Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9108702 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Babel'in videoyu yeni izledim muhteşem olmuş. Çok iyi bi karakter ve takıma da katkısı büyük olduğu belli hem saha dışında hem içinde.

onu da az gömmemiştin sanki gelmeden evvel  :eyes

şaka bi yana abubakar için herkes africa kupası sonrası özgüven kazandı diyolarda ben ona katılmıyorum orda da paso yedekti esas katkıyı ona babel verdi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

bildiğimiz 6 yepisyeni türkiye lirası mı abi  :nerd:
Abi kac para olacak gozunu sevem, vergisi yok. Vergi koysan ihtilal olur, ev yapimi su en iyisidir zaten bu yaz bazi denemelerim olacak bu konuda

Cok fena kirip bisiler pisirecem

Çevrimdışı tangaz

Abi kac para olacak gozunu sevem, vergisi yok. Vergi koysan ihtilal olur, ev yapimi su en iyisidir zaten bu yaz bazi denemelerim olacak bu konuda

Cok fena kirip bisiler pisirecem

burda şuan damacana sular 8 liradan başlıyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

onu da az gömmemiştin sanki gelmeden evvel  :eyes

şaka bi yana abubakar için herkes africa kupası sonrası özgüven kazandı diyolarda ben ona katılmıyorum orda da paso yedekti esas katkıyı ona babel verdi
Babel'in ve Demba'nın etkisi olabilir ama kupa da çok faydalı oldu.
Finale çıkaran penaltıyı ve kupayı getiren golü attı.
Millet de küfür ediyordu, finale çıkaran penaltıyı attı ve kupadaki Fenerbahçe maçına kendi yerine Sow'u gönderdi diye.
Harbi insan psikolojisinden anlamayan acayip bir millet bizimki.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı abdusta

Son dakika

QUaresma ,Çine değil Rusya ya gönderilecek !!

Ayrıntılar az sonra

saygılar

Gruplardan çıkmaya çok yakın olan Portekiz milli takım T.D Fernando Santos
Quaresmadan,Rusyadaki 2018 Dünya kupasında yararlanacağı en önemli oyunculardan biri olarak
Beşiktaşda süren futbol hayatında başarılar diledi

Saygılar

Çevrimdışı mylife1903

Gruplardan çıkmaya çok yakın olan Portekiz milli takım T.D Fernando Santos
Quaresmadan,Rusyadaki 2018 Dünya kupasında yararlanacağı en önemli oyunculardan biri olarak
Beşiktaşda süren futbol hayatında başarılar diledi

Saygılar
@abdusta abi sen biraz angutkoma yogunlasiver bu aralar, acayip heyecan yaptim bir an rusya falan gorunce, adamlarin milli oyuncularina cokme kalkismasinda bulunmaya kalkistim, tirsiyom simdi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ajans Beşiktaş

HABERLERFUTBOLFUTBOL HABER"Sorun değil, çözüm adamıyım"

"Sorun değil, çözüm adamıyım"

Beşiktaş şampiyonluğu gümbür gümbür kutlamaya devam ediyor

Ajans Beşiktaş - Mütevazı, alçak gönüllü ve bir golcü olarak asla bencil değil. Bu uğurda kendisini eleştiren babasına bile ters düşmüş ama karakterinden taviz vermemiş Babel... - Babam , "Biraz daha bencil olmalısın" diyordu ama benim yaradılışım buna uygun değil, ben paylaşımcıyım, benim gol atmamdan çok takımın kazanması önemlidir. Ben futbolu rakamlar, istatistikler için oynamam takımım için oynarım" diye başladı sözlerine Hollandalı yıldız... Beşiktaş 'ı neden tercih ettiğini sorduğumda hiç düşünmeden çok net konuştu; Şampiyonlar Ligi'nde oynuyordu, Süper Lig'de de şampiyonluk şansı yüksekti... O nedenle kariyerim için çok daha iyi olacağını düşündüm ve Beşiktaş'ın teklifini kabul ettim..." Ve sonra daldık derinlere...

Sol kanattan içeri kat edince golcü özelliğin ortaya çıkıyor, bunu yapmak için arkadaki arkadaşına güvenmen gerekir. Adriano için neler söylersin?

- Bu çok doğru, arkandaki arkadaşına güvenemezsen, onunla oyumlu değilsen ya da o sana uyum sağlayamıyorsa zorluk yaşarsın. Adriano büyük futbolcu ve biz çok iyi ikili olduk. Ben ne zaman içeri kat edeceğime, ne kazan çizgide bekleyeceğimi Adriano'nun pozisyonuna göre karar veriyorum. Çok uyumluyuz ve bu ikimizi de daha iyi yapıyor..

Bir sistem oyuncusu musun yoksa hangi sistem olursa olsun bildiğini mi okursun?

- "Ajax altyapısında bize saha içinde karşılaştığımız her duruma karşı, zekamızla çözüm üretmeyi öğrettiler. Bence asıl olan da budur. Bir oyuncunun savunmada ya da hücumda alacağı görevlerden daha önemli olan maç içinde karşılaşacağı değişik durumlara karşı çözüm üretebilmesidir. Bunun içinde baskıyı taşımak da var. Oyuncuda çözüm üretebilme becerisi var mı yok mu, önemli olan budur. Sahada ezberiniz dışında bir durumla karşılaştığınızda o konuya çözüm üretebiliyor musunuz? Futbolla ilgili temel mesele budur bence. Mesela Barcelona'yı dünyanın en önemli takımı haline getiren bence özellikteki oyunculara sahip olmasıdır.

Oyuncu duruma göre inisiyatif kullanmalı diyorsun. Peki Şenol hoca sahada sizi bu anlamda özgür bırakıyor mu?

- Kesinlikle, yüzde yüz... Yani tam anlamıyla insiyatif kullanmamıza izin veriyor.

Madem Barça dedik Hollanda Milli Takım'ına geçelim, Dick Advocaat seni almadı, söyleyecek bir şeylerin vardır sanırım!..

- Hollanda Milli Takımı'nda yeni bir iskelet oluşturuluyor ve genellikle genç oyuncular alınıyor buna çok saygı duyuyorum. Ancak diğer taraftan Milli Takım, o ülkenin en iyi futbolcularının olduğu takımdır. Bu açıdan bakılınca son yıllarda Hollanda Milli Takım'ına doğru en iyi Hollandalı futbolcuların çağırıldığını düşünmüyorum. Bir ara Van Persie, De Jong da alınmadı bence o da yanlış karardı. Zaten bir başarısızlık var Dünya Kupası'na gidemezsek üst üste iki turnuvayı kaçırmış olacağız. Kendime gelecek olursak ben geride kalan sezonu iyi geçirdiğimi düşünüyorum. Ben olsam beni alırdım! Çünkü bir oyuncunun Real de ya da Barça'da oynayıp oynamamış önemli olmamalı, oraya en iyiler gelmeli şu anda öyle olmuyor. Ve şampiyonluk diyorum gülümsüyor, gözlerinin içi parlıyor, tüm mütevazılığına rağmen sevincini belli ediyor doğal olarak...

Herkes için farklı bir hikayesi var şampiyonluğun, senin için özeti nedir?

- Öncelikle ben bu hikayenin tamamında yokum, yarısında geldim. Çok zorlu bir süreçti ve çok çalışmak, baskıyı taşımak ve kazanarak yürümek gerekiyordu. Bunu yapabilecek gücümüz ve kalitemiz vardı. Başardık. Bu büyük bir mutluluk. Beşiktaş taraftarının muhteşem sevgisine layık olduğumuzu düşünüyorum.

Dünyada savaş, açlık, ırkçılık, terör gibi hepimizi üzen acı gerçekler var elinde bir sihirli değnek olsaydı, bu kötülüklerin hangisini yeryüzünden kaldırmak isterdin?

-Babel birkaç saniye düşünüyor ve sonra şöyle diyor; 'Irkçılık, Dünyada bir çok ben ırkçılığı yok etmek isterdim!

(Fotomaç/Turgay Demir)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Ricardo Quresma 🏆
Ligin en fazla kilit pas atan (75)
En fazla isabetli orta yapan (89)
En fazla asist yapan ikinci oyuncusu (13)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ricardo Quresma 🏆
Ligin en fazla kilit pas atan (75)
En fazla isabetli orta yapan (89)
En fazla asist yapan ikinci oyuncusu (13)

Aynı zamanda en çok top kaybı yapan oyuncusu..

Yani Quaresma topla çok fazla buluşmuş ve top kaybıda dahil olmak üzere istatistiklerin yüksek olması normal..

Bu sene Quaresma çok iyi işler yaptı şampiyonlukta payı büyük , böyle kendine bakan bi q7 2 sene daha iş yapar..

Fakat iyi bir teklif var ise Beşiktaş kar edeceği bi şekilde bi durum oluşur ise satılıp Lens in gelmesini isterim..

Oğuzhan'ın sözleşmesine, oyuncunun talebi doğrultusunda belirlenen 5 kulüpten gelecek transfer teklifi için serbest kalma maddesi konuldu. 15 Temmuz tarihine kadar geçerli olacak bu maddede, belirlenen kulüpler için Oğuzhan'ın serbest kalma bedeli 12 milyon €. (Haber1903)

Aboubakar: Burada kalmaktan çok mutluyum. Kalmayı çok istiyorum. Kulüpler arasındaki görüşmelerden sonra her şey netleşecek. Benim için sorun yok. Ailece burada mutluyuz...

Çevrimdışı tangaz

Aboubakar: Burada kalmaktan çok mutluyum. Kalmayı çok istiyorum. Kulüpler arasındaki görüşmelerden sonra her şey netleşecek. Benim için sorun yok. Ailece burada mutluyuz...

yıllık 3,3 milyon net para kazanıp ist. gibi şehirde yaşıyor o mutlu olmasında kim mutlu olsun...

Çevrimiçi levitate

Oğuzhan'ın sözleşmesine, oyuncunun talebi doğrultusunda belirlenen 5 kulüpten gelecek transfer teklifi için serbest kalma maddesi konuldu. 15 Temmuz tarihine kadar geçerli olacak bu maddede, belirlenen kulüpler için Oğuzhan'ın serbest kalma bedeli 12 milyon €. (Yasaklı Link)
12 ne ya zaten %25'i Arsenal'e gidiyor kaldı sana 9 milyon
bipbipbupbup

yıllık 3,3 milyon net para kazanıp ist. gibi şehirde yaşıyor o mutlu olmasında kim mutlu olsun...
:lol: :lol:

Çevrimdışı brkntcnr

Evet yine bir sezonun sonuna geldik, transfer haberleri çıkmaya başladı, eldeki oyuncuları fazla abartma dönemine girmişiz hayırlı olsun. Marcelo' ya da Quaresma' ya da sezon içinde çok defa kızdık. Ama teklif gelince eldeki kıymetli oluyor satılsın istenmiyor :lol:

Aboubakar: Gomez’e saygım büyük. Bir önceki sezon büyük katkı yaptı. Ama bu durum baskı yaratmadı. Buradaki oyun sistemine adapte olmak kolay olmadı tabii. En önemlisi başardım, takıma katkı sağladım...

Yarın Osmanlıspor maçı öncesi Beşiktaş, saat 12.30'da Harem'den tekneyle Dolmabahçe'ye, sonra üstü açık otobüsle stada gidecek. (NTV Spor) :super:

Aboubakar: Şenol Güneş kazanma ruhuna sahip bir hoca. Çok büyük deneyimi var. Oyunculardaki potansiyeli çıkarıyor. Oyuncularından her zaman gelişmelerini istiyor, talep ediyor. Onunla çalışmak büyük ayrıcalık. İstanbul ise gerçekten eşine az rastalancak güzellikte. Beşiktaş da çok büyük bir kulüp...

Beşiktaş son 2 sezonda G.Saray'a 41 puan fark attı.Bu 41 puanı
hiç puan alamayan bi takıma ekle,ligi 11.sırada bitiriyor.. :lol: :lol: :halay:

Çevrimdışı ahmetemre

Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Ajans Beşiktaş
HABERLERFUTBOLFUTBOL HABER"Quaresma'ya, ''Al topu eve götür'' dedim"

"Quaresma'ya, ''Al topu eve götür'' dedim"

Beşiktaş'ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Vincent Aboubakar, Beinsports'a konuşuyor.

Ajans Beşiktaş - Vincent Aboubakar, şampiyonluğu, geleceğini ve özel hayatıyla ilgili konuştu. İşte Kamerunlu oyuncunun açıklamaları:

Kulüp bazında ilk şampiyonluğum olacaktı, bu yüzden stresliydim. Hafta boyunca bunu düşündüm. Babel'in golünden sonra 'kupa geliyor' dedim. Afrika Uluslar Kupası'nda da şampiyonluk yaşadım ama Gaziantep'te yaşadıklarım bambaşkaydı.

Bu şampiyonluğu yullar sonra çocuklarıma anlatacağım. Takım arkadaşlarımın yardımıyla kendime geldim. Geldiğim zaman adaptasyon sorunu yaşadım ama sonrası güzel oldu. 3. yıldızın parçası olduğum için çok mutluyum.

Sezon başında başka takımlardan da teklif vardı ama ben Avrupa'dan dolayı Beşiktaş'ı seçtim. Başlangıçta kolay olmadı, zorluklar yaşadım. Takım arkadaşlarım ve hocamın yardımları sayesinde adaptasyon sürecini geçirdikten sonra her şey çok iyi gitmeye başladı.

Afrika Kupası'ndan sonra işime daha çok konsantre olmam gerektiğini fark ettim. Afrika Kupası'nda yedek oturmak beni zihinsel olarak olumlu etkiledi. Final maçında gol atmam özgüvenimi artırdı.

Takım ile kamp yapamamam benim adıma büyük eksiklikti. Bu nedenle sisteme biraz geç uyum sağladım.Takımıma alıştıktan sonra daha huzurlu ve mutlu bir hayat yaşadım.

İdolüm Ronaldinho. Torres'i çok severdim ama eski Torres değil şu anda. Takımda Ricardo ve Babel gibi oyuncular var. Ricardo'yu Porto'dan tanıyordum. Diğer takım arkadaşlarım ile zaman geçirdikçe onları daha iyi anladım. Maç içinde çalımlarım genelde doğaçlama oluyor.

Kasımpaşa maçında sonra topla oynamayı çok sevdiği için Quaresma'ya "Al eve götür, evde de oyna" dedim. Futbol oynamak ve kitap okumaktan çok zevk alıyorum. İyi kitaplar okuyarak sakin kalıyor ve dinginliği yakalıyorum

Çevrimdışı tuncaboylu

Tekneler Harem'den mı kalkacak, yoksa Hisar'dan mı? Her yerde başka bir şey yazıyor.

Mrmic müjdeyi verdi: "Vida Beşiktaş'ın oyuncusu olabilir"

Beşiktaş Kaleci Antrenörü Marijan Mrmic, Domagoj Vida ile ilgilendiklerini doğruladı! İşte Beşiktaş'ın Domagoj Vida transferi için girişimleri...

Ajans Beşiktaş - Hırvat basınına konuşan Mrmic, "Beşiktaş, geçen yaz Vida'yı getirmek istedi. Elbette, detayları bilmiyorum ama bir ilgi olduğu doğruydu. Bu sezon Beşiktaş bir adım daha öteye gitti ve yine Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamalarına kalmayı başardı. Beşiktaş, Vida'yı düzenli olarak izletti." dedi.

Beşiktaş'ın Vida'yı bu sezon sürekli takip ettiğini belirterek, "Çok kaliteli bir futbolcu ve Şampiyonlar Ligi'nde onun gibi üst seviye oyunculara ihtiyaç var. Vida gibi bir oyuncunun da Beşiktaş gibi büyük bir kulübe transferi gayet normaldir." ifadelerini kullandı.

Mrmic, Türk basınında yer alan transfer iddialarıyla ilgili gelen soruya, "Türk medyası her şeyi yazar. Burada futbol çok popüler. İmkansız diye bir şey yok onlar için. Mourinho Türkiye'ye gelebilir veya Messi transfer olabilir. Fakat, Vida konusunda haklılar. Domagoj Vida, bu yaz Beşiktaş'ın oyuncusu olabilir." cevabını verdi. (Sporx)

Tekneler Harem'den mı kalkacak, yoksa Hisar'dan mı? Her yerde başka bir şey yazıyor.

Abi NTVSPOR saat 12:30 da Haremden Dolmabahceye hareket edilip oradan ustu acik otobusle taraftarı selamlayarak stada gecilecek diyor

"Ne Çin’i Rusya’ya gidiyorum" :bandit:

Adı Çin kulüpleriyle anılan Ricardo Quaresma, spekülasyonlara “Beşiktaş’a âşığım. 2018 Dünya Kupası’nda milli takımla olmak istiyorum. Bu nedenle Beşiktaş’ta kalacağım” diyerek noktayı koydu.

Ajans Beşiktaş - Sezonu 13 asistle tamamlayan ve şampiyonlukta büyük rol oynayan Ricardo Quaresma, transfer dedikodularına karşı içinidöktü. Beşiktaş'ta forma giymekten dolayı çok mutlu olduğunu belirten Portekizli star, “Ayrılmayı hiçbir zaman düşünmedim. Benim için aslolan Beşiktaş ve Portekiz Milli Takımı'dır. Fransa'da Avrupa şampiyonu olduktan sonra Beşiktaş ile de ligde mutlu sona ulaştık. Benim için büyük onur ve gurur. Şenol Güneş gibi bir hocayla çalışmak benim kariyerimde artık çok önemli bir yere sahip olacak” ifadelerini kullandı.

Çin kulüplerinin radarında olduğu iddia edilen Quaresma bu konuyla ilgili ise şunları söyledi: “Spekülasyonlara pek aldırış etmiyorum. Çin nereden çıktı? Bunu anlayamıyorum. Evet, buradan gideceğim ama 2018 Dünya Kupası'nda yer almak istiyorum ve milli takımla orada olacağım. Rusya'da Dünya Kupası'nı da kazanmak istiyoruz. Türkiye'yi ve İstanbul'u çok seviyorum. Ailem burada mutlu Taraftarlar beni çok seviyor; ben de onlara aşığım. Gitmek için bir neden göremiyorum.” (Sözcü-Ali Aydın)

Etiketler: