Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9175222 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Egos

Serdar Sarıdağ'ın söylediğine göre futbolcular ve teknik ekip yapılan toplantıda yenilen golden ziyade neden 2.ci golü atamadık üzerinde duruyorlarmış. Bu iyi.

evet, bu güzel haber hakikaten.

Çevrimdışı Orhan_

ya şu 4 maç sahip çıksak bütün oyunculara nasıl olur ?

Geçen sene Q7 ile şampiyon olduk tek bir oyuncu yüzünden maç kazanamadık şampiyon olamadık vs modlarına girmiyelim abi ?

4 maç sonra şampiyon olduktan sonra yazın herkes kimi istiyorsa göndersin.

Not : Bu arada katılıyorum sana hak veriyorum abi yanlış anlama sadece 4 maç dişimizi sıkalım.

Haklısın :ok: . Şampiyonluktan sonra yapmak lazım tespitleri artık.

Çevrimdışı cursedofdragon

Unutmayalım geçen sene 33.cü hafta ilan etmiştik şampiyonluğumuzu.

Yine 30.cu hafta akhisar'a takılınca eyvah gitti şampiyonluk vs demişti herkes.

Ben ve birçok arkadaşımız burda güçlü durun biz şampiyon olucaz demiştik.

Bu senede 30.cu hafta'da yine eyvah gitti şampiyonluk diyenler oldu.

Onlara tek diyeceğim yine şudur Allah'ın izniyle şampiyon biz olacağız  :ok:

Çevrimdışı 38life

Şampiyonluk şansımız hala iddaa oranlarının söylediği gibi...

Açıkçası benim çekindiğim tek bir konu var, o da momentum. Mesela Paris'in Barcelona'ya elenmesinin sebebi momentumdur. 87de 3 gole ihtiyaç vardı. Ama momentumu başlatmak için 1 gole ihtiyaç vardı. O 1 gol herşeyi tetikledi. Bu böyledir. Hayatın her alanında olduğu gibi futbolda da çalışır momentum. Bu yüzden ben farkın erkenden açılmasını riskli buluyorum. Çünkü o fark azalmaya başladı mı sizin aleyhinize bir momentum tetiklenmiş oluyor. Siz hala avantajlı olsanız da rüzgar sizin üstünüze doğru esiyor. Tabii ki "bu böyle olmak zorundadır" diye birşey yok. Bu noktada büyük takım olmanın vasıfları devreye girmeli ve rüzgarın önünde bir dalgakıran gibi durmalıdır. Bu ters rüzgar esmeye başladığında "yaptıklarım yapabileceklerimin teminatıdır" diyip tekrar kendine tam bir özgüben ve hırs ile çıkıp en büyük olduğunu herkese gösterme isteğiyle dolmalıdır takım. Büyük takım ve büyük takım oyuncusu iseniz bunu yapar ve momentumu yenersiniz. Yapamazsanız faciaya kapı aralarsınız. Buyüzden rakibinizin olması herzaman iyidir, Rakibinizi görür ve diri kalırsınız. Hırslı kalırsınız. Dövüşün içinde kalırsınız.

Bu hafta kazansaydık ve haftaya puan kaybetseydik aslında çok da şaşırmazdık belki. Ancak bugünkü puan kaybıyla Antalya maçının önemi son derece arttı. Yine yorgun olarak gideceğimiz bir deplasman olacak. Hırslı bir Antalya olacak. Buna rağmen doğru oyunla Antalyayı devirmeliyiz. Devirirsek "Geçen haftaki sadece ufak bir kazaydı, biz Beşiktaşız! ayık olun" diyeceğiz. Eğer puan kaybedersek liderlik koltuğunu kaptırma tehlikesiyle karşı karşıya kalacağız.

2 ay önce yazmışım. Bilgisayar oyunlarını çok seven ve oynayan biri olarak momentum denen şeyin ne kadar etkili birşey olduğunu hep gözlemlemişimdir. Oynadığınız oyun veya yaptığınız yarış ne olursa olsun fark attığınızda rakip o farkı kapatmayı başlatacak fitili yaktığı anda momentum başlamış demektir. Tabii ki rakibiniz ile aranızda çok büyük bir kalite farkı varsa o momentum başlamayabilir. Ama belli bir potansiyel varsa momentum çalışmaya başlar. Siz avantajlı durumdayken birden rüzgar yüzünüze doğru esmeye başlar. Ve aslında hala matematiksel olarak avantajlı olsanız da aslında o avantaj erimeye başlamıştır ve buna karşı koymanız çok zordur. Biz bunu Benfica maçında yaptık. 3-0 mağlupken Cenk'in müthiş golü momentumu tetikledi ve maç döndü. Benfica'nın korktuğu başına geldi. Çünkü korkulan her zaman başa gelir! Bu sene bunu yine Barca - PSG maçında gördük. Daha bir çok maçta gördük.

Buyüzden ben şampiyonluk yarışında +7 gibi farkları hiç istemiyorum. Rakibini devamlı ensende hissedeceksin ve bu seni diri tutacak. Hep aman beni geçmesin bu maçı mutlaka almam lazım modunda takılman lazım. Sen böyle devam ettikçe zaten Finish çizgisine yaklaşıldığında rakibinin direnci kırılacak ve o +7'lik farkı son haftalarda atacaksın. Zaten çoğu zamanda böyle olur. Ama işte böyle +7 gibi farklar sıkıntı. Geçen seneki yarış daha güzeldi oyüzden.

Not: Momentum'u kırabilecek olan tek şey sağlam ve dirençli psikolojidir.
[ Son Düzenleme: 09 Mayıs 2017, 00:11:59 38life ]

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Bize tek ters gelicek takım kasımpaşa.

Bursaspor ( D )
Kasımpaşa ( E )
Gaziantep ( D )
Osmanlıspor ( E )

Çaykur Rizespor 6 - 0 Bursaspor
Galatasaray 1 - 3 Kasımpaşa
Akhisar Bld 6 - 0 Gaziantepspor
Karabükspor 1 - 0 Osmanlıspor
Bize sıkıntı çıkarabilecek tek maç Kasımpaşa.  O da içerde. Bi zahmet alıversin bizim çocuklar.  Fikstür güzel sıkıntı yok.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Serdar Sarıdağ'ın söylediğine göre futbolcular ve teknik ekip yapılan toplantıda yenilen golden ziyade neden 2.ci golü atamadık üzerinde duruyorlarmış. Bu iyi.
Aklın yolu bir. Birkaç sayfa önce yazdım. Biz 2. ve 3. golleri atmadığımız için puan kaybettik.

SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Mario Gomez'in geçen sene Eskişehir maçı sonu röportajı. "Hala lideriz, neden böyle bir gerginlik yaratılıyor? Anlamakta zorlanıyorum..." diyor...

http://twitter.com/muharrem_acar/status/861352179931770880

Çevrimiçi Samet Demir

Mario Gomez'in geçen sene Eskişehir maçı sonu röportajı. "Hala lideriz, neden böyle bir gerginlik yaratılıyor? Anlamakta zorlanıyorum..." diyor...

http://twitter.com/muharrem_acar/status/861352179931770880
Çünkü bizi bu psikolojiye itmek isteyenlere çabuk aldaniyoruz(yatkınız). Duygularımız hep uc noktalar. Ya çok yukarı ya en dibi.

Güçlü olmak zorundayız.

Hala 1. Sıradayız.

Rakibimiz de sadece kendimiziz.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı İhsan

Şu anda korkulacak rakip falan yok. İstedikleri kadar zorlasınlar. Varlarını yoklarını ortaya koysunlar. Bizim takım varını yoğunu ortaya koyar Şenol Hoca'da biraz sakinleşirse hepsini yıkar geçeriz. Öyle de olacak. Bunu yapamıyorlarsa zaten konuşacak bir şey yok.

Korkulacak rakip var..
Kendimiz !
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

gol adeti 30.maç mı akıllarına gelmiş. gol ortalaması hafta itibariyle 2nin altında, bir ülkede tesadüfi ufak takım şampiyonluğunu bir yana bırakırsak büyük takımlar şampiyon olurken gol sayısı hep 2nin üzerindedir ideali 2,5a civarıdır.. esas mesele şimdi bunu düşünmüş olmak ben haftalardır gol adetimiz düşük diyorum...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Bursa değil kasımpaşa korkutuyor beni.

Adamlar resmen başımıza küçük başakşehir gibiler.

Başkanlarının fenerli olmalarıda etken tabi.

Bu sene nağmalup giden serimizi bunlar bozdu geçen senede şampiyonluktan ediyorlardı bunlar çok tehlikeli en tehlikelisi bunlar diğerleri kolay.
kasımpaşa başkanımı fenerli :alala:
sahibi diyelim senin kongre üyen ve zamanında senin yöneticindi
Turgay Ciner ne zaman renkli oldu :D

Çevrimdışı mellfred

bir de şöyle bir şey var
Biz tribündekiler yapıyoruz bu gerilimi falan.
Oyuncular belki maç önü endişeleniyorsa da o düdük çalınca aslında herkesin aklında kazanmak oluyor  bazen ihtiyacı yokken bile oluyor bu amaçsızca.
Yani biz seyircilerin paniği adı üstünde "seyirci" kalmaktan geliyor.
Panik olmaktan başka elden bir şey gelmiyor çünkü.
Bunu biraz ebeveyn obsesifine benzetiyorum
Sürekli cancağzımızın başına bir şey gelecek endişesi taşıyoruz.
Endişe etmeyin arkadaşlar
Bu ligde bala dote gol yemediğimiz müddetçe (ve ağazadem pas verdiği müddetçe ) kimse bizi yenemez
Bırakın bitik antebi Bursa'yı fener gs da atamaz. Gördük biliyoruz .
Takım artık kazanması gerektiğini biliyor ve bu takım  alayı gelse devrilmez

Çevrimdışı underworld

Hoca gol Krallığı için cenki oynatiyor safsatasini kim çıkardiysa amacında başarılı olmuş gibi gözüküyor.
Lütfen şu tür numarala kanmayalim.
Bugün bulunduğumuz ortamda en büyük pay hocanın , rakiplerde bunu iyi bildikleri icin hertürlü yolu ( milli takım, Ts,  bırakacak,camia ile arayı açma) deniyorlar.

Çevrimiçi Necmi

Benim Gençlibirliği'nden umudum yok.Cumartesi oynayacaklar. Yenp1 puan öne geçerler. İşte bu andan sonra Bursa maçı çok stresli olur bizim için. O maçı alırsak Baykuşlar'ın Trabzon'da puan bırakacağını düşünüyorum. Biz ise Kasımpatı'ya saplayıp küme düşmüş Antep'e gidip tur atacağımızı düşğnüyorum.
küme düşen takımla oynamak zordur takımın kaybedecek bir şeyi kalmaz
bütün oyuncular seneye kendilerine takım bulmak için göstermeye uğraşır herkesin
gözünün üzerinde olduğu büyük maçda bu iş için çok caziptir. Küme düşmeleri
kesinleşirse en tehlikeli maçımız olur.

Çevrimdışı mellfred

Bursa maçı sonrasına kadar yazmayacam
bu da benim  totemim olsun
Sağlıcakla

Çevrimiçi Necmi

bir de şöyle bir şey var
Biz tribündekiler yapıyoruz bu gerilimi falan.
Oyuncular belki maç önü endişeleniyorsa da o düdük çalınca aslında herkesin aklında kazanmak oluyor  bazen ihtiyacı yokken bile oluyor bu amaçsızca.
Yani biz seyircilerin paniği adı üstünde "seyirci" kalmaktan geliyor.
Panik olmaktan başka elden bir şey gelmiyor çünkü.
Bunu biraz ebeveyn obsesifine benzetiyorum
Sürekli cancağzımızın başına bir şey gelecek endişesi taşıyoruz.
Endişe etmeyin arkadaşlar
Bu ligde bala dote gol yemediğimiz müddetçe (ve ağazadem pas verdiği müddetçe ) kimse bizi yenemez
Bırakın bitik antebi Bursa'yı fener gs da atamaz. Gördük biliyoruz .
Takım artık kazanması gerektiğini biliyor ve bu takım  alayı gelse devrilmez

gerilimi yapan sosyal medyadaki ergenler tribünlerde gerilim falan yok
herkes şampiyonluktan emin zaten sıkıntıda o ya gereksiz derecede rahat tribünler.
puan kaybında bile olsun telafi ederiz deyip geçiyorlar.
sıkmayın canınızı bu gün renklileri beraberliğe sevindiriyoruz yarınlarda az farklı mağlubiyetlere sevinecekler
bu seneki içerdeki derbileri quaresmanın gol atma sevdasına verdik. gs maçıda böyleydi. :bandit:

Çevrimdışı ALDENYX

az da olsa bu işi biliyorsak..kasımpaşa maçinin ardından türübünler şampiyoon diye haykıracak...  :)
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimiçi Necmi

bu maç puan kaybetmiş olabiliriz ama bir şeyi kazandık oyuncular soğukkanlı olunca
rakibi gereceklerini bozacaklarını gördüler bizim sakinliğimiz oyunu germeye çalışan fenere iki kırmızıya mal oldu.
Umarım bundan sonra ders çıkartırlar bundanda oyunda sakin kalmayı öğrenirler.
Her maç bizim için bir tecrübe oluyor ve takım üstüne koyarak gidiyor. Bu sene geçen
seneye göre çok daha özgüvene sahibiz ama yeterli değil bu seneye çok daha iyi olacak
bu sene kısır geçiyor ama seneye maçı erkenden bitirmeyide öğreneceğiz. MAF yılları gibi
takım adım adım üstüne koyarak gidiyor.
Birde bir şeyi unutmayalım bu Beşiktaş MAF dönemindeki Beşiktaşdan çok daha güçlü
sadece takım olarakda değil kulüp olarakta çok güçlüyüz. Dezavantajımız 10 yıllık çok kötü
bir dönemden geçtiğimiz için taraftar çok kırılgan ama seneye buda bitecek geçmişdeki özgüven geri gelecek
ve rakiplerdede tam tersi olacak. Daha öncede dediğim gibi bugün beraberliğe sevinenler
yakın gelecekte fark yemediklerinde sevinecekler.

Çevrimdışı 38life

Fenerin bizden aldığı beraberliğe, gs'den aldığı galibiyetten daha çok sevinmesi sanırım bizim büyüklüğümüzü anlatmaya yetiyor...

Çevrimdışı Mavi Tuna

Fenerin bizden aldığı beraberliğe, gs'den aldığı galibiyetten daha çok sevinmesi sanırım bizim büyüklüğümüzü anlatmaya yetiyor...
O kadar aciz oynadılar ki gol sonrası sevinçleri de oynadıkları oyun kadar acizdi ya hu neye seviniyorsun 2. olup şampiyonlar ligi şansını bıraktın bir de üstüne çocuklar gibi seviniyorsun sonra beraberliğe sevinmemeliyiz açıklamaları ile çevir çarkı yanmasın...

SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı underworld

Kader ağlarıni örmus anasını satayım.
90+2 josef atılıyor o topu inler çabuk oynayıp Oziye atıyor o da boş alanda topla giderken lens faul yapıp topu alıyor.
O top dönüp taç ve sonrası malum olay.

Çevrimdışı Librarius

gerilimi yapan sosyal medyadaki ergenler tribünlerde gerilim falan yok
herkes şampiyonluktan emin zaten sıkıntıda o ya gereksiz derecede rahat tribünler.
puan kaybında bile olsun telafi ederiz deyip geçiyorlar.
sıkmayın canınızı bu gün renklileri beraberliğe sevindiriyoruz yarınlarda az farklı mağlubiyetlere sevinecekler
bu seneki içerdeki derbileri quaresmanın gol atma sevdasına verdik. gs maçıda böyleydi. :bandit:

Abi bir sey soracagim? Babel'in penalti pozisyonunda tribunler tepki gosterdi mi? O pozisyonu oyle gecistirmemizi sindiremiyorum. Babel'e cok ofkelendim. Adam ayaga kalkti, bir sey yokmus gibi uzaklasti ordan.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Savaş

Kader ağlarıni örmus anasını satayım.
90+2 josef atılıyor o topu inler çabuk oynayıp Oziye atıyor o da boş alanda topla giderken lens faul yapıp topu alıyor.
O top dönüp taç ve sonrası malum olay.
Bende josef atıldıktan sonra neler oldu da biz bu topu fenere verdik diye düşünüyorum hatta burda bile sordum kimse hatırlayamadı demek böyle olmuş..

Dakika olmuş 90+2 kalmış 2 dakika. 1-0 öndesin. Acele kullanılacak top mu bu?

2'yi atacan da ne olacak zaten almışsın maçı.  Bekle, zaman geçir. Daha sağlam oyna. Rakip 9 kişi pas yap ulan bu acele ne? Hatta yatsın oğuzhan zaman geçirsin iki kıvransın doktor girsin falan. Sonra yan pas yap kaleciye dön bilmem ne..

Daha çok tecrübe kazanmamız lazım çoooook..

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı underworld

Abi bir sey soracagim? Babel'in penalti pozisyonunda tribunler tepki gosterdi mi? O pozisyonu oyle gecistirmemizi sindiremiyorum. Babel'e cok ofkelendim. Adam ayaga kalkti, bir sey yokmus gibi uzaklasti ordan.
Babel öyle bir tavır takindiki  sanki babel h.aliye faul yaptı gibi bir şey oldu.

Çevrimiçi Necmi

hayır bizim önümüzde oldu olay biz bile inandırıcı bulmadıkki
tribünlerdende tepki gelmedi oyunculardanda tepki gelmedi. goldede hiç bir tepki yoktu
orda faul falan görmedik. Fırat kötü maç yönetmedi. o pozisyonu yan hakemin görmesi gerekiyordu.
hiç mazeret aramaya gerek yok zincirleme hatayı kendi oyuncularımız yaptı. Olayı hakeme bağlayıp
kimseyi kurtarmaya gerek yok.
Atınçı Babeli adrianoyu GG yi çok beğendim millet atıncı gömmeye çalışıyor ama mükemmel maç çıkardı
en verimli oyuncu Adrianoydu abou çok iyiydi hücumada defansada katkısı çok iyiydi Onu oyundan çıkaran hoca
tartışılır. Tolgay sakatlığı yoksa onunda oyundan çıkarılması tartışılır iyi giden oyunu neden oyuncu
değişiklikleriyle bozarsın anlamıyorum. tribündeki 40 bin kişi abounun oyundan çıkmaması gerektiğini
görüyorken sen oyundan çıkartırsan sene başından beri hiç bir katkısı olmayan cenki sokarsan adamların stoperlerinide
oyuna sokarsın. Abou oyunda olsa o ozinin götürdüğü topu büyük ihtimal abou götürürdü ve o pozisyon gol olurdu
ihtimallerle konuşuyorum ama olması gerekende buydu.
bu sene kaybettiğimiz her puan hocaya yazılıyor malesef.

Etiketler: