Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9170349 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Selam arkadaşlar,

Bu kötümserliğin sebebini anlamıyorum. Lderiz ve matematik ortada, kalan 4 maçı kazanırsak şampiyonuz. Kanımca başak Trabzon ve Antep'e takılacaktır. Biz yine Osmanlı maçında tur atarız.

Başakşehir'in Antep ile maçı yok.

Çevrimdışı tangaz

Ts'nin başakşehire yenilmeyeceğini düşünüyorum, tabii 4 maçı'da kazanmamız gerekiyor.

başakcity deplasmanlarda öle aman aman bir takım değil bence...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Mayıs 2017, 15:37:59
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Orhan_

ligin 2. yarısında ve özellikle finale yaklaşırken kırılma haftalarında lehimize olanları yazarmısın.

Kırılma haftası derken? Kırılma olmayan haftalarda az mı puan veriyorlar :D?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

başakcity deplasmanlarda öle aman aman bir takım değil bence...
içeride de değil bence abi bu sene en çok kızdığım şey Başak'a 5 puan kaybetmek.

Çevrimdışı Orhan_

ligin 2. yarısında ve özellikle finale yaklaşırken kırılma haftalarında lehimize olanları yazarmısın.

Son maçta ilk atılması gereken oyuncu Oğuzhan'dı. İlk ve daha net olan sarısını vermedi Aydınus. Bu arada Aydınus istediği kadar iyi niyetli olsun bundan sonra, benim için kötünün kötüsü niyetli bir hakemdir. Hakem hakkında ne düşündüğümü de bil isterim.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

içeride de değil bence abi bu sene en çok kızdığım şey Başak'a 5 puan kaybetmek.
Daha da kızdığım 18 dakikada 3 gol yemek.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Taraftardaki olumsuz havayı çözemiyorum şampiyonluğu kaybetmedik 2 puan öndeyiz daha kaliteli takımız ve daha iyi bir fikstrümüz var.
İddaa'da bile oran 1.10 şampiyonluğumuzun iddaa bile bizim taraftarımızdan daha umutlu kendimize gelmemiz dik durmamız lazım.

Çevrimiçi Necmi

son pişmanlık fayda etmez ben bu satırlarda sürekli bir şeyler karalarken bir şeyleri bildiğim daha doğrusu görebildiğim için yazıyordum. 35 yıllık futbol izleyicisi, ülke dinamiklerini bilen biri olarak testi kırılmadan dile getiriyordum olanları ve olacakları...  ikinci yarı puan kaybı yaşanan maçlara bakın karabük antalya başak febe maçlarının tümünde aleyhte hatalar var kazandığımız osmanlı ve tese maçlarında aleyhte hatalar var, bunlar bi çırpıda aklıma gelen 6 maç olup 14 maçın 6sında bariz hakem hataları aleyhte oluyorsa bunu masum hakem hatalarıdır herkese oluyor gibi romantik cümlelerle açıklayamaz kimse...
neyi görüyorsun merak ettim :alala:
bizi doğruyor tamam başakşehiri şampiyon yapacaklar
peki aç bak bakalım adamların kaç puanı hakem hatasıyla gitmiş
yada şu maçı hakem sayesinde kazandılar diyebileceğin bir maçlarını söyle.
Öyle boş lafla sıkmak olmaz madem bizim maçlar manuple ediliyor başağın
maçları ne oluyor o zaman. adamlar ligin yarısını öğle vakti maç yaparak geçirdiler.
sıkarken bari biraz gerçekçi olun sanki biz doğranıyoruz rakibimiz ihya ediliyor.
hakem hataları oluyor elbet ama hatayla maniplasyonu birbirine karıştırmamak lazım
her olayada ergen tepkisi vermemek lazım. osmanlı maçı ts maçı maniplasyonun kralı
yapılmış biz iki maçıda kazandık hakemin oynadığı bir maçı kazanabileceğine inanıyormusun
inanıyorsan o zaman gene kazanırsın.
sen bir sürü hata yap maç içinde elindeki maçı ver dokuz kişiye karşı kapan sonra neymiş efendim hakem doğramış
böyle anca kendinizi kandırırsınız.
Ne dediğinizin bile farkında değilsiniz rakip golü attığında sahada dokuz kişiydi bizde onbir kişiydik
ne manuplasyonundan bahsediyorsunuz. öyle bir şey olsa bunun tersi olurdu.
siz devam edin böyle konuşmaya şampiyon olduğumuzdada hakemleride yendik federasyonuda yendik dersiniz.
senin oyuncun eli belinde rakip seyretsin puan kaybedince hakeme saldır.
senin takımın bir gol atınca maçı bıraksın panikle oynamaya kalksın siz hakem deyip onları rahatlatın.
Burda silkelenmesi gereken hakem değil kendi oyuncularımız bir tarafları kalktı kendilerine gelmeleri lazım.
onların eline koz vereceğinize gerçeklerden bahsedip kendilerine gelmesini sağlayın.
Hoca ligin başından beri sürekli hata yapıyor ilk onbirle sonradan oyuncu değişiklikleriyle bazı oyuncular
yatarak oynuyor kazanmak için en ufak çaba göstermiyor. Bırakın mücadele edenleride engelliyorlar onlar
engellemese hoca çıkarıyor. Siz kalkın hakem deyin. Aynen devam bu sadece hedef yaratmak ve hedef olmaya yarar.

Çevrimiçi Necmi

Son maçta ilk atılması gereken oyuncu Oğuzhan'dı. İlk ve daha net olan sarısını vermedi Aydınus. Bu arada Aydınus istediği kadar iyi niyetli olsun bundan sonra, benim için kötünün kötüsü niyetli bir hakemdir. Hakem hakkında ne düşündüğümü de bil isterim.
yok onları görmezler hakem on defa lehimize hata yapsın bir tane aleyhimize yaptığında maçı manuple etmiş olur.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yok onları görmezler hakem on defa lehimize hata yapsın bir tane aleyhimize yaptığında maçı manuple etmiş olur.
Abi yönetime gömmemek için Şenol Hoca'yı gömüyorsun bence yanlış yapıyorsun, at suçu Şenol Hoca'ya kötü bişiyde aradan sıyrıl. Bence bu doğru bir yöntem değil, Şenol Hoca bu yönetim için bir şanstır ve o değeri elden kaçırmamalıyız.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Bu saatten sonra yok Başakşehir ona takılır yok buna takılabilir diye bakmıyorum artık.

Çıkıp 4 maçı da alıp şampiyon olacağız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Mayıs 2017, 16:06:24
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimiçi Necmi

Ya abi herkese oluyor da adamlar zaten yarıştan kopuk olsa ne olur olmasa ne olur biz yarıştayız, son haftalarda kaç kere penaltı çalındı bize acaba? En son penaltımızı ne zaman kazandık mesela? :)
neden o hakem hataları yüzünden kopmuş olamazlarmı maniplasyon olsa
sende hata yapar onlarda yapmazlardı. böylece kafa kafaya kalırdın.
evet hata var ama herkese var. Senin takımının iyi olması bu hatalardan en az etkilenen
olmanı sağlıyor.
Türk hakemler bu sene o kadar rezilki sadece bize değil herkese öyleler. Maçta hataları karşılıklı yapıyorlar.
bu işden daha fazla zarar gören dövünmeye başlıyor.
işin aslı Türkiyede hakem falan yok. Hakemi geçtim mhk başkanı olacak adam bile yok o düzgün olsa
zaten hakemlerde bu kadar kötü olmaz. Hakemler iyi olmak için bir çaba sarfetmiyorki nasıl olsa hatada
yapsalar bir şey olmuyor. para gelmeye devam ediyor maç verilmeye devam ediyor bir de üstüne hataları
olunca korunuyorlar. Neden daha iyi olmak için kendilerini kassınlar.

Çevrimdışı tangaz

neyi görüyorsun merak ettim :alala:
bizi doğruyor tamam başakşehiri şampiyon yapacaklar
peki aç bak bakalım adamların kaç puanı hakem hatasıyla gitmiş
yada şu maçı hakem sayesinde kazandılar diyebileceğin bir maçlarını söyle.
Öyle boş lafla sıkmak olmaz madem bizim maçlar manuple ediliyor başağın
maçları ne oluyor o zaman. adamlar ligin yarısını öğle vakti maç yaparak geçirdiler.
sıkarken bari biraz gerçekçi olun sanki biz doğranıyoruz rakibimiz ihya ediliyor.
hakem hataları oluyor elbet ama hatayla maniplasyonu birbirine karıştırmamak lazım
her olayada ergen tepkisi vermemek lazım. osmanlı maçı ts maçı maniplasyonun kralı
yapılmış biz iki maçıda kazandık hakemin oynadığı bir maçı kazanabileceğine inanıyormusun
inanıyorsan o zaman gene kazanırsın.
sen bir sürü hata yap maç içinde elindeki maçı ver dokuz kişiye karşı kapan sonra neymiş efendim hakem doğramış
böyle anca kendinizi kandırırsınız.
Ne dediğinizin bile farkında değilsiniz rakip golü attığında sahada dokuz kişiydi bizde onbir kişiydik
ne manuplasyonundan bahsediyorsunuz. öyle bir şey olsa bunun tersi olurdu.
siz devam edin böyle konuşmaya şampiyon olduğumuzdada hakemleride yendik federasyonuda yendik dersiniz.
senin oyuncun eli belinde rakip seyretsin puan kaybedince hakeme saldır.
senin takımın bir gol atınca maçı bıraksın panikle oynamaya kalksın siz hakem deyip onları rahatlatın.
Burda silkelenmesi gereken hakem değil kendi oyuncularımız bir tarafları kalktı kendilerine gelmeleri lazım.
onların eline koz vereceğinize gerçeklerden bahsedip kendilerine gelmesini sağlayın.
Hoca ligin başından beri sürekli hata yapıyor ilk onbirle sonradan oyuncu değişiklikleriyle bazı oyuncular
yatarak oynuyor kazanmak için en ufak çaba göstermiyor. Bırakın mücadele edenleride engelliyorlar onlar
engellemese hoca çıkarıyor. Siz kalkın hakem deyin. Aynen devam bu sadece hedef yaratmak ve hedef olmaya yarar.

yazılarımın hiç birinde başakşehiri şampiyon yapacaklar die bir ileti yok, sonra başakşehir maçları ile alakalı hiç hakem vb yazmadım çünkü izlemiyorum. tek izlediğim başak maçları bizim maçlar olup son maçta ofsayttan gol yedik tosiçe hatalı kart verildi cezalı duruma düştü atibanın hakemin önünde ayağına basıldı sakatlandı kart bile vermedi ki net kırmızı idi. ben hep şampiyon olucaz dedim hatta bu hafta bekliyordum olmadı sadece erteledik biraz.  :bandit:

başakla ilgili elimdeki tek veri bizim maçta cücünün yaptığı totoşluklar ve rize maçı sonrası rezaletin örtbas edilmesidir. bunlara da birşey söyleyemezsin heralde...

öte yandan burada posbıyıka toz kondurmayıp herkesin çok iyi yönetim sergilediği fikrinde birleştiği halil umut melere neler söylediğini göz önünde bulundurursak hakemler konusunda açıklamaların hiç inandırıcı durmuyor  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

bu arada video hakem olmazsa maçlara çıkmıycam dien gümüşdağın neden böle demeçler verdiği v.babacanın videolarda kafa göz daldığı halde ceza almamasından ötürü olduğu anlaşılmıştır!!!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı mylife1903

Fb hakem hatasi ile puan kaybetti mi?

Çevrimdışı Liquidator

Taliscaya 1 maç ceza verilmiş.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Süper Lig'de geçtiğimiz hafta oynanan Fenerbahçe derbisinde Volkan Demirel'le yaşadığı gerignlikten ötürü Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Talisca'ya 1 maç ceza verdi.
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Mayıs 2017, 16:23:47
1- BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, 07.05.2017 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş. -FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 50.000.- TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/3. Ve 53/4. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan DOĞU ALT 115,116, GÜNEY ALT 120,121, KUZEY ALT 108,109 KUZEY ÜST 408,409, DOĞU ÜST 415,416 bloklara giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişlerinin engellenmesine,
Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 45.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş. sporcusu ANDERSON SOUZA CONCEIÇAO'nun, rakip takım sporcusuna yönelik hakareti nedeniyle haksız tahrik hükümleri dikkate alınarak takdiren 1 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 6.500.- TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fb hakem hatasi ile puan kaybetti mi?
yok en azından 6 puan falan almıştır.

Çevrimiçi Necmi

Abi yönetime gömmemek için Şenol Hoca'yı gömüyorsun bence yanlış yapıyorsun, at suçu Şenol Hoca'ya kötü bişiyde aradan sıyrıl. Bence bu doğru bir yöntem değil, Şenol Hoca bu yönetim için bir şanstır ve o değeri elden kaçırmamalıyız.
yönetime gömmemek için şenol hocaya gömmek :alala:
Hocayı başka bir yönettimmi getirdi. Birde hoca gitsinmi dedim :alala:
hatalı işte bunu neden söylemeyeyim sahada oynanan oyunun yönetimle ne alakası
var. takviye yapılmamış vs bu işin farklı bir boyutu ona girmem bile.
elinde mevcut bir kadro var onu nasıl kullanıyor budur önemli olan.
abouyu oyundan alıp yerine cenki sokan bir hoca eleştirilir hemde
dibine kadar eleştirilir. Başak maçında abou varken cenkle başlayan hoca eleştirilir.
Dembaba yı müsait maçlarda bile oyuna almayıp 3-0 geriye düştükten sonra
kurtarıcı diye sarılan hoca eleştirilir. Madem kurtarır diye umuyorsun demekki hazır
neden başka maçlarda oynatmadın. sırf çıkarttığı kadroyla başağın içimizden geçmesine
sebep oldu. Ne yapalım eleştirmeyelimmi
kardeşim ben yönetimi destekliyorum o nedenle her lafımda yönetime laf söylememek için
şunu bunu yapıyorsun safsatasına girmeyin çünkü bunu gizli kapaklı yapmıyorumki.
Yönetimi destekliyorum ve Beşiktaşa faydalı olduklarına inandığım sürecede destekleyeceğim.
esas siz boş yapıyorsunuz Şenol hoca korumak için yönetimemi yürüyeceksiniz Şenol Hocayı
getiren bu yönetim. Şenol hoca doğru kişiyse bu hocanın değil yönetimin başarısı.
iyi hocada iyi oyuncuda kötü hocada kötü oyuncuda yönetimin eseridir. Ben iki sene önce
Biliçi eleştirirkende aynı safsatalarla geliyordunuz. ama Şenol hocayı biliç eleştirir gibi eleştirmiyorum
ben Şenol hocaya adı ortaya atıldığı günden beri karşıyım ama bu hocalık yeteneklerinden dolayı değil.
Beşiktaşa çok artı kattı. ilk baştada dediğim gibi ne yaparsa yapsın benim onun hakkındaki düşüncelerim değişmez.
dünya kupasında Beşiktaşlı oyunculara karşı olan tavrı nedeniyle onu asla affetmem.
belki o bitik himmetçileri₁ baskıyla oynattı bilemem. geçen sene başındada Şenol hocayla anlaşıyor diye yönetimi eleştiren
ben değilmiydim.
yönetim eleştirileri burda da yapılıyor. Her dakika eleştiriyorsunuz. işin içine hakaret küfür ve saygısızlık girerse kim olursa olsun
atılır burdan. Onun dışında makul yapılan her eleştiriye saygımız sonsuzdur.

Çevrimdışı tangaz

bizim başkan hata yaptı taliscaya sordum orta parmak yaptın mı o da bana yapmadığını söyledi yapmamış die açıklama yapacaktı sonra gidip tff.ye bunu sözlü olarak tebliğ edecekti ve cezadan yırtacaktı. gümüşdağ babacanda video görüntüleri ile sabit eylem olmasına rağmen sordum vurmamış demedi mi. biz de onu yapmalıydık. bu ülkede böyle.

Etiketler: