Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9133151 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Berat

Milan'ın yeni sahipleri bize astronomik teklifle gelsinler yazın :D

Çevrimdışı atakan eraslan

İyimserlik çok güzel bir şey ama gerçekleri göz ardı etmediğimiz sürece.

Banka borçlarında dikkat çeken bir husus da, borçların önemli bir bölümünün kısa vadeli olması. Bu bağlamda, sadece Kulübün Ocak-Mart döneminde 224 milyon TL finansal borç ödemesi yapması gerekiyor. Aylık ortalama 75 milyon TL civarında bir borç ödemesinden bahsediyoruz ki, 224 milyon TL'lık borç, 2016 yılı gelirlerinin %40’ından daha fazla görünüyor. 1 yıl içinde ödenecek finansal borç ise 565 milyon TL... Buradan bakıldığında, 2016 yılı gelirleri hiç harcanmamış bile olsa, finansal borcu kapatmaya yetmiyor. Bu durumda faiz sarmalı devreye giriyor ve krediler yüzdürülüyor. Yani, vadesinde anapara ve faiz borç alınıyor ve faiz artık ana para haline dönüşüyor.

Serhat seninle ikinci el araba bakmaya gidilmez yemin ediyorum  :D ben pimpirikliyimdir , temkin göbek adımdır ama araba almayı becerebiliyorum yine de. Yenibosna galerilerini gezeriz , 'eeh ama git sıfır araba bak kardeşim' deyip atılırız dükkandan  :D 

Daha CL parası bile gelmedi uefadan , hallederiiiiiiz :)

Çevrimiçi Necmi

İyimserlik çok güzel bir şey ama gerçekleri göz ardı etmediğimiz sürece.

Banka borçlarında dikkat çeken bir husus da, borçların önemli bir bölümünün kısa vadeli olması. Bu bağlamda, sadece Kulübün Ocak-Mart döneminde 224 milyon TL finansal borç ödemesi yapması gerekiyor. Aylık ortalama 75 milyon TL civarında bir borç ödemesinden bahsediyoruz ki, 224 milyon TL'lık borç, 2016 yılı gelirlerinin %40’ından daha fazla görünüyor. 1 yıl içinde ödenecek finansal borç ise 565 milyon TL... Buradan bakıldığında, 2016 yılı gelirleri hiç harcanmamış bile olsa, finansal borcu kapatmaya yetmiyor. Bu durumda faiz sarmalı devreye giriyor ve krediler yüzdürülüyor. Yani, vadesinde anapara ve faiz borç alınıyor ve faiz artık ana para haline dönüşüyor.
nasıl yapıyorsun hesabı 1,5 m borç var sen bunun 565 M sini bir yıl içinde ödenecek finansal borç
yapıyorsun bu mümkünmü o  zaman sportif borçlarıda eklediğinde bu 750 olur zaten direk dükkanı kapatırız.
565 2017 yılı içindeki tüm ödemelerdir zaten onuda karşılayacak gelirlere sahip olyorsun 565 M borçtan bahsederken
600+ da gelirden bahsediyorsun bu borcun içinde kulüp giderler kredi taksitleri oyuncu ödemeleri bonservis ödemeleri
her şey vardır. Demek 565 bütçen var ve bu bütçeyi sıfır hale getirmek için 565 gelir koyman gerekiyor

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2017, 16:25:26
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Milan'ın yeni sahipleri bize astronomik teklifle gelsinler yazın :D
ramazanda kapansan diyorum :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2017, 16:27:42
biletler bitmedi karaborsacıların elinde patladı gişe fiyatından vermek için çabalıyorlar...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı fani madida

biletler bitmedi karaborsacıların elinde patladı gişe fiyatından vermek için çabalıyorlar...
iyi olmuş  :evillol: ne kadar bilet var daha ? o kadar etik midir değil midir muhabbeti yapıldı bari stad full olsa
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2017, 16:36:23
iyi olmuş  :evillol: ne kadar bilet var daha ? o kadar etik midir değil midir muhabbeti yapıldı bari stad full olsa
kale arkasında 1500 civarı boş var kapalı ve numaralıda 500 er civarı gördüm.
açılmayan ortalardaki bloklarda açıldı bugün.
biter maç gününe kadar ama karaborsacıların elinde kaldı tutuştular.
din üzerinden para kazananla, Beşiktaş üzerinden para kazananlardan haz etmiyorum...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

FAN yapımı formalar.Yalanmatik gazetesi gibi yeni sezon forması diye vermiyeyim :D  :evillol:

Bunlar cok iyi yanliz :tabe: :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Koa_lAA

@Necmi abi kartal yuvası durumu bu..

"Lisanslı ürün satışı 82,3 milyon TL olup iade ve iskontoları düşülerek netleştirildiğinde 67,5 milyon TL olduğu görülmektedir. Raporun maliyetler kısmında da görülebileceği üzere maliyetin 64,4 milyon TL olduğu ve kartal yuvalarından brüt 3 milyon TL kar yapılabildiği anlaşılmaktadır. Pazarlama ve yönetim giderlerindeki payları da göz önünde bulundurduğumuzda kartal yuvalarında zarar edildiği söylenebilir."

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2017, 16:43:05
Gökhan Töre zu Beşiktaş JK
westham opsiyonu kullanmadığını bildirdi töre geri dönüyor...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Serhat Akkaya

"Lisanslı ürün satışı 82,3 milyon TL olup iade ve iskontoları düşülerek netleştirildiğinde 67,5 milyon TL olduğu görülmektedir. Raporun maliyetler kısmında da görülebileceği üzere maliyetin 64,4 milyon TL olduğu ve kartal yuvalarından brüt 3 milyon TL kar yapılabildiği anlaşılmaktadır. Pazarlama ve yönetim giderlerindeki payları da göz önünde bulundurduğumuzda kartal yuvalarında zarar edildiği söylenebilir."
Şu finansal tablo siteye düşse de detaylı incelesek..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Koa_lAA

arkadaşlar bu mali tablo analizi konusunda bilgili bikaç beşiktaşlı arkadaş(sanırım kulüp üyesiler. tam emin deilim.) son genel kurul raporlarını kalem kalem incelemişler... vaktiniz olduğunda linki atıyorum bakın isterseniz..

http://www.cagdasbesiktas.com/

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ali Ece: Beşiktaş'ın Mangala transferi doğru haber. Geliyorum dediği an Mangala transfer bitiyor.

Önder Özen: Porto'da bir çocuk var uçuyor diye duyuyorduk. Canlı izledim. Büyülendim Mangala'dan.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ersoy

Ali Ece: Beşiktaş'ın Mangala transferi doğru haber. Geliyorum dediği an Mangala transfer bitiyor.

Önder Özen: Porto'da bir çocuk var uçuyor diye duyuyorduk. Canlı izledim. Büyülendim Mangala'dan.

Yine Ali Ece ve yine bilinmeyenler.Cidden City kabul ederse alıyo muyuz ya vay be  :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı cursedofdragon

Yine Ali Ece ve yine bilinmeyenler.Cidden City kabul ederse alıyo muyuz ya vay be  :evillol:

Mangala gidicez bu yaz :D

Çevrimdışı atakan eraslan

Daha önce de yazmıştım , kartal yuvası konusunu başkan anlattı. Mali tablo incelemesi yapmadım tabi , ama başkan bunun prestij ve marka meselesi olduğunu belirtti. Doğrudan ölçülemeyen fiyatlanamayan katkıları var. Kartal yuvasındaki başarın sana 16 milyon$ senelik forma reklamı olarak dönüyor mesela. Bunun ne kadarını Kartal yuvasına gelir yazacağız? Ayrıca orda sattığın ürünler için adidastan da para alıyorsun , bunu Kartal yuvasına gelir yazıyorlar mı onu da bilmiyorum.  Dönemsellikler , tek seferlik giderler , stok durumu şu bu o pek çok analizler yapılmalı. Mali tablo rapor gününün fotoğrafını çekiyor , dipnotlarını inceliyeceksin ediceksin birsürü rasyolarla bakıcaksın falan filan. Bu mali tablo analizi işlerine fazla kafa yormaya gerek görmüyorum o nedenle , onu kongre üyeleri camia büyükleri yapmalı , kongre iyi idareci seçecek , denetim mekanizmaları çalışacak , biz de taraftar olarak destek olacağız güveniyorsak yönetime v.s.v.s.

He ben borsada Beşiktaş kağıdı alıcam diyen varsa otursun köküne kadar incelesin elbette  :D

Çevrimdışı taner37

İçim bir hoş oldu yeminle
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

Westham dan Gökhan töre geliyor 😎

Gelirken kaleci Adrian ı da getir zaten sözleşmesi bitmiş 😎
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Şu finansal tablo siteye düşse de detaylı incelesek..
bakayım divan üyesi arkadaşlardan isteyeyim varsa koyarım gerçekten saçma sapan
şeyler dönüyor ortada her seferinde böyle sonra tablolar çıkınca ha bumuymuş deyip
bırakıyoruz.

Westham dan Gökhan töre geliyor 😎

Gelirken kaleci Adrian ı da getir zaten sözleşmesi bitmiş 😎

istemez kalecimiz var.

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ali Ece - Önder Özen'in konuşmalarının tamamı da bunlar  :)

[ Son Düzenleme: 25 Mayıs 2017, 17:23:50 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

üstüne boyko dönüyor , işimiz var bu adamla

onu yollarız bir yere :D

Mandzukic 2020 yılına kadar sözleşme uzatmış yeni.

Yalan oldu mandzukic.

Çevrimdışı taner37

istemez kalecimiz var.
Bakalım fabri Real Barça Bayern karşısında ne yapacak cl de
Şampiyon Beşiktaş

Etiketler: