Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9131081 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2017, 14:17:51
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
@Necmi abi nasılsın? Bu hafta Gaziantepspor maçından sonra transfer başlığı açılacak mı?  :D
iftardan sonra skora göre açılır.
gayrı sahura kadar transfer yapar durursunuz :icool:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı El Nino

Neden? Yasaklandı mı?

Kaç tane 20 yaş altı oyuncu hatırlıyorsun say bakalım :)

Çevrimiçi Necmi

1. Torbadan mutlaka Real BAyern gibi bir takım çekelim. İkincilik hedefini kovalıyalım.
Bu sezon 1. Torbadan Benfica yerine Real gelseydi tur atlamıştık.
biz gider reali yener diğerlerine yeniliriz emin ol
1. torbada real gelseydi nah atlardık biz napoliden 4 puan aldık nopoli diğerlerini öptü
realde olsa gene öpecekti Benfica 8 puan aldı altısı kiev ikisi bizden kiev 5 puan aldı
4 ü bizden real olsa onları yenerdi demeyelim real yener biz de açığı kapatırız grup liderinden
4 puan aldığın gruptan çıkamadın işin özeti bu geri kalan 4 maçtan bir galibiyet çıkarsak
turu geçerdik.

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı El Nino

Mete Kalkavan'ın yönettiği son 5 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetimiz var. Tek galibiyet Trabzonspor'a karşı 2-1'lik skorla.

Çevrimdışı atakan eraslan

Kimse yandık bittik demiyor, yanlış anlaşılma olmasın evet öyle de bir kesim var, sadece borcun katlanarak artmasından endişe duyuyor insanlar, o zaman 3 milyar tl borcun olsun ama bir şekilde çevir? Öyle kolay mı o işler yarın kimden kredi alabileceksin o borç ve finansal tablolarla aynı şekilde dediğim gibi şampiyon olamadığın bi senede olacağın lig, avrupa gelirlerini unuttuğun zaman anında GS ve Fenerin durumuna düşebilirsin.

İyi de Serhat , borcun katlanarak artması diye bir şey yok ki ortada? Adam söylüyor işte, aldığımızdaki döviz borcumuz şu , biz stad yaptık şu anda döviz borcumuz bu. Aradaki fark stad harcaması kadar. Şimdi ortada yönetilebilir seviyeye gelmiş , 'batık olmayan' bir kulüp olunca muhalifleri yönetime nereden vuracak da yerine aday olacak? Tek ellerinde borç da borç. Fikret başkan aday olduğunda kimse yoktu şimdi niye varlar? Çünkü çarklar dönüyor. Nereden eleştirecek dalgakıranı, levent erdoğanı, sağanağı rüzgarı adalısı falanı filanı? Borç. Tamam diyor adam onu indireceğiz trend olarak göreceksiniz diyor. 3 milyar borcun olmasın onu dedim zaten önceki mesajda niye ısrarla anlamak istemiyorsun ? y.karadeniz 2,5 milyara çıkarttı borcu çünkü o batıklık demek 500 milyon gelirle , 1,5 ise değil. Ayrıca sen 1 milyar lira daha ilave borç yaratmak için neler harcanmalı bu kulüpte onu hesapla önce , düşün Demirören faciası + çok düşük stadyum,sponsor geliri + yeni stad yatırımı bile ancak 1,5 milyara getirmiş borcu. Sen onu 3'e çıkarmak bu gelirlerle kolay mı sanıyorsun kötü niyetli bile olsan? Ancak 100 mio Euro bonservisin altına giricen de edicen de öyle bu borcu yaparsın.

Çevrimdışı 38life

Kaç tane 20 yaş altı oyuncu hatırlıyorsun say bakalım :)

Olmadığı olamayacağı anlamına mı geliyor? Senin genç oyuncuların yetersiz oyuncularsa bunun adına "genç oyuncular oynayamaz" diyemezsin. Bu oyuncuların genç olmasıyla değil yetersiz olmasıyla alakalı. Cengizi, Çağları alamazsan oynatamazsın tabi. Almadığın oyuncuyu nasıl oynatacaksın? Ayrıca 17 yaşındaki bir çocuğu ilk 11de oynatmak için almayacaksın herhalde? Bu sene dakika alamayan Aras'ın yerinde o olacak. Atibayla, Taliscayla, Oğuzhanla hergün antrenman yapacak. Neden Aras o kadrodaki yeri işgal etsin? Neden Cengiz değil, Çağlar değil, Ferdi değil, Kerem Demirbay değil de neden Aras?

Çevrimiçi Necmi

Abi zaten sorun orada şu anda son dönemde artan o kadar borcun içinde sadece 70 milyon tl si kur farkından kaynaklanan borç kalanlar hep bu giderler, Biz nakit akışında halen sıkıntı yaşadığımız için anladığım kadarıyla ara ara yine kredi çekiyoruz, bu şeye benziyor 5 tane kredi kartımız var ama hepsinde borçluyuz ve bir kredi kartının asgarisini ödemek için 6. bir kredi kartı almaya.
dostum o işin hikayesi ne kur farkı o kur farkı bize yarıyor borcun bu kadar yükseldiği halde
kur farkından dolayı döviz olarak aynı tutabiliyorsun bizim borçların hatıra sayılır bir kısmı banka borcu
bunlarda döviz değil bizim oyuncu alacakları dışında ne borcumuz var döviz olarak ama yaptığımız sponsorluk
anlaşmalarının hepsi döviz kartal yuvası gelirleri döviz olmasa bile dövize endeksli döviz artıyor ürün fiyatlarıda
artıyor yani kur farkı etkiliyorsa emin ol aleyhte değil leyhde etki eder. aslında dedikleri tek doğru borçların artması
evet kur farkından oluyor ama gelirlerde artıyor bu kur farkından bir şeyi kabul edelim bizi yıkan YD den
gelen borç oldu yıllarca gelir elde edemedik ve bu borç döviz bazında büyük darbe yedi borç 1.450 küsur açıklandı
bunun 1.200 ü nerdeyse YD hediyesi kontrol edilemeyen kısmı bu oluyor işte o borçla başlamamış olsalar şu anda
büyük ihtimal hiç borcu olmayan ve 5 yıllık sürede stadını yapmış ciddi yatırımlar yapmış altın çağını yaşayan
bir Beşiktaş olurdu. Bu kulüp kötü yönetilmiyor. ama kontrolü gerçekten zor olan bir borç yükü var. Ama genede
yıllık geliri minimum 600 M olan bir kulübün bunun 2,5 katı borçlu olması panik düğmesine basmayı gerektirmez.
yeterki gelirlerde düşme yapmayalım.

Çevrimiçi Necmi

Aman Necmi amı
zan altında bırakıyorsun beni  :ph34r:
sen bugün yazdıklarına dikkat et kafayı bozmuş gibi bir halin var :alala: :alala: :alala:

Çevrimdışı Orhan

Bu sene için aklımdaki soru acaba Demba ba'yı kasten mi oynatmıyoruz.Sanki sene sonu alacagız da bonservisten kaçıyoruz gibi hissediyorum.Bütün Beşiktas muhabirleri antreman perforansının çok iyi oldugunu söylüyordu.

Yazıyoruz devamlı forma satarak bi gelir elde edemezsin bu satış rakamlarıyla, bi sürü işletmen var çalışanı var, sen kendin üretmiyorsun vs vs ..

Bunu da izah etti başkan , geçenlerde burada belirttim. forma satışındaki kar marjı düşük , ama forma satışının yüksek olmasının sağlamanın amacı formanın kendisinin kar ettirmesinden daha çok, sponsorları kaç kişiye ulaştırdığıdır diye. o formayı her giyen etrafına vodafone reklamı yapıyor. o yüzden Azerbaycan Endonezya çine gidicez tanınıcaz , global sponsorlarımız olacak böylece ve forma reklam gelirimiz artıcak diye. Şu da var , forma başına kar marjı %3 olamaz. Adidastan senelik 5-6 milyon Euro alıyorsun , aslında kar marjının bir kısmını zaten peşin almış oluyorsun. Kalanı da paylaşıyorsundur satış adeti üzerinden v.b detaylarını bilemiyorum tabi

Çevrimdışı mylife1903

9 tanesini yazmıştım tekrar yazmaya gerek yok :)
Gecen sene 8 yazmisim ben
Olaya bak
Bu sene 9

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İyi de Serhat , borcun katlanarak artması diye bir şey yok ki ortada? Adam söylüyor işte, aldığımızdaki döviz borcumuz şu , biz stad yaptık şu anda döviz borcumuz bu. Aradaki fark stad harcaması kadar. Şimdi ortada yönetilebilir seviyeye gelmiş , 'batık olmayan' bir kulüp olunca muhalifleri yönetime nereden vuracak da yerine aday olacak? Tek ellerinde borç da borç. Fikret başkan aday olduğunda kimse yoktu şimdi niye varlar? Çünkü çarklar dönüyor. Nereden eleştirecek dalgakıranı, levent erdoğanı, sağanağı rüzgarı adalısı falanı filanı? Borç. Tamam diyor adam onu indireceğiz trend olarak göreceksiniz diyor. 3 milyar borcun olmasın onu dedim zaten önceki mesajda niye ısrarla anlamak istemiyorsun ? y.karadeniz 2,5 milyara çıkarttı borcu çünkü o batıklık demek 500 milyon gelirle , 1,5 ise değil. Ayrıca sen 1 milyar lira daha ilave borç yaratmak için neler harcanmalı bu kulüpte onu hesapla önce , düşün Demirören faciası + çok düşük stadyum,sponsor geliri + yeni stad yatırımı bile ancak 1,5 milyara getirmiş borcu. Sen onu 3'e çıkarmak bu gelirlerle kolay mı sanıyorsun kötü niyetli bile olsan? Ancak 100 mio Euro bonservisin altına giricen de edicen de öyle bu borcu yaparsın.
Loca gelirleri.
Alınan krediler
Sponsorluk gelirleri
Sermaye arttırım paraları

Bunları düşünce aradaki farkın sadece stad harcaması kadar olmadığını anlarız. Yani öyle basit değil o hesap.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı 38life

Ricardo Quaresma Portekiz Milli takımına davet edildi.

Çevrimdışı El Nino

Olmadığı olamayacağı anlamına mı geliyor? Senin genç oyuncuların yetersiz oyuncularsa bunun adına "genç oyuncular oynayamaz" diyemezsin. Bu oyuncuların genç olmasıyla değil yetersiz olmasıyla alakalı. Cengizi, Çağları alamazsan oynatamazsın tabi. Almadığın oyuncuyu nasıl oynatacaksın? Ayrıca 17 yaşındaki bir çocuğu ilk 11de oynatmak için almayacaksın herhalde? Bu sene dakika alamayan Aras'ın yerinde o olacak. Atibayla, Taliscayla, Oğuzhanla hergün antrenman yapacak. Neden Aras o kadrodaki yeri işgal etsin? Neden Cengiz değil, Çağlar değil, Ferdi değil, Kerem Demirbay değil de neden Aras?

Arkadaşım bak bu olay farklı yerlere gider. Büyük takımlarda genç yerli oyunculara kolay kolay şans vermezler. 17 yaşındaki Ferdi Kadıoğlu'nun gelipte önümüzdeki sezon yada daha sonraki sezonlarda bu yabancı kuralı varken forma giyeceğine emin misin? 20 yaşında genç Oğuzhan Aydoğan bile bu sezon sadece 1 kez Türkiye Kupası maçında oynamış. Rotasyona girdiğimiz dönemde. Düşün artık gerisini. Genç olarak 23 yaşındaki 4.2 milyon Euro'luk Mitrovic var daha sıra ona gelmedi.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2017, 14:44:26
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Loca gelirleri.
Alınan krediler
Sponsorluk gelirleri
Sermaye arttırım paraları

Bunları düşünce aradaki farkın sadece stad harcaması kadar olmadığını anlarız. Yani öyle basit değil o hesap.

3 sene sıfır tribün geliri , sıfır şl geliri , 2 kez uefadan men ve sıfır Avrupa geliri,
ama ödenmesi gereken futbolcu maaşları
ödemesi gelen kredi taksitleri , batık Ferrari bosque paraları v.b.
o zaman
Bunları döndür ,stad yap, şampiyon takım yap , gelir seviyeni de yönetime geldiğinin 7-8 katına çıkar. Hesap basit diyen yok, bir forumda ancak bu detayda konuşulabilir o yüzden basit konuşuyoruz.

Çevrimiçi Necmi

ŞL gelirlerini dikkate almadım abi , kötümser senaryo çizmeye çalıştım. 30mio$ naklen yayından gelmiyor mudur :alala: neyse , onu da sen kompanse ettin diğerleriyle , 700milyon olmasın 500 milyon olsun gelir, mis gibi işte  :D. 1,5 milyara 500 milyon , niye battık bittik öldük diye yaygara kopuyor anlamıyorum. Nakit akımını rahatlatsa yeterli yönetim. O Yalçın Karadeniz 2,5 milyara dayandırmaya çalışıo borcu , çünkü yandık bittik borç o seviyedir bu gelir seviyesinde bir takım için.
zaten orda akıl oyunu yapma sebebi buydu. hiç kimseye borç gelirin 2,5 katıyken
batma edebiyatı yapamazsın yemezler bunu derdi panik yaratmaktı. Nedir bu Beşiktaşlı geçinen
hainlerden çektiğimiz. stad yapılırkende bizi ha bere şikayet ettiler. sizlerin bildiği tarihi eser olayı
bizim eserimiz birde bilmedikleriniz var. aslında bunu yönetim açıklamalıydı. hep üstünü örttüler
her şey yolunda göstermeye çalıştılar. bunların yaptıkları bilinse karadenizle birlikte kaç kişinin daha
ipini bizzat taraftar çekerdi. çalışan firmaları bile sabote etmeye çalıştılar. yıkım ruhsatı alınmadan
yıkım yapıldı diye ortaya çıkanlar inşaat ruhsatı alınmadı diye ortaya çıkanlar hep bu (Hakaret Yasak)₅.
içerden bilgi sızmasa hiç kimse yıkım ruhsatı alınmadan yıkım yapıldı ditemezdi. yada ruhsatsız
yapmaya çalıştığımızı yada inşaat yüksek yapıldı diye anıtlara şikayeti kim yaptı sanki anıtlar bilmiyordu
yüksek olduğunu ama şikayet gelince görmezden gelemiyorsun. neyse artık izinler alındıda
yükseklik farkıda onaylandı rahat konuşuyoruz. Hep inşaat boyunca içerden şikayet oldu.
nelerle uğraşıldı. Ne badireler atlatıldı bunları bilmeyenler şimdi bu adam ne iş yapıyor yönetimde
diye sallıyor ama bilmiyor o salladığı adamlar zamanında Beşiktaşı ipten aldı.
Bu yönetime çok saygım var. inşaat boyunca fetö bize saldırdı düşünün fetöden kellesi gidenler kimler
bu adamlar o dönem erkti. İçimizdeki hainlerde bunlarla işbirliği yapıp Beşiktaşı satıyorlardı.
ne badireler atlattı yönetim ne ince manevralar yaptı.

Çevrimdışı abdusta

Borç,Borç-Borç

Vadofon Arenaya değer biçermisiniz?
şimdi içinizden stad bizim değil diyeceksiniz amma işin aslı
yakın gelecekde arazi tapusunuda cüzi bir bedele alacağız
Klübün kasasından çıkan para sponsorlar hariç 120milyon eurodur

Ya değeri? kesinlikle 1 milyar euronun altında değildir.

saygılar

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Tamer Tuna gidiyormuş bakalım yardımcımız kim olacak. Üzülmez olur ins.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

BJK TV de Hulusi baba var adam 90'ı geçmiş. Baba Hakkıların kalemi. Diyor ki bu büyüğümüz , kimse yanlış anlamasın , ben 1940lardan beri camianın içindeyim , Fikret Ormanın yaptığını kimse yapmadı bu kulübe.. 90 yaşındaki birisi de menfaat için bunları söylüyor diyen varsa ona da eyvallah

Çevrimiçi Samet Demir

Adriano gidecekse sol beke altinordu da ki genc eleman denenebilir..

Q7 gidecekse de insallah taison ya da dudu dan birisi alınır.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: