Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9170283 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu cezadan sonra passoları bloke olanlar kulübe devretmeli, yaklaşık 20 bin civarı bilet satışa çıkacaktır. 3,5 4 m lira civarı sıcak para gelir.

Çevrimdışı abdusta

Tahkim kararları çıktı
saat içinde Talisca kararı açıklanır

saygılar

Çevrimdışı tangaz

Tahkim kararları çıktı
saat içinde Talisca kararı açıklanır

saygılar

onanır mı yoksa erteleme falan gelebilir mi?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

bu cezadan sonra passoları bloke olanlar kulübe devretmeli, yaklaşık 20 bin civarı bilet satışa çıkacaktır. 3,5 4 m lira civarı sıcak para gelir.
zaten cezalı tribünlerin biletlerini kulüp satıyor devir hakkı yok

Çevrimdışı tangaz

ceza aldık :bandit:

sen neden ceza aldın ki  :alala:
penaltıyı dahi görmeyen itiraz etmeyen kişileri ayırmak gerek  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

zaten cezalı tribünlerin biletlerini kulüp satıyor devir hakkı yok
en azından iyi bir gelir olur, 31 mayıstan önce kasaya girmesi güzel olur necmi abi.

Çevrimdışı mylife1903

bizim başkan hata yaptı taliscaya sordum orta parmak yaptın mı o da bana yapmadığını söyledi yapmamış die açıklama yapacaktı sonra gidip tff.ye bunu sözlü olarak tebliğ edecekti ve cezadan yırtacaktı. gümüşdağ babacanda video görüntüleri ile sabit eylem olmasına rağmen sordum vurmamış demedi mi. biz de onu yapmalıydık. bu ülkede böyle.
Yok abi, taliska kandirilmis diyecektik
Ya da o orta parnak berazilyada cok teeessuf ederim, lutfen kufurlu konusmayin anlamina geliyor diyecektik.

Ama en temizi sonuna kadar inkardir. Gostermedim parnak falan diyecekti, fotolar da montejj

Ayni hanimi aldatirken yakalaninca yapacagimiz gibi sonuna kadar inkardir.
Seni gormusler
Ben degildim

Yahu fatma ile konusmussun yuzsuz herif yaninda baska kadin varken
Ben degildim, fatma aramizi bozmak istiyor, seni kiskaniyir

Hakaret Yasak)₅ adam hala inkar ediyorsun, beni gorup yuzsuz yuzsuz el salladin ya
Yahu ben salak miyim canimin ici, baska kadinlayken seni gorup el sallayacam, ben degildim

Çevrimdışı Hasan Tahsin

:lol: :lol: :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı abdusta

Talisca 1 maç ceza almış

saygılar

Çevrimdışı 38life

1- BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, 07.05.2017 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş. -FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 50.000.- TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/3. Ve 53/4. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan DOĞU ALT 115,116, GÜNEY ALT 120,121, KUZEY ALT 108,109 KUZEY ÜST 408,409, DOĞU ÜST 415,416 bloklara giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesine,
Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 45.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş. sporcusu ANDERSON SOUZA CONCEIÇAO'nun, rakip takım sporcusuna yönelik hakareti nedeniyle haksız tahrik hükümleri dikkate alınarak takdiren 1 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 6.500.- TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

Fener maçından sonra staddan ayrılırken arkadaşıma "Osmanlı maçında görüşürüz." demiştim. Çok belliydi ceza yiyeceğimiz. Ben küfür etmemiştim halbuki ama neyse.

Çevrimiçi Necmi

ben sanırım hakkıyla almış olabilirim önümüzde volkan duruyordu ceza almamak
ne mümkün insan onu görünce saydırmaya başlıyor :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Talisca 1 maç ceza almış

saygılar
volkana yaptı aslında teşekkür etmeleri lazımdı ne cezası :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

ben sanırım hakkıyla almış olabilirim önümüzde volkan duruyordu ceza almamak
ne mümkün insan onu görünce saydırmaya başlıyor :bandit:
Volkan turkce kufurleri anliyormuymus abi?

Çevrimdışı Orhan_

Abi yönetime gömmemek için Şenol Hoca'yı gömüyorsun bence yanlış yapıyorsun, at suçu Şenol Hoca'ya kötü bişiyde aradan sıyrıl. Bence bu doğru bir yöntem değil, Şenol Hoca bu yönetim için bir şanstır ve o değeri elden kaçırmamalıyız.

Valla bu kulüpte A'dan Z'ye Şenol Hoca için şanstır. Akıllı olursa bu değeri elinden kaçırmaz. Biz Şenol Hoca giderse yerine başkasını buluruz. O bulamaz ama. Bu konuda hiçbir endişem yok. Bu sene Şenol Hoca takımın potansiyelini iyi değerlendiremedi. Ciddi hatalar yaptı. İnşallah son 4 maç tüm hatalarını affettirir.

Çevrimiçi Necmi

Volkan turkce kufurleri anliyormuymus abi?
gözlemci anlıyormuş herhalde  :alala:

Çevrimiçi Necmi

en azından iyi bir gelir olur, 31 mayıstan önce kasaya girmesi güzel olur necmi abi.
sen aldınmı ceza :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sen aldınmı ceza :D
1 sıra arkanda çaprazındaydım Necmi abi   :D Volkan ve malum şahısa dayanamadım bir şeyler söyledim maç heyecanıyla  :D

Çevrimiçi Necmi

bizim başkan hata yaptı taliscaya sordum orta parmak yaptın mı o da bana yapmadığını söyledi yapmamış die açıklama yapacaktı sonra gidip tff.ye bunu sözlü olarak tebliğ edecekti ve cezadan yırtacaktı. gümüşdağ babacanda video görüntüleri ile sabit eylem olmasına rağmen sordum vurmamış demedi mi. biz de onu yapmalıydık. bu ülkede böyle.
bir maç normaldir Taliscaya ceza vermeseler hayvan haklarını koruma dernekleri isyan ederdi :bandit:
şimdi durup dururken onlarıda devreye sokmayalım :bandit:
panter emelle uğraşmak hakemlerle uğraşmaktan zordur. :bandit:

Çevrimiçi Necmi

1 sıra arkanda çaprazındaydım Necmi abi   :D Volkan ve malum şahısa dayanamadım bir şeyler söyledim maç heyecanıyla  :D
hımmm doğru :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

1- BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, 07.05.2017 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş. -FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 50.000.- TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/3. Ve 53/4. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan DOĞU ALT 115,116, GÜNEY ALT 120,121, KUZEY ALT 108,109 KUZEY ÜST 408,409, DOĞU ÜST 415,416 bloklara giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesine,
Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 45.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş. sporcusu ANDERSON SOUZA CONCEIÇAO'nun, rakip takım sporcusuna yönelik hakareti nedeniyle haksız tahrik hükümleri dikkate alınarak takdiren 1 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 6.500.- TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

Talisca cez almamış . ANDERSON SOUZA CONCEIÇAO ceza almış yırttık  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

tahkim kurulu bu cezayı ertelemek zorunda yoksa söverim  :D

Çevrimiçi Necmi

hımmm bizim grubun hepside bireysel etmiş  :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

PFDK haksız tahrik var diyorsa bu tahriki yapan ayı biradere neden ceza vermemiş ilginç .....
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Orhan_

Cezadan yırtmanın keyfi de bir başka oluyormuş :D

Etiketler: