Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9134376 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Değildir herhalde 400 bin € luk heykel gibi durmuyor :D
bunun benzerini hemde granitten yapılmış şile yolunda bin liraya satıyorlardı :D

Çevrimdışı Koa_lAA

nezaman foruma girsem- ki uzaktan takip daha mantıklı- hep bi tartışma, hep bi ego savaşları falan...

la banane sizin kavganızdan.. yormayın daa bizi.. tartışma konusu da beşiktaş veya spor değil.. kimin nere boşalacağı.. gidin özelden tartışın çok istiyosanız.. insanı soğutmayın şu yerden...

süslü kelimeler falan kullanamadım kusura bakmayın..

Çevrimiçi Necmi

Ama en güzelide amerikan kartalı.
aslında amerikan kartalı siyah değil :D kahverengi
başka bir kartal var oda balıkçı kartal alacalı ama siyah beyaz bulursam resmini koyarım

Çevrimdışı Koa_lAA

aslında amerikan kartalı siyah değil :D kahverengi
başka bir kartal var oda balıkçı kartal alacalı ama siyah beyaz bulursam resmini koyarım

bende buna takılıyorum..kara kartal ın baş kısmıda siyah olması lazım değilmi... bu heykel benfica nın kartalı değilmi?

heralde siyah beyaz renkleri olsun diye yapılıyor böyle ama bana tuaf gelmekte..

Çevrimdışı atakan eraslan

bunun benzerini hemde granitten yapılmış şile yolunda bin liraya satıyorlardı :D

Zaten başkan anıtlar kurulundan onay bekliyoruz dedi boğaz tarafında konacağı için, sanatçısı da seçildi dedi , 400k Euro dedi. Bunlar bir hafta on gün önce söylendi , beklentimiz büyük yani hacmen de sanatsal kalite olarak da :) bunu belki Kartal yuvasının içine falan mı şeedecekler acep

Çevrimdışı Librarius

renklileri konuşur konuşur program biterken birazda Beşiktaş konuşalım derler sonra aaa
program bitmiş artık haftaya kaldı derlerdi. Ben Beşiktaşın adı geçmeden program yapıldığını bilirim
şimdi programlarda sadece Beşiktaş konuşuluyor arada bir ayıp olmasın diye renklilere takılıyorlar.
Bunlar önemli şeyler yönetime kızılıyor ama işin basın ayağınıda çok iyi götürüyorlar. Basını
kullanmayıda iyi biliyorlar. Mesela basın bir şeyi ağzına doluyor çöküyor üstüne 3 gün onu konuşuyor
Beşiktaşdan tık yok sonra çıkıyor başkan yada bir yönetici hadi leynnn diyor konu kapanıyor.
bunu ilk andada yapabilirler aslında ama işlerine geliyor Beşiktaş konuşulsun. Mesela tahminim son
hoca olayında ses etmediler bir süre şampiyonluk haftası basın hoca ve yönetimle uğraştı. Takımı
baskıdan uzaklaştırdılar. aslında bunu hafta sonuna kadar yaparlardıda taraftar fazla mırın kırın etmeye başlamışdı.
Kısa kestiler. Pazar antepi yeneriz pazar akşamı ve pazartesi şampiyonluk konuşulur salıdan itibaren takımın yarısını satar basın :D

Simdiden baslamislar satmaya. Internet sitelerinde ki basliklara bakinca "FB sunu aliyor, GS bunu aliyor" haberlerinin yanina "Besiktas'a sok, Besiktas'in yildizi yuvadan ucuyor, Talisca'dan sok haber" basliklarini ekliyorlar.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi Necmi

bu kartal olacaktı sanırım en sevdiğim kartal türü bu

Çevrimdışı Berat

Konya,Ankara,İkitelli ve Lyon'dan sonra Gaziantep'i de dolduruyoruz.

Çevrimdışı Librarius

Ismail er mi ne birisi vardi habire kolpa haber yapardi, bizim taraftar adama kufur ederdi, cok cok eskiden forzada baya bi mucadelesini vermistim birakin adam haber yapsin, kolpa olsun besiktas haberi cikiyor hurriyette, diye dinletememistim sonralari hurriyet gazetesinin besiktas habersiz ciktigi gunler oldu tabi. Dusunun bu oyle bir pacavradir ki fbnin antreman macina yildiz vermeye kadar gider bu isin sonu zamanin fotomaci yapardi oyle haberler. Lisede falandik galiba bu fotomac fotospor yeni cikiyordi, yuh arkadas antremanda 3 gol atan oyuncuya 4 yildiz falan cakiyorlardi.

Reis sen Forza'yi niye birakmistin? Yoksa onlar mi seni terketti?  :D

Çevrimdışı Librarius

bunu taraftar yapmalı her ortamda bunlara pislik muamelesi yapacaksın
taraftar aşırı reaksiyon gösterdiğinde kulüpde tavır alır el mecbur. ama tek başına
kulüp tavır alamaz. Taraftar bunlar pislik muamelesi yapar alay eder kafa bulursa emin ol
artık tv lerde bunları çıkartmaya cesaret edemez. nihayetinde adamlar reyting peşinde
bütün iş taraftarda bitiyor Beşiktaşın etkili gücü taraftarıdır. Beşiktaşın yararınada zararınada ciddi etki eder.
Artık bu gücü Beşiktaş menfaatleri için kullanmanın zamanıdır.

GS'li Kerem denen insanimsi sosyal medyadan Besiktaslilara kufur etmisti. Daha sonra bu elemani yayina cikarttiklari icin yayinci kurulusa buyuk bir taarruz olmustu. Sanirim artik pek programlara cikamiyor. Besiktas taraftarinin sosyal medyadaki etkinligi oldukca ust seviyede.

Çevrimiçi Necmi

GS'li Kerem denen insanimsi sosyal medyadan Besiktaslilara kufur etmisti. Daha sonra bu elemani yayina cikarttiklari icin yayinci kurulusa buyuk bir taarruz olmustu. Sanirim artik pek programlara cikamiyor. Besiktas taraftarinin sosyal medyadaki etkinligi oldukca ust seviyede.
ondan sonra bir daha görmedim ben bir süre soğuttuktan sonra çıkarırlar
işte o zaman daha sert tepki koymak gerekirki bir daha biri buna cesaret edemesin

Çevrimdışı atakan eraslan

Bu olayı hiç bilmiyorum ben  :akuma: , Kerem kim yaw Beşiktaş taraftarına küfür edecek? Vay nomıssız

Çevrimdışı Berat

Instagram aracılığıyla pisliğini yapmaya devam ediyor.(bireysel)

Çevrimdışı Librarius

Yok ya niye olay çıksın oda kabul ediyor zaten @Necmi abi kendisiyle barisik bir insan :biggrinking:

Yillar once Antalya'da rus bir isadami yemekten sonra bir garsona 10 bin dolar bahsis birakmis ve o ayrildiktan sonra butun garsonlar masa sandalye birbirine girmisti. Simdi bizim mactan sonra Gaziantep yonetiminin hasilat uzerine tekme tokat kavga etmelerini bekliyorum.  :D

Çevrimiçi Necmi

Balık kartalı bunu seneye kullanırız ts ile yarışırken

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bu kartal olacaktı sanırım en sevdiğim kartal türü bu
Yanlis anlamayin ama Amerikan Kartalıni tek gecerim en sempatik en yakiskli en sevecen kartal tipi o..

Bizim kartalımız aslinda anadolu kartali olarak tabir edilen Simsiyah kartal simsiyah derken ufak tefek beyazlar var arada kircilli gibi duruyor ama butun bayrak heykel ve gorsel şovlarda hep Amerikan kartalini kullaniyoruz taraftar olarak :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi gokhans

valla konuyla alakasız olcak ama uzun yıllar forzadaydım. yd yüzünden avrupadan men yediğimiz zaman , forza içindeki yd destekçisi gruba(içinde tribünün önde gelenleri dahil) sizin yüzünüzden. Son kongrede yd murat aksuya karşı yd ye el kaldıran her hain hesap versin dediğim için süresiz ban yemiştm. Aklıma geldi paylaşayım dedim :) buarada gerçek kara kartal benim profil resmimdeki oluyor ;)
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı cursedofdragon

Yanlis anlamayin ama Amerikan Kartalıni tek gecerim en sempatik en yakiskli en sevecen kartal tipi o..

Bizim kartalımız aslinda anadolu kartali olarak tabir edilen Simsiyah kartal simsiyah derken ufak tefek beyazlar var arada kircilli gibi duruyor ama butun bayrak heykel ve gorsel şovlarda hep Amerikan kartalini kullaniyoruz taraftar olarak :tabe:

Aynen  :ok: Amerikan kartalı candır  :bandit:

Çevrimdışı Librarius

Gecen sezon en cok kievden cekindigimi belirtmistim.fizikli ve disiplinli takımlar karsısında zorlanıyoruz.

Bizim yenilgimiz rakibin fiziginden ziyade Napolyon'un Ruslara kaybetmesine sebep olan faktorler : General kis, general buz ve general kar. Bizi boyle havalar mahvetti....  :D

Çevrimdışı mylife1903

Reis sen Forza'yi niye birakmistin? Yoksa onlar mi seni terketti?  :D
2002ler falandi galiba baya bi mesai harcamistik forzada, transfer teklifleri aliyorduk felan sonra bazilari lucescuyu gommeye basladi hincal uluc onderliginde boyle bir giris oldu. Daha sonra lazio maciydi galiba burada da ara ara dokundururum anlayana gider, lazio atakta biz laylayalalay gibi bi baslikta baya bir kanli canli girismeler icinde bulundum bu gelismeydi zurnanin zort dedigi sonuc bolumunde ise bugunun populer tabiriyle masturbasyon kelimesi odakli son iletimi yazmistim yanlis hatirlamiyorsam, optik baskanin menfaat bekleme temali suslemeleriylen beraber, gurup icinde bulunan bazi yeni yetmelerin korsan urun satarak menfaat saglamalarindan, loca yikiminda yanimiza alinan balyoz temali giydirmeler ile suslu besiktas semti disinda bulunan hayatinda semte stada gitmemis insanlarin van carsi ulan burasi demesine gicik olmam ve diger carsi olusumlarinin uzerinde fazla kontrol olmamasi sebebiyle falan filan

Fbnin actigi adam adam pankartina gerekli cevabin verilemesi de son damla olmustu gibi hatirliyorum ama cok zaman gecti uzerinden.

Çevrimdışı mylife1903

Stad'ın önüne kartal koymuşlar :)

Sasi bu kartal be, bu ney yaa
Yahu kucuktum fbye koyup sampiyon oldugumuz bir mac sonrasi babam anneme zorla kanaryaya binen kartal cizdirip komsuya verdirmisti lan o kartal daha bi guzeldi yaaa bu ne

Çevrimdışı mylife1903

Sabah uyandim ve forumu geriden okuyarak geliyorum. Mylife1903 yine her zamanki muzirligiyla buraya bir keyif ve hareket katmis bugun. Keyifli keyifli postlari okurken Atalay kardesimizin agzimiza bosalma arzusunda oldugunu gosteren postuna rast geldim. Bu kardesimiz ilim erbabi kabilinden veya kontejanindan birseyler karaliyor ki uzun zamandir yazdiklarini es geciyorum. Simdi bu kardesimize bir cift lafim olacak.

1. Ilim erbabi kendisine yonelen elestirileri olgunlukla karsilar, galeyena gelip agza bosalma tehdidinde bulunmaz. Edep ilim ebabina mundemictir (Turkce yetersiz oldugu icin mundemici kullandim). Kisacasi edepli olmak iyidir.

2. Su yazdiklarinla aslinda bizim sana yonelttigimiz elestirileri fazlasiyla hakettigini gostermis oldun. Sana yoneltilen elestirilere, hadi sarkastik elestirilere diyelim (Turkce yetersiz oldugu icin sarkastik kavramini kullandim), cevabin olsaydi sanirim boyle agza bosalma falan istegi hasil olmazdi sende.

3. Bak mesela backup ve transition kavramlarini Turkce'de karsiliklari yok diye kullandim demistin en son. Daha fazla rencide olmayasin diye bunun ustune gitmedim. Semantik olarak bu kavramlarla Turkce'de ki muadilleri arasinda bir fark yok. Bunu 10 yildir Amerika'da yasayan ve akademik hayatin icinde olan biri olarak belirteyim. Turkce senin zannettiginden cok daha zengin bir dil.  Eger Turkce'de karsiligi olmayan kavramlar var diyorsan haklisin ama bu senin transition ve backup kavramlarin degil. Mesela Bourdie'nun Habitus kavrami, Foucault'un govermentality kavrami, Berger'in anomy kavrami vb.  bunlari cevirmekte zorlanabilir insan ki son zamanlarda gayet basarili Turkce karsiliklari turetilmis durumda.   

4. Zamaninda memlekette Hasan Bulent Kahraman, Ayse Kadioglu, Fuat Keyman gibi tipler senin gibi israrla metalik bir dil kullanyordu. Gerci adamlarin bunu yapacak entelektuel birikimleri vardi ama kendilerine yoneltilen elestirileri, "agziniza bosalirim ha" tehditine sarilmak yerine, makul bulmus daha anlasilir bir yazi dilini benimsemislerdi.

Son olarak: "Edebi olmayanin guvenilir ilmi yoktur."
Ben anlamadim, gufur mu ediyon gardasim, avukat misin ne bijim yazi bu

Agiza bosalma demedim arabayi bosa al az itecem dedim

Çevrimdışı cursedofdragon

Biletler tükenmiş diyorlar antepspor maçı için doğru mu (samet) arkadaşlar :D  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Biletler tükenmiş diyorlar antepspor maçı için doğru mu (samet) arkadaşlar :D  :evillol:
Iyi para basti herifler insallah gevseklik olmaz, benim bildigim besiktas bi kabizlik yapar bu mac

Çevrimiçi Necmi

Sasi bu kartal be, bu ney yaa
Yahu kucuktum fbye koyup sampiyon oldugumuz bir mac sonrasi babam anneme zorla kanaryaya binen kartal cizdirip komsuya verdirmisti lan o kartal daha bi guzeldi yaaa bu ne

köyiçinde 100. yıl heykelimiz daha güzel onu getirsinler bari yada biz bir gece yarısı takas yapalım

Etiketler: