıp 8 saniye havada asılı kaldı bile demişti  :)

tanju tipik futbolcu ıq seviyesi sadece kontrat imzalarken pik yapan tiplerden. rıza ise mal olduğu camiayı bu denli karşısına almayı başaranlar listesinde açık ara zirvede.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı İhsan

:kop:

Günaydin bu arada
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Ekim 2017, 10:15:11
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
https://twitter.com/firatgunayer/status/915671869575122944
Yok böylesi.
Haksız penaltı ile 30 saniye içinde tur giderken tur atlıyorlar...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı tangaz

Yok böylesi.

gece izledim bende tam bir efsane olmuş
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Ayberk

Beşiktaş'ı karşısına alan birinin fabrika ayarı renkli olabilir sadece
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı tangaz

bu sene şampiyonluk çok önemli.
son ve öldürücü darbe anlamı taşıyor.
febe bitik oğlu bitik pos cihazlarına kadar temlik kondu.
gese ise son kurşunu sıktı görünen o ki uefa yeni bir ffp ile geçirecek bunlara şampiyon olup son bir nefeslenmek için çok yırtınacaklar ve en iyi bildikleri şey olan kahpe bizans oyunlarını bolca deneyecekler. 14. haftaya dek puan kaybetmeden ve gese bolca kaybederek karşımıza çıkar ve şamarı patlatırız suratlarına.

safları sıklaştıralım...

Çevrimdışı İhsan

gese ise son kurşunu sıktı görünen o ki uefa yeni bir ffp ile geçirecek bunlara şampiyon olup son bir nefeslenmek için çok yırtınacaklar ve en iyi bildikleri şey olan kahpe bizans oyunlarını bolca deneyecekler. 14. haftaya dek puan kaybetmeden ve gese bolca kaybederek karşımıza çıkar ve şamarı patlatırız suratlarına.

safları sıklaştıralım...

Amin...
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Yok böylesi.
Bu Leicester-Watford maçı 4,5 sene öncesine ait ve sıradan bir tür atlaam değil. Premier League'e çıkma maçı bu.

Kabaca 100 milyon sterlinlik bir maç.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onur Küçük

• Ziyaretçi

safları sıklaştıralım...
Deniyorlar ve deneyecekler de. Adamların mizacı bu. Beni asıl düşündüren takımda bazı oyunculardaki anlayış. Caner, Tolgay oyun anlayışlarıyla özellikle gözüme batan 2 oyuncu. Hoca'nın dizginleri artık eline alması gerekiyor. Taraftar,camia zaten gerekeni yapacaktır.

Çevrimdışı cagdas44

Twitterda Forbes kaynaklı olarak futbol kulüplerinin ekonomisi hakkında hazırlanmış bir bilgi seli mevcut sponsorluklarımız bedelinin artması umuduyla
https://twitter.com/futbolverileri/status/915850404780486656

Çevrimdışı tangaz

Twitterda Forbes kaynaklı olarak futbol kulüplerinin ekonomisi hakkında hazırlanmış bir bilgi seli mevcut sponsorluklarımız bedelinin artması umuduyla
https://twitter.com/futbolverileri/status/915850404780486656

başkanın yeni pazarlar yaratma çalışması zorunlu ve elzem...

Çevrimdışı cursedofdragon

Birgün değil hergün Beşiktaş.

Çevrimdışı tangaz

Bu Leicester-Watford maçı 4,5 sene öncesine ait ve sıradan bir tür atlaam değil. Premier League'e çıkma maçı bu.

Kabaca 100 milyon sterlinlik bir maç.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çift maç eleminasyon usulü bir maçtı  :alala:

Çevrimdışı onur_U

safları sıklaştıralım...

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Koa_lAA

çift maç eleminasyon usulü bir maçtı  :alala:

çıkma maçı değil yarı final olması lazım...bildiğim premier lige çıkış maçları tek maç ve wembley de oluyurrr...

Çevrimdışı tangaz

Biraz da gülelim:

"Mesajı Gönderen: DeliMurat:cLink:3042713

aykut kocamanlı fenerbahçe 2017 2018 şampiyonu kanırta kanırta bekleyin mayısa az kaldı

mesajı gönderen: darkbakkal
Kullanıcı ismi alırken gösterdiğin dürüstlük için tebrik ederim. "

:kop:
[ Son Düzenleme: 05 Ekim 2017, 15:08:21 tangaz ]

Çevrimdışı sozkul

safları sıklaştıralım...

UEFA'yı alsak da yeter, yeterki CL'e katılalım, 2. torbayada çıkarız artık..   :)

Çevrimdışı tangaz

UEFA'yı alsak da yeter, yeterki CL'e katılalım, 2. torbayada çıkarız artık..   :)

bu sene sürpriz olmazsa gruptan çıkarız bu nedenle uefa başka bahara kaldı

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Hürriyet'te Kenan Başaran Negredo'nun neden gol atamadığını incelemiş..

Alıntı
İspanyol golcü, geride kalan 7 haftada bir tek gol dahi atamadı. Gol atmak bir yana Cenk Tosun’u bile kesemedi. Beşiktaş formasıyla ilk 11’deki ilk maçına Trabzonspor karşısında çıktı fakat yine golle tanışamadı. İspanyolun hanesinde 10 maçta sadece 2 asist var. Negredo’nun 35 gollük iddialı çıkışı Galatasaray’ın yeni transferi Gomis’e de sorulmuştu. Fransız yıldız şu cevabı vermişti: “Gol sayısı vermek istemiyorum, önemli olan takımın başarısı. İlla ki gol sayısı verirsem, maçlarda bize pahalıya mal olabilir. Bunu biraz da rakiplere saygısızlık olarak görüyorum. Negredo 35 gol atacağını söylüyorsa ve bunu başarırsa onun için mutlu olurum. Benim asıl hedefim sene sonunda takımın başarılı olması. Gol atmak istiyorum ama öncelik takımın başarısıdır.Gol pozisyonuna girdiğimde daha müsait bir arkadaşım varsa, ona pas atarım." Lig ve Avrupa’da 7’si ilk 11 olmak üzere 9 maça çıkan Gomis, 7 gol atarken 2 de asist yaptı.

Bu durumda Negredo, Gomis’ten kötü mü? Bence değil. Negredo, gol atamasa da şu ana kadar Beşiktaş tribünlerinin tepkisini çekmiş değil. Çünkü arzusu ve arayışçı kimliği taktir alıyor. Negredo’da temel sorun şu: Siyah beyazlılar, sarı kırmızılıların Gomis’e hazırladığı pozisyon kadar Negredo’ya hazırlamış değiller. Negredo’nun henüz kaçırdığı için saç baş yoldurtan bir pozisyonu bile doğru düzgün yok. 2 asiste imza atan Negredo, en az 4 tane de takım arkadaşına ‘al da at’ pozisyonu hazırladı. Ama arkadaşları ona pek müsait bir pozisyon hazırlayamadı bugüne kadar. Örneğin geçen sezon Aboubakar, düzene girene kadar, bir çok pozisyona girmişti. Öyle ki 6 pastan dağlara taşlara attığı toplara da şahitlik ettik.

Yani kabahatin büyüğü Negredo’nun değil, siyah beyazlı takımın hücum hattının. Beşiktaş, 3. bölgede topla buluşma oranında 5. sırada yer alıyor. Osmanlı ve Konya’nın bile gerisinde! Ceza sahası içinde topla buluşma rakamlarında da 4. sırada. Önünde lider Galatasaray’ın yanısıra Göztepe ve Trabzonspor bulunuyor. Zaten bu atılan gol sayısına da yansımış durumda. Geçen sezonun ligin ilk 7 haftasında 15 gol atan Beşiktaş’ın bu sezon attığı gol sayısı ise 12!

Sonuç olarak Negredo için hüküm vermek için önce onun gol pozisyonlarına girmesini görmemiz lazım. “O da kendine pozisyon yaratamıyor” denilebilir ancak bu pek doğru bir argüman değil. Örneğin Talisca’nın Trabzonspor’a attığı müthiş golde asisti yapan Babel’e alan yaratan Negredo’ydu. Yani İspanyol oyuncunun oyun zekasından şüphe etmek doğru değil. Şenol Güneş’in öncelikle hücum hattında bir revizyona girmesi şart. Beşiktaş, geçen sezonlara oranla daha az top kullanırken rakiplerine de daha fazla pozisyon veriyor. Kilit nokta da bu olsa gerek…

Çevrimdışı cursedofdragon

UEFA Çifte standart uyguluyor bizim stadta olan sorun nedeniyle soruşturma açmış.

Uefa avrupa liginde nice maçında fransız takımına soruşturma yok.

UEFA'da eyyamcı.

Çevrimdışı Necmi

UEFA Çifte standart uyguluyor bizim stadta olan sorun nedeniyle soruşturma açmış.

UEFA'da eyyamcı.
ama bizimkide biraz fazla şüphe kokuyordu :D
o kesintinin bize yaramadığını söyleyen kimse varmı.
mesela liverpool maçıydı sanırım kesinti olmuştu yine ama soruşturma açılmadı
birde uel ile ucl arasında fark var. uefa ucl de marka değerine çok önem veriyor.

Çevrimdışı Ayberk

UEFA'da eyyamcı.

statta ilk defa böyle birşey olduğu için fazla üstümüze gelmezler herhalde diye umut ediyorum
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Necmi

bu sene sürpriz olmazsa gruptan çıkarız bu nedenle uefa başka bahara kaldı
büyük konuşmamak lazım öyle görünüyor ama en azından grupda bir italyan takımı yok

Çevrimdışı Necmi

statta ilk defa böyle birşey olduğu için fazla üstümüze gelmezler herhalde diye umut ediyorum
para cezası alırız.

Etiketler: