ŞL gelirlerini dikkate almadım abi , kötümser senaryo çizmeye çalıştım. 30mio$ naklen yayından gelmiyor mudur
neyse , onu da sen kompanse ettin diğerleriyle , 700milyon olmasın 500 milyon olsun gelir, mis gibi işte
. 1,5 milyara 500 milyon , niye battık bittik öldük diye yaygara kopuyor anlamıyorum. Nakit akımını rahatlatsa yeterli yönetim. O Yalçın Karadeniz 2,5 milyara dayandırmaya çalışıo borcu , çünkü yandık bittik borç o seviyedir bu gelir seviyesinde bir takım için.
zaten orda akıl oyunu yapma sebebi buydu. hiç kimseye borç gelirin 2,5 katıyken
batma edebiyatı yapamazsın yemezler bunu derdi panik yaratmaktı. Nedir bu Beşiktaşlı geçinen
hainlerden çektiğimiz. stad yapılırkende bizi ha bere şikayet ettiler. sizlerin bildiği tarihi eser olayı
bizim eserimiz birde bilmedikleriniz var. aslında bunu yönetim açıklamalıydı. hep üstünü örttüler
her şey yolunda göstermeye çalıştılar. bunların yaptıkları bilinse karadenizle birlikte kaç kişinin daha
ipini bizzat taraftar çekerdi. çalışan firmaları bile sabote etmeye çalıştılar. yıkım ruhsatı alınmadan
yıkım yapıldı diye ortaya çıkanlar inşaat ruhsatı alınmadı diye ortaya çıkanlar hep bu (
Hakaret Yasak)₅.
içerden bilgi sızmasa hiç kimse yıkım ruhsatı alınmadan yıkım yapıldı ditemezdi. yada ruhsatsız
yapmaya çalıştığımızı yada inşaat yüksek yapıldı diye anıtlara şikayeti kim yaptı sanki anıtlar bilmiyordu
yüksek olduğunu ama şikayet gelince görmezden gelemiyorsun. neyse artık izinler alındıda
yükseklik farkıda onaylandı rahat konuşuyoruz. Hep inşaat boyunca içerden şikayet oldu.
nelerle uğraşıldı. Ne badireler atlatıldı bunları bilmeyenler şimdi bu adam ne iş yapıyor yönetimde
diye sallıyor ama bilmiyor o salladığı adamlar zamanında Beşiktaşı ipten aldı.
Bu yönetime çok saygım var. inşaat boyunca fetö bize saldırdı düşünün fetöden kellesi gidenler kimler
bu adamlar o dönem erkti. İçimizdeki hainlerde bunlarla işbirliği yapıp Beşiktaşı satıyorlardı.
ne badireler atlattı yönetim ne ince manevralar yaptı.