Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9111017 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

üreticinin gebermesi için buna gerek yok reis geçenlerde enflasyon yüksek çıkıyor die bişeyleri ithal ettik daha ucuza geliyomuşta enflasyon düşecekmişte vıdıvıdı... tahıl ambarı ülke sizin ordan tahıl ithal ediyo artık. eeeeyyy rusya ne istedinizde vermedik!
Kac ay once yazmistim ruslar domates falan almaz diye
Adamlara ambargo koydular, herifler rublenin degerini dusurup butun mallarini ihrqc ettiler ustune herkes uretici oldu. Simdi avrupaya satacaklar herseyi.

Adamlar salak mi?

Çevrimdışı eaglekartal

şampiyonluk kutlamalarında takım tekneden indikten sonra eski açık arkasına kurulan platformda dışarıdaki seyircilerle kutlama yapacakmış,o zaman bizde hemen maça girmek yerine önce kutlama yapıp öyle gireceğiz stada demek ilk olacak benim içinde bakalım nasıl olacak :sevinc

Çevrimdışı mylife1903

bu sezonun en iyi gol sevincini konusmadik arkadaslar
Ben iki gol arasinda kaldim birisi koyyara saplamisti rizeye super sevinmisti oburu adanaspora saplayan dusko tosic sevinciydi.

Tosicle beraber bende sevinmistim bir suru gol atmisti cocuk hic birine sevinememisti, derbi golu bile vardi agiz tadiyla sevinemedigi adanaspora saplayinca kurtlarini dokmustu

Çevrimdışı Koa_lAA

Toyotayi amerikadan ya da japonyadan alinca vergi yok mu simdi? Oyuncak olmus kanunlar.

http://www.haberborsa.com.tr/otomobil/otomobil-ithal-yasasi-degisiyor-h251988.html

valla tam olarak bende anlamadım ama haber bu...  konu dışı oldu sanki :D

Çevrimdışı mylife1903

http://www.haberborsa.com.tr/otomobil/otomobil-ithal-yasasi-degisiyor-h251988.html

valla tam olarak bende anlamadım ama haber bu...  konu dışı oldu sanki :D
Futbolculara kulup olarak araba veriyoruz, nereden alacagimizi bilelim yahu
Kazimlanmayalim

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

beyler ithal gözlüklere ve tüm yedek parçalarına (ithal olmayan varmıydı  :alala:) %30 gümrük vergisi kitlenmiş, yasa yürürlüğe girmeden ihtiyacı olanlar haftasonu gözlüğünü alsın  :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:
zaten pahalıydı güneş gözlükleri...

Çevrimdışı mylife1903

zaten pahalıydı güneş gözlükleri...
Baskan almis hemen iki konteyner kadroya giremeyen oyunculari yazin sahillere gonderecekmis

Çevrimdışı panic13

Günaydın Arkadaşlar,

dış ticaret ile meşgulüm, son 6 aydır tekstil ürünlerinin tamamı ile temizlik ve kozmetik ürünlerinin önemli bir kısmına %30 civarı ek ithalat vergisi gelmişti. Sanırım yavaş yavaş bitmiş ürünlerin neredeyse tamamına (temel gıda ve sağlık hariç) ek vergiler gelecek.

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı mylife1903

Günaydın Arkadaşlar,

dış ticaret ile meşgulüm, son 6 aydır tekstil ürünlerinin tamamı ile temizlik ve kozmetik ürünlerinin önemli bir kısmına %30 civarı ek ithalat vergisi gelmişti. Sanırım yavaş yavaş bitmiş ürünlerin neredeyse tamamına (temel gıda ve sağlık hariç) ek vergiler gelecek.
Temel gidaya koysunlar vergiyi de millet uretmeye baslain yahu ben anlamiyorum bu turk kafasini arkadas, gavur tam tersini yapiyor cozemedim ben. Sende varsa yahut uretilebilecek seyse koy boru gibi vergiyi yok sen beceremiyorsan kaldir vergileri.
Anlayamiyorum, benim kafa baska turlu calisiyor herhalde.
Milletvekili maasina vergi koysunlar bi bok yapmadan para kazaniyorlar

Çevrimdışı abdusta

Son dakika

QUaresma ,Çine değil Rusya ya gönderilecek !!

Ayrıntılar az sonra

saygılar

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Son dakika

Ayrıntılar az sonra

saygılar

Abi peşin peşin sölesene sunu  :D
Paradan haber ver paradan .

Çevrimdışı panic13

Temel gidaya koysunlar vergiyi de millet uretmeye baslain yahu ben anlamiyorum bu turk kafasini arkadas, gavur tam tersini yapiyor cozemedim ben. Sende varsa yahut uretilebilecek seyse koy boru gibi vergiyi yok sen beceremiyorsan kaldir vergileri.
Anlayamiyorum, benim kafa baska turlu calisiyor herhalde.
Milletvekili maasina vergi koysunlar bi bok yapmadan para kazaniyorlar

Temel gıdaya koyalım da ac mı kalalım? Sen bu milletin aclıktan ölmesini mi istiyorsun?!!!111birbir!1bir
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı mylife1903

Temel gıdaya koyalım da ac mı kalalım? Sen bu milletin aclıktan ölmesini mi istiyorsun?!!!111birbir!1bir
Uretin abijim alala insan turkiye gibi ulkede acliktan olurse yuh artik
Ekin bicin hayvancilik yapin, hayvan cok ulkede

Çevrimdışı mylife1903

Son dakika

Ayrıntılar az sonra

saygılar
Shatov ve smolnikovu versin zenith karijmanin bir yillik maasini da biz verek

Piter olmassa moskva olur ordan da bi samedov rici edicim yanina da 8-9 dolar mi olur yiro mu olur fark etmez

Çevrimdışı Koa_lAA

Son dakika

Ayrıntılar az sonra

saygılar

rusya dan kasıt 2018 dünya kupasıdır dostlar... bizde 1 sene daha oynayıp milli takım yapar 2018 dünya kupasında..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Shatov ve smolnikovu versin zenith karijmanin bir yillik maasini da biz verek

Piter olmassa moskva olur ordan da bi samedov rici edicim yanina da 8-9 dolar mi olur yiro mu olur fark etmez
başka bir isteğin var mı ?

Çevrimdışı mylife1903

rusya dan kasıt 2018 dünya kupasıdır dostlar... bizde 1 sene daha oynayıp milli takım yapar 2018 dünya kupasında..
Ulan onu dusunmeden sazan gibi ruslarin topcularina cokmeye basladim

Neyse shatov falan topcu deel zaten, buraya da uyum saglayamaz.

Karijma jandir kalsin, 40 yasina kadar oynasin, ggden sonra sagbek olsun, ulke umit ozattan sonra tirifwla ile orta acabilen bek izlesin

Çevrimdışı tangaz

şerlok holms gibisin yeminle ama iyi şifre kırıyorsun :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

başka bir isteğin var mı ?
Yoh ramazan sonrasi ben kendi votkami kendim getirecem

Çevrimdışı tangaz

Yoh ramazan sonrasi ben kendi votkami kendim getirecem

reis kilosu ne kadar vodkanın
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Cocuk enigma kirar gibi kirdi sifreyi de rus mallarina cokme kalkismasinda bulununca ben olan bana olacak, simdi isin yoksa yere yat, eller sirta falan, dilekcelinaciklama yaz

Soyle guzel bir kari posteri olan gondersin, 8-10 sene icinde bisi denicem

Çevrimdışı mylife1903

reis kilosu ne kadar vodkanın
Voda su demek vodka da sucuk demek yani su parasi ile ayni abi
1.5$ falan

Çevrimdışı Koa_lAA

gençliğimizdeki cine5 in bizlere faydaları diyelim :D
Ulan onu dusunmeden sazan gibi ruslarin topcularina cokmeye basladim

Neyse shatov falan topcu deel zaten, buraya da uyum saglayamaz.

Karijma jandir kalsin, 40 yasina kadar oynasin, ggden sonra sagbek olsun, ulke umit ozattan sonra tirifwla ile orta acabilen bek izlesin

seneye yedekte oturur zaten büyük ihtimalle...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Babel'in videoyu yeni izledim muhteşem olmuş. Çok iyi bi karakter ve takıma da katkısı büyük olduğu belli hem saha dışında hem içinde.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Voda su demek vodka da sucuk demek yani su parasi ile ayni abi
1.5$ falan

bildiğimiz 6 yepisyeni türkiye lirası mı abi  :nerd:

Etiketler: