Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9168195 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Librarius

Evet ince ince kıymanın ne olduğunu sizden daha iyi biliyorum hakem manuplasyonunun ne olduğunuda
sizden daha iyi biliyorumsizin yaşadıklarınızı sizinle birlikte bende yaşadım ama sizin yaşamadıklarınızıda yaşadım.
Başta aldığım konum neymiş anlamadım sen nasıl konuşuyorsun benim başta söylediğim bir sözden dolayı geri adım atamayıp
Beşiktaş menfaatlerini satabileceğimimi söylüyorsun. Yada aynı sebepden Başkanın Beşiktaş menfaatlerini
satabileceğinimi söylüyorsun ne o sen bizden dahamı iyi Beşiktaşlısın. Bugün haken maçı manuple etse ve bunu
hissetsem sizden fazla tepki gösteririm benim gençliğim sizin gibi ezilerek geçmedi. Ben Beşiktaşlıyım asla
ağlama duvarına gitmem sizin yaptığınız tek şey sürekli kendinizi doldurup ağlamak.
soruyorum sana burda ağladığın zaman eline ne geçiyor. 90 dakikalık maçta tek bir hakem hatasına
manuplasyon diyorsunuz. bu çocuk gibi ağlamaktır. Ha bizim Beşiktaşa bu şekilde düşünerek zarar verdiğimizi düşünüyorsunuz ama
aslında zararı veren sizsiniz. Olmadığı halde sürekli hakem manuplasyonunu konuşursanız ne olur biliyormusun
internette bolcana olan ergeni doldurursunuz onlarda önlerine gelene küfretmeye başlar ne federasyon kalır ne namoğlu nede
hakemler işte o zaman buda sana sahada geri döner evet Başkan böyle konuşmayacak hakemler iyi diyecek
çünkü o bilmiyormu aksi tek bir kelime etse bütün herkes saydırmaya başlayacak sahada hakemler küfür yiyecek
sonrada bu bize katmerli olarak geri dönecek yıllardır gram akıllanmadı kimse tam sizin düşündüğünüz gibi davranıldı
işte ne oldu kendi sahanda hakemler seni doğradı yıllarca ağladınız ne düzeldi. Sayenizde adımız ağlak Beşiktaşa çıktı
evet haklılar ağlaksınız yıllarca hakem protestosunu adam gibi bile yapamadık sürekli ağlama modundaydı herkes
bak arkadaş çaresiz olanlar küfreder ve dahada çaresiz olanlar ağlar. Beşiktaş çaresiz değildir. Bunu asla unutmayın.
çıkın artık YD sendromundan gerçekten Beşiktaş üzerinde manuplasyon olsaydı Beşiktaş şu anda beşinci sırada falan
olurdu feneri gözünde ama büyütüyorsun. Fener için yapılmışmış hakemlerin atamasını fener yapmıyor maaşlarınıda
fener vermiyor.bir manuplasyon yapılırsa bunu federasyon yapar. Biraz bile ülke şartlarını takip etmeden bunu söylemek cahilliktir.
bugünkü konjektör ne fenere nede gs ye yürü demez bunlara yürü diyecek hakemde bir daha maç alamaz Bülo bizim bu sene
ilk maçımızı yönetmeyecek neden geçmişden örnek veriyorsunda bu seneden vermiyorsun. ben tetikçi dedim daha bir kaç hafta önce
bülo cüno ve fırat federasyonun tetikçisidir. yıllardır buna hizmet ettiler ama nedense iki senedir edemiyorlar.
ben istemem dedim bunları maçlarımıza ama iki senedirde bizim manuple ettikleri bir maçımıza şahit olmadım.
ama yarın rüzgar farklı eser gene doğrarlar bizi Bir şeyi unutmayın ne kadar iyi olursanız olun federasyon istemediği sürece
şampiyon olamazsınız. Bu ülkede iyi takımlar kazanmıyor.
bak bir kaç gün önce talisca sefk edildiğinde kıyamet kopuyordu Yönetim masaya yumruğunu vuramıyormuş
hakkımız yeniyormuş eee nerde şimdi o kişiler neden seslerini çıkarmıyorlar Talisca bir maç aldı bunu kim başardı
konuşurken mangalda kül bırakmıyordu kimse. Başkan bugünkü konuşmasında daha müdahale ettiklerinin sinyalini verdi zaten
ne oldu çokmu zor Bravo demek. sallarken güzel güzel sallanıyor ama.
Bu yönetim sizin gibi pireye kızıp yorgan yakmıyor dertleri birilerine kapak takmak fırça atmak değil onların tek derdi
Beşiktaşı şampiyon yapmak emin olun bunu sizden daha fazla istiyorlardır. Bunu yapmanın yoluda sürekli hakem konuşup
sizin gibi ağlamaktan geçmiyor. Bunun bir yararının olmadığını görüyorlar.
Demeçleriylede taraftarı galyana getirmek isteyecekleri son şeydir. Sizde susun artık sırf kendi egonuzu tatmin etmeye çalışıyorsunuz
sakın Beşitaşın menfaati falan demeyin tek derdiniz biz dedik ya bak doğru demek bunun için maçlarda cımbızla
pozisyon arıyorsunuz ama hiç kimse demiyor daha maçın başlarında hakem oziyi atardı oturun tekrar izleyin maçı
ne demek istediğimi anlarsınız her haraketi rakibe arka arkaya maçın başında sarı görürdü. fıratı günahım kadar sevmem
karşıma çıkmasın diye dua ederim çıksa büyük ihtimal kendimi tutamam dalarım resmen tiksindiğim biridir kendileri
ama şu maçta manuplasyon yaptı falanda demeyin. Bülo bu sene iki maçımızı yönetti bülo ile ilgili o kadar örnek veriyorsun
Benim onunla ilgili duygularım fırattan bile daha fazladır. peki o verdiğin örneklere neden bu seneden katkı vermiyorsun.
ben geçmişde bizi doğramadılar demiyorumki şu iki senedir doğrandığımız bir maç yok diyorum.
tosiç faule uğruyor hakem olay yerine gidiyor Tosic beyfendi kendi görüyor işini kafamcık atıyor zaten o haraketi yaptığında
kırmızıyı göreceksin bari vurur gibi yapma yapıştır dağılsın suratı. Hakem kırmızı gösterince vay hakem bizi doğradı orda bizi
doğrayan hakem değil tosicle ozi oldu. Takımıda gerdiler taraftarıda gerdiler fenerli oyuncular bile turu atlamalarında
onlar kadar katkı vermedi. Bu arada yönetime sallandı sessiz kaldılar diye ama topu topu bir maç ceza aldık sahaya inme var
yaralama var küfür var yabancı madde atma var bir maç ceza ve yönetim hiç bir şey yapmıyor sadece işinize geldiği gibi konuşuyorsunuz.
fener korunuyor değilmi normalde biz en az 4 maç saha kapatma alırdık volkana telefon atıldı diye gs bir maç seyircisiz oynadı
sürekli gerçeklerden saparak yorum yaparsanız bu birtek size zarar verir kendinizi kandırmaktan öte gidemezsiniz.
mesela burda sürekli volkanda aynı haraketi yaptı neden sefkedilmedi denip durdu ben hiç topa girmedim hep dışarda kaldım okudum
bir tek @tangaz volkanın neden yaptığını söyledi. anlamıyorum hepimizin seyrettiği maç öyle tahrik indirimi aldı talisca
ama tahrik falan yoktu. Küfürden verilmesi gerekirdi o ayrı onuda büyük ihtimal hakem olaya hakim olduğu için vermediler.
fırat maçta fenerin sertliğine izin vermedi kartlarını kolayca çıkardı ben fıratın maçlarında ilk defa tanık oluyorum buna
sen bu halde bile fırata saydırmaya başlarsan bir sonraki maçta seni doğramak için şartlandırırsın. birine sataşırsan durup dururken onu kavgaya
çağırmış olursun bu kadar basit haklayacağına inanıyorsan çağır sıkıntı yok ama bilgi senin bir senene mal olur bu.
biz 2004 şampiyonluğunu samsun maçında vermedik ondan sonra kendimizi toparlayamadığımız için verdik
bunlarda hep güvensiz camia yüzünden  oluyor. Kurtulun artık bu panik durumundan bu sadece bize zarar verir.

Valla abi uzun yazdigin icin atlaya atlaya okudum. Fakat, sen hak aramayi aglamak olarak degerlendiriyorsan konusacak bir konu kalmiyor. Yenilen hakkimiz icin gosterdigimiz tepkiler icin varsin aglak desinler umrumda bile olmaz. Cuneyt veya turevlerinin bizim maclarda hic kiyim yaptiklarini gormedim demissin.  Izleyelim bakalim:

1. Bu bizim Kayserispor macimizdan. Rakip oyuncular olabildigince sert oynuyor ve cuneyt sari kartini hic hatirlamiyor.

https://twitter.com/Librariuus/status/860303857318080512

2. Bak bu da Kayserispor maci ve cuneyt yine sari cikarmiyor kayserililere. Hemde kendi evimizde, seyirci baskisina ragmen.

https://twitter.com/Librariuus/status/860301321794187264

3. Ayni Cuneyt surda faul vererek muthis bir atagimizi kesiyor.

https://twitter.com/Librariuus/status/860306910846873601

4. Bak ayni Cuneyt Cakir Tosic'e surda sari veriyor bu pozsiyonda.

https://twitter.com/Librariuus/status/860307851226624001

Holmen 2 kez ayaga girdi birinde Atiba sakatlandi. ama sari vermedi.

Bak ayni hakemin kararlari bunlar. Simdi burda ince ince calismadigini mi iddia edeceksin?

Gordugun gibi oyle kafadan falan sallamiyorum. Belgelerle geliyorum. Zamanim olsa Ali Palabiyik, Firat ve Alper icinde yapardim aynilarini. 

Besiktas yonetimi cikip hakemlere sallamasin ama "hepsi piril piril" gibi sacma ve gereksiz bir aciklama da yapmasin. Bak en piril piril olani Cuneyt ve onunda ne yaptigi ortada.
[ Son Düzenleme: 12 Mayıs 2017, 02:31:07 Librarius ]
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

:alala:
sen neden algı yapıyorsun o zaman
fener tetikçisi hakemler ilk yarı yokmuydu. ilk yarı doğrandılar ama ikinci yarı
azizin kükremesnden korktular.
namoğluyla azizi bir yere kapat ikisinden biri diğerini boğar birbirlerini o kadar severler
azizi şu anda kendi taraftarı dahil takan kimse yok

Valla Aziz'i sevdiklerinden degil, ondan it gibi koktuklarindan yapiyorlar bunu. Bak Mete Kalkavan bir TS macinda Quaresma'yi atamadi diye Besiktas maclarina aylarca verilmedi. Ama FB'nin kadrolu hakemi Firat ve Ali Palabiyik donusumlu olarak FB maclarina veriliyor. Bak birbirlerini sevmiyorlar ama Aziz'in istedigi oluyor. Ne guzel dunya. Keske bizi de boyle sevmeseler.

Çevrimdışı Librarius

şu kelimeden ceza yiyeceksiniz yani sabahdan beri vermemek için kendimi zorluyorum resmen
burada sadece ayıya ayı denir. bak tribünde diyebilirsin ama burda diyemezsin :bandit: :bandit:

Abi sen bahane ariyorsun. Tamam ceza ver sende rahatla bende rahatlayayim. Ayi kelimesi neden yasakli? Hayvanseverler dernegi kelimesi de buna dahil mi?

Çevrimiçi Necmi

Abi sen bahane ariyorsun. Tamam ceza ver sende rahatla bende rahatlayayim. Ayi kelimesi neden yasakli? Hayvanseverler dernegi kelimesi de buna dahil mi?
birine hakaret etme hakkını kendinde nasıl buluyorsun.
Aslında birine hakaret etmek onun değil senin seviyeni düşürür.
Birine ayı dediğin zaman o ayı olmuyor sadece sen terbiyesiz oluyorsun
aslında küfür ve hakaretin yaptığın kişiyi değil seni küçük düşürdüğünü
anladığın zaman konuşalım bunu.
Kendi seviyeni aşağılara çekebilirsin beni ilgilendirmez ama buranın seviyesini
çekemezsin.
Ben bahane aramam ceza vermek isteseydim verirdim zaten hala bazı şeyleri anlamıyorsunuz
Ben Beşiktaşlıyım ve tüm Beşiktaşlılar benim için değerli onların fikirleri
düşünceleri benimle zıt olsa bile benim için değerleri değişmez. Sonuçta benden farklı
düşünüyor bile olsalar kendilerince Beşiktaş menfaatlerini düşünüyorlar. Şimdi Beşiktaş menfaatini
düşünen birine nasıl kötü gözle bakarım. Sen hakemlere veriştiriyorsun bende bu yanlış diyorum
ama bunuda Beşiktaşı sevdiğin için yaptığını biliyorum sana nasıl kızabilirimki.
Yani sana ceza vermek için yanıp tutuşmuyorum. merak etme böyle bir arzum olsa hiç terettüt etmem
cezayı yapıştırırım. Tribünde birlikte omuz omuza maç seyrettiğim insanlarıda burda moderasyona alıyorum
ayrım gayrım yoktur burda bunu herkes bilir. Burda herkes Beşiktaşlı ve herkes aynı derecede birbirine yakın.

Çevrimdışı underworld

neden yapmasın benfica yada porto bizden daha büyük takımmı
sanki real barça gibi konuşuyorsun :alala:
ordada bir volkan olsa yapardı herhalde ben portekiz takımlarının hiç çirkeflik yaptığını görmedim
duymadımda adamların derdi sahada futbol oynamak
rvp manuda hiç böyle şeyler yapmışmı ama fenerde yapıyor.

Bize göre en büyük biziz ama dışarıya çıkarsak iki portekiz ekibi bizden daha büyük takımlar.
Orada volkan veya başkası varmı bilemem ana böyle bir şeyi gerekçe olarak kabul edemem şahsen.

Rvp ingilterede de böyleydi

Çevrimdışı mylife1903

Valla Aziz'i sevdiklerinden degil, ondan it gibi koktuklarindan yapiyorlar bunu. Bak Mete Kalkavan bir TS macinda Quaresma'yi atamadi diye Besiktas maclarina aylarca verilmedi. Ama FB'nin kadrolu hakemi Firat ve Ali Palabiyik donusumlu olarak FB maclarina veriliyor. Bak birbirlerini sevmiyorlar ama Aziz'in istedigi oluyor. Ne guzel dunya. Keske bizi de boyle sevmeseler.
d
FIrat aydinus fb macindaki sikandal yonetiminden sonra bu hafta hemen maca atandi, mesaji anlayan var mi?

Çevrimiçi Necmi

Bize göre en büyük biziz ama dışarıya çıkarsak iki portekiz ekibi bizden daha büyük takımlar.
Orada volkan veya başkası varmı bilemem ana böyle bir şeyi gerekçe olarak kabul edemem şahsen.

Rvp ingilterede de böyleydi
büyüklüğe nasıl baktığınla alakalı bir şey bu lyonla yaptığın maçta lyon stadını senin taraftarın dolduruyorsa
sen lyondan daha büyük bir takımsın demektir. siz büyüklüğü sportif başarı olarak görüyorsunuz. ama bu öyle olmuyor.
sportif başarı parayla alakalıdır büyüklük başka değerlerle ölçülür. şimdi yeni malatya lige yeni çıkıyor hiç süper lig tecrübesi
yok koyarlar 250 M euro zımba gibi bir kadro kurarlar Türkiyede şampiyonluğuda alır gider uefa kupasınıda alır büyük ihtimal
ama bu başarı onu büyük takım yapmaz.
porto Benfica son dönemin başarılı ekipleri sadece bu var ortada ama iş büyüklüğe geldiğinde orda duracaksın Beşiktaş bize göre değil
avrupanında büyük ekiplerinden biri. a klas değil elbette ama mesela defalarca uefa kupasını almış bir sevilladan daha büyük bir takımdır.
bir psgdende daha büyüktür. dikkat edersen sportif olarak daha başarılı demiyorum. ikisi farklı şeyler.

Çevrimdışı mylife1903

büyüklüğe nasıl baktığınla alakalı bir şey bu lyonla yaptığın maçta lyon stadını senin taraftarın dolduruyorsa
sen lyondan daha büyük bir takımsın demektir. siz büyüklüğü sportif başarı olarak görüyorsunuz. ama bu öyle olmuyor.
sportif başarı parayla alakalıdır büyüklük başka değerlerle ölçülür. şimdi yeni malatya lige yeni çıkıyor hiç süper lig tecrübesi
yok koyarlar 250 M euro zımba gibi bir kadro kurarlar Türkiyede şampiyonluğuda alır gider uefa kupasınıda alır büyük ihtimal
ama bu başarı onu büyük takım yapmaz.
porto Benfica son dönemin başarılı ekipleri sadece bu var ortada ama iş büyüklüğe geldiğinde orda duracaksın Beşiktaş bize göre değil
avrupanında büyük ekiplerinden biri. a klas değil elbette ama mesela defalarca uefa kupasını almış bir sevilladan daha büyük bir takımdır.
bir psgdende daha büyüktür. dikkat edersen sportif olarak daha başarılı demiyorum. ikisi farklı şeyler.
Islam cupi gibi olmus abi. Buyukluk kupa buyuklugu degil butce buyuklugu degil baska bi buyukluk

@Necmi abi liyon stadini dolduruyoruz ama o stadi dolduranlarin bir katma degeri oluyor mu besiktasa?

20 milyon taraftarimiz var demekle olmuyor ne yazikki. Gunumuz futbolunda urun alan taraftar ile yani musteri taraftar ile borusu otuyor kuluplerin.
Sacma sapan 25 milyon taraftarimiz var laflarini bizim gerizekali turk gazetecileri yer

Çevrimiçi Necmi

d
FIrat aydinus fb macindaki sikandal yonetiminden sonra bu hafta hemen maca atandi, mesaji anlayan var mi?
fenere 7 sarı kart ikisi kırmızıya döndü Beşiktaşa tek sarı kart
skandal yönetim derken adamlar 9 kişiyken bize gol attılar. Takımın yarısı sarı kartlıydı
skandal yönetimi bizemi fenere karşımı yaptı  :alala:
dokuz kişilik fenerin üstüne gidemedik elimizdeki maçı verdik tabi hakem Beşiktaşı doğradı.
kandırın kendinizi böyle.
Başak maçındada 18 dakikada 3 golü cüno atmıştır bize. Hani maçı manuple etmek istese öyle bir şans bile tanımadık
şu iki maçın tek suçlusu takımdır. Başak maçında varlık bile gösteremedi fener maçındada elindeki maçı
beraberliğe getirdi fener bizi öyle yakalasa beşlik yapardı. biz iki maçta 5 puan kaybettikse bunda
en az suçlu olanlar hakemler malesef. Bu takım silkelenip kendine gelmezse daha çok hakemlere mazeret bulursunuz.
mesela maçın daha başında GG nin lense yaptığı penaltıydı arkadan itiyor ceza sahasında hakem devam dedi
ozinin rvp ye yaptığı gene maçın başında direk sarıydı hakem es geçti. sonrasında salihe yaptığıyla ikinci sarıdan atılabilirdi.
işinize geleni görüyor gelmeyeni görmüyorsunuz ha tetikçiliğe çıkmış bir hakem dediklerimi yapardı normal yönetimle verilmezdi
tabiki. yani fırat tetikçiliğini yapsaydı biz onun eline fırsat verdik. Bu arada fırattan tiksinirim. Onu savunduğum falan yok
sadece takıma çok kızgınım ve takımın böylesine hatasını hakeme kesmenize anlam veremiyorum.
Maçı aldığında şampiyon oluyorsun ya bu kadar umursamazlık olmaz eline helva gibi fener düşmüş bitir işini ama
ne yaptılar 9 kişilik takımdan baskı yediler o maçı beraberliğe getireceğine fenerin bile ümidi yoktu.
bu kadar aptalca bir puan kaybını sindiremiyorum. burda birde hakem dediğinizde anlamıyorum neyi temize çıkartma çabası bu.
düdük hakemin ağzında maçı bitiriyor orda bomboş kaleye orta yapılıyor cenk seyrediyor. quaresma taliscaya verse boş kaleye sokacak topu
o gidip kaleciye nişanlıyor her zamanki gibi şimdi hakem deyip bunlarımı kurtarayım.
şimdi çıkacaklar hiç bir mazerete sığınmadan 4 maçıda koyup geçecekler kendi pisliklerini temizleyecekler.
bu kadar rahatlık olmaz.

Çevrimdışı underworld

neden bayağıda iyi hocalarla çalıştık bak biri ispanyayı dünya şampiyonu yaptı ama
burdan kovularak gitti. Dünya şampiyonu hocayı bile beğenmiyormusun yada düşünmeden araştırmadan konuşuyorsun
Tiganayı elde tutsak şimdi alt yapımız zımba gibi olurdu mesela biz iyi hocalar getirdik ama
onları sahada tutacak iyi yönetimler olmadı.

Bunlara + şuster, dik , Aragones , Mancini,  prandelli yi de ekleyelim onların da gönlü kalmasın.

Necmi abi sana bakınca Türk futbolunun içinde bulunduğu acı tablonun resmini görüyorum (zihniyet anlamında).

Çevrimdışı underworld

ayrıca lucescu yu şimdi konuşuyorsunuz o zamanki lucescu şu anda takımın başına gelse
3 maç sonra gömerdiniz. lucescunun kaç maçını izledin.

Aynen korkak tavuk Ortega Lucescu
Çok maçını izledim abi hemde atlarin ölmesini isteyen köpek cinsinden.
Luce savunmaci bir adamdı korkak değildi.

Dipnot : " 2003-2004 sezonun hesabını ver sinan engin diyorsunuz.
Ya kardeşim bu kulübün başkanı , hocasi , oyunculari yaşıyor.
Bir kişide Lucescu 03-04 sezonun hesabını ver dediğini duymadım."
Via Sinan Engin

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bu takımın gol attıktan sonra savunma yapmak ile alakalı ciddi sıkıntıları var. Topun arkasına geçip oyunun kontrolünü karşı takıma veriyoruz .  Topun kontrolünü elimize alıp oyunu tutup soğutmayı , düzgün takım savunması yapıp rakibi rahatsız etmeyi , topun rakipte fazla kalmamasını sağlayıp sonrasında topu düzgün kullanmasını bilmiyoruz özellikle de gol attıktan sonra . Ön alanda  baskı yediğimizde baskıdan kurtulup topu oyuna düzgün sokamıyoruz. Gol at , geriye çekil , oyunun kontrolünü karşı takıma ver , savunma yapama, bütün defoların ortaya çıksın. Neredeyse her hafta aynı problemi yaşadık. Her hafta maçımıza Fırat verilmeyecek ama biz belli başlı problemlerimizi çözmediğimiz sürece o problemler her hafta karşımıza çıkacak ve biz hakem, federasyon dedikçe bu  problemler göz ardı edilecek. Sene başından beri yaşadığımız şu gol attıktan sonra yapmaya çalıştığımız ama yüzüne gözüne bulaştırdığımız savunma anlayışıyla 9 kişilik Fener'e top oynama fırsatını verip gol yemesini nasıl becerebildik bunu tartışalım önce.

Çevrimdışı mylife1903

fenere 7 sarı kart ikisi kırmızıya döndü Beşiktaşa tek sarı kart
skandal yönetim derken adamlar 9 kişiyken bize gol attılar. Takımın yarısı sarı kartlıydı
skandal yönetimi bizemi fenere karşımı yaptı  :alala:
dokuz kişilik fenerin üstüne gidemedik elimizdeki maçı verdik tabi hakem Beşiktaşı doğradı.
kandırın kendinizi böyle.
Başak maçındada 18 dakikada 3 golü cüno atmıştır bize. Hani maçı manuple etmek istese öyle bir şans bile tanımadık
şu iki maçın tek suçlusu takımdır. Başak maçında varlık bile gösteremedi fener maçındada elindeki maçı
beraberliğe getirdi fener bizi öyle yakalasa beşlik yapardı. biz iki maçta 5 puan kaybettikse bunda
en az suçlu olanlar hakemler malesef. Bu takım silkelenip kendine gelmezse daha çok hakemlere mazeret bulursunuz.
mesela maçın daha başında GG nin lense yaptığı penaltıydı arkadan itiyor ceza sahasında hakem devam dedi
ozinin rvp ye yaptığı gene maçın başında direk sarıydı hakem es geçti. sonrasında salihe yaptığıyla ikinci sarıdan atılabilirdi.
işinize geleni görüyor gelmeyeni görmüyorsunuz ha tetikçiliğe çıkmış bir hakem dediklerimi yapardı normal yönetimle verilmezdi
tabiki. yani fırat tetikçiliğini yapsaydı biz onun eline fırsat verdik. Bu arada fırattan tiksinirim. Onu savunduğum falan yok
sadece takıma çok kızgınım ve takımın böylesine hatasını hakeme kesmenize anlam veremiyorum.
Maçı aldığında şampiyon oluyorsun ya bu kadar umursamazlık olmaz eline helva gibi fener düşmüş bitir işini ama
ne yaptılar 9 kişilik takımdan baskı yediler o maçı beraberliğe getireceğine fenerin bile ümidi yoktu.
bu kadar aptalca bir puan kaybını sindiremiyorum. burda birde hakem dediğinizde anlamıyorum neyi temize çıkartma çabası bu.
düdük hakemin ağzında maçı bitiriyor orda bomboş kaleye orta yapılıyor cenk seyrediyor. quaresma taliscaya verse boş kaleye sokacak topu
o gidip kaleciye nişanlıyor her zamanki gibi şimdi hakem deyip bunlarımı kurtarayım.
şimdi çıkacaklar hiç bir mazerete sığınmadan 4 maçıda koyup geçecekler kendi pisliklerini temizleyecekler.
bu kadar rahatlık olmaz.
Yahu @Necmi abi oyle bir anlatiyorsun maci izlemeyen sokaktan gecen bir adam okusa fb 20 dakika 9 kisi oynamis bizi ceza sahamiza hapsetmis falan sanacak. Hepitopu uj bej dakika 9 kisi oynadilar. Penaltin verilmesin, faulden gol ye daha sonra yok o bunu atsaydi o buna verseydi kolaya kacan bu noktada sen oluyorsun.

Souzanin atildigi pozisyonda lensin atinca girisi mesela hic gundeme gelmiyor 10sn sonra gidip oguzhana girisi hic gundeme gelmiyor. Ustuste faul yapmayi adet edinen oyuncuya kart verilir futbol sahasinda. Firatin umudu tukendi o sebeple verdi o kirmizi kartlari mac 1-0 bitse fbliler hakeme bisi demezdi ben gene elestirirdim hakemi ama bir suru besiktasli elestirmezdi iki kirmizi verdi hakem falan filan denirdi fbliler de yahu penaltisini vermedi adamlarin, derdi konu kapanirdi.

Mhknin atamalari bile hakemlere mesajdir. Cucuyu ver palabiyi ustune bi cucu daha ustune firat ohhh tatli olarak da bulent yildirim.

Çevrimiçi Necmi

Islam cupi gibi olmus abi. Buyukluk kupa buyuklugu degil butce buyuklugu degil baska bi buyukluk

@Necmi abi liyon stadini dolduruyoruz ama o stadi dolduranlarin bir katma degeri oluyor mu besiktasa?

20 milyon taraftarimiz var demekle olmuyor ne yazikki. Gunumuz futbolunda urun alan taraftar ile yani musteri taraftar ile borusu otuyor kuluplerin.
Sacma sapan 25 milyon taraftarimiz var laflarini bizim gerizekali turk gazetecileri yer
kastettiğim taraftar değildi şöyle düşün senin alanından konuşayım sürekli şampiyon olan shaktermi büyük takımdır yoksa kievmi
shakter dün kurulmuş sermayenin gücüyle şampiyonlukları cukkalamış bir takımken kievin sovyet tarihinde bile yeri vardır
sovyet milli takımını kiev beslerdi. avrupada shaktere kimse büyük gözüyle bakmaz ama kiev avrupada her zaman büyük takımdır.
mesela ingilterede uzun süredir başarısı olmayan liverpool ingilterenin en büyük takımlarında biridir. bu işi sermayeyle
sportif başarıyla ölçmüyorum sportif başarıyla gelen sermayeyle gelen şeyler sadece başarıdır büyüklük başka bir şeydir.
bunun tanımını bile yapamıyorum portoda Benficada çok eski kulüpler ama işin içine avrupa girdiğinde çok eski bir mazileride yok
birazda avrupa birliğiyle palazlanmış kulüpler. biz avrupada mücadele ederken bunların adı bile bilinmezdi.
brezilya sayesinde iyi beslendiler.dil birliğinden dolayı oraya iyi hakim oldular genç oyuncuları bulup yetiştirdiler
hem ekonomik güce ulaştılar. hemde tanınırlıkları arttı. birde şöyle düşünmek lazım onların elindeki ab pasaportu bizde olsa
tff nin aptalca yabancı tutumu olmasa şimdi biz nerde olurduk biz derken türk takımlarını kasdediyorum. Sadece Beşiktaş değil
bizim köklerimiz büyüklüğümüz yeterdi bize her zaman en büyük zararı federasyon verdi birde renkliler tabiki
kendi aralarındaki yarış çakma derbileri yetti her zaman buda bizim avrupada başarılı olmamızı engelledi

Çevrimiçi Necmi

Yahu @Necmi abi oyle bir anlatiyorsun maci izlemeyen sokaktan gecen bir adam okusa fb 20 dakika 9 kisi oynamis bizi ceza sahamiza hapsetmis falan sanacak. Hepitopu uj bej dakika 9 kisi oynadilar. Penaltin verilmesin, faulden gol ye daha sonra yok o bunu atsaydi o buna verseydi kolaya kacan bu noktada sen oluyorsun.

Souzanin atildigi pozisyonda lensin atinca girisi mesela hic gundeme gelmiyor 10sn sonra gidip oguzhana girisi hic gundeme gelmiyor. Ustuste faul yapmayi adet edinen oyuncuya kart verilir futbol sahasinda. Firatin umudu tukendi o sebeple verdi o kirmizi kartlari mac 1-0 bitse fbliler hakeme bisi demezdi ben gene elestirirdim hakemi ama bir suru besiktasli elestirmezdi iki kirmizi verdi hakem falan filan denirdi fbliler de yahu penaltisini vermedi adamlarin, derdi konu kapanirdi.

Mhknin atamalari bile hakemlere mesajdir. Cucuyu ver palabiyi ustune bi cucu daha ustune firat ohhh tatli olarak da bulent yildirim.
kaç kişi kalmaları ne zaman kalmaları önemli değilki adamlar bize golü dokuz kişiyle attılar
işte önemli olan bu beraberliği dokuz kişiyle aldılar.zaten o ana kadar biz galiptik. ya babelin penaltıda otur izle babel sağa dönüyor sonra rakibin kendini attığını görünce dönüp kendini ona takıyor. penaltı verilirmi verilir ama şahsen ben tribünde inanmadım penaltı olduğuna hakemde inanmadı.
maçın daha birinci dakikasında GG nin lensi itmesinde lens düşünce tetikçi bir hakem penaltıyı çalardı hiç kimsede itiraz edemezdi fenerde 1-0 oyuna başlardı o maç çok farklı olurdu. ozinin rvp ye girişine tetikçi bir hakem sarı çıkartırdı. sonra salihe yaptığınada ikinci sarıdan kırmızıyı yapıştırırdı. Gerçekten tetikçi olsaydı yada fenerin her sert haraketinde sarı çıkmazdı. Bak hakem hata yapmadı demiyorum evet penaltıyı verebilirdi son dakikda oziye yapılana faulde çalabilirdi ama çalmadı bu onu tetikçi yapmıyor. son saniyede çalmadığı faulü  dönüpde içeri alacağımızı nerden bilecek büyük ihtimal maç biter diye düşündü Beşiktaşda galip fenerde zaten razı oyunu bırakmış dokuz kişi lensde söküp topu aldı hakemde orda taraflı görünmek istemez zaten patır patır kart göstermiş fenere
her şeye bir cevap bulursun tek tek pozisyon konuşsak deplasmanda lyon hakemide Beşiktaşı doğradı diyebiliriz. demek istersen dersin. ama hiç kasmayın bence bu maçta iki puanı bize hakem bıraktırmadı direk kendi oyuncularımız bıraktırdı. Beşiktaşın aleyhine pozisyonları süzüyorsunuz birde fenerin aleyhine olanları süzmeye çalışın volkan parmağı yemiş zıp zıp zıplıyor şikayet için bir oraya bir buraya koşuyor karşılığı ne sarı kart. Bu haraket bile hakemin tetikçilik yapmadığını gösterir. sence yan hakem görmedimi taliscanın haraketini. Bakın her zaman söylüyorum gene söyleyeyim maç içinde hakemin hatalı bir iki kararını alıp Beşiktaş doğrandı demek yanlış ortada hakemin 90 dakikalık tutumu var iki harakete indirilmez doğramak istese ilk dakikada fişini çekerdi. bazı şeylerde hatalı hakem kararını kabul edin doğrama doksan dakikaya yayılır sen doğranırken rakibe 7 sarı 2 kırmızı çıkmaz sanada 1 sarı çıkmaz.
en azından dengede gider kartlarda kötü niyetli bir hakem yönetimi değil kötü bir hakem yönetimi sadece ikisi arasında fark var.

Çevrimiçi Necmi

Bu takımın gol attıktan sonra savunma yapmak ile alakalı ciddi sıkıntıları var. Topun arkasına geçip oyunun kontrolünü karşı takıma veriyoruz .  Topun kontrolünü elimize alıp oyunu tutup soğutmayı , düzgün takım savunması yapıp rakibi rahatsız etmeyi , topun rakipte fazla kalmamasını sağlayıp sonrasında topu düzgün kullanmasını bilmiyoruz özellikle de gol attıktan sonra . Ön alanda  baskı yediğimizde baskıdan kurtulup topu oyuna düzgün sokamıyoruz. Gol at , geriye çekil , oyunun kontrolünü karşı takıma ver , savunma yapama, bütün defoların ortaya çıksın. Neredeyse her hafta aynı problemi yaşadık. Her hafta maçımıza Fırat verilmeyecek ama biz belli başlı problemlerimizi çözmediğimiz sürece o problemler her hafta karşımıza çıkacak ve biz hakem, federasyon dedikçe bu  problemler göz ardı edilecek. Sene başından beri yaşadığımız şu gol attıktan sonra yapmaya çalıştığımız ama yüzüne gözüne bulaştırdığımız savunma anlayışıyla 9 kişilik Fener'e top oynama fırsatını verip gol yemesini nasıl becerebildik bunu tartışalım önce.
aynen kardeşim işte günlerdir bunu anlatmaya çalışıyorum. ortada ters giden şeyler var ve bir grup arkadaş bunu ısrarla
hakemlere bağlamaya çalışıyor. Ararsan çok şey bulursun ama biz kaybettiğimiz hiç bir puanı hakem yüzünden kaybetmedik
hakemler zaten kötü ama bir bize değilki herkese kötü Başak hiçmi hakem yüzünden puan kaybetmedi. Biz kaybetmedik diyorum ama başak kaybetti fenerde kaybetti gsde kaybetti. hemde öyle böyle değil hepsininde nizami golü sayılmadı öyle kaybettiler.
şimdi ligde üstümüze bir oynama olsa bize çalınmayan ne penaltılar çalınırdı. işin kolayına sarkalım hakemleri
suçlayalım bu bize ne kazandıracak. ligin başından beri saçma sapan bir savunma anlayışıyla oynuyoruz
dakikalarca kendi sahamızda top çevirerek zamanı çalıyoruz bütün ilk yarıları çöpe atıyoruz bir gol atarsak
hemen üstüne yatmaya çabalıyoruz. sonra puan kaybettiğinde hakemler manuplasyon yapıyor.

Çevrimdışı underworld

@necmi abi senin dediğin kültür.

Kültürün yaninda başarıyı eklersen o zaman gerçekten büyük kulüp olursun.
Simdi  herkes nerde o  efsane milan -inter diyor.
Yeni nesil onların hikayelerini buyuklerden öğreniyor.
Sayet bu kulüpler böyle giderlerse simdiki gençler yarın buyuduklerinde yeni nesile anlatacaklari bir şey olmaz.

Çevrimiçi Necmi

Bunlara + şuster, dik , Aragones , Mancini,  prandelli yi de ekleyelim onların da gönlü kalmasın.

Necmi abi sana bakınca Türk futbolunun içinde bulunduğu acı tablonun resmini görüyorum (zihniyet anlamında).
bende sana bakınca türk futbolunun geleceğini görüyorum malesef.
birde gs taraftar profilini görüyorum. Hiç bir zaman Beşiktaşda olmasını istemediğim bir şey
bu arada türk futbolunun içinde olduğu acı tablo diye bir şey yok ışıl ışıl parlayan bir Beşiktaş var
iş nasıl baktığınla alakalı derdin türk futboluysa dibine kadar batabilirler zerre umrumda olmaz
beni türk futbolunun başarısı değil Beşiktaşın başarısı ilgilendiriyor. türk futbolu yerlerde sürünsün ama Beşiktaş
her sene şampiyon olsun avrupada başarılı olsun gidişatı umursayacağımımı sanıyorsun
Ben Beşiktaş konuşuyorum ikide bir renkli örnekleri veren birinin benim gözümde pek kıymeti olmaz
benim değerlendirmem sadece Beşiktaşdır ben renklilerin Beşiktaşla oynamıyorsa maçını izlemem
bu forumun en temel kuralı aslında dünya futbolu başlığı dışında diğer başlıklarda renklilerle ilgili tek kelime
bile forumdan atılma nedenidir. burda Beşiktaşdan başka bir şey konuşulmaz örnek verilmez.
Beşiktaşla ilgili konuşacağın bir şey varsa burda konuşursun yoksa konuşamazsın diğer takımlar sadece
rakibimiz olduğunda başlığa gelebilirler.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi senin dediğin kültür.

Kültürün yaninda başarıyı eklersen o zaman gerçekten büyük kulüp olursun.
Simdi  herkes nerde o  efsane milan -inter diyor.
Yeni nesil onların hikayelerini buyuklerden öğreniyor.
Sayet bu kulüpler böyle giderlerse simdiki gençler yarın buyuduklerinde yeni nesile anlatacaklari bir şey olmaz.
ne milanı ne interi onların başarısı juveyi al aşağı ederek oldu
milanın sahibi italya başbakanıydı haksız yere juveyi şikeyle itham edip
yerini doldurdular inter için söylemeyeceğim onun kökleri var ama italyada tek büyük vardır oda juve
milan italyanın gs si gibidir kendini büyük sanır ama bu şişirilmiş bir büyüklüktür.
işte onun büyüklüğü burloscaniyle birlikte söndü. şimdi çinlilerden medet umuyorlar.
milanın büyük olduğunu söyleyen büyüklerin varsa inanma sen onlar juvenin alaşağı edildiği zamanları hatırlıyorlardır.

Çevrimdışı Librarius

d

Turgay Demir gecen sezon bir hakemden bahsetmisti. Hakem FB aleyhine faul yaptigi icin 6 ay mac alamiyor demisti de Turgay Demir gundeme getirir getirmez bir maca verildi. 

Ali Palabiyik bizi kupada dogradi ve 3 hafta dinlendirildi. Guya dinlendirildi. Doner donmez bir haftada 2 maca verdiler, 2 hafta sonra bir haftada 2 maca daha verilerek kayiplari tazmin edildi. Yahu adam goz gore Besiktas'i kupada dogradi ve geri doner donmez FB maci yonetti yine. Bunlar kesinlikle normal seyler degil. Bu yuzden Firat'in bu hafta mac almasi da sasirtmaz beni.

Çevrimdışı Librarius

Cakal hakem taktiklerindendir: kayirdigin takima mac sonunda  kontrollu bir sekilde ver verebildigin kadar karti. Boylece mac sonu istatistiginde bol kart gorunur. Fakat dakikalara baktiginda son 5 dakika 3 sari kart. Besiktas'in derbi maclarinda rakiplere uygulanan taktiktir. Mesela derbilerde takimlara cikan kirmizi kartlar istatistigine FB'ye 2 kirmizi daha eklendi. Kimse dakika 90 da kirmizi gorduler diye hatirlamayacak. Acin Besiktas'in gordugu kirmizilarin dakikalarina bakin, bir de FB ve GS'nin kirmizi dakikalarina bakin.

Yine cakal hakem taktiklerindendir: yenilmesini istedigin takimin stoperlerine ilk firsatta sari cikar. Besiktas'a gecmis yillarda siklikla uygulanan bir taktiktir.

Yine cakal hakem taktiklerindendir: topu mumkun oldugu mertebe yenilmesini istedigin takimin kalesine dogru yonelt ince faullerle.

Besiktaslilar olarak bunlari ezberlettiler bize. 

Tamam Necmi abinin amacini anliyorum ve degerli buluyorum. Yani hep bahanelere siginan, hep gergin ve patlamaya hazir bir camia olmanin sakincali oldugunu dusunuyor ve bu konuda hakli. Fakat susarakta bu eyyamlarin onune gecemiyoruz. Konussan olmuyor, sussan gonul razi degil.

Çevrimiçi Necmi

Turgay Demir gecen sezon bir hakemden bahsetmisti. Hakem FB aleyhine faul yaptigi icin 6 ay mac alamiyor demisti de Turgay Demir gundeme getirir getirmez bir maca verildi. 

Ali Palabiyik bizi kupada dogradi ve 3 hafta dinlendirildi. Guya dinlendirildi. Doner donmez bir haftada 2 maca verdiler, 2 hafta sonra bir haftada 2 maca daha verilerek kayiplari tazmin edildi. Yahu adam goz gore Besiktas'i kupada dogradi ve geri doner donmez FB maci yonetti yine. Bunlar kesinlikle normal seyler degil. Bu yuzden Firat'in bu hafta mac almasi da sasirtmaz beni.
fırat neden bu hafta maç almasın  :alala:
kötü puanmı aldı bu hafta kasımpaşa maçını yönetecek

Çevrimdışı taner37

TFF ve PFDK nin tarafsız olmadığına dün artık yüzde 100 inanmış bulunuyorum. Talisca ya ceza doğru yapmayacaktı ama o kaleciye disipline bile sevk etmediler. Megersem fabiano sezonu kapatmış diğer kaleci de sıkıntılı imiş.

Memleket takımım 2. Lig playoff yarı final maçına çıkacak bugün. Dün cezalar açıklandı hop Kastamonuspor bir maç seyircisiz. Sebep bir önceki iç saha maçında takibe küfür edilmis. Süper lig De her maç seyirci küfür etmiyor mu? Ben denk gelmedim seyircisiz maça kolay kolay.  Nedense tarihinde en önemli maça çıkacak takım 4 bin kapasiteli stadda 300 kişi küfür etti diye seyircisiz oynama cezası aldı. Şu da var. Daha önce 4 maçta kötü tezahürattan dolayı bir maç ceza almıştik. Bu küfür olayı 4 maç tekrarlanınca seyircisiz oynama cezası veriliyorsa biz zaten daha 1-2 ay önce aldık. O cezadan sonra ilk kez küfürlü tezahürat dan sevk edildik ve direkt seyircisiz oynama cezası aldık. Megersem rakibimizin dayıları varmış... Rakibimiz de playoff maçı oynadı sahasında ve o maçta düzenli olarak rakibine küfür etti ve sahaya seyirci girdi maç esnasında. Onların cezası 18 bin TL ama biz sadece küfür yüzünden seyircisiz oynama cezası yedik.. Bakan ve vekiller ile korunuyor malum takım..

Velhasıl; gücün varsa TFF de PFDK ya da istediğini yaptırıyorsun..
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı underworld

ne milanı ne interi onların başarısı juveyi al aşağı ederek oldu
milanın sahibi italya başbakanıydı haksız yere juveyi şikeyle itham edip
yerini doldurdular inter için söylemeyeceğim onun kökleri var ama italyada tek büyük vardır oda juve
milan italyanın gs si gibidir kendini büyük sanır ama bu şişirilmiş bir büyüklüktür.
işte onun büyüklüğü burloscaniyle birlikte söndü. şimdi çinlilerden medet umuyorlar.
milanın büyük olduğunu söyleyen büyüklerin varsa inanma sen onlar juvenin alaşağı edildiği zamanları hatırlıyorlardır.
Bunlar sadece bir örnekti ama Berlusconi ye helal olsun avrupa maçlarında bile direk sonuca etki edebiliyormus

Çevrimdışı underworld

bende sana bakınca türk futbolunun geleceğini görüyorum malesef.
birde gs taraftar profilini görüyorum. Hiç bir zaman Beşiktaşda olmasını istemediğim bir şey
bu arada türk futbolunun içinde olduğu acı tablo diye bir şey yok ışıl ışıl parlayan bir Beşiktaş var
iş nasıl baktığınla alakalı derdin türk futboluysa dibine kadar batabilirler zerre umrumda olmaz
beni türk futbolunun başarısı değil Beşiktaşın başarısı ilgilendiriyor. türk futbolu yerlerde sürünsün ama Beşiktaş
her sene şampiyon olsun avrupada başarılı olsun gidişatı umursayacağımımı sanıyorsun
Ben Beşiktaş konuşuyorum ikide bir renkli örnekleri veren birinin benim gözümde pek kıymeti olmaz
benim değerlendirmem sadece Beşiktaşdır ben renklilerin Beşiktaşla oynamıyorsa maçını izlemem
bu forumun en temel kuralı aslında dünya futbolu başlığı dışında diğer başlıklarda renklilerle ilgili tek kelime
bile forumdan atılma nedenidir. burda Beşiktaşdan başka bir şey konuşulmaz örnek verilmez.
Beşiktaşla ilgili konuşacağın bir şey varsa burda konuşursun yoksa konuşamazsın diğer takımlar sadece
rakibimiz olduğunda başlığa gelebilirler.
Gene daldan dala atliyorsun necni abi lucescu da kal , bizim bu zamana kadar iyi olan td'lerimizde kal.

Diğer rakipler beni  veya bizi ilgilendirmez ama ders cikarttirabilir.

Etiketler: