Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9110635 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı cagdas44

Avrupa Ligi'ni kazanan takım zaten şampiyonlar Ligi'nde gruplardan başlıyor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ek olarak UEFA'nın sayfasında güncel bir duyuru yok bu konuda

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Sezon bitti sayılır beyler şimdi övdük eleştirme zamanı yanlış yapılanları da söyleyim de seneye tekrar edilmesin

-Yönetim
--Geç gelen transferler.
--Adam akıllı bir stoper alınmadı yine.
--Dusko tosic'in sözleşmesi hatalıydı 1+1 falan yeterliydi aldığı parada çok bence.
--Mitrovic transferi bu kadar acele edilmesi gerekli miydi potansiyeli olan futbolcu mu bunlar tam bilemeyeceğimiz konular o yüzden tam olarak eleştirmesem de şuanlık gözükenler eleştirilecek birşey yaptıkları ama belki de pozitife çevirecekler.

%65-75 gibi doğrulukla iş yapıldı o yüzden iyiydi ama daha da iyi de olabilir.

-Şenol Hoca
--Bazı inatlarından vazgeçmedi bu bize puanlar kaybettirip sadece 2.yarılarla maçları kurtarmaya çalıştık.
--G.İnler Aras gibi oyuncular hiç şans bulamadı o kadar maç temposunda o kadar mı oynamayacak kadar kötülerdi bu oyuncular özellikle G.İnler girdiği Benfica maçının kaderini değiştirdi adam.
--Başakşehir maçında o şampiyonuz rehavetini dağıtamadı takımı toparlayamadı.
--****(Bu yıldızlı beni çıldırtan hatası)Cenk Tosun'a nasıl bu kadar sabredebildin özellikle 2.yarı bu kadar formda bir Aboubakar varken.

%60-70 arası doğrulukla işini yaptı ligi daha önceden koparabilirdi koparmadı ama yinede şampiyon yaptı.

Sezonun özet eleştirisi:Transferler çok geç geldi stopersizdik yine, Şenol hoca da pek formda değildi, bazı maçları 2.yarılarla kurtarmaya çalıştık bi ara şampiyonluk rehavetini üstümüzden atamadık ve Cenk Tosun sezonun sonlarına doğru berbattı.

Çevrimdışı underworld

Lig bitmedi daha son maçımizi kazanalım sonra çatışma çıkarticam zaten.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Lig bitmedi daha son maçımizi kazanalım sonra çatışma çıkarticam zaten.
Lig bitti ya oyuncular bile antreman yerine televizyona falan çıkıyorlar  :lol: :lol:

Çevrimdışı cursedofdragon

Lig bitti ya oyuncular bile antreman yerine televizyona falan çıkıyorlar  :lol: :lol:

osmanlı maçı önemli evimizde kaybetmedik bu seriyi bozmayalım  :tabe:

Çevrimdışı taner37

osmanlı maçı önemli evimizde kaybetmedik bu seriyi bozmayalım  :tabe:
                         Fabri

Beck.   Mitrovic.    Atınc.    Sedat

Ginler.    Necip

M.Enes.         Tolgay.          Aras

Aboubakar

Bu kadroyla çıkarız umarım.
Şampiyon olduğumuza göre illa as kadro ile çıkmaya lüzum yok. Hatta Osmanlı'da u-21 ile gelsin bizde u-21 ile çıkalım 😂
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı underworld

Lig bitti ya oyuncular bile antreman yerine televizyona falan çıkıyorlar 
Son maçımizi kazanalım 1 küsür milyonu kasaya koyalım ondan sonra gerekeni yaparız.
Mesela geçen seneki kaybettigimiz son konya maçı  dahala kafamda yer ediyor, hatirlayinca tadım kaçıyor.
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2017, 05:05:51 underworld ]

Çevrimdışı taner37

Son maçımizi kazanalım 1 küsür milyonu kasaya koyalım ondan sonra gerekeni yaparız.
Mesela geçen seneki kaybettigimiz son konya maçı  dahala kafamda yer ediyor, hatirlayinca tadım kaçıyor.
Ligde her galibiyet 1 milyon lira mı?
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Paradan onemli seyler var. mesela ebedi puan durumu. Senol gunese dusen en onemli gorev o puan durumunda renklileri gecmektir. Bakmaya korkuyorum bi 7-8 yildir fazla gundeme gelmiyor demektir ki gs, fbyi gecmis

Çevrimdışı underworld

Ligde her galibiyet 1 milyon lira mı?
Yanlış söylemeyeyim ama 1,2 diye biliyorum.

Çevrimdışı underworld

Paradan onemli seyler var. mesela ebedi puan durumu. Senol gunese dusen en onemli gorev o puan durumunda renklileri gecmektir. Bakmaya korkuyorum bi 7-8 yildir fazla gundeme gelmiyor demektir ki gs, fbyi gecmis
O da önemli ama birinci öncelik para reyis.
Şu borç miktarı bir türlü kafamdan çıkmıyor.
Nasıl biter veya çok düşük bir meblağı iner diye hesap yapmaya çalışmaktan  John Nash gibi oldum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Fabri

Beck.   Mitrovic.    Atınc.    Sedat

Ginler.    Necip

M.Enes.         Tolgay.          Aras

Aboubakar

Bu kadroyla çıkarız umarım.
Şampiyon olduğumuza göre illa as kadro ile çıkmaya lüzum yok. Hatta Osmanlı'da u-21 ile gelsin bizde u-21 ile çıkalım 😂
Yok olmaz, millet 300-400 lira para verdi ve oynayabilecek olanlardan as ilk 11 çıkmalı.

Çevrimdışı mylife1903

Yok olmaz, millet 300-400 lira para verdi ve oynayabilecek olanlardan as ilk 11 çıkmalı.

Fabriyi santrafor oynatalim, ilgi ceker o mac iki hafta konsulur

Çevrimdışı tuncaboylu

Fabriyi santrafor oynatalim, ilgi ceker o mac iki hafta konsulur
Tolga kalede oynadığı için konuşulur o maç.😀

Çevrimdışı tangaz

beyler ithal gözlüklere ve tüm yedek parçalarına (ithal olmayan varmıydı  :alala:) %30 gümrük vergisi kitlenmiş, yasa yürürlüğe girmeden ihtiyacı olanlar haftasonu gözlüğünü alsın  :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

beyler ithal gözlüklere ve tüm yedek parçalarına (ithal olmayan varmıydı  :alala:) %30 gümrük vergisi kitlenmiş, yasa yürürlüğe girmeden ihtiyacı olanlar haftasonu gözlüğünü alsın  :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:
Yaza girerken güzel bir gelir kalemi olmuş, bravo. Nasıl öpeceklerini iyi biliyorlar.

Çevrimdışı tangaz

Yaza girerken güzel bir gelir kalemi olmuş, bravo. Nasıl öpeceklerini iyi biliyorlar.

şimdi bu gümrük vergisine kdv.de uygulanacak onu da atlamayalım.

formül şöyle => ürün bedeli+gümrük vergisi+ötv+haşırtdıblekbord vergisi+canım istedi koydum vergisi = gözlük fiyatı+ kdv
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

formül şöyle => ürün bedeli+gümrük vergisi+ötv+haşırtdıblekbord vergisi+canım istedi koydum vergisi = gözlük fiyatı+ kdv
Klasik Türkiye gerçeği enayiligimize doymayalım :)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı underworld

Bundan sonra sinemada verilen 3D gözlüklerle takiliriz bizde

Çevrimdışı mylife1903

Super dusunmusler. Kisin kis lastigine ve kislik kiyafetlere de vergi koysunlar. Kimse akil edemedi bunu, cok begendim afwrin.
Zeytinin gumruk vergisini kaldirip, gereksiz zeytinlikleri de kesersek turkiye turizm cenneti olur
Butun akdenizde zeytin yedim ben bu kanuni cikaran hic farki gormus mu, lan adamlar da zeytin yok o ispanyollar kici kirik zeytinleri butun dunyaya satiyor

Çevrimdışı tangaz

Super dusunmusler. Kisin kis lastigine ve kislik kiyafetlere de vergi koysunlar. Kimse akil edemedi bunu, cok begendim afwrin.
Zeytinin gumruk vergisini kaldirip, gereksiz zeytinlikleri de kesersek turkiye turizm cenneti olur
Butun akdenizde zeytin yedim ben bu kanuni cikaran hic farki gormus mu, lan adamlar da zeytin yok o ispanyollar kici kirik zeytinleri butun dunyaya satiyor

kış lastiği vergisi güsel bir fikir çok inovatif bir yaklaşım zaten yasal zorunlulukda var her türlü hondurasss... abi seni maliye bakanı yapsak ülke borçlarını eritirsin yeminle :ok:

Çevrimdışı mylife1903

kış lastiği vergisi güsel bir fikir çok inovatif bir yaklaşım zaten yasal zorunlulukda var her türlü hondurasss... abi seni maliye bakanı yapsak ülke borçlarını eritirsin yeminle :ok:
Abi millet akilli olacak. Mesela ben kis lastigini de kislik montuda hep yazin alirim bir suru indirim yaptirtirim.
Maliye bakanimiydi o var sizde akilli bir tane yahu, sivri biber yemeyin fiyati dussun, diyen biri

He uretici de gebersin sonra israilden biber alalim tabi
Te allam vatandasi olmasan cok komik ulke, sitendap hergun

Çevrimdışı Koa_lAA

g. afrika çıkışlı otomobillere yüzde 10 TOKİ vergisi ilave edilmiş yanılmıyosam... BMW, Ford (Mazda), General Motors, Mercedes Benz, Nissan, Renault, Toyota ve Volkswagen.

bunlar güney afrika çıkışlımış...

Çevrimdışı tangaz

Abi millet akilli olacak. Mesela ben kis lastigini de kislik montuda hep yazin alirim bir suru indirim yaptirtirim.
Maliye bakanimiydi o var sizde akilli bir tane yahu, sivri biber yemeyin fiyati dussun, diyen biri

He uretici de gebersin sonra israilden biber alalim tabi
Te allam vatandasi olmasan cok komik ulke, sitendap hergun

üreticinin gebermesi için buna gerek yok reis geçenlerde enflasyon yüksek çıkıyor die bişeyleri ithal ettik daha ucuza geliyomuşta enflasyon düşecekmişte vıdıvıdı... tahıl ambarı ülke sizin ordan tahıl ithal ediyo artık. eeeeyyy rusya ne istedinizde vermedik!

Çevrimdışı mylife1903

g. afrika çıkışlı otomobillere yüzde 10 TOKİ vergisi ilave edilmiş yanılmıyosam... BMW, Ford (Mazda), General Motors, Mercedes Benz, Nissan, Renault, Toyota ve Volkswagen.

bunlar güney afrika çıkışlımış...
Toyotayi amerikadan ya da japonyadan alinca vergi yok mu simdi? Oyuncak olmus kanunlar.

Etiketler: