Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9135065 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Gaziantep ,ev sahibi takıma köşede bir yerde 3000 tane koltuk ayırmış

saygılar

çok ayırmışlar :D

Çevrimdışı atakan eraslan

Çevrimdışı kyiv

Gaziantep ,ev sahibi takıma köşede bir yerde 3000 tane koltuk ayırmış

saygılar

Yıllar yıllar önce sene Metin Ali Feyyaz Kadıköyde Fenerbahçe maçıyla şampiyonluk turu atmıştık. Fenerbahçeliler 1 kale arkasında 1000 kişi var ya da yoktu. Onun gibi birşey olmuş. Düşünün kendi sahanda azınlıksın. Allah göstermesin...

Çevrimdışı mellfred

Şampiyonluk sonrası ifşa var desene  :evillol: Bakar meselesini de ifşa et  :evillol: O konuda gönlüm çok rahat bir ben bir de Necmi abi sene başından beri adamı savundu  :evillol:
Ben de bir iki kez kabilesi hakkında olumsuz bildirim de bulunmuştum

Yıllar yıllar önce sene Metin Ali Feyyaz Kadıköyde Fenerbahçe maçıyla şampiyonluk turu atmıştık. Fenerbahçeliler 1 kale arkasında 1000 kişi var ya da yoktu. Onun gibi birşey olmuş. Düşünün kendi sahanda azınlıksın. Allah göstermesin...

O zamanlar Kadıköyü biz de kullanıyorduk galiba İnönü kapalımıydı bakımdamıydı neydi , ev sahipliği bakımından şettim

Çevrimdışı Librarius

Israrla görmezden geliyorum ama bu kadar ucuz olmayın. @MURAT @mylife1903 @Mehmet Ali C. Varsa bir sıkıntınız bana direkt yazın. İçinizde ne kaldı bilmiyorum mastürbasyonunuzu gidin başka yerde yapın. Ben yaparsam ağızda metalik tat bırakırım. @Librarius Anladın? Dolaylı yollardan göndermeler, kelimelerle oynayıp aklınca alay etmeler. Yaşınızın adamı olun biraz.

Sabah uyandim ve forumu geriden okuyarak geliyorum. Mylife1903 yine her zamanki muzirligiyla buraya bir keyif ve hareket katmis bugun. Keyifli keyifli postlari okurken Atalay kardesimizin agzimiza bosalma arzusunda oldugunu gosteren postuna rast geldim. Bu kardesimiz ilim erbabi kabilinden veya kontejanindan birseyler karaliyor ki uzun zamandir yazdiklarini es geciyorum. Simdi bu kardesimize bir cift lafim olacak.

1. Ilim erbabi kendisine yonelen elestirileri olgunlukla karsilar, galeyena gelip agza bosalma tehdidinde bulunmaz. Edep ilim ebabina mundemictir (Turkce yetersiz oldugu icin mundemici kullandim). Kisacasi edepli olmak iyidir.

2. Su yazdiklarinla aslinda bizim sana yonelttigimiz elestirileri fazlasiyla hakettigini gostermis oldun. Sana yoneltilen elestirilere, hadi sarkastik elestirilere diyelim (Turkce yetersiz oldugu icin sarkastik kavramini kullandim), cevabin olsaydi sanirim boyle agza bosalma falan istegi hasil olmazdi sende.

3. Bak mesela backup ve transition kavramlarini Turkce'de karsiliklari yok diye kullandim demistin en son. Daha fazla rencide olmayasin diye bunun ustune gitmedim. Semantik olarak bu kavramlarla Turkce'de ki muadilleri arasinda bir fark yok. Bunu 10 yildir Amerika'da yasayan ve akademik hayatin icinde olan biri olarak belirteyim. Turkce senin zannettiginden cok daha zengin bir dil.  Eger Turkce'de karsiligi olmayan kavramlar var diyorsan haklisin ama bu senin transition ve backup kavramlarin degil. Mesela Bourdie'nun Habitus kavrami, Foucault'un govermentality kavrami, Berger'in anomy kavrami vb.  bunlari cevirmekte zorlanabilir insan ki son zamanlarda gayet basarili Turkce karsiliklari turetilmis durumda.   

4. Zamaninda memlekette Hasan Bulent Kahraman, Ayse Kadioglu, Fuat Keyman gibi tipler senin gibi israrla metalik bir dil kullanyordu. Gerci adamlarin bunu yapacak entelektuel birikimleri vardi ama kendilerine yoneltilen elestirileri, "agziniza bosalirim ha" tehditine sarilmak yerine, makul bulmus daha anlasilir bir yazi dilini benimsemislerdi.

Son olarak: "Edebi olmayanin guvenilir ilmi yoktur."
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mayıs 2017, 16:39:12
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Dün 3 tane 1.kategori parası yükledim passoya ailecek gidecektik çoluk çocuk falan fiyat yükselttiklerini görünce vazgeçtim.
İlk iş yüklediğim parayla sevdiklerime yeni sezon forması almak fırsatçılar kazanacağına klüp kazansın.
Şimdi passo sayfasına baktım 3. kategoride bile büyük boşluklar var.İnsanları saf sanıyorlar sonra da soğutuyorlar böyle. :akuma:
bitiyor alacaksan hızlı davran tek tük kaldı pahalı yerlerde...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı abdusta

Hangisi , ukraynanın serbestlik hakkı aldığı mı schengen konusu mu?

http://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-38247226

Konu şu
Ukranya-Türkiye arasında vize yok,hatta yakın bir zamanda anlaşma yapıldı cipli kimlikler yuruluge girince
onlarla dahi seyahat yapılacak,ancak Türkiye şu sıralar giriş çıkışlarını kontrol etmek amacıyla pasaport kullanımını zorunlu hale getirdi
zira giriş/çıkış mührü vuruyor.(yakın geçmişte mühür vurulmuyordu)

Avrupaya vizesiz seyahat olayına gelince bu paketin içinde Türkiyede vardı ancak geri kabul anlaşması şartları tamamlanmadıgından
(nedenleri siyasi haberlerde okursunuz burada bu konuya girmeyelim)anlaşmada imzalanmadığından Türk vatandaşları henüz vizesiz seyahat edemiyor
Bu ay sonu nihai olarak bu konu Cumhurbaşkanının nato zirvesi toplantısında Brükselde görüşülecek.

saygılar

Çevrimdışı kyiv

O zamanlar Kadıköyü biz de kullanıyorduk galiba İnönü kapalımıydı bakımdamıydı neydi , ev sahipliği bakımından şettim

11 mayıs 1991...Fenerbahçe ev sahibi 2-0 yendik. Stadda kale arkasına sıkışmış abartısız 1 avuç Fenerbahçeli. Tribün aleminin en büyük rezilliklerindendir.

Çevrimdışı Librarius

beyler uzatmayın konuyu sorun ikili tartışmalarla çözülmez kimsede kimsenin istediğine göre
yazı yazmaz. beğenmediğiniz yazıları pas geçersiniz olur biter.

Necmi abi bu kardesimizin agzimiza bosalma istegine bir cevabiniz olacak mi? Gayet sogukkanli ve normal karsilamis gibisiniz?

Çevrimiçi murat

Necmi abi bu kardesimizin agzimiza bosalma istegine bir cevabiniz olacak mi? Gayet sogukkanli ve normal karsilamis gibisiniz?
Ben gerekli cevabı verirdim bu genc arkadasada efendilik bende kalsın.birebir bana yazıldığı veya icinde gectigim için işlem yapmıyorum.

11 mayıs 1991...Fenerbahçe ev sahibi 2-0 yendik. Stadda kale arkasına sıkışmış abartısız 1 avuç Fenerbahçeli. Tribün aleminin en büyük rezilliklerindendir.

Eyvallah

Çevrimdışı Librarius

beyaz futboldan bir söz aklıma geldi :lol:
''benim fikrim beni ilgilendirmez''

Tam Beyaz futbolun tanimi olmus. Esasinda memleketi anlatan bir soz.  :D

Konu şu
Ukranya-Türkiye arasında vize yok,hatta yakın bir zamanda anlaşma yapıldı cipli kimlikler yuruluge girince
onlarla dahi seyahat yapılacak,ancak Türkiye şu sıralar giriş çıkışlarını kontrol etmek amacıyla pasaport kullanımını zorunlu hale getirdi
zira giriş/çıkış mührü vuruyor.(yakın geçmişte mühür vurulmuyordu)

Avrupaya vizesiz seyahat olayına gelince bu paketin içinde Türkiyede vardı ancak geri kabul anlaşması şartları tamamlanmadıgından
(nedenleri siyasi haberlerde okursunuz burada bu konuya girmeyelim)anlaşmada imzalanmadığından Türk vatandaşları henüz vizesiz seyahat edemiyor
Bu ay sonu nihai olarak bu konu Cumhurbaşkanının nato zirvesi toplantısında Brükselde görüşülecek.

saygılar

Buna da eyvallah :)

Stad'ın önüne kartal koymuşlar :)

Çevrimdışı atalay

Mastürbasyon kelimesinden kendince fantezi yaratmak, kişisel problemin. Fakat yaptığın şeyin adı mastürbasyon. 'Metalik tat' diye ifade edip, Beşiktaş forumunda benim yazı yazma ve kelimeleri kullanma biçimim için 1000'den fazla harf kullanarak yazı kaleme alan sensin. Özellikle bazı yabancı kelimeleri kullanmamın süslü olabileceğini düşünerek... Fakat bunu yaparken yazdığın kelimelerin yüzde doksanının Arapça, Farsça, Fransızca, İtalyanca, İngilizce hatta Ladino ve Castillano İspanyolcasından geldiğini bilmeyerek. @Librarius Eleştir, sorun yok. Fakat öyle sinsice dolambaçlı yazıp, aklınca alay etmeye çalışmak da yok. Onlarca kez kelimelerim ile oynayarak bunu yapmışsın. Ve hiç yüzün kızarmadan halen laf yetiştirebiliyorsun. Akademik kariyerini bilmiyorum. Tıpkı senin de benim ne üzerine çalıştığımı ve araştırdığı bilmediğin gibi. Etimoloji konusunda naçizane merakım var. Bir kelime yerine başka birini kullanıyorsam şayet, bunu ekstra başka anlamlar ve geniş karşılıklar taşıdığı için yapıyorum. Ayrıca bir kez daha yazıyorum. Futbol literatüründe transition ifadesinin Türkçe karşılığı 'oyun geçişi' değil. Bilginiz olmadığı konularda fikriniz de olmasın.

Sabah uyandim ve forumu geriden okuyarak geliyorum. Mylife1903 yine her zamanki muzirligiyla buraya bir keyif ve hareket katmis bugun. Keyifli keyifli postlari okurken Atalay kardesimizin agzimiza bosalma arzusunda oldugunu gosteren postuna rast geldim. Bu kardesimiz ilim erbabi kabilinden veya kontejanindan birseyler karaliyor ki uzun zamandir yazdiklarini es geciyorum. Simdi bu kardesimize bir cift lafim olacak.

1. Ilim erbabi kendisine yonelen elestirileri olgunlukla karsilar, galeyena gelip agza bosalma tehdidinde bulunmaz. Edep ilim ebabina mundemictir (Turkce yetersiz oldugu icin mundemici kullandim). Kisacasi edepli olmak iyidir.

2. Su yazdiklarinla aslinda bizim sana yonelttigimiz elestirileri fazlasiyla hakettigini gostermis oldun. Sana yoneltilen elestirilere, hadi sarkastik elestirilere diyelim (Turkce yetersiz oldugu icin sarkastik kavramini kullandim), cevabin olsaydi sanirim boyle agza bosalma falan istegi hasil olmazdi sende.

3. Bak mesela backup ve transition kavramlarini Turkce'de karsiliklari yok diye kullandim demistin en son. Daha fazla rencide olmayasin diye bunun ustune gitmedim. Semantik olarak bu kavramlarla Turkce'de ki muadilleri arasinda bir fark yok. Bunu 10 yildir Amerika'da yasayan ve akademik hayatin icinde olan biri olarak belirteyim. Turkce senin zannettiginden cok daha zengin bir dil.  Eger Turkce'de karsiligi olmayan kavramlar var diyorsan haklisin ama bu senin transition ve backup kavramlarin degil. Mesela Bourdie'nun Habitus kavrami, Foucault'un govermentality kavrami, Berger'in anomy kavrami vb.  bunlari cevirmekte zorlanabilir insan ki son zamanlarda gayet basarili Turkce karsiliklari turetilmis durumda.   

4. Zamaninda memlekette Hasan Bulent Kahraman, Ayse Kadioglu, Fuat Keyman gibi tipler senin gibi israrla metalik bir dil kullanyordu. Gerci adamlarin bunu yapacak entelektuel birikimleri vardi ama kendilerine yoneltilen elestirileri, "agziniza bosalirim ha" tehditine sarilmak yerine, makul bulmus daha anlasilir bir yazi dilini benimsemislerdi.

Son olarak: "Edebi olmayanin guvenilir ilmi yoktur."

Şu verdiğin bilgilere köküne kadar eyvallah :)

Sakin olalım dostlar naçizane rica olaraktan

Stad'ın önüne kartal koymuşlar :)

Başkanın 400 bin Euro bütçe ile heykel yaptıracağız dediği bu heykel mi  :alala:

Çevrimiçi Necmi

yok merakla gelişmeleri takip ediyorum söz hakkı doğdu :D

Çevrimdışı Librarius

Bence hiç sakıncası yok meyve veren ağaç taşlanır. Reklamın iyisi kötüsü olmaz
gündemde olmak gündemde kalmak kötü değil yeterki biz onların dolduruşuna gelmeyelim
şu anda sosyal medyayı Beşiktaş taraftarı götürüyor tüm yayıncıları onlar besliyor. Onlara
yönlenip hit arttırmak için bu tip haberlerde yapmaları normal nasıl aspor dünden beri
kendini yalanlıyor şenol hoca haberini yapan onlar şimdi tersinide konuşan onlar.
Kesin bir gerçekte var Beşiktaş camiasından çekiniyorlar. yaramaz çocuk gibiler önce
yapacağını yap sonra ceza almamak için şirin görünmeye çalış :D
Boşverin bizden bahsetsinler onların bizim hakkımızda yapacağı her yayın bize taraftar olarak
döner sürekli tv çevresinde oynayan küçük çocukları düşünün onların beyninin köşesine
sürekli Beşiktaş yazıyorlar bahsettikçe bunların hepsi bize zamanla taraftar olarak geri dönecek.
Popüler olanın peşinden yürümek insanın doğasında vardır.

Dun gece yalanspor'da bir program tekrarina rastladim. Serkan Korkmaz denen eleman gulerek "Besiktas'lilar her yerde cok etkili, ozellikle TRT ve yayinci kurulusta" deyiverdi. Besiktas'lilar bunlari iyice bunaltmis anlasilan.  :D

Başkanın 400 bin Euro bütçe ile heykel yaptıracağız dediği bu heykel mi  :alala:

Değildir herhalde 400 bin € luk heykel gibi durmuyor :D

Çevrimiçi Necmi

sanmam kulüp amerikan kartalını yapmaz heykel olarak bizim amerikan kartalıyla
işimiz yok aslında

Değildir herhalde 400 bin € luk heykel gibi durmuyor :D

4bin Euro falan olmalı bu , 400bine apartman dikiliyor :)

Çevrimdışı Librarius

Aksam doping kontrolune geleceklermis, abuya bakacaklarmis

Saka maka gecen sene ki ahlaksiz doping baskini Aziz Yildirim'in operasyonuydu. Cok buyuk bir (Hakaret Yasak)₅ ve yapanlarin yanina kar kaldi malesef. Istifa ettiler gibi gorunduler ama yine gorev basindalar.

Çevrimiçi murat

sanmam kulüp amerikan kartalını yapmaz heykel olarak bizim amerikan kartalıyla
işimiz yok aslında
Ama en güzelide amerikan kartalı.

Etiketler: