Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9132370 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

sadece 3 m liracık mı, çok azmış gerçekten.
sadece 400 bin forma satıldı forma başı 50 lira kazansanki daha fazla kazanıyorsun
50 olsa 20 M gelir sadece formadan yaparsın. sadece staddaki kartal yuvasının geçen seneki son
üç maç geliri o rakamdan fazladır. 60 küsur mağaza bir ayda 3 M kazanamıyorsa hemen kapatsınlar
ortalaması ayda 50 bin kazanç demektir bunu tamam küçük mağazalar yapamaz ama büyükleride kat kat fazlasını
yapar dengeler
hesap yapın 400000 forma bu her mağazaya günde 18 forma satışı demektir. buda günde 900 tl kazanç demek oluyor ayda sadece formadan 27 bin lira gelir demek bir o kadarda diğer ürünlerden gelir elde etse ayda 50 bin geliri koyar kasaya tabi mağaza mağaza değil bu ortalamaya vurulmuş hali. Şu dönemde yuvaların yıllık gelirirnin 35-40 M nin altına düşmesi en kötü yönetimle bile mümkün değil.

Çevrimdışı cursedofdragon

Tamer Tuna gidiyormuş bakalım yardımcımız kim olacak. Üzülmez olur ins.

kim diyor  :alala:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başkan en sonunda sopaynan kovalıyacak bu haberleri yapanları  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2017, 15:06:38
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimiçi Necmi

ekşisözlük'ten neither living nor dead yazmış paylaşıyorum.

bu sezon dördüncü torbanın üçüncü sırasındaydı. önündeki takımlardan bu sezon cl'de leverkusen, lyon ve gladbach; yerlerini leipzig, nice ve hoffenheim'a bırakıyor ki bunlar beşiktaş'ın altında puan olarak. manu, sevilla yerine geçiyor. anderlecht brugge yerine geçiyor. şaktar, kiev'in yerinde. geçen sezon şaktar lige kalamamıştı. bu sezon kiev'in kalamaması gerek. bu durumda üçüncü torbaya çıkıyor beşiktaş. yani tüm ön elemelerde önündeki tek takımın elenmesi yeterli, ya da her şey aynı kalsın bu sezonki gibi ve yukarıda saydığım üç takım yer değiştirmiş olsun.

çok yüksek ihtimal üçüncü torbada olacağız. güçlü rakiplerden kaçabileceğiz. hayırlısı bakalım.
Böyle hesapmı olur geçen seneye niye ortalıyorsun çıkan takımlar belli önünde şl yi hak etmiş
22 takım var 5-6 tanede ön eleme oynayacak takım var bunların sadece 2 tanesi turlasa dördüncü torbaya
ineriz. 3 üncü torbada olma ihtimalimiz 0 yazıylada sıfır. mucize olurda liverpool seville napoli gibi takımlar
turu geçemezse ve onları eleyecek takımda bizim üstümüzde bir takım olmazsa belki olur.
bu bence bizim avrupa şampiyonasına katılmamızı yaratan mucizeden bile daha büyük bir mucize olur
ispanyol italyan ve ingiliz takımlarının elenmesi :D

Çevrimdışı Kalyoncu

BJK TV de Hulusi baba var adam 90'ı geçmiş. Baba Hakkıların kalemi. Diyor ki bu büyüğümüz , kimse yanlış anlamasın , ben 1940lardan beri camianın içindeyim , Fikret Ormanın yaptığını kimse yapmadı bu kulübe.. 90 yaşındaki birisi de menfaat için bunları söylüyor diyen varsa ona da eyvallah
Abi güzel konuşuyorsunda çok yüksek bir gelir elde etmemize rağmen borç düşmüyorsa bu işte sıkıntı büyüktür. Borç şimdi bu gelire rağmen çevriliyor peki herhangi bir olumsuzlukta? Mesela stadda tribün sponsorlukları yenilebilecek mi? Mesela Forma Vodafone sponsorluğu 7 milyon dolardı 5 milyon dolara düşerek anlaştık.

Çevrimdışı cursedofdragon

Başkan en sonunda sopaynan kovalıyacak bu haberleri yapanları  :evillol:

kovalarmı bilmemde sövdüğü kesin bence :D

Bol bol sövüyordur :D

Çevrimdışı 38life

Arkadaşım bak bu olay farklı yerlere gider. Büyük takımlarda genç yerli oyunculara kolay kolay şans vermezler. 17 yaşındaki Ferdi Kadıoğlu'nun gelipte önümüzdeki sezon yada daha sonraki sezonlarda bu yabancı kuralı varken forma giyeceğine emin misin? 20 yaşında genç Oğuzhan Aydoğan bile bu sezon sadece 1 kez Türkiye Kupası maçında oynamış. Rotasyona girdiğimiz dönemde. Düşün artık gerisini. Genç olarak 23 yaşındaki 4.2 milyon Euro'luk Mitrovic var daha sıra ona gelmedi.

Mitrovic'i peşinen linç eden bir zihniyetten zaten bu bakış açısını beklerim ben. Oğuzhan Aydoğan ile Ferdi'yi karşılaştırıyorsan sana anlatacak çok birşeyim yok. Oğuzhan Aydoğan 20 yaşına gelmiş ve hayatında hiç "1. lig" maçına çıkmamış bir oyuncu. Ferdi ise henüz 17 yaşında Eredivisie'de bu sezon 27 maça çıkmış bir oyuncu. Oğuzhan Aydoğan Almanya milli altyaş takımlarında en son 2013te maça çıkmış ondan sonra 4 senedir birdaha hiç çağrılmamış bir oyuncu. Ferdi ise Hollanda milli takımının bütün altyaş kategorilerinde maça çıkmış ve hala oynayan 2 ay önce U19da oynadığı mevkii cm olmasına rağmen 2 gol atmış bir oyuncu. Ajax'ın radarında olan bir futbolcu. Yaptığın tek şey kötü örneklerden yola çıkmak. Ayrıca bu olayın yabancı kuralıyla ne alakası var onu da hiç anlamadım. Ferdi zaten yabancı.

Çevrimiçi Necmi

Sessiz sedasız bitirilmeli bu iş. İnşallah bir sorun çıkmaz ve elimizden kaçırmayız.

daha büyük bir resim koysaydın daha sessiz olabilirdi. :alala:
dalgamı geçtin şimdi sana kadar düşmüş bir olayı nasıl sessizce halledecekler :evillol:
babası tv lere röportaj veriyor piyasayı kızıştırıyor. sen sessizlikten bahsediyorsun :bandit:

Çevrimdışı 38life

daha büyük bir resim koysaydın daha sessiz olabilirdi. :alala:
dalgamı geçtin şimdi sana kadar düşmüş bir olayı nasıl sessizce halledecekler :evillol:
babası tv lere röportaj veriyor piyasayı kızıştırıyor. sen sessizlikten bahsediyorsun :bandit:

Sessiz bitirmekten kastım hızlıca bitirmek. Piyasasının kızışmasına izin vermemek. Hem belki "sessiz sedasız" bitirilmiş de olabilir. Temennim o.

Çevrimiçi Necmi

dün tedirgin bakıyordu bugün yerine alışmış...
yok o değilde hala stadın önüne amplemi koymadılar kimse Beşiktaşın stadı olduğunu anlamayacak :evillol:

Çevrimdışı Orhan

BJK TV de Hulusi baba var adam 90'ı geçmiş. Baba Hakkıların kalemi. Diyor ki bu büyüğümüz , kimse yanlış anlamasın , ben 1940lardan beri camianın içindeyim , Fikret Ormanın yaptığını kimse yapmadı bu kulübe.. 90 yaşındaki birisi de menfaat için bunları söylüyor diyen varsa ona da eyvallah
Ülke de iyiye iyi demek genelde menfaatçilik,yalakalık olarak karsılık buluyor insanlar maaşa bağlandığını falan düşünüyor.Yanlıs anlaşılmasın sosyal medya platformlarındaki yorumlara dayanarak böyle konusuyorum. Ben Seba dönemini hatırlamıyorum ama bu yönetim gördüğüm en radikal kararları cesurca almıstır.Başkanın konusmaları da vizyonunun bu ülke içi basarıyla sınırlı olmadıgını gösteriyor zaten.Keşke YD bu kadar takmadan gelebilseydi.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Birkaç yerde okudum,  zaten geçen yıldan teklif vardı.
Gider artık bu yıl. Ne Zaman'a kadar II. planda kalıcak adam.
Mutlaka ögrendıklerını bir yerde uygulamak isticektir.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi nasılsın? Bu hafta Gaziantepspor maçından sonra transfer başlığı açılacak mı?  :D
bilmem takıma bağlı bu  :D

Çevrimdışı mylife1903

Mitrovic'i peşinen linç eden bir zihniyetten zaten bu bakış açısını beklerim ben. Oğuzhan Aydoğan ile Ferdi'yi karşılaştırıyorsan sana anlatacak çok birşeyim yok. Oğuzhan Aydoğan 20 yaşına gelmiş ve hayatında hiç "1. lig" maçına çıkmamış bir oyuncu. Ferdi ise henüz 17 yaşında Eredivisie'de bu sezon 27 maça çıkmış bir oyuncu. Oğuzhan Aydoğan Almanya milli altyaş takımlarında en son 2013te maça çıkmış ondan sonra 4 senedir birdaha hiç çağrılmamış bir oyuncu. Ferdi ise Hollanda milli takımının bütün altyaş kategorilerinde maça çıkmış ve hala oynayan 2 ay önce U19da oynadığı mevkii cm olmasına rağmen 2 gol atmış bir oyuncu. Ajax'ın radarında olan bir futbolcu. Yaptığın tek şey kötü örneklerden yola çıkmak. Ayrıca bu olayın yabancı kuralıyla ne alakası var onu da hiç anlamadım. Ferdi zaten yabancı.
Genc oyuncu kendini belli eder, mesela azicik goze carpanlar hemen konusulur irfan, cengiz, yusuf gibi.
Dikkat edilmesi gereken bu dongunun degismedigidir, her sezon bazi genc oyuncular cikis yapar, konusulur fakat cok azi buyuk takimda kendini gosterir.

Genc oyuncu alip besiktasa koyup fayda saglayacaksak bu oyuncu zaten takip edilen, birseyler basarmis oyuncudur. Sifo mehmeti biz aldigimizda adam ikinci ligi sallamisti, gelir gelmez agirligini koydu, sergen cikmadam once sergenin gelecegini biliyorduk, insanlar antremanlara gidip sergeni izliyordu.

Sifo gibi altligleri sallayanlar oldu sergen gibi altyapiyi da sallayanlar oldu batuhan gibi muhammed gibi ama cok cok azi ligde fark koydu.
Ben genc oyuncuya ekonomik oldugu icin sicak bakiyorum mesela atinc hangi yil ilk kez oynadi ve atincin oynadigi ilk mactan sonraki transferlerimize bakalim ve sonuclari irdeleyelim, atinc oynasa daha mi kotu olurdu?

Zor bir konu

Çevrimdışı MUSTAFA_

Böyle hesapmı olur geçen seneye niye ortalıyorsun çıkan takımlar belli önünde şl yi hak etmiş
22 takım var 5-6 tanede ön eleme oynayacak takım var bunların sadece 2 tanesi turlasa dördüncü torbaya
ineriz. 3 üncü torbada olma ihtimalimiz 0 yazıylada sıfır. mucize olurda liverpool seville napoli gibi takımlar
turu geçemezse ve onları eleyecek takımda bizim üstümüzde bir takım olmazsa belki olur.
bu bence bizim avrupa şampiyonasına katılmamızı yaratan mucizeden bile daha büyük bir mucize olur
ispanyol italyan ve ingiliz takımlarının elenmesi :D
Ben Necmi abinin dedikleri hakkında şunu paylaşayım. Konu kapansın  :)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı taner37

Yasaklı sonu 1903 olan sitede yorumlarda Fikret orman a laf edenleri görüyorum 😂 Fikret orman başarısızmış uğur boral eneramo falan diyorlar. Bunlar kimin adamı? Demirörenci mı adalıcı mı.?
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Ülke de iyiye iyi demek genelde menfaatçilik,yalakalık olarak karsılık buluyor insanlar maaşa bağlandığını falan düşünüyor.Yanlıs anlaşılmasın sosyal medya platformlarındaki yorumlara dayanarak böyle konusuyorum. Ben Seba dönemini hatırlamıyorum ama bu yönetim gördüğüm en radikal kararları cesurca almıstır.Başkanın konusmaları da vizyonunun bu ülke içi basarıyla sınırlı olmadıgını gösteriyor zaten.Keşke YD bu kadar takmadan gelebilseydi.
Vizyon deme gozunu seviim, deme su kelimeyi

Çevrimdışı Kalyoncu

yok o değilde hala stadın önüne amplemi koymadılar kimse Beşiktaşın stadı olduğunu anlamayacak :evillol:
Güldürdün Necmi abi. :) İnsan özlüyor stad başlığını.

Çevrimdışı mylife1903

Yasaklı sonu 1903 olan sitede yorumlarda Fikret orman a laf edenleri görüyorum 😂 Fikret orman başarısızmış uğur boral eneramo falan diyorlar. Bunlar kimin adamı? Demirörenci mı adalıcı mı.?
Yok yok o @Serhat Akkaya nin ekibi

Çevrimdışı taner37

Mete Kalkavan'ın yönettiği son 5 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetimiz var. Tek galibiyet Trabzonspor'a karşı 2-1'lik skorla.
Hani o BJK liydi
Bakıyorum BJK li dedikleri Fırat ve Mete de galibiyet alamıyoruz. Algı yaratmak güzel iş
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimiçi sozkul

abubakar 2.5 + 5 m euro civarına bitebilir gibi görünüyor, önümüzdeki sene kamp yiyeceğini de düşünürsek bence Abu kalsın, hatta bu kadrodan Karijmayı Çine satalım gerisi kalabilir macera aramaya gerek yok @mylife1903 ve @tangaz abiler.

2.5 yıllık ücreti mi? Adamla 3.3 sözleşme imzalanmıştı bonservisinin alınması durumunda gelecek yıllar için, indirim mi yapıyor?

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Yine 10 NUMARA bir yorum . Tebrikler  :claps:  :claps: :claps:

Etiketler: