Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9131959 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Koa_lAA

q7 nin bu seneki performansı ve takımı sahiplenmesi durumundan çok memnunum açıkcası... ama şu maddi durum göz önüne alındığında para ederken satılması taraftarıyım..

yerine töre ve genç bir oyuncu ile devam edilmeli(ileride satılma potansiyeli olan yıldız adayı bir kardeş olması lazım)... parlatıp satmak lazım onu da...

Çevrimdışı mylife1903

17.5 m euro Karijma + Adriano diyorlar ama ben adriaonun satılmasını istemiyorum  :bandit:
Benim bildigim besiktas karijma ve adriyanoyu 15 milyon yuroya satar sonra antalyaspordan sakiba 5.5 gollandali lense 8.5 milyon yuro verip 1 milyon kar eder

Çevrimdışı atakan eraslan

Genel olarak , bir yıllık gelirin civarında borcun var ise sıkıntı yoktur. Yürürsün , bizim o seviyelere inmemiz lazım demek istediğim o idi yani. Şu an 3,5 - 4 aralığında. Kur farkı , finansman gideri şu bu , bunları da iyi idareciler yönetmesini bilir. Önemli olan o yöneticileri iş başına getirmek. Yoksa dünyanın en borçlu ülkesi Amerika, en borçlu kulübü MUnited , Real , Barça. Gelir/Borç oranı önemli.

Çevrimdışı abdusta

q7 nin bu seneki performansı ve takımı sahiplenmesi durumundan çok memnunum açıkcası... ama şu maddi durum göz önüne alındığında para ederken satılması taraftarıyım..

yerine töre ve genç bir oyuncu ile devam edilmeli(ileride satılma potansiyeli olan yıldız adayı bir kardeş olması lazım)... parlatıp satmak lazım onu da...

:claps: :claps: :claps:

saygılar

Çevrimdışı 38life

Umarım Ferdi Kadıoğlu transfer haberi gerçektir.

Çevrimdışı panic13

Ben borç az demiyorum , ama yönetilebilir seviyede diye düşünüyorum. Batık değiliz. Gelirleri düşük ve çok kabaca ve kur efektini dikkate alarak belirtiyorum dikkat edersen , yoksa 30 mio $ 100 mio TL den fazla ediyor. Benim aklıma gelmeyen başka gelir kalemleri de var ve ben stadyum gelirinin de 30 mio $ ın üstünde olacağından kesinlikle eminim. Daha devreye tam girmedi stadyum gelirleri. Giderleri de yazayım tamamen ve çoook kabaca atmasyondan, operasyonel giderler olarak :)

Fitbolcü maaş yükü 40 mio Euro --> 160 mio TL
Personel Maaşları ve diğer idari giderler(elektrik su internet doğalgaz , takımın seyahati oteli uçağı ıvırı zıvırı) 30 mio $ --> 100 mio TL , ki bence bu kadar değildir

Toplam 260 mio TL gidere karşılık 360 mio TL gelir.

Tam bakkal hesabına göre senede 100 mio TL save etsek , adam gibi yönetilerekten 10 yıl içinde borç can sıkıcı olan seviyelerden aşağıya inmiş olur. Bonservisler ve imza paraları gibi saçmalıkların , futbolcu maaş yüklerinin insan gibi seviyelerde tutulduğunu farzediyorum. Biraz şeyini çıkardım mı diye bakıyorum , bence değil yauw :)

Hallederiiiiiiiiiizzzz :)

Önümüzdeki yıl şampiyon olamazsak veya kötü yönetilirsek borç bir anda USD 50 milyon artabilir. Beşiktaş ve STSL kulüplerinin neredeyse tamamı teknik olarak batık durumdadır. Sadece borç yönetimi yapmaktayız. 170 milyon faiz gideri inanılmaz yüksek bir  tutardır. Belli ki borç yönetiminde ciddi hatalar yapılmış diyeceğim ama haksızlık yapmak istemiyorum. Zaten bu yıla kadar neredeyse tüm gelirler temlik altındaydı bir önceki yönetim sağolsun. Bildiğim kadarı ile şu an Fulya Plaza dışında temlik altında bir gelir gözükmüyor. Bu yıldan sonra borcun artık düşmesi lazım. Düşmezse o zaman belli ki bu yönetim de YD moduna geçmiş demektir.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Benim bildigim besiktas karijma ve adriyanoyu 15 milyon yuroya satar sonra antalyaspordan sakiba 5.5 gollandali lense 8.5 milyon yuro verip 1 milyon kar eder
yok yahu onlar kim töre oynar, sol bek caner yedeği de bombacı tosic olur.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Önümüzdeki yıl şampiyon olamazsak veya kötü yönetilirsek borç bir anda USD 50 milyon artabilir. Beşiktaş ve STSL kulüplerinin neredeyse tamamı teknik olarak batık durumdadır. Sadece borç yönetimi yapmaktayız. 170 milyon faiz gideri inanılmaz yüksek bir  tutardır. Belli ki borç yönetiminde ciddi hatalar yapılmış diyeceğim ama haksızlık yapmak istemiyorum. Zaten bu yıla kadar neredeyse tüm gelirler temlik altındaydı bir önceki yönetim sağolsun. Bildiğim kadarı ile şu an Fulya Plaza dışında temlik altında bir gelir gözükmüyor. Bu yıldan sonra borcun artık düşmesi lazım. Düşmezse o zaman belli ki bu yönetim de YD moduna geçmiş demektir.
Bu senede değil önümüzdeki sene sonundaki (2018-2019 sonundaki) duruma bakmak lazım, çünkü localar önümüzdeki sene tekrar satışa çıkacak o zaman borcun ne kadar azaldığını daha iyi gözlemleyebiliriz..
Korku akıl katilidir.

İki sene içinde borç kafayı aşşağı vermemiş olursa sorun vardır orada hemfikiriz. Şu anda batık değiliz , onda ısrarlıyım. Fikret Orman ilk başkan olduğu esnada batıktık. Batıklık hareket edememektir. Şu an hareket edebiliyoruz hem de kimse cebinden para enjeksiyonu yapmadığı halde.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tarihte Bugün :busted_cop:

Sergen Atti Şampiyonluk Geldi :halay: :halay:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2017, 11:54:42
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
17.5 m euro Karijma + Adriano diyorlar ama ben adriaonun satılmasını istemiyorum  :bandit:
Caner gibi genç sol bekin varken adriano bu yaşta bonservis veriliyorsa hemen verilsin.
Caner çok daha fazla ofansif biraz da defans yönünü çalıştırırsa hoca sakatlanmazsa seneye Caner sezonu olur.
mylife bunu da sikrinşat yapabilirsin.....
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Caner gibi genç sol bekin varken adriano bu yaşta bonservis veriliyorsa hemen verilsin.
Caner çok daha fazla ofansif biraz da defans yönünü çalıştırırsa hoca sakatlanmazsa seneye Caner sezonu olur.
Abi sol bekte kupa maçlarında oynayan çocuğu çok beğenmiştim, ben olsam koyarım takıma Caner'in yedeği olarak. Onu oynatma bunu oynatma napıcak bu altyapıdaki çocuklar. gidip elin saçma adamlarına gelişecek diye para vereceğimize cebimizde kalsın.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

1999-2000 sezonundan bu yana ilk defa bir lig sezonunda Beşiktaş'ta 3 oyuncu 11 ve üzeri gol atabildi.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

adrianonun hayranıyım bonservisin ne kadar olduğuna bağlı olarak değişir, Caner'in hücumu iyi olabilir ama adriano komple bir bek abi.

Çevrimiçi levitate

Abi sol bekte kupa maçlarında oynayan çocuğu çok beğenmiştim, ben olsam koyarım takıma Caner'in yedeği olarak. Onu oynatma bunu oynatma napıcak bu altyapıdaki çocuklar. gidip elin saçma adamlarına gelişecek diye para vereceğimize cebimizde kalsın.

Fatih Aksoy'u diyorsun galiba abi
bipbipbupbup

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2017, 12:01:35
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
adrianonun hayranıyım bonservisin ne kadar olduğuna bağlı olarak değişir, Caner'in hücumu iyi olabilir ama adriano komple bir bek abi.
adriano bildiğin alan savunması yapıyor ve sol tarafla beraber göbekte ileri çıkanların olduğu taraf dahil büyük bir bölgeyi kesiyor.
tecrübe oyun bilgisi çok iyi ama işte yaşı var ve iyi para verilecekse gönderilsin.
Caner olmasa adrianoyu satana çok ağır konuşurdu herkes...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ayrıca şu da var bu yönetim gittiğinde ne olacak geleceğe dair? Nasıl bir borç azaltma planlaması yapıldı yapılıyor? bunların cevapları da önemli, ben stat yaptım 3 tane şampiyonluk getirdim borç da kur farkından arttı diye kimse sıyrılamaz işin içinden. Efektik ve güçlü adımlar istemek bu taraftarın hakkı. Her gelen enkaz aldım muhabbetimi yapacak? Kişilerden bağımsız olarak somut adımlar atılması gerekiyor. Panic'in dediği gibi bir iki sezon üst üste şampiyon olamazsak herşey tepetaklak olur GS gibi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ayrıca menajerlere ödenen paralarda da her sene artış yaşanmış bu da transfer stratejimizin neye bağlı döndüğünün bir göstergesi aslında.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Ayrıca menajerlere ödenen paralarda da her sene artış yaşanmış bu da transfer stratejimizin neye bağlı döndüğünün bir göstergesi aslında.

onda bence birazda ffp etkili oldu muhtemelen kiralık oyuncu transferlerinde bir formül şeedilmiş gibi duruyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

onda bence birazda ffp etkili oldu muhtemelen kiralık oyuncu transferlerinde bir formül şeedilmiş gibi duruyor
Abi ne formülü ya kiralık adama kiralama ücreti 3-4 milyon euro verdik. hiç vermezsin menajere para verirsin anlarım ama öyle bir şey de yok.
Korku akıl katilidir.

Ayrıca şu da var bu yönetim gittiğinde ne olacak geleceğe dair? Nasıl bir borç azaltma planlaması yapıldı yapılıyor? bunların cevapları da önemli, ben stat yaptım 3 tane şampiyonluk getirdim borç da kur farkından arttı diye kimse sıyrılamaz işin içinden. Efektik ve güçlü adımlar istemek bu taraftarın hakkı. Her gelen enkaz aldım muhabbetimi yapacak? Kişilerden bağımsız olarak somut adımlar atılması gerekiyor. Panic'in dediği gibi bir iki sezon üst üste şampiyon olamazsak herşey tepetaklak olur GS gibi.

Ben 3 tane şampiyonluk getirdim ve de stad yaptım , borcu da $ bazında aldığım seviyelerde tuttum derse ben hakkımı helal ederim kim yönetiyorsa :) Daha fazlasını beklemek bonustur benim için ve de ben de bekliyorum. Ama yapamadı diye de arkasından atıp tutmam. Bir iki sezon üst üste şampiyon olamazsak da bir şey olmaz, öneli olan mali disiplin olduktan sonra. Yönetim harcamalarını ŞL gelirlerine ve şampiyonluk gelirlerine göre ayarlamıyor çünkü. Onları yok farzederek hareket ediyor. Tepe taklak olursak şampiyon olamadık diye, o da bunları olamadın diye küsen taraftar yüzünden olur. En büyük gelir kalemi taraftar çünkü. GS gibi olmak için GS gibi taraftarın olacak , iki kötü gün gördüler , ne tribün kaldı ne teknik direktör ne başkan. Bu da Beşiktaş yani , kötü oldukça daha çok sarılan bir taraftar yapısı var. Korkacaksan eğer Beşiktaş taraftarından , o da sürekli şampiyon oluyorsa kork :) O zaman para harcamayı kesebilir Beşiktaş taraftarı zira :)

Çevrimdışı Mahmut

Sedattan bahsediyorsun sanırım ama o çocuk kanat oyuncusu diye biliyorum.
Altyapıda en azından ilk 18'e girme potansiyeli olan kanatlar M.Enes, Sedat ve defans Fatih var.
Bu 3ü de hazırlık maçlarında izlediğime göre Aras'tan iyiydiler, ama bekte nasıl oynarlar bilemem Sedatla Enes.
Ayrıca şenol hocaya göre bu 3ü dortmund'tan aldığımız oğuzhandan iyiler, oguzhan 1 maç oynadı zannedersem kupa ve hazırlık maçlarında.
O yüzden katılıyorum yurtdışından gençlere yatırımı abartmamak lazım ne de olsa yabancı sınırı da kalktı, hem onlar altyapıdan yetişmiş de sayılmıyorlar.
Şimdi de ferdi kadıoplu falan konuşuluyor mesela adam gelecek burada u21'de oynayacak ya da kiraya gidecek falan, buralarnın düzeni yetiştirmeye uygun değil. En iyisi altyapıya oyuncu almamak bence gurbetten, belki bir tık kötü oyuncular olur bizim altyapıdan gelenler ama yine de hem safi türk hem de beleş olur.
Emin değilim ama okuduğum bir haberde dortmunddan gelen oguzhanın 10 kat falan fazla maaş aldıgını okudum sedattan,enesten falan. Bu da altyapıdaki oyuncuları olumsuz etkiler bence.

Çevrimdışı tangaz

Abi ne formülü ya kiralık adama kiralama ücreti 3-4 milyon euro verdik. hiç vermezsin menajere para verirsin anlarım ama öyle bir şey de yok.

belli olmaz o işler oyuncu maaşıdır şudur budur bir sürü parametre var o ffp işlerinde bazı ödemeler dolaylı yoldan olmuş olabilir yada kira üzreti 3 istenir bu ffpye takılıyordur 2 ödenir ama aradaki fark menacer üzerinden döner vbvb
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı El Nino

"Ligden düşmesi kesinleşen Gaziantepspor, pazar günü yenildiği takdirde Beşiktaş'ı şampiyon yapacağı maça 23 yaşındaki 3. kalecisi Erten Ersu ile çıkacak."

Bu haberi yapanların şu mübarek günlerde iki yakası bir araya gelmesin. Bu ne rezilliktir böyle. Bela okuyacağım ya neyse.

Çevrimiçi Necmi

Gunaydin, azicik daha forumu hareketlendirelim
Dun baya bi eksin oldu, sayfalarca yazi yazildi. Gecen senenin transfer basligini okuyom uye olaraktan bir ben birde 10-20 misafir

Varan2 isimli calismam
canerin bek özelliği konusunda gram fikrim değişmediki.
kimse napoli maçında yaptırdığı penaltıyı konuşmuyor o sahneleri sıkça göreceğiz.
unutmayın sırtında fener koruma kalkanı yok artık.
şlde 3 maç iki sarı kartla oynuyordu.
Onu adrianodan sonra gömülecek oyuncu olarak liste başına koyuyorum.

Etiketler: