Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bizle dalga geçiyorlar sadece.
GS ile fark 4.9 bin Atiba-Tolgay sahada Bursa hazırlıklarına devamGöksel Gümüşdağ federasyon ziyaretinde-Taliscanın dosyasını inceleniyor.saygılarımla
Bizim yönetim gerçekten hiç anlamıyor şu işlerden, artık ümidimi kestim zaten, ne olursa olur..
osmanlı maçı ile birlikte başlayan ince işler meyvesini vermiş durumda puan farkı sadece 2 ve 2li averaj başakcityde, yönetim zamanında yapmadığı işlerin sonuçlarına katlanmaya dewam ederken taraftarda kurdeşen döküyor. gelinen nokta budur...
Şampiyonluk giderse ağlamaya başlayanlar çıkar abi merak etme. Federasyon, hakemler, Göksel Gümüşdağ diye..
İnce işler derken. Açıkçası iki basaksehir maçında da basaksehir bizden kat kat daha iyi oynadı. Hakemide yeneceğiz artık yapacak bisey yok. 3 yersek 5 atacağız, ama ne olursa olsun kazanacağız.
son pişmanlık fayda etmez ben bu satırlarda sürekli bir şeyler karalarken bir şeyleri bildiğim daha doğrusu görebildiğim için yazıyordum. 35 yıllık futbol izleyicisi, ülke dinamiklerini bilen biri olarak testi kırılmadan dile getiriyordum olanları ve olacakları... ikinci yarı puan kaybı yaşanan maçlara bakın karabük antalya başak febe maçlarının tümünde aleyhte hatalar var kazandığımız osmanlı ve tese maçlarında aleyhte hatalar var, bunlar bi çırpıda aklıma gelen 6 maç olup 14 maçın 6sında bariz hakem hataları aleyhte oluyorsa bunu masum hakem hatalarıdır herkese oluyor gibi romantik cümlelerle açıklayamaz kimse...
Başakşehir antipati toplamış olsa da futbol olarak bizle oynadıkları maçlara da bakarak bulunduğu yeri hak ettiğini söylemek lazım. Bizim yapamadığımız şekilde büyük maçlarda kolay ve farklı sonuçlara da imza attılar. Antalya maçında da puan kayıplarını bekledik olmadı. O sebeple kalan 4 maçı da kazanma ihtimalleri en az bizim kadar var. Kendimize odaklanmalıyız, onların puan kaybını bekleyerek olmaz bu iş.
Ya abi herkese oluyor da adamlar zaten yarıştan kopuk olsa ne olur olmasa ne olur biz yarıştayız, son haftalarda kaç kere penaltı çalındı bize acaba? En son penaltımızı ne zaman kazandık mesela?
Kendimizi savunurken her şeyi olumlu göstermeyelim gereksiz yere, daha 2 hafta önce 7 puan öndeydik. Başakşehir aleyhine de yapılan hatalara bakarsak bizimkiler gayet normal bile kaçabilir bence. Her zaman dediğim gibi başakşehir tek rakibin ise, hakem konuşulmaz, hakemi de yenip şampiyon olacaksın.
Allah korusun şampiyon olamazsak bunu hakeme bağlamak bizi sadece geriye götürür. Bu sezon hakemi bahane edebilecek bir sezon yaşamadık. Lehimize de aleyhimize de kararlar oldu.
Selam arkadaşlar,Bu kötümserliğin sebebini anlamıyorum. Lderiz ve matematik ortada, kalan 4 maçı kazanırsak şampiyonuz. Kanımca başak Trabzon ve Antep'e takılacaktır. Biz yine Osmanlı maçında tur atarız.
33.hafta atarız