Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9155157 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Savaş

Olcay? İçerde misin koçum?

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Bu arada Q7 dün o gereksiz hareketler dışında iyi bir maç çıkardı. Paslı falan oynadı gevelemeden çabuk ortalar yaptı. Sık sık göbeğe geldi. Belli ki tembihlenmiş. Ama yine de ikinci yarı cikmaliydi o ayrı.
Standart oyununu oynadi iste
Ortalarin 1/3 isabetli tirivella isabetsiz sutlar 3-4 tane sert faul. Hep ayni
Yeni bisi ogrenmis ama topun altina girdi kaleye vururken, bi robano mudur nedir onu yapmadi onu da yapsa 4x4 quaresma olacakti.

Ayin 23u yaklastikca sutlar isabetli olmaya basladi, once kaleyi tutturmalar falan sonra direkten dondu, haftaya kesin atar dongusu geldi. 23 mayisa dogru gol atar sonraki gol 23 eylul. Dua edin de eylul maci derbiye falan denk gelsin

Çevrimiçi Necmi

Bir hatırlatma!!

Quaresma o kadar iyi oynadıki,
fiziki zorlaması sonucunda
onu tutmaya çalışan 2 Bursalı oyuncu helak olup sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı

Saygılar
oziye kızıp topu tribünlere dikiyor sonra bursalı oyuncunun sırtına tabanını koyuyor.
o haraketin karşılığı hem kırmızıdır hemde o yaptığı Beşiktaşa ihanettir ben kolay kolay bir
oyuncu için bunu demem ama bundan sonra bir saniye bile bu takımın formasını giymeyi haketmiyor.
evet ozi o pası çok lakayt bir şekilde attı bu doğru ama takım hücumdayken senin böyle bir lüksün olamaz
resmen tiksindim haraketinden. Belki ilk defa maç içinde bir Beşiktaş oyuncusuna küfrettim.
Ama artık ben onu Beşiktaşın oyuncusu olarak görmüyorum.
Benim maçı sabote eden hainlerle hiç işim olmaz daha öncede söyledim ne yaparsa yapsın sahada
bir oyuncu Beşiktaşa ihanet içinde olmuyorsa sesimi çıkartmam. İhanet eden bir oyuncuyuda asla
affetmem dün kendini attırmak için elinden geleni yaptı. 3 net kırmızısı vardı Bülo onu sahada tutmak için
büyük çaba gösterdi. Dün gece onun yüzünden şampiyonluğu bırakabilirdik.

Çevrimdışı benyv-

oziye kızıp topu tribünlere dikiyor sonra bursalı oyuncunun sırtına tabanını koyuyor.
o haraketin karşılığı hem kırmızıdır hemde o yaptığı Beşiktaşa ihanettir ben kolay kolay bir
oyuncu için bunu demem ama bundan sonra bir saniye bile bu takımın formasını giymeyi haketmiyor.
evet ozi o pası çok lakayt bir şekilde attı bu doğru ama takım hücumdayken senin böyle bir lüksün olamaz
resmen tiksindim haraketinden. Belki ilk defa maç içinde bir Beşiktaş oyuncusuna küfrettim.
Benim maçı sabote eden hainlerle hiç işim olmaz daha öncede söyledim ne yaparsa yapsın sahada
bir oyuncu Beşiktaşa ihanet içinde olmuyorsa sesimi çıkartmam. İhanet eden bir oyuncuyuda asla
affetmem dün kendini attırmak için elinden geleni yaptı. 3 net kırmızısı vardı Bülo onu sahada tutmak için

Aynen öyle bundan sonra isterse 3 haftada 10 gol atsın, seneye en fazla yedekte oturur umarım. Daha fazlasını hiçbirimiz hoca da dahil kabul etmek istemez.

Çevrimdışı Karabay

Kasımpaşa yi yenersek
Başakcity Trabzon da berabere kalsa

Puan farkı 3 olur..

Son iki maç ikili averaj yüzünden yetmiyor Antep maçını kazanmak.. ah şu ikili averaj..

Kasımpaşayi yener Başakşehir de trabzonspor da kaybederse inşallah Antep maçında iş biter
4 oluyor fark

Çevrimiçi Necmi

Neciple birlikte şu takımda en sevdiğim futbolcu Tolgay. Çok farklı bir oyuncu. Kendisine olan inancım hiç bitmemişti. Umarım seneye daha çok süre alır.
çok büyük hatalar yapıyor ama driplingle çıkan tek oyuncumuz
takıma büyük hücum gücü katıyor.  biraz daha az dripling ve doğru zamanda pas vermeyi
öğrenirse tamamdır top kayıplarını azaltır. Dripligngle çıkarken kaptırdığı toplar
çok tehlikeli oluyor. Buna bir çare üretmesi lazım yada o driplingle çıkarken arkasını birinin
kapatması şart.

Çevrimdışı taner37

4 oluyor fark
Aynen yanlış hesap yaptık

Trabzonspor Başakşehir ile en kötü berabere kalsa biz Kasımpaşa yi yenersek antep maçında bitiririz işi.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Aynen yanlış hesap yaptık

Trabzonspor Başakşehir ile en kötü berabere kalsa biz Kasımpaşa yi yenersek antep maçında bitiririz işi.
el şeyiyle şey etmeyin takımınıza güvenin. önümüzde 3 maç var alıp şampiyon olacağız.
Biz şampiyon olmak için başağın trabzonda puan kaybetmesine ihtiyacımız yok.
şampiyon oluncada bu kendi emeğimizle olacak kimsenin yardımıyla değil. Çıkacaksın 3 maçıda alacaksın
bunu yapabilirmiyiz elbette yaparız. o zaman neyi konuşuyoruz.
şampiyon olmamız için tsnin çelme takması gerekir algısı yaratmayın bence takım bilsin çıkacak 3 maçı alacak
ve şampiyon olacak.

Çevrimdışı atakan eraslan

Şenol hoca da idare ediyor , 3 maç kaldı diye. benim için lig bitti gerçi ama hocanın öyle düşünme lüksü yok elbette fiili olarak ligi bitirene kadar idare edecek.. sonrasına bakılır , şampiyonluk herşeyden önemli , burada bu kadar q7 preslemesini da şu manada biraz frenlemek lazım diye düşünüyorum , iç saha maçlarında sakın ha ıslık mıslık olmasın top buna geldiğinde takım çok kırılgan hala bence..

Çevrimdışı taner37

el şeyiyle şey etmeyin takımınıza güvenin. önümüzde 3 maç var alıp şampiyon olacağız.
Biz şampiyon olmak için başağın trabzonda puan kaybetmesine ihtiyacımız yok.
şampiyon oluncada bu kendi emeğimizle olacak kimsenin yardımıyla değil. Çıkacaksın 3 maçıda alacaksın
bunu yapabilirmiyiz elbette yaparız. o zaman neyi konuşuyoruz.
şampiyon olmamız için tsnin çelme takması gerekir algısı yaratmayın bence takım bilsin çıkacak 3 maçı alacak
ve şampiyon olacak.
Zaten 3 maç kaldı başak in puan kaybetme ihtimali olan tek maç o kaybederse bizde 2 maçı alınca iş bitiyor. Son haftaya şampiyon da girsek Osmanlı maçını kazanmak için sahaya çıkmak isterim ben sadece olması muhtemel bir ihtimali söyledim
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaşım koydukça hopluyor Bursa :D
sadece bursamı hopluyor :alala:
dün geceden beri hoplamayan kalmadı :D

Çevrimiçi Necmi

Şenol hoca da idare ediyor , 3 maç kaldı diye. benim için lig bitti gerçi ama hocanın öyle düşünme lüksü yok elbette fiili olarak ligi bitirene kadar idare edecek.. sonrasına bakılır , şampiyonluk herşeyden önemli , burada bu kadar q7 preslemesini da şu manada biraz frenlemek lazım diye düşünüyorum , iç saha maçlarında sakın ha ıslık mıslık olmasın top buna geldiğinde takım çok kırılgan hala bence..
tribünde ergenler yok merak etme tribünde oyuncumuz ıslıklanmaz.
geçen sene töre ıslıklanmadı tribünde hekes yutkundu kelimelerini yuttu.

Çevrimdışı Librarius

Yazmıcaktim ama dayanamadım. Adam yeni üye olmuş azarlar gibi konuşmanın mantigi var mı? Yani sana olumsuz veya yanlış gelen her lafa girip bu öyle değil böyle demen mı gerekiyor illa? Belki sana göre doğru olan aslında yanlış olansa? 3 maçta 16 gol yemiş takımı yenerken zorlandiysak tabiki de kasimpasa maçı ondan daha zor geçecektir kesin yendik oldu bitti aman başka ses çıkmasın gibi bi tavrın kimseye faydası yok.

http://www.besiktaslatransfer.com/futbol/quaresma-ve-adriano-cinlilere-satildi/

Belki adam burdan gördü yazdı buraya dünyadaki tek quaresma adriano satıldı haberini yapan turkuaz grubu mu?

Bende yazmayacaktim ama dayanamadim. 3 macta 16 gol yemis takim olayida artik baydi. O 3 macin toplamindan bile fazla kostular. Taraftar ortami, sertlikler falan filan. 2 gol attik ama yetmemis anlasilan. Ihtiyat iyidir ama sizinkisi ihtiyati gecmis korkakliga karismis. Bursayi eze eze yendik ama sana yaranamamis takim.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

takıma büyük hücum gücü katıyor.  biraz daha az dripling ve doğru zamanda pas vermeyi
öğrenirse tamamdır top kayıplarını azaltır. Dripligngle çıkarken kaptırdığı toplar
çok tehlikeli oluyor. Buna bir çare üretmesi lazım yada o driplingle çıkarken arkasını birinin
kapatması şart.

Ayni seyi dusunuyorum Tolgay hakkinda.

Orta alanda driplingle 2 rakibi birden oyundan dusurebilen (Talisca'da var ama fizik olarak yetersiz), ara pasi atarak oyunu en iyi okuyabilen oyuncumuz.  Oguzhan cok teknik, yetenekli ama ilerde arkasi donuk oynayamiyor. Rakip cok kolay bozuyor Oguzhan'i.

Suan elimizde oyun kurucu olarak oynayabilecek Tolgay ve Oguzhan var. Tolgay son haftalardaki performansiyla bu pozisyonun vazgecilmezi olur. Oguzhan bu fizikle devam ederse seneyede idare eder ondan sonra kaybolup gider.

Rakip Oguzhan'a yakinsa Oguzhan %60 top kaybi yada yerde kaliyor. %30'unde markajdan kurtulamayip geriye oynuyor (geriye oynadigi adam topu sisirmek zorunda kaliyor)  %10'unde faydali bir pas cikarabiliyor. Besiktas oyuncusu icin oynadigi pozisyonda fizik ve kondisyon olarak cok yetersiz. Cogu kisi guzel oynadigini dusunuyor ama ben oynadigi pozisyonda buyuk sorun yarattigini dusunuyorum.
Oguzhan'in en son ne zaman ara pasi cikardigini hatirlayan var mi ? Yada markajdan kurtulup onunu actigini ?

Bence seneye Tolgay-Oguzhan,  Tolgay-Atiba  bazen Oguzhan-Atiba ikilileri ile onlerine ayakta durabilen, ataklarin yonunu degistirebilen, Tolgay ile ortadan delip gecebilen bir 10 numara lazim.

Babel'den memnunum, iyi bir 10 numara ile ceza sahasi icine cok girecektir.  Quaresma yerinede Gokhan gelecek galiba, onun nasil olacagi soru isareti bende. Quaresma'yi elden cikartabilirsek Gokhan'a alternatif olarak, oraya suratli bir kanat oyuncusu alirsak iyi olur. 

Ben Talisca'ya karsiyim. Takim oyununa aykiri bir futbolcu. Cok bireysel. O da arkasi donukken etkisiz (Oguzhan gibi), aciklik bulursa iyi gidiyor ama ilk dusundugu sey kaleye saplamak oldugu icin akillica pas hicbir zaman cikmiyor ayagindan. Yani oyunu okuyamiyor. Ezbere direk kaleyi dusunuyor. Iyi frikik kullaniyor diye takimda tutmak hata. 

Edit: Sezon bittikten sonra yazilacak seyler ama yazmis bulundum. isterseniz silersiniz.
[ Son Düzenleme: 16 Mayıs 2017, 18:23:07 Serkan_KaNaDa ]

Çevrimdışı Gokhan-

O hareketin karşılığı kırmızı falan değil abi abartıyorsunuz, Beck'in Volkan Şen'e yaptığından hiç bir farkı yok.
Topa sert vurdu bacağı fazla kalktı o sırada rakipte buna yaklaştığı için ayağını çekemedi çekse bu sefer de dizi gelecekti, yani istemli bir hareket değil.
Vukuatlı geçmişine bakarak asıyorsunuz adamı, tamam benim de sevdiğim biri değil ama o pozisyona bakarak asıp kesmek yanlış.

Bahsettiğim pozisyon şu, herkes hatırlayacaktır hemen hemen benzer pozisyonlar.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı atakan eraslan

tribünde ergenler yok merak etme tribünde oyuncumuz ıslıklanmaz.
geçen sene töre ıslıklanmadı tribünde hekes yutkundu kelimelerini yuttu.

ben pek öyle düşünmüyorum abi, insanlar doldu q7 ye karşı, sabrediyor sadece. işler biraz sıkıntıya girerse maç içinde süreklilik halinde ıslık olmasa da anlık ağır tepkiler olabilir takım da etkilenebilir. hoca bunu oynatacağı çıkaracağı timingleri çok iyi ayarlamalı, artık frikiklerde topun başına geçince taliscanım yanına homurtular başlıyor stadda. o yüzden q7 konusunun tansiyonunun düşürülmesinde fayda var bence. sen kaç kez dedin ben de hak veriyorum o nedenle böyle söylüyorum, burası gibi mecralar tansiyonu belirleyen mecralar, az daha sabır diyorum ben

Çevrimdışı mylife1903

O hareketin karşılığı kırmızı falan değil abi abartıyorsunuz, Beck'in Volkan Şen'e yaptığından hiç bir farkı yok.
Topa sert vurdu bacağı fazla kalktı o sırada rakipte buna yaklaştığı için ayağını çekemedi çekse bu sefer de dizi gelecekti, yani istemli bir hareket değil.
Vukuatlı geçmişine bakarak asıyorsunuz adamı, tamam benim de sevdiğim biri değil ama o pozisyona bakarak asıp kesmek yanlış.

Kalk o koltuktan tekmesi beckin yaptigi. Quaresmaninkide ben koltuktayken oturmaya kalkma tekmesi

Sirta taban, dogan kiz cocuk, renklilerin hoplamasi, abunun son golunde kaleci harunun timsah yuruyusu hepsi sampiyonluk alameti

Bursandan gol haberi var mi, iki oldu mu iki

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Baska futbolcu yapsa haklisin ama hakemler bazen pozisyonlari futbolcuya gorede degerlendirebilir. Beck'in o pozisyonda art niyetli oldugunu ne rakip, ne hakem, ne de biz dusunuruz. Ama Quaresma icin ayni seyi soyleyemiyoruz. Ben sahsen istese ayagini o kadar yukari kalkmadan durdurabilecegini ve ayagini geri cekebilecegini dusunuyorum. Ama o topa vurduktan sonra ayaginin yol almasina izin verdi. Sonucunuda biliyordu. 

Quaresma'nin niyeti belli, kirmizi verse hakemden once Q7'e kizardim.

Çevrimiçi 38life

kapatması şart.
Bı ara her maçında kafadan 1 tane kaptırdığı topla yuzdeyuzluk gol pozisyonu veriyorduk ama düzeltti onu. Şimdi kaybetse de okadar kritik olmuyor. Bı de o driblinglere çıkmak için belli ölçüde bir risk almak gerekiyor başka yolu yok. Dediğin gibi arkasını kollayan biri olmalı dripling anlarında.

Çevrimdışı Gokhan-

Kalk o koltuktan tekmesi beckin yaptigi. Quaresmaninkide ben koltuktayken oturmaya kalkma tekmesi

Sirta taban, dogan kiz cocuk, renklilerin hoplamasi, abunun son golunde kaleci harunun timsah yuruyusu hepsi sampiyonluk alameti

Bursandan gol haberi var mi, iki oldu mu iki

O 2. gol sarısının yanında lacivert olanlara özeldi abi zaten, bizim ikinci golü attğımızı düşünerek Şampiyon Beşiktaş diye inletmişlerdi Bağdat Caddesini onları da sevindirmek lazım  :evillol:
Baska futbolcu yapsa haklisin ama hakemler bazen pozisyonlari futbolcuya gorede degerlendirebilir. Beck'in o pozisyonda art niyetli oldugunu ne rakip, ne hakem, ne de biz dusunuruz. Ama Quaresma icin ayni seyi soyleyemiyoruz. Ben sahsen istese ayagini o kadar yukari kalkmadan durdurabilecegini ve ayagini geri cekebilecegini dusunuyorum. Ama o topa vurduktan sonra ayaginin yol almasina izin verdi. Sonucunuda biliyordu. 

Quaresma'nin niyeti belli, kirmizi verse hakemden once Q7'e kizardim.

Futbolcuya göre değerlendirilebilir bu konu da haklı olabilirsiniz.
Ama Pozisyonun gelişimine, vuruş şekline ve sertliğine rakibinde geriye doğru gitmesine bakarsak temiz pozisyon bence sarısı olabilir ama öyle kabak gibi bi kırmızı değil bence.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimiçi Necmi

Ayni seyi dusunuyorum Tolgay hakkinda.

Orta alanda driplingle 2 rakibi birden oyundan dusurebilen (Talisca'da var ama fizik olarak yetersiz), ara pasi atarak oyunu en iyi okuyabilen oyuncumuz.  Oguzhan cok teknik, yetenekli ama ilerde arkasi donuk oynayamiyor. Rakip cok kolay bozuyor Oguzhan'i.

Suan elimizde oyun kurucu olarak oynayabilecek Tolgay ve Oguzhan var. Tolgay son haftalardaki performansiyla bu pozisyonun vazgecilmezi olur. Oguzhan bu fizikle devam ederse seneyede idare eder ondan sonra kaybolup gider.

Rakip Oguzhan'a yakinsa Oguzhan %60 top kaybi yada yerde kaliyor. %30'unde markajdan kurtulamayip geriye oynuyor (geriye oynadigi adam topu sisirmek zorunda kaliyor)  %10'unde faydali bir pas cikarabiliyor. Besiktas oyuncusu icin oynadigi pozisyonda fizik ve kondisyon olarak cok yetersiz. Cogu kisi guzel oynadigini dusunuyor ama ben oynadigi pozisyonda buyuk sorun yarattigini dusunuyorum.
Oguzhan'in en son ne zaman ara pasi cikardigini hatirlayan var mi ? Yada markajdan kurtulup onunu actigini ?

Bence seneye Tolgay-Oguzhan,  Tolgay-Atiba  bazen Oguzhan-Atiba ikilileri ile onlerine ayakta durabilen, ataklarin yonunu degistirebilen, Tolgay ile ortadan delip gecebilen bir 10 numara lazim.

Babel'den memnunum, iyi bir 10 numara ile ceza sahasi icine cok girecektir.  Quaresma yerinede Gokhan gelecek galiba, onun nasil olacagi soru isareti bende. Quaresma'yi elden cikartabilirsek Gokhan'a alternatif olarak, oraya suratli bir kanat oyuncusu alirsak iyi olur. 

Ben Talisca'ya karsiyim. Takim oyununa aykiri bir futbolcu. Cok bireysel. O da arkasi donukken etkisiz (Oguzhan gibi), aciklik bulursa iyi gidiyor ama ilk dusundugu sey kaleye saplamak oldugu icin akillica pas hicbir zaman cikmiyor ayagindan. Yani oyunu okuyamiyor. Ezbere direk kaleyi dusunuyor. Iyi frikik kullaniyor diye takimda tutmak hata. 

Edit: Sezon bittikten sonra yazilacak seyler ama yazmis bulundum. isterseniz silersiniz.
Talisca konusunda fikirlerine katılmıyorum fizik olarak kötü değil takıma uyumsuzdu ama son haftalar gerçek
bir on numara gibi oynuyor. Talisca bu güne kadar bu takıma gelmiş en yetenekli oyuncu.
ayak kırığından uzun süre oynayamadı ve antrenmansız kaldı takıma uyumuda gecikti
onun yaşadıklarını yaşayıpta sonuca bu kadar katkı verebilen bir oyuncu biliyorsan söyle.
az asist yapıyor ama yaptığı her asist alda at türünden genç oyuncu her genç oyuncu gibi
kendini gösterme arzusu ağır basıyor buda onu ara ara bireyselliğe itiyor ama son haftalar buda
bitti daha takım oyunu oynuyor.
onu sadece duran top atıyor demek oyunu iyi izlememek demektir. sahada en hızlı oyun yönünü değiştiren oyuncu
bir anda 50-60 metre ayağa ters paslar atabiliyor.bu güne kadar oynadığımız bütün rakiplerin en çekindiği oyuncu
driplink var top sürme var çalım var mükemmel pasör muhteşem şutları var ceza sahasında hava hakimiyeti mükemmel
pas oyununu iyi oynuyor daha ne bekliyorsunuz bir oyuncuda olması gereken her şeyi mükemmel yapıyor
bu seneki tek eksiği takıma iyi uyum sağlayamaması ve sakatlık yiüzünden gücünüde kaybetmesi.
bizim bu sene kadromuzda her an skoru değiştirebilecek iki oyuncu vardı bunuda dönem dönem çok iyi yaptılar.
Talisca ve Aboubakar iki oyuncunun toplam gol katkısı bu sene 40 ve bu gollerin tamamına yakını değerli goller
hem sonuca etki eden goller. Talisca için sadece duran top demek büyük haksızlık özellikle son 4-5 haftadır
tam bir on numara gibi oynarken hatta kaç defa şut atması gerekirken bütün tribünler vur derken o pas verdi
sanırım kulağı çekilmiş her topa vurma diye son dönemler hiç vurmuyor. Artık 90 dakikada ayakta kalabiliyor
önümüzdeki sene takımda kalırsa sezon önü hazırlıkla mükemmel bir sene geçirecektir.

Çevrimiçi 38life

"Saha olayları" nedeniyle pfdk'ya sevkedilmemiz gerçekten ilginç.

Çevrimdışı Berat

Kasımpaşa maçına gidemeyecek olan varsa finallerimin bitiş gününde maç mutlu olurum. :D Şimdiden teşekkürler.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

fener derbisinde sanki bir şeyler söylemiştin Necmi abi  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

O 2. gol sarısının yanında lacivert olanlara özeldi abi zaten, bizim ikinci golü attğımızı düşünerek Şampiyon Beşiktaş diye inletmişlerdi Bağdat Caddesini onları da sevindirmek lazım  :evillol:
Futbolcuya göre değerlendirilebilir bu konu da haklı olabilirsiniz.
Ama Pozisyonun gelişimine, vuruş şekline ve sertliğine rakibinde geriye doğru gitmesine bakarsak temiz pozisyon bence sarısı olabilir ama öyle kabak gibi bi kırmızı değil bence.

yok o pozisyonda sinirle topu tribünlere vuruyor ayak havada değil kalkması içinde bir sebep yok
bilinçli olarak kaldırıp rakibin sırtına koyuyor ben pozisyonu defalarca izledim hep bir oyuncu böyle hainlik yapmaz
dedim ama resmen bilinçli yapıyor bunu sadece o değilki hakemin sarısından sonra alkış tutmasıda
aslında beni oyundan at demektir. Dün quaresma kendini attırmaya çalıştı ve bunu bülonun yönettiği
maçta yaptı. Bundan sonra kimse hakemler Beşiktaşı doğruyor falan demesin o maç ben hakem olsam quaresmayı atardım.
maç boyunca yaptığı tek doğru yok sürekli kırmızıya oynadı. En büyük hatada ona 86 dakika tahammül eden hocanındır.
biz baştan sona on kişi oynadık kim girerse girsin ondan çok daha fazla katkı verecekti.
bunun yaptıkları ilk değilki ama akşam gerçekten bardağı taşırdı.

Etiketler: