Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9152809 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Sanki trabzonspora biraz fazla güveniyoruz gibime geliyor. Tamam trabzon 2.devre çok iyi ama basaksehirin oyunu trabzon dan 2 gömlek daha iyi. O yüzden o maça fazla umit bağlamayalim bence. Ayrıca o maçın anlamının olmadı için k.pasayi mutlaka yenmeliyiz. Eger allah korusun k.pasa maçın da puan kaybı olursa trabzonda bizi kurtaramaz. Bird3 quaresma ve adrianonun satıldığı söyleniyor.acaba doğruluk payı ne

Çevrimiçi Necmi

ben çıkıyorum beyler bir toplantım var ona gidiyorum. ben yokken takmaya dewam edecekseniz takma görevimi vekaleten ekürim @mylife1903 a bırakıyorum onun işi çıkarsa yedekden de @Necmi abiyi vekil tayin ediyorum. iyi takmalar  :icool:
biz bursaya koyduk burda renkliler hopluyor :alala:
kelebek etkisi bu oluyor herhalde :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Sanki trabzonspora biraz fazla güveniyoruz gibime geliyor. Tamam trabzon 2.devre çok iyi ama basaksehirin oyunu trabzon dan 2 gömlek daha iyi. O yüzden o maça fazla umit bağlamayalim bence. Ayrıca o maçın anlamının olmadı için k.pasayi mutlaka yenmeliyiz. Eger allah korusun k.pasa maçın da puan kaybı olursa trabzonda bizi kurtaramaz. Bird3 quaresma ve adrianonun satıldığı söyleniyor.acaba doğruluk payı ne

1.cisi benim üstüme vazife değil ama forumda yaşınızı yazmanız zorunlu.

2.cisi biz kimseye güvenmiyoruz kalan 3 maçın hepsini kazanacak güce sahibiz.3 maçımızın 2 si vodafone arena'da.25 maçtır içerde yenilmiyoruz.Geçen senede söylendi bu tarz şeyler yok osmanlı sıkıntı yaratırmı vs filan o stadtan çıkacak takım yok onu bi geçelim.

3.cüsü biz burda turkuaz medya grubunun haberlerine inanmıyoruz o Quaresma ve Adriano satıldı haberi (Sabah) gazetesine ait.Amaçları bu zaten Beşiktaş'ı karıştırmak.Bunları dillendirerek onların ekmeğine yağ sürmeyin derim bence.

Bursa maçına tık tık tık kim o ankaragücü taraftarı gidiyor :D

Başakşehir maçına gs-fb taraftarı gidiyor :D

Hamdolsun başkanın dediği gibi hepsini kardeş yaptık :D  :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

aynen öyle oluyor  :D şampiyon olursak önümüzdeki 2 3 sene daha işlerinin zor olduğunu bildiklerinden kuduruyorlar.

Çevrimdışı panic13

Beşiktaşım koydukça hopluyor Bursa :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Kuntz

Son üç maçın önümüzdeki 4-5 seneye mal olacağının farkındalar. Takımın tüm ters algı operasyonlarına rağmen karakter gösterip, şampiyon benim demesi canlarını fazlasıyla sıktı. Eskiden kızar ederdim hakem yorumcularının yorumlarına dün hepsi o kadar çaresizdi ki, tek bir Quaresma güzellemesi ile program yapıp, sıra sıra ağladılar. İçimin yağları eridi resmen :evillol:

Çevrimdışı benyv-

Adriano ve Atiba seneye nasıl performans gösterecek merak ediyorum. Artık Atiba bu sene form tutamasa bile 3 maçı bir şekilde atlatırız. Caner'in de seneye iyi dönmesi lazım, sol bek yükü tek kişiye bırakılmamalı. Bursa maçı sandığımızdan zor geçti, Kasımpaşa da ters geliyor, onu geçtiğimizde %90 olan şansımızı %99'a çıkaracağım şahsen.  :D

Tam 25 yıl önce bugün, Beşiktaş ligdeki ilk ve tek namağlup şampiyon olan takım unvanını eline geçirmişti. 🏆💪

Çevrimdışı panic13

Tam 25 yıl önce bugün, Beşiktaş ligdeki ilk ve tek namağlup şampiyon olan takım unvanını eline geçirmişti. 🏆💪

diziliş pek uymamış ama olsun :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

diziliş pek uymamış ama olsun :D

o zaman diziliş yoktu ki varmıydı yoksa :D

Ailecek hücum ailecek defans :D

Çevrimiçi tolga1903

1.cisi benim üstüme vazife değil ama forumda yaşınızı yazmanız zorunlu.

2.cisi biz kimseye güvenmiyoruz kalan 3 maçın hepsini kazanacak güce sahibiz.3 maçımızın 2 si vodafone arena'da.25 maçtır içerde yenilmiyoruz.Geçen senede söylendi bu tarz şeyler yok osmanlı sıkıntı yaratırmı vs filan o stadtan çıkacak takım yok onu bi geçelim.

3.cüsü biz burda turkuaz medya grubunun haberlerine inanmıyoruz o Quaresma ve Adriano satıldı haberi (Sabah) gazetesine ait.Amaçları bu zaten Beşiktaş'ı karıştırmak.Bunları dillendirerek onların ekmeğine yağ sürmeyin dertim bence.

Yazmıcaktim ama dayanamadım. Adam yeni üye olmuş azarlar gibi konuşmanın mantigi var mı? Yani sana olumsuz veya yanlış gelen her lafa girip bu öyle değil böyle demen mı gerekiyor illa? Belki sana göre doğru olan aslında yanlış olansa? 3 maçta 16 gol yemiş takımı yenerken zorlandiysak tabiki de kasimpasa maçı ondan daha zor geçecektir kesin yendik oldu bitti aman başka ses çıkmasın gibi bi tavrın kimseye faydası yok.

http://www.besiktaslatransfer.com/futbol/quaresma-ve-adriano-cinlilere-satildi/

Belki adam burdan gördü yazdı buraya dünyadaki tek quaresma adriano satıldı haberini yapan turkuaz grubu mu?

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaslar
Tartismali pozisyonlarin vidyosunu koymuslar 10 dakika
Azicik zaman ayirip seyredin, vidyonun ortalarina dogru sansarin bir aglayasi var, onu bunu azarliyor, getirin alkisi getirin, nerde alkis, mehmet cabuk bul alkisi

Ulan su pislikten kurtulsa turk futbolunun onu acilir
http://tr.beinsports.com/haber/hakem-siz-olun-tartismali-pozisyonlar-burada

Besiktasli quaresmayi boyle cimbizla ayiklayan sansar, sozkonusu haci oldugu zaman, aman be hocam cok tekmeliyorlar haciyi, azicik tepki veriyor, yildiz oyuncuyu hakem korusun, diyordu.

Bu fblilerdeki gs aski bitmez, ilginc bir iliski

Çevrimdışı mylife1903

Iki sefer olmus, neyse bursaya da iki olmustu. Ondan editledim ha kirlilik olmasin diye
Iyi yerlestirdik bursaya, asporun kadrosunda yuzu gulen adam yok.

Simdiki hedef hurriyetspor
[ Son Düzenleme: 16 Mayıs 2017, 16:53:51 mylife1903 ]

Çevrimdışı taner37

Transfer konuşmaya çok erken.

Kasımpaşa maçını al.

Basakcity ts maçında sampiyonlugu kutla...

Gelecek adına son 3 maç. Sadece bu sene değil önümüzdeki sene şampiyonluk için son 3 maç...

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kasımpaşa yi yenersek
Başakcity Trabzon da berabere kalsa

Puan farkı 3 olur..

Son iki maç ikili averaj yüzünden yetmiyor Antep maçını kazanmak.. ah şu ikili averaj..

Kasımpaşayi yener Başakşehir de trabzonspor da kaybederse inşallah Antep maçında iş biter
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Arkadaslar
Azicik zaman ayirip seyredin, vidyonun ortalarina dogru sansarin bir aglayasi var, onu bunu azarliyor, getirin alkisi getirin, nerde alkis, mehmet cabuk bul alkisi

Besiktasli quaresmayi boyle cimbizla ayiklayan sansar, sozkonusu haci oldugu zaman, aman be hocam cok tekmeliyorlar haciyi, azicik tepki veriyor, yildiz oyuncuyu hakem korusun, diyordu.

Ya abi bizim yönetimdekilerde bunlarla arkadaş o yüzden çok şey yapmamak lazım, yarın öbür gün çıkıp röportaj verirler, Türk futbolunun geneli böyle maalesef yapacak bişi yok..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı taner37

Cengiz in yokluğu ve Başakcity in çarşamba Fenerbahçe ile kupa maçı oynaması.. bunlar önemli etkenler..
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

Arkadaslar

Şansal lig bitince yolcu beinsport dan ayrılıyor
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimiçi 38life

Bu arada Q7 dün o gereksiz hareketler dışında iyi bir maç çıkardı. Paslı falan oynadı gevelemeden çabuk ortalar yaptı. Sık sık göbeğe geldi. Belli ki tembihlenmiş. Ama yine de ikinci yarı cikmaliydi o ayrı.

Çevrimdışı Librarius

Arkadaslar imkani olan digiturk'u arayip dun ozetler uzerinden yaptiklari algi operasyonuna tepki gostersin. Bunlar iyice azitti. Daha fazla azitmamalari icin tepki koymak sart. Utanc verici bir tarafgirlik sergilediler dun.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi 38life

Quaresma Süper Lig'in en Toschak'lı futbolcusudur.

Çevrimiçi 38life

Tolgay büyük oynamaya başladı. Böyle kritik anlarda sazı eline alan oyuncuları seviyorum.

Ben bu takımda oynarım arkadaş beni bir yere gönderemezsiniz demek istiyor kendisi sanırım. Severdim kendisini zaten böyle de devam etsin koçum benim.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Neciple birlikte şu takımda en sevdiğim futbolcu Tolgay. Çok farklı bir oyuncu. Kendisine olan inancım hiç bitmemişti. Umarım seneye daha çok süre alır.

Çevrimdışı mylife1903

Ya abi bizim yönetimdekilerde bunlarla arkadaş o yüzden çok şey yapmamak lazım, yarın öbür gün çıkıp röportaj verirler, Türk futbolunun geneli böyle maalesef yapacak bişi yok..
Is baska arkadaslik baska besiktas ise bambaska

Bu sansar turk futbolunu kirleten kaosa sokan bir tiptir bunla arkadas mi olunur.
Bana arkadasini soyle, derler

2001 falandi yillardan herhalde bu fblilerin forumunda mac vidyolari paylasiyordu, forzadaki cocuklar koyamiyordu vidyolari, sansardan ozel izinlimiymis neymis angutlar

Çevrimiçi 38life

Şimdi başak veya fener ziraat kupasını alınca 5.ci mı gidiyor Uefa'ya ?

Etiketler: