Abi sol bekte kupa maçlarında oynayan çocuğu çok beğenmiştim, ben olsam koyarım takıma Caner'in yedeği olarak. Onu oynatma bunu oynatma napıcak bu altyapıdaki çocuklar. gidip elin saçma adamlarına gelişecek diye para vereceğimize cebimizde kalsın.
Sedattan bahsediyorsun sanırım ama o çocuk kanat oyuncusu diye biliyorum.
Altyapıda en azından ilk 18'e girme potansiyeli olan kanatlar M.Enes, Sedat ve defans Fatih var.
Bu 3ü de hazırlık maçlarında izlediğime göre Aras'tan iyiydiler, ama bekte nasıl oynarlar bilemem Sedatla Enes.
Ayrıca şenol hocaya göre bu 3ü dortmund'tan aldığımız oğuzhandan iyiler, oguzhan 1 maç oynadı zannedersem kupa ve hazırlık maçlarında.
O yüzden katılıyorum yurtdışından gençlere yatırımı abartmamak lazım ne de olsa yabancı sınırı da kalktı, hem onlar altyapıdan yetişmiş de sayılmıyorlar.
Şimdi de ferdi kadıoplu falan konuşuluyor mesela adam gelecek burada u21'de oynayacak ya da kiraya gidecek falan, buralarnın düzeni yetiştirmeye uygun değil. En iyisi altyapıya oyuncu almamak bence gurbetten, belki bir tık kötü oyuncular olur bizim altyapıdan gelenler ama yine de hem safi türk hem de beleş olur.
Emin değilim ama okuduğum bir haberde dortmunddan gelen oguzhanın 10 kat falan fazla maaş aldıgını okudum sedattan,enesten falan. Bu da altyapıdaki oyuncuları olumsuz etkiler bence.