Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9132953 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

abi dün 3 tüp bali şeettim tamam haklısın biraz fazla kaçırmış olabilirim  :iblush:

onu bunu bırakında biz hani bi dünya para kazanıyorduk hani borçlar eriyecekti paso yükseliyor geçen sene 1,4 küsürmüş şimdi 1,7 küsür olmuş bizim çağrı burda 3 yıla şöle olur 5 yıla böle olur die yazıyordu burda dün tvittırda gördüm kendisini 1 olsa iyiymiş de aslında en iyisi 0,5 mişde zira gelir oymuşta falan yazmış. bizi forumdayken kandırıyormuydu bizim çağrı asarlı? forumda başka tvittırda başka mı konuşuyor  :D
Abi kandirilmis olabilir, aslen soylemek istedigi ise
Tulumbada su an su yok, su doldurmak lazim, nasil yapacaz ya devir daim pompasi koyup ayni suyu cevirecez ya da bi varlik fonu olusturup futbolculari, tesisleri falan oraya yoneltip ordan suyu pompalsmaya devam edecez

Yapilmisi var herkes memnun

Çevrimdışı Ensar

osmanlı maçına gidemeyecek olan varsa biletine talibim :D mısırdan geliyorum insallah bilet bulurum , işi felan çıkan olursa haberiniz olsun :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

Aboubakar kalır ve de Ba ile kiralık 1 sene daha anlaşılırsa ileri uç büyük ölçüde çözülmüş olur..

stopere de mangala koy transferi kapat işte baksana borç ha bire büyüyor. hani bizim gelirler hep dövizdi çok etkilenmezdik  vbvb
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

stopere de mangala koy transferi kapat işte baksana borç ha bire büyüyor. hani bizim gelirler hep dövizdi çok etkilenmezdik  vbvb
Abi belgrad ormanina falan gidilir anca mangala hala betonlamadilarsa
Bizim seviyenin bir tik ustu o adam, arpasi da cok, zor transfer

Çevrimdışı mylife1903

Iki sefer gitmis. Mecbir edit
Hem mangala falan hedef saptirtma sozlesme kasada duruyor, zank diye cikartacaz zankayi yakinda
[ Son Düzenleme: 25 Mayıs 2017, 10:01:54 mylife1903 ]

Çevrimdışı mellfred

Günaydın , antep maçında şampiyonluğu ilan edersek 34.hafta maçlarını hafta içine alacakmış federasyon
Saçmalık ! Aylat öncesinden bilet aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

aynen abi zor transfer mangala, bombacı da olsa bizim bombacı tosic marcelo bombalayıp dursunlar  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

arpası 3 3.5 m euro civarı olur, bizi aşar bence de.

Çevrimdışı mylife1903

aynen abi zor transfer mangala, bombacı da olsa bizim bombacı tosic marcelo bombalayıp dursunlar  :D
Bombalasin tabi en azindan bizim bombacimiz bunlar gidip elin bombacina bir suru para vermeye ne gerek var, sonuc ayni olacak o bombalar patlayacak.
Aleksizi gonderdik bir suru para harcadik mitrovic kadar forma giyemez miydi aleksiz. Takimini ilk10a soktu adam isponyada

Çevrimdışı mylife1903

arpası 3 3.5 m euro civarı olur, bizi aşar bence de.
Gomez arpasi o yuh

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2017, 10:06:37
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gomez arpasi o yuh
aynen borcumuz çok, lig şampiyonluğu ve borç azaltsak yeterli.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2017, 10:09:44
antepe şampiyonluk maçına gidecekmiş nasip değilmiş şehit olmuş Allah rahmet etsin :by2:
https://twitter.com/Forumkartal/status/867517580898164736
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş, Anderson Talisca'nın sözleşmesindeki 1 yıllık opsiyon hakkının kullanıldığını TFF'ye bildirdi.

Siyah beyazlılar, sezon başında Benfica'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Brezilyalı oyuncu ile 1+1 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Takımdan ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu olan Talisca için geçtiğimiz günlerde Başkan Fikret Orman, Talisca'nın 1 yıl daha Beşiktaş'ta kalacağının müjdesini vermişti.

TFF'nin sitesinde Anderson Talisca'nın sözleşmesinin bitiş tarihi 31.05.2018 olarak güncellendi.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

abubakar 2.5 + 5 m euro civarına bitebilir gibi görünüyor, önümüzdeki sene kamp yiyeceğini de düşünürsek bence Abu kalsın, hatta bu kadrodan Karijmayı Çine satalım gerisi kalabilir macera aramaya gerek yok @mylife1903 ve @tangaz abiler.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aboubakar kalır ve de Ba ile kiralık 1 sene daha anlaşılırsa ileri uç büyük ölçüde çözülmüş olur..
Cenk, Abou arkalarında da Bedava bir Ba gayet iyi olur bence.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

aynen borcumuz çok, lig şampiyonluğu ve borç azaltsak yeterli.
Borç azalmaz ama burada devamlı dile getirilen bir şey vardı onun da yanlış olduğu zamanla ortaya çıktı stat yapılınca borç azalacak aksine stat için alınan kredilerden vs lerden dolayı borç tavan yaptı, sadece gelirlerimiz arttı finansal olarak borcun azalmasına bi katkısı olmadığı gibi negatif yönde de artmasına sebep oldu. Sırf stadın maliyetinin 500 milyon TL ye ulaştığı söyleniyor. Başkanında geleceğe yönelik borcun azalmasına dair bir planı yok görünüyor şu aşamada. Bizim odaklanmamız gereken nokta maksimum oranda lig şampiyonluğuna ulaşmak, fayda sağlamayan adamların sözleşmelerinden kurtulmak vs vs ve mümkün olduğunca 1-2 tane alt yapı oyuncusuna yönelmek..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

beyler bizim borç nie ha bire büyüyor hani biz kar açıklamıştık? kar açıkladığın bir yıl borç düşmez mi yada en kötü aynı kalmaz mı bu quantum fiziği problemini çözebilecek bir babayiğit arıyorum. babayiğit adayı önerim @panic13  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı İhsan

Gunaydin ihsan abi
Ustune alinmayacaksan bir iki imha yapariz @ihsan abi

@mylife1903 yazdıklarını keyfle okurum. sen devam et  :tabe:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Serhat Akkaya

beyler bizim borç nie ha bire büyüyor hani biz kar açıklamıştık? kar açıkladığın bir yıl borç düşmez mi yada en kötü aynı kalmaz mı bu quantum fiziği problemini çözebilecek bir babayiğit arıyorum. babayiğit adayı önerim @panic13  :bandit:
Abi buyur bu arkadaş durumu özetlemiş biraz, fikir vermesi açısından okumak iyi olur..

https://twitter.com/kakbas/status/866230212165607424

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Abi buyur bu arkadaş durumu özetlemiş biraz, fikir vermesi açısından okumak iyi olur..

https://twitter.com/kakbas/status/866230212165607424

serhat bunu anca akşama okurum ben burdan açamam şöle bi sikrinşat yapsanda bir şeyetsek forumcana masaya uzatsak mevzuyu  :icool:

Çevrimdışı İhsan

@ihsan abi bak sen yazmisin yahu
Bu sene de kadro bozulmasin yazarken beni desteklemeni bekliyorum transfer sezonunda

Rahmetli cenk koray gibi kutu actirmayalim bu sene eldeki ile yetinmeyi bilelim diyorum

Varan3 isimli surrealist calismam

Benim Transfer anlayışım:

Şampiyon Takım hiçbir zaman bozulmamalı.
Gidecek oyuncular yedeklerden olmalı.
Mesela bu sene Tolga gidebilir. Daha iyisini bulduk ve bundan eminiz.
Beck gidebilir, daha iyisini bulduk ve eminiz. Rodolfo Ömer aynı şekilde.
Mesela Babel, Q7 gidemez. Önce daha iyilerini bulmalıyız.
Adriano mümkünse gitmesen, burada Caner ile bir iyi alternatifimiz var.

Bu sene yaptığımızı tekrar yapmamalıyız (Şampiyon takımdan 10 oyuncu gitti, 14 oyuncu geldi) Sosa, Gomez kilit oyunculardı. Çok şey kaybedebilirdik.

Gelecek sezon için üç transfer lazım: sol stoper, Pivot forvet, Töreyle beraber bir kanat daha. Beklenmedik ayrılık olursa onun yerine bir futbolcu daha...

@mylife1903 merak etme arkandayım  :bandit:
[ Son Düzenleme: 25 Mayıs 2017, 10:47:12 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 25 Mayıs 2017, 10:39:53
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Serhat Akkaya

serhat bunu anca akşama okurum ben burdan açamam şöle bi sikrinşat yapsanda bir şeyetsek forumcana masaya uzatsak mevzuyu  :icool:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Etiketler: