Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9129574 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Sunderland, Jeremain Lens için Beşiktaş'dan gelen teklifi olumlu karşıladı. Jeremain Lens'le anlaşılırsa sezon sonu imzalar atılcak

(BeINSports)

Çevrimdışı Librarius

Hani o BJK liydi
Bakıyorum BJK li dedikleri Fırat ve Mete de galibiyet alamıyoruz. Algı yaratmak güzel iş

Degismez kuraldir: Besiktas maclarini biraz adil yoneten (ozellikle derbilerde) hakemler Besiktasli diye kodlanir, medyada linc edilir, ve dort bes ay mac verilmez. Sonra ozellikle FB maclarina verilerek Besiktas'li olmadiklarini kanitlama sansi verilir. Bunu kanitlamalarinin tek yolu FB'ye calismaktir. FB'ye yeterince calistiktan yani FB'ye devsirildikten sonra Besiktas maclarina verilerek kendilerini iyice kanitlama! sansi verilir. Onlarda Besiktas aleyhine calisarak bunu kanitlamaya calisirlar. Ornek Firat Aydinus ve Mete Kalkavan...
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı taner37

Degismez kuraldir: Besiktas maclarini biraz adil yoneten (ozellikle derbilerde) hakemler Besiktasli diye kodlanir, medyada linc edilir, ve dort bes ay mac verilmez. Sonra ozellikle FB maclarina verilerek Besiktas'li olmadiklarini kanitlama sansi verilir. Bunu kanitlamalarinin tek yolu FB'ye calismaktir. FB'ye yeterince calistiktan yani FB'ye devsirildikten sonra Besiktas maclarina verilerek kendilerini iyice kanitlama! sansi verilir. Onlarda Besiktas aleyhine calisarak bunu kanitlamaya calisirlar. Ornek Firat Aydinus ve Mete Kalkavan...

Doğru. Fırat Cüneyt Bülent Falan artık düdük asmalı. Çünkü hakemlikten ziyade başka şeyler konuşuluyor bunlar maçlara verilince.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

Sunderland, Jeremain Lens için Beşiktaş'dan gelen teklifi olumlu karşıladı. Jeremain Lens'le anlaşılırsa sezon sonu imzalar atılcak

(BeINSports)
30 yaşında
Fenerde kötünün iyisi.
Maaş 2-3 civarı..
Birde bonservis olursa ooo
Aman kalsın..
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Doğukan E.

30 yaşında
Fenerde kötünün iyisi.
Maaş 2-3 civarı..
Birde bonservis olursa ooo
Aman kalsın..
Fener'de kötünün iyisi olan her topçu bizde üst seviyelere çıkabilir(İsmail hariç)

Çevrimdışı taner37

Fener'de kötünün iyisi olan her topçu bizde üst seviyelere çıkabilir(İsmail hariç)
Doğrudur
Advocat var diye geldi zaten fenere lens. Advocat giderse ki gidecek muhtemelen ayrılır.. Gelebilir de Quaresma dan daha etkili de olur ama işte diyor insan. Artık yaşı 30 olan oyuncu almak da sıcak gelmiyor tabi a klass oyuncular dışında bu sınır. Mesela ribery robben bunlar oynarım dediği sürece yaşı farketmez oynarlar bunlar gelebilir mesela 😁

Babel
Gökhan töre
X
X

Quaresma gitti muhtemelen..
Bakalım x x ler kim olacak..

Gökhan töre banko 11 oyuncusu olarak düşünülmezse 1 banko oynayacak bir de lens alınabilir...
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Mandzukic 2020 yılına kadar sözleşme uzatmış yeni.

Yalan oldu mandzukic.
Zaten hayaldi ne bekliyordunuz ki , Juvede neredeyse her mac 11 de oynuyor adam neden gelsin bi sebep var mı
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Zaten hayaldi ne bekliyordunuz ki , Juvede neredeyse her mac 11 de oynuyor adam neden gelsin bi sebep var mı

Gün gelikçe ilk 11 oynayan oyuncuları alıcaz :D

Gün gelikçe ilk 11 oynayan oyuncuları alıcaz :D
Hayir kanka , Kupaysa kupa , ambargoysa amabargo , Ş.L ise S.L hersey var adamin buraya gelmesi icin hic bir sebep yok yani onu diyorum

Talisca: "Burada kendimi buldum. Şenol Güneş ile çok geliştiğimi hissediyorum. Quaresma bir efsane, ondan öğrenecek çok şeyim var.

Burası bir aile gibi. İstanbul'u, Beşiktaş'ı çok sevdim. Umarım uzun yıllar Beşiktaş'ta kalırım."

Ramon Motta, Brezilya basınına yaptığı açıklamada Beşiktaş taraftarı için "Onlar tam bir deli!" ifadelerini kullandı.

Hayir kanka , Kupaysa kupa , ambargoysa amabargo , Ş.L ise S.L hersey var adamin buraya gelmesi icin hic bir sebep yok yani onu diyorum

Bir hayaldi olmadı :) Güzel olurdu ama olmadı napalım sağlık olsun  :)

Çevrimdışı Ersoy

Mangala instagram'da Demba ve Q7'yi takibe almış. İmkansız diyordum bu transfer için ama umutlandım açıkçası.

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı taner37

Quaresma ve Adriano sevgisini anlıyorum bende seviyorum ama bunların yaşı 32-34 para ediyorsa satılabilir. Quaresmaspor lular çıldırıyor quaresma gidecek diye...
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

Mangala instagram'da Demba ve Q7'yi takibe almış. İmkansız diyordum bu transfer için ama umutlandım açıkçası.

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Önceden almış olabilir mi? Yeni mi yoksa?
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimiçi COB

Bu Çin pazari bize iyi geldi. Bu yil da Robben yada Ribery'yi alip sene sonu Çine satmamiz lazim. Her yil 1-2 Çin kontenjani olmali.

Q7 ve Adriano 15 e gittilerse ekstradan Oğuzhan da satilacak gibi duruyor. Transfer bütçemiz 30 milyon eu civari olur ve takimi gençleştirmek için kaynak sorunumuz olmaz.

Çevrimdışı Savaş

Sıkın dişinizi 3 gün kaldı transfer başlığına.

Herkes patlamaya hazır bomba gibi :))

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Quaresma ve Adriano sevgisini anlıyorum bende seviyorum ama bunların yaşı 32-34 para ediyorsa satılabilir. Quaresmaspor lular çıldırıyor quaresma gidecek diye...
Su üslubu bırakın artik cok cirkin ve yakışıksız burada herkes Beşiktaşlı Quaresmasporlular falan yakışmıyor

Çevrimdışı Anıl1903

Sıkın dişinizi 3 gün kaldı transfer başlığına.

Herkes patlamaya hazır bomba gibi :))

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne fırtınalar kopacak kestiremiyorum :bandit:

Çevrimdışı taner37

Su üslubu bırakın artik cok cirkin ve yakışıksız burada herkes Beşiktaşlı Quaresmasporlular falan yakışmıyor
Buradakiler için demedim.
Quaresma> BJK
Olarak görenler var..
Ne yazık ki..
Quaresmayı bende seviyorum ama artık istemiyorum. Hele Bursa maçından sonra.
Şampiyon Beşiktaş

Buradakiler için demedim.
Quaresma> BJK
Olarak görenler var..
Ne yazık ki..
Quaresmayı bende seviyorum ama artık istemiyorum. Hele Bursa maçından sonra.

Sen istemiyorsan arıyorum başkanı hemen gönderelim o zaman :D

Çevrimdışı Ersoy

Önceden almış olabilir mi? Yeni mi yoksa?

Yeni sanırsam son takip edilen kişiler üstte oluyor instagram'da bildiğim kadarıyla.
Bundan sonra her sene!

Yeni sanırsam son takip edilen kişiler üstte oluyor instagram'da bildiğim kadarıyla.

yeni takip etmiş 2 sinide demba ba ve quaresma'yı :)

Çevrimdışı taner37

Quaresma ve Demba bayi takip ediyorsanız ondan dolayı üstte göstermiş olabilir
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Ersoy

Quaresma ve Demba bayi takip ediyorsanız ondan dolayı üstte göstermiş olabilir
Orasını bilmem de herkes yeni diyor.

Hayırlısı bakalım. :icool:
Bundan sonra her sene!

Etiketler: