Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9170279 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

şimdiii şöle bi durum war normalde taliscaya 41.maddeden sevk edildiği için 2-5 maç arası ceza verilmesi gerekirdi açıklamada haksız tahrik nedeniyle 1 maç ceza verilmiştir deniyor. tahrik eden kim? ayı. ee peki ayının tahrik ettiğini vbvb görüyorlarsa ona neden ceza verilmiyor  :busted_cop: nerden baksan tutarsızlık...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

PFDK haksız tahrik var diyorsa bu tahriki yapan ayı biradere neden ceza vermemiş ilginç .....

hoşgeldin abi aklın yolu bir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

PFDK haksız tahrik var diyorsa bu tahriki yapan ayı biradere neden ceza vermemiş ilginç .....
daha fazla ceza vermemek için kılıfına uydurmuşlar işte :D

Çevrimdışı Orhan_

şimdiii şöle bi durum war normalde taliscaya 41.maddeden sevk edildiği için 2-5 maç arası ceza verilmesi gerekirdi açıklamada haksız tahrik nedeniyle 1 maç ceza verilmiştir deniyor. tahrik eden kim? ayı. ee peki ayının tahrik ettiğini vbvb görüyorlarsa ona neden ceza verilmiyor  :busted_cop: nerden baksan tutarsızlık...

2 sene önce köpeğin birine kart göstermiyorlardı. Ayıya ceza vermiyorlar. Hayvansever pfdk :D.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

2 sene önce köpeğin birine kart göstermiyorlardı. Ayıya ceza vermiyorlar. Hayvansever pfdk :D.

bu gidişle PETA tff.ye fahri doktoralık, onur nişanı vbvb gibi bir ödül verir, vermeli  :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Heyecanı yüksek maçları evden seyrediyorum ve ceza almadım. Kasımpaşa maçında hiçbirinizi aratmayacağım  :icool:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

konu dağıtma yapayım azcık : akşam lyon eleyecek  :bandit:

@Necmi abi konu dışı yapmadım, konu dağıtma yaptım. aman diyim yanlış anlaşılma olmasın  :icool:

Çevrimiçi Necmi

hakem sarı verdi. hakemin ceza verdiği bir durumda sefk edilemiyor taliscayada sarı verseydi onuda sefkedemezlerdi.
yoksa tahrik aslında olaydan sonra oluyor öncesinde tahrik yok maç içi bir pozisyon o.
pozisyon anında itiyor sonrasında özür diliyor orta parmak yiyor film ondan sonra kopuyor.
tahrik bunun neresinde. sonra hakem volkana sarı gösteriyor bunu neden gösterdi itirazdanmı yoksa
haraketlerindenmi bilmiyoruz raporuna ne yazdı. volkanın sarı görmesi hakemin taktiri volkanın disiplin kuruluna sefk etmeleri için
bir gerekçe yok.
Ben iki maç bekliyordum itiraz eder bire düşürürüz diyordum bir verdiler :alala:
şimdi neye itiraz edeceğiz itiraz etsek para cezasına çevirebilirmiyiz
yada en iyisi özür dilesinler Taliscadan  :D

Çevrimiçi Necmi

konu dağıtma yapayım azcık : akşam lyon eleyecek  :bandit:

@Necmi abi konu dışı yapmadım, konu dağıtma yaptım. aman diyim yanlış anlaşılma olmasın  :icool:
:bandit:

Çevrimdışı tangaz

hakem sarı verdi. hakemin ceza verdiği bir durumda sefk edilemiyor taliscayada sarı verseydi onuda sefkedemezlerdi.
yoksa tahrik aslında olaydan sonra oluyor öncesinde tahrik yok maç içi bir pozisyon o.
pozisyon anında itiyor sonrasında özür diliyor orta parmak yiyor film ondan sonra kopuyor.
tahrik bunun neresinde. sonra hakem volkana sarı gösteriyor bunu neden gösterdi itirazdanmı yoksa
haraketlerindenmi bilmiyoruz raporuna ne yazdı. volkanın sarı görmesi hakemin taktiri volkanın disiplin kuruluna sefk etmeleri için
bir gerekçe yok.
Ben iki maç bekliyordum itiraz eder bire düşürürüz diyordum bir verdiler :alala:
şimdi neye itiraz edeceğiz itiraz etsek para cezasına çevirebilirmiyiz
yada en iyisi özür dilesinler Taliscadan  :D

ayı yardımcı hakemin yanına itiraz etmeye gidince ona verdi sarıyı kaleci ceza sahasını terk ederse karşılığı sarıdır ona binaen. gerçi kaleci ceza sahasını terk edince sarı yer tff ceza yönetmeliğinde ayılar için böle bir madde yoktur sanırım :D

Çevrimiçi Necmi

ayı yardımcı hakemin yanına itiraz etmeye gidince ona verdi sarıyı kaleci ceza sahasını terk ederse karşılığı sarıdır ona binaen. gerçi kaleci ceza sahasını terk edince sarı yer tff ceza yönetmeliğinde ayılar için böle bir madde yoktur sanırım :D
volkan kaptan değilmi kaptan terkedebilir. itiraz kaptanın hakkıdır bence ona vermedi
ama ne olursa olsun olay sebebiyle sarı verip volkanı sefkden kurtardı.
kesin sefk edilmesin diye bilinçli vermiştir :bandit: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı Orhan_

bu gidişle PETA tff.ye fahri doktoralık, onur nişanı vbvb gibi bir ödül verir, vermeli  :D

:D :D.. Neden olmasın :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fikret Orman: "Talisca sevk ediliyor, Volkan neden edilmiyor? Sen ana avrat küfür edeceksin, iteceksin sonra disipline sevk etmeyeceksin. O zaman ben de oyuncularıma 'Hakem arkasını döndüğünde ana avrat küfredin, cezası yok' mu diyeyim? Bu mudur?"
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı abdusta

Olayı birkaç saat önce arzetmiştim.
Göksel Gümüşdağ Federasyonda dosya inceleniyor demiştim

İşin aslı şu,Göksel bey rica ediyor 1 den fazla ceza vermeyin yoksa bizim saldırı ,sonradan kavga olan olayda kalecimize 1 maç verildi
Taliscaya 3 bize 1 maç verilince B.Şehir kayırılıyor diye basın haksızca bize saldırmasını nedeniyle Etik ve dürüst duruşumuz zedelenecek
demişmide ,olay bu şekilde gerçekleşmişmi?

saygılar

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bizim antrenman resimlerine baktım, Herkes şen-şakrak yüzler gülüyor.

Merak Etmeyin kesin Şampiyonuz  :mj:

Çevrimdışı atakan eraslan

Biz yırtmışız galiba..  doğusu batısı anlamadım eski açık üst 423 üncü tribün , içinde 423 geçen bişi görmedim

Çevrimdışı El Nino

Bursaspor maçında frikikler Quaresma'nın. Rahat rahat gömerler artık.

Çevrimdışı Orhan_

Talisca'nın parmağı renklilerin içine oturmuş.

FIRAT GÜNAYER

Beşiktaş, Talisca'nın daha önce hiç bir disiplin sorunu yaşamamasını, kırmızı kart dahi görmemesini, Tahkim'e sunarak, erteleme isteyecek. büyük ihtimal ceza ertelencek

Çevrimdışı Sercan62

Umarım ceza ertelenir bu renkliler de iyice kudurur. Başakşehir şaka gibi ceza aldığında bu adamlar "beşiktaşlılar ağlıyor." diyordu. Sırf başakşehir kalan haftalarında kalecisiz kalmasın diye sadece bir maç ceza verdiler. Talisca'ya fazla bile oldu bu umarım ertelenir.

Çevrimiçi İsmail Özyurt

Fener maçından sonra staddan ayrılırken arkadaşıma "Osmanlı maçında görüşürüz." demiştim. Çok belliydi ceza yiyeceğimiz. Ben küfür etmemiştim halbuki ama neyse.
Birçok insan fb maçından sonraki maçı gözden çıkararak gidiyor zaten.  Ben bekliyordum yani şaşırmadım.   En azından klübe iyi miktar bi para girişi olur.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı 38life

Etiketler: